Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/NTT Game

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:00, 26 Eylül 2015 (UTC)

NTT Game[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer bir firma olduğunu düşünmüyorum. Sizler ne diyorsunuz?-- McAang 22:18, 5 Eylül 2015 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değer değil.--RapsarEfendim? 12:06, 6 Eylül 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye istinaden. --Eldarion 09:37, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddede kayda değer içerik yok. reob 09:44, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Hızlı silinsin Hepinize katılarak oyumu kullanıyorum. --Ozankra (mesaj) 10:59, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Ben bu maddeyi ilk açıldığında buraya taşımak için biraz araştırma yapmıştım ve kaydadeğer olduğunu ve geliştirilebileceğini düşünmüştüm. Yani hakkında birçok haber var, teknoloji dergilerinde yazılar var. Şu haliyle silinmeye yakın ancak silinmesini istemeyen kullanıcılar onu geliştirmeliler, kaynaklar eklemeliler, bünyesindeki kaydadeğer oyunların maddelerini açıp, iç bağlantılar vermelidirler. Saygılarımla. --KediÇobanıİleti 11:11, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Hızlı silinsin KD değil. Hatta yoğun reklam içerdiği için hızlı silinmeliydi diye düşünüyorum. --Sultan Galiyev (mesaj) 14:31, 18 Eylül 2015 (UTC)

Geçersiz oylar[kaynağı değiştir]

