Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kürdistan İslam Partisi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--18:26, 14 Kasım 2016 (UTC)Vikiçizer (mesaj)

Kürdistan İslam Partisi[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD olmayan bir terör örgütü. E4024 (mesaj) 10:50, 3 Ekim 2016 (UTC)

Ayrıca Vikipedi'de kişisel görüşlerin hiçbir önemi yok, bir yapıyı terörist olarak sıfatlandırmanız bizi ilgilendirmez, burası forum veya serbest kürsü değil, ansiklopedi. Bu sadece vicdan rahatlatmaya veya kullanıcıları tahrik etmeye yarar. Ayrıntılı bilgi için: Hatırlatma: Terör konusu. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:48, 3 Ekim 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Dediğim gibi "KD olmayan bir terör örgütü". Silinme gerekçesinin "KD olmamak" olduğu çok açık. El Kaide'yi silelim demedim. Israrla yapılan yersiz benzetmeleri herkes meşrebine göre algılar zaten. Benzetmelerle maddeler KD'lik sağlamıyor. Başka birşey demeyeceğim. --E4024 (mesaj) 11:53, 3 Ekim 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Bu ve bu (tamam metni inceleyemesem de) haricindeki kaynaklar her iki görüşe göre de taraflı lakin bu çok şey ifade etmiyor... Ben maddenin VP:TBA kapsamında ansiklopedik olduğu kanaatindeyim. chansey Mesaj 19:33, 3 Ekim 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Tamamen propaganda amacıyla kurulmuş ve Kürdistanı legalleştirme çabaları olarak görülebilecek bir madde. (...)--Kullanıcı:Mimaricmimar (mesaj) 21:53, 18 Ekim 2016 (UTC)
Hatırlatma: @Mimaricmimar, Türkiye Cumhuriyeti kanun ve yönetmelikleri ya da diğer devletlerin, kuruluşların, ulusal-uluslararası taraf belirten herhangi bir kurum vb. Vikipedi'yi ve katkı sunan kullanıcılarını bağlamamaktadır. Bağlı olduğu tek durum kendi yönergeleridir. Bakınız: VP:MİLLİ. Ayrıca Kürdistan'ı legalleştirme veya illegalleştirme ile de ilgilenmez, konusu değildir. Ansiklopedik katkılardaki ham bilgiyi olduğu gibi verir. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:31, 18 Ekim 2016 (UTC)
Yasal tehdit olarak değerlendirilebilecek bir yorum. -seyit. 00:39, 10 Kasım 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.