İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/KadıNgözÜyle

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 11:57, 27 Kasım 2016 (UTC)

KadıNgözÜyle[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil ve kaynak sorunu mevcut. ÖterbülbülBuyrun? 22:16, 5 Kasım 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin ÖterbülbülBuyrun? 22:17, 5 Kasım 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsinAmillians (mesaj) 05.00, 6 Kasım 2016
  • Yorum Yorum ilk sergilerine bu kadar çok yayında yer verilmesi, ileride kayda değer olabileceğini gösteriyor. şimdilik değil gibi. --kibele 09:48, 6 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin chansey Mesaj 10:09, 6 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum --kibele ye katılıyorum ama artık Ayşe Arman röportajını Hürriyet gazetesinde tam sayfa yayınlattığına göre bir bildiği var, kayda değer görmüş ki böyle birşey yapmış diyorum. 2 farklı sayfa tarafından bağlantı verildiği için öksüz şablonu kaldırılmalıdır. yine 2 farklı sayfadan bağlantı alması ve daha ilk sergi olmadan birçok yerde haber olması ve en son da ulusal yüksek tirajlı Hürriyet gazetesinin kayda değer yazarı Ayşe Arman tarafından röportajının yapılıp tam sayfa yayınlanması sebebiyle bilinmeye veya farkına varılmaya değer veya dikkat çekici olmuştur. kendisinden bağımsız, önemli, güvenilir, birden çok ikincil kaynaklarca içerik edilmiş veya kapsanmışsa kayda değerdir politikasına uygunluk göstermektedir. Bu sebeplerden kayda değer şablonunun kaldırılmasını uygun buluyorum. zaten bu iki madde kalktığında silinmekten de kurtulmuş olur diye düşünüyorum. kalsın diyorum. Esracolak 21:46, 6 Kasım 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kayda değerliği ileride sağlar mı bilemem ama şu an da özgün araştırma, öznel dil, gereksiz bir liste vb sorunları var. "Silinsin" oyuna ihtiyaç duyulursa beni de ekleyebilirsiniz. --E4024 (mesaj) 07:30, 7 Kasım 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Google haberler de yeteri kadar atıf var. Bu tarz şeylerin birincil kaynaklarca yazılmasında engel yok yeterki tarafsız olsun, abartıya gitmesin.. Aldığı atıflar ile de kd'lik sağlanabilir. (Tabi her maddeyi kendi içinde değerlendirmek lazım, bir okulun maddesini resmi sitesine göre yazabiliriz. Önemli olan kıstaslar güçlü ve tutarlı atıflar alması..) 1--Kingbjelica (mesaj) 16:13, 8 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 11:18, 10 Kasım 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --II. Niveles (mesaj) 22:15, 12 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.