  • Yorum Yorum Onbinlerce oyuncuya hitap eden, Türkiye'nin bir elin parmaklarını geçmeyen sayıdaki oyun firmalarından birine kayda değer bir firma değil diyorsunuz. Ben bunda art niyet ararım... Knight Online gibi milyonlara hitap eden bir oyunun dünya çapında yayıncısı konumunda NTT Game. -runarchrunarchVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Oyundan uzaklaştırılan oyuncular oy vermiş bakıyorum :) --EryudesEryudesVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum --ScORp LioNScORp LioNVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Knight Online'ı adeta yeniden şahlandıran ve işini layıkıyla yapan bu firmaya büyük haksızlık ediliyor. --DaesoDaesoVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Knight Online gibi bir oyuna tekrar hayat veren bu firma için kayda değer bir firma olmadığını söylemek ne kadar doğru ? --JonSnowsJonSnowsVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum . NTTGame kalbi büyük bir firmadır ve tüm oyuncular üzerinde emeği çoktur. NTTGame'e teşekkürlerimi sunuyorum. --ROLNTROLNTVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi. reob 09:12, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Geçmişten bugüne kadar sürekli değişen şirketleri bilseydin eğer böyle bir yorumda bulunmazdın, NTTGame öncesini bilmediğini düşünüyorum, oyunun şuan ki seviyeye getirildiğinide geçmiş bilgin olmadığı için bilmiyorsun, araştırma yapmanı öneririm --FauwkFauwkVP:OY nedeniyle yoruma çevrildi.reob 09:27, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum 11. Yıllık Knight Online efsanesinin yayıncılığını üstlenen, Kingdom Online ve Phantomers'ın da yayıncılığını yapan bir firmanın kayda değer görülmediğini beyan edenlerin aklından şüphe ederim. --BurunofBurunof
  • Yorum Yorum Neden uğraşıyorsunuz neden? NTT Game onbinlere hitap eden bir oyun şirketi. Koca şirket ya bildiğin koca şirket, gerekli bilgileri de girdik. Eksik varsa söyleyin girelim ama bu oylama tamamen ART NİYETLİDİR! Vikipedi'yi karartıyorsunuz bu mu açık ansiklopedi? reob cevap bekliyorum.Bu imzasız yazı Runarch (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Yorum Yorum Uzunca bir dönem ve halen büyük bir kitleye sahip Mmorpg türkiye Efsanesi Knight Online'nin çıtasını yükseklere taşıyan NTTGame işini layığı ile yapan yayımcı firmadır --KharoosKharoos
  • Yorum Yorum Vikipedi özgür ansiklopedi logosuna bakıyorum bir de buraya :) Bildiğin sansürlenmiş ansiklopedi burası eee Twitter'dan gelip burada aynı özgürlüğü kullanmak için at gözlüğü takarak yorum yazmak gerekiyor bunun adı da özgürlük öyle miScORp LioNScORp LioN
  • Yorum Yorum "Özgür ansiklopedi" tam olarak ne demektir yetkili kişi? Yorum silip değiştirirken bir açıklama yaparsan bizde bilelim sende ki özgürlük anlayışını. Cümle kurup beni aydınlatabilir misin ? Eldarion ?KharoosKharoos
Yukarıda sebep yazıyor zaten ama pek okumuyorsunuz herhalde. Bu sayfada oy kullanma kriterleri açıkça belirtilmiştir. Ek olarak nezaket ve diğer kullanıcılar üzerine yorum yapmamak Vikipedi'nin politikalarıdır. --Eldarion 10:54, 7 Eylül 2015 (UTC)
.Oylamaya başlamadan önce, oylanacak konu tartışılmalıdır. Eeee orada yazan kriterlerin hiçbirisi burada uygulanmamış, sen linkini verdiğin sayfayı okuduğuna emin misin? ScORp LioN
.Dileyen kullanıcı, dilediği maddeyi silinmeye aday gösterebilir. Ve oy kullanma hakkına sahip Vikipedistler oy kullanabilirler. Örneğin sizin oy kullanma hakkınız olmadığı için yorum yapabiliyorsunuz. Tam olarak anlayamadığınız nokta nedir ? --Eldarion 11:06, 7 Eylül 2015 (UTC)
Bakınız bu bir oyun şirketidir günde binlerce kişinin oynadığı yüzlerce oyuncunun banlandığı, hilecilerin oyunu sabote etmek için hileler yazdığı oyunları barındırmaktadır. Yoldan geçen birisine Knight Online dediğinizde size vereceği cevap NTTGame'dir buradan silmeniz bunu değiştirmeyecektir ve bu oylama adil değildir. Bu oyunu sabote etmek isteyenlerin, sahte domainler alarak milleti soymak isteyenlerin açtığı bir oylamadır bu. Konu hakkında hiç bir araştırma yapmadan kafanıza göre oy veriyorsunuz.ScORp LioN
  • Yorum Yorum Vikipedi Türkçe'nin neden böyle geride kaldığı belli oldu. Sitede sözü geçen kişilerin tutumları ortada. 2009'dan beri faaliyet gösteren ve onbinlere hitap eden bir şirkete Kardeşler Market muamelesi yapılıyor. Utanç duymalısınız... --RunarchUlaş!
  • Yorum Yorum Arkadaşlar, bu oylamalar olmasa Vikipedi çöplüğe döner. Ben de bu maddenin silinmemesi gerektiğini düşünüyorum, bu doğrultuda oy kullandım ancak şu haliyle yetersiz. Burada kullanıcılara sataşarak zaman harcayacağınıza maddeyi geliştirseniz madde için daha yararlı olur. Ben konuya hakim değilim o yüzden katkı yapmadım. --KediÇobanıİleti 11:47, 7 Eylül 2015 (UTC)
  • Yorum Yorum Haklısın KediÇobanı ancak asıl noktayı kaçırmışsın. Bu madde geliştirilmeye açıktır. Bu şekilde bir bilgilendirme bırakılarak geliştirilmesi için zaman tanınmalıdır. Ancak herhangi bir aksiyon bile olmadan "kayda değer değil" gibi bir etiket yapıştırılıyor. NTT Game'in ne olduğunu Google'dan biraz araştırarak bulabilirler. İçerik yetersiz diyebilirsiniz, geliştirilir. Ama bu resmen yargısız infaz gibi bir durum. Benim canımı sıkan nokta bu. Yoksa arkadaşlara sataşma amacında değilim. --RunarchUlaş!
  • Yorum Yorum Runarch sayfanınn başına {{çalışma}} şablonu eklerseniz eğer, sayfada çalışma olduğu ve geliştirildiği anlaşılır, bu da maddeyi geliştirmek için hatırı sayılır bir zaman demektir. --KediÇobanıİleti 06:47, 8 Eylül 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.