Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Biran Damla Yılmaz

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda bir fikir birliğine varılamamıştır.--Vikiçizer (mesaj) 11:28, 25 Mart 2016 (UTC)

Biran Damla Yılmaz[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Hızlı sil etiketini kaldırdım. Önce SAS'ta tartışılmalı --Zaitsév 18:44, 21 Şubat 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Bir adet kaynak var ama onun da madde ile ilgisi yok. Kriterleri karşılamadığını düşünüyorum. --Mecnun (mesaj) 19:24, 21 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar. kriteri var. bir dizi yeterli olur mu bilemedim ama. [1], [2], [3].. --kibele 20:10, 21 Şubat 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Dizilerde rol almış, zaten Türkçe vikipedimizin madde kıtlığı var. Ki şartlarda kibelenin belirttiği gibi Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar. sağlıyor. — Bu imzasız görüş Kürşad Avan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. (Geçerli oy kriterleri sağlanmadığından "yorum" olarak değiştirildi.) Dr. Coalmesaj 10:48, 22 Şubat 2016 (UTC)
Cevap Cevap Sevgili @Kürşad Avan Haklısınız madde sayımız az, ama sırf madde sayısını artırmak için madde niteliğini de göz ardı etmemek lazım. Dizilerin çok geniş bir oyuncu kadrosu var. A-z'ye hepsini eklemek kaliteyi düşürür diye düşünüyorum. Basında genişçe yer almış başrol oyuncuları ve ana karakterlerin olması yeterlidi diye düşünüyorum. --Mecnun (mesaj) 20:07, 22 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kırgın Çiçekler dizisi senaryosu bu oyuncunun oynadığı karakter üzerine yaratıldığı için bir nevi popüler bir dizinin başrol oyuncusu. Zaten kişinin kendinden bağımsız birden fazla kaynakta biyografisi ve röportajları var. Kısa bir aramada ulaşılabilir. Alexandre M. 11:54, 22 Şubat 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin-- Derhal silinsin. Jumpeax (mesaj) 17:06, 22 Şubat 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kayda değer olduğunu düşünüyorum. Ayrıca madde sayısı az diye kriterleri karşılamayan maddeleri ekleyemeyiz. --KediÇobanı🐈 12:09, 25 Şubat 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.