İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kudret Eren Yavuz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. > Théoden ileti 10:11, 8 Ekim 2013 (UTC)

Kudret Eren Yavuz[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik yönergelerini sağlamadığını düşünüyorum. Ayrıca yeterli kaynakda bulamadım.--Beyazmavi ileti 03:28, 27 Eylül 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Beyazmavi ileti 03:29, 27 Eylül 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddeye kaynak eklenmiş; ancak kişinin resmî sitesi olduğundan bağımsız kaynak olarak kabul edilmiyor ve maddenin kayda değerliğini ortaya koyma konusunda yetersiz kalıyor. Gerekçeye katılıyorum.--RapsarEfendim? 20:33, 29 Eylül 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin biyografisi sebebiyle KD olmadığı konusuna katılıyorum.Yzkoc (mesaj) 10:25, 30 Eylül 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Biraz eserlerine baktım da, çocuk kitapları ama bir kaç yerde daha geçiyor. İki gün önce bakmıştım, elektrikler kesildiği için tekrar araştırmak istemiyorum kusura bakmayın. --i.e.msj 06:05, 6 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kendisi dışında herhangi bir referans görünmüyor. satışta kitapların olması ve hele facebook sayfası kd olma konusunda referans olarak değerlendirilmiyor. kibele 19:59, 7 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Henüz ders kitaplarındaki yazarların bile çoğu yazılmadı. Bu ve benzeri yazarlar nasıl yazılıyor? Kim yazıyor? Kaynakçalı ve kayıtlı kullanıcı tarafından yazılan bir bilgi de göremedim. Suni bir madde olduğunu düşünüyorum.--Kafkasmurat (mesaj) 20:08, 7 Ekim 2013 (UTC)
Geçersiz oylar
  • Kalsın Kalsın Sayfa silinmeye aday olarak gösterildikten sonra dönütler dikkate alınarak gerekli düzenlemeler yapılmış ve Kaynakçalar eklenmiştir. Düzeltilmesi önerilen kısımları da istenilen şekilde düzeltebilirim. Yazarın özellikle "Benim Akıllı yavrum", "Çocuğunuzun Duygusal Zeka Gelişimi İçin Küçük Sağlam Adımlar" ve "Yürekten Anne Baba Olmak" adlı kitapları büyük seçkin kitap mağazalarında bulunmaktadır. Ayrıca Facebook sayfasında kaliteli paylaşımlar yapmaktadır ve takipçi sayısı 821'dür.. --Bu imzasız yazı Gokhanbicer (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 22:19, 7 Ekim 2013 (UTC) (VP:OY#Oyların geçerliliği uyarınca, kullanıcının en az 150 değişikliği olmadığından oyu geçersiz sayılmaktadır. -- Beyazmavi ileti 05:25, 8 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.