Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Filiz Aker

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 12:45, 16 Eylül 2017 (UTC)

Filiz Aker[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Daha önce Hızlı Silinmiş sanırım. Sayfayı oluşturan kullanıcının ricası üzerine SAS'a taşıyorum. thecatcherintheryemesaj 09:14, 31 Ağustos 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Daha önce birçok defa kayda değer olmadığı gerekçesi ile silinmiş, her silinişinden sonra belli ki tekrar maddesi açılmış. Bu şekilde devam etmesindense topluluğun fikrini ben de merak ettim. Güncel olaydan önce basında kendisine pek fazla yer bulamamış. Birkaç Türk filminde rol aldığını görüyoruz. Hakkında çıkan haberlerin hemen hemen hepsi yeni. Belli ki adı bundan sonra tarihten silinmeyecek. Tarihten silinmeyecek bir isme Vikipedi'de yer vermeli miyiz, vermemeli miyiz?-thecatcherintheryemesaj 09:20, 31 Ağustos 2017 (UTC)
  • Birkaç filmde oynayan sinema oyuncusu ve Vatan Şaşmaz'ı öldüren kişi. Bu iki öğe dışında kayda değerliği ispat edilmeli derim ben, çünkü sadece bu ikisi yeterli değil. Bunun dışında Sinematurk ya da IMDB kayda değerliğe bir katkı mı bunu da tartışmaya açmak gerek. --Ahmet Turhan (mesaj) 14:45, 3 Eylül 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Şu sıralar Vatan Şaşmaz'ın öldüren kişi olarak toplum içerisinde epey konuşulan bir isim. KD konusunda Ahmet Turhan'la hemfikirim ama madde silinecekse bir süre beklenmeli son zamanlarda arama motorlarında çok fazla aranan bir isim ve en azından bu olaylar biraz unutulana kadar beklenmesi gerektiğini düşünüyorum. (Ekleme: Görüntülenme istatistiklerine bakacak olursak silmeden önce bir süre beklenmeli.)-SunSoldiers (mesaj) 15:03, 3 Eylül 2017 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü için KD bence. --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 17:45, 3 Eylül 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum Eğer Vatan Şaşmaz'ı öldürdüğü için KD olacaksa, Vatan Şaşmaz cinayeti adlı bir sayfa yaratılıp o sayfaya yönlendirilmesinin uygun olacağını düşünüyorum. --Cem 53 (mesaj) 18:20, 3 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Günlük haberlerle kayda değer olmaz. Zamana yayılan ve farklı şeylerden bahseden kaynaklar olsaydı ikinci kez düşünmeye değerdi. Öte yandan oyuncu olarak da kayda değer gözükmüyor.--RapsarEfendim? 18:24, 3 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Hayatı maddesi ölüm maddesinden daha az. Çok tanınmış bir kişi değil. Gündeme sadece cinayet ve ölüm haberleriyle gelmiş bir kişi. Bence silinmesi lazım.--Hile19 08:37, 4 Eylül 2017 (UTC)
  • Yorum Yorum 7-8 filmde yer almış Yeşilçamın önemli oyuncularıyla kamera karşısına geçmiş..--Alahop Tereyağlı Ballıekmek (mesaj) 14:08, 4 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin rapsar'a katılarak... -MHIRM. 19:11, 6 Eylül 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Bir süre bekledim ve durum ortada. Oyuncu olarak KD olmadığı zaten aşikar diğer taraftan yanlızca tek olayın KD'lik sağlamadığı kanaatindeyim. Bilgi kaybı olmaması açısından içeriğin Cem Rize'nin bahsettiği gibi Vatan Şaşmaz Cinayeti maddesi açılarak değerlendirilmesi uygun olabilir. Kanaatim silinsin chanseyMesajYaz 09:50, 7 Eylül 2017 (UTC)
  • cinayet olayı dışında kd'liği ispat edilmediği için şu aşamada silinsin derim. --Maurice Flesier message 16:15, 9 Eylül 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.