Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ateizm Derneği

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 19:43, 15 Ağustos 2016 (UTC)

Ateizm Derneği[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliği belirsiz olduğu için silinmeye aday gösterildi

Not: Bura milli Vikipedi değildir bu sebeple ilk Ateist derneği olarak değerlendirilemez bu ülkede yıllarca dünya kadar Darwinci, kafir oluşumlar var olmuştur bunlar ilk değildir. II. Niveles (mesaj) 16:10, 12 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın zilyon tane kaynağa rağmen silinmeye aday gösterilmesine mi, 'inkârcı, kafir' gibi ayrıştırıcı, ansiklopediklikten uzak yoruma mı yansak.. kaynakları maddeye ekleyelim. --kibele 16:21, 12 Ağustos 2016 (UTC)
Nerede yav o kaynaklar? Göster de kayda değer diyelim yeğenim. --II. Niveles (mesaj) 16:25, 12 Ağustos 2016 (UTC)
Not:Hakkında yapılan haberlerin listesini oluşturun demedik kayda değerliğini ispat edecek kaynak var mı kaynak? Olmaz çünkü kayda değer değil. --II. Niveles (mesaj) 16:35, 12 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Hakkında Türkçe ağırlıklı olmak üzere Almanca, İngilizce, İspanyolca güvenilir kaynaklar mevcut.[1] Çeşitli dinî cemaat temsilcilerinin katıldığı AB toplantısına katılan taraflardan biri olması da[2] KDliğini arttıran bir etken. Maddenin yalnızca ikincil kaynaklar eklenmesine ve içerik genişlemesine ihtiyacı var. Dış bağlantılar eklenmiş ancak bunların kaynak olarak kullanılması, maddede değinilmesi yararlı olacaktır. Açıklamadaki "Darwinci, inkarcı, kafir oluşum" ifadelerinin ansiklopediklikten uzak, hiç hoş olmayan ifadeler olduğunu buraya not düşmek isterim.--evolutionoftheuniverse mesaj 17:43, 12 Ağustos 2016 (UTC)
+ Lehçe ve Felemenkçe.--evolutionoftheuniverse mesaj 22:38, 12 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Kayda değerliği ispat edilmiş.--RapsarEfendim? 19:21, 12 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın -- KD bir başlık kaynaklandırmalar da mevcut. Maddeyi takipteydim vikiye hakim olmayan bir kullanıcı geliştirmeye çalışıyordu. çalışması bitince gerekli düzenlemeleri yapmayı planlıyordum ama diğer arkadaşlar el atmışlar sağolsunlar. Gerekçeye küçük bir not: vikide farklı görüş ve inanışlara hakaret edilemez, ithamlarda bulunulamaz. Ansiklopedide olduğunuzu unutmayarak viki politikalarını yeniden gözden geçirin. Bu sebeple hakaretlerinizi ve ithamlarınızı sildim. iyi çalışmalar. --Pragdonmesaj 19:35, 12 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Gerekçe gerekçe değil, yorum yorum değil, cevap cevap değil ama kaynak kaynak. --Cobija (mesaj) 18:58, 13 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Hakkında epey kaynak var. Çalışmaları ile değil de sansasyonel duruşuyla öne çıkmış. Kayda değerlikte arada bir yerlerde, ama silinmesi yanlış olur.--Kafkasmurat- 21:10, 13 Ağustos 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın--Dekolteli Kefen 19:40, 15 Ağustos 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.