Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mehmet Atlı

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.SAS adaylığı kaynakça geliştirilmesine sebep olmuş. Daha da geliştirilmeli.Vikiçizer (mesaj) 12:14, 5 Kasım 2016 (UTC)

Mehmet Atlı[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kullanıcı:Muratero tam oluşturamadığı için ben SAS'a taşımak istedim. Kişinin kayda değer olduğuna dair ikincil kaynakları araştırdım fakat bir sonuç alamadım. Topluluğa sunuyorum. --Maurice Flesier message 22:18, 28 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kendi resmi sitesi ve bir konser haberi dışında elle tutulur hiçbir kaynak bulunmuyor. --Maurice Flesier message 22:23, 28 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Teşekkür ederim. maddede çalışma yapıldığı belirtilmekle birlikte, şu ana kadar eklenenlerle kişinin müzisyen olarak kayda değerliği ortaya konamamaktadır.(Kaya Genç adlı kişiye ait "Kürtçe müziğe yenilik getirenler arasında sayılmaktadır" iddiası bana yeterli gelmedi)--Muratero 12:06, 29 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın mevcut kriterlere göre kd. üç albümünün en azından ikisi kayda değer şirketler. maddeyi geliştirip o şirketin de maddesini açacağım vakit bulunca. esasen çalışmanın bitmesini bekleyecektim ama silinsin demek için beklenmiyorsa mevcut duruma göre fikir belirtmekte fayda var. --kibele 13:08, 29 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Çalışmanın bitmesi beklenmiyorsa şimdilik kalsın diyorum. Zira KD şirketlerden albümleri var ve KD'lik kriterlerimizi karşılıyor bu durum. --Pragdonmesaj 14:15, 29 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum madde geliştirildi, kaynaklandırıldı. --kibele 13:33, 30 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kibele'nin katkılarıyla KD olduğu daha da ispatlanmış. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:24, 30 Eylül 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Bir Türk üniversitesinde öğretim görevlisi ama maddede Türk olduğuna değinilmiyor. Bir insanın KD olup olmamaktan önce bir vatanı, vatandaşlığı olması gerekir diye düşünüyorum. Kalırsa maddeyi bu yönde geliştirmek gerek. --E4024 (mesaj) 09:03, 3 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kayda değer olduğu ispat edilmiş gözüküyor.--RapsarEfendim? 09:14, 3 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Sırf kaynaklarla doldurulmak için sanki her bir kelime için kaynak eklenmiş gibi. İlk 8 kaynak bunu gösteriyor. Kişisel bilgileri girilirken bu kadar kaynağa gerçekten gerek var mı? Şahsın kayda değerliğinin ispatı için müzik hayatı ile ilgili daha fazla bilgi gerekir diye düşünüyorum. Anadolu Müzik üzerinden gidilerek kayda değerliğe ulaşılabilir. thecatchercintherye Mesaj 19:44, 4 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.