Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sirac-ün Nur

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.Kayda değer değilse aktarılmaz, silinir. Aktarılacaksa; kayda değer olmaması veya kısa içerik gerekçe olmaz. Tam bir fikir birliği görünmüyor. Vikiçizer (mesaj) 20:33, 30 Ekim 2017 (UTC)

Sirac-ün Nur[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kısa içeriğe sahip olmasından ötürü Risale-i Nur maddesine aktarılabilir. Nushirevan11 20:44, 27 Ağustos 2017 (UTC)

  • Kısa içerik kayda değer maddeler için SAS nedeni değildir. Eğer taslak kriterleri karşılanmıyorsa zaten hızlı silinir ki burada o durum söz konusu değil. Bu adaylığın başka bir adaylıkta bu noktaya dikkat çekildikten sonra başlatılmasıysa üzücü... --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 23:54, 27 Ağustos 2017 (UTC)
Ben kayda değer kabul etmediğim için taşıyorum. Bunu anlamak zor olmasa gerek!--Nushirevan11 23:57, 27 Ağustos 2017 (UTC)
Beşer şaşar elbet de, benim gördüğüm "kayda değerliğe" atıfta bulunulmamış SAS gerekçesinde, kısa içerikten bahsedilmekte. Gerekçenin açık açık yazılması gerekli. --Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00:12, 28 Ağustos 2017 (UTC)
  • Aktarılsın Aktarılsın Tek başına bir kaydaderliği bulunmamakta. --Mecnun (mesaj) 09:23, 26 Eylül 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.