İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Arif Verimli

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 11:47, 14 Ekim 2016 (UTC)

Arif Verimli[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Doktoru kayda değer yapan bağımsız ve güvenilir bir kaynak bulamadım. Birkaç sabah kuşağı programına ve evlilik programına katılması kişiyi "vazgeçilmez ve değişmez" yapmaz diye düşünüyorum. --Maurice Flesier message 16:08, 15 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değerliğini ispatlayabilirsek güncelleme yapabiliriz. --Maurice Flesier message 16:09, 15 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --II. Niveles (mesaj) 16:16, 15 Eylül 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Mevcut hali ile, silinmesinden yanayım. thecatchercintherye Mesaj 16:22, 15 Eylül 2016 (UTC)
  • Çekimser Çekimser Maddeyi takip edeceğim ve fırsat bulduğumda kaynak taraması yapacağım. Madde bu haliyle çok zayıf ve silinmeye yakın gözüküyor. Ülke çapında bilinen bir hastanede başhekimlik yapmış bir doktora yekten silinsin oyu vermeyi kendimce isabetli görmüyorum. Saygılarımla. Chansey (mesaj) 16:32, 15 Eylül 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Her ne kadar görevden alınma ile ilgili haber olsa da başhekimlik konusunda kaynak eklendi. Bulabildiğim bir adet eserini de maddeye ekledim. Kanaatimce geliştirilmesi gereken KD bir hekim. Haber kaynaklarından anladığım kadarıyla son zamanlarda magazinsel bir yönü de oluşmuş. Kanaatim kalması yönündedir. chansey Mesaj 19:49, 3 Ekim 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Aslında o BRSHH Bashekimligi konusunda biraz tereddütte kaldım. Fakat yönetmelikte kişinin kendi birincil kaynakları dışında ikincil kaynaklarda da konu edinilmiş olması gerektiği maddesi var. Şunun gibi birkaç kaynak var ama onlarda biyografisinden çok kendi dalı ile ilgili birkaç tüyo verme tarzında ya da bir haberin veya olayın psikolojik etkileri hakkında uzman görüşü alma şeklinde kaynaklardan oluşuyor --Maurice Flesier message 17:11, 15 Eylül 2016 (UTC)
  • Sayın @Maurice Flesier ve değerli Vikipedistler; Bu ve bu veya bu kaynaklar başhekimliğinin kanıtlanması açısından güvenilir sayılabilir mı sizce? İkinci kaynak hususunda tereddütteyim. Saygılarımla chansey Mesaj 20:47, 16 Eylül 2016 (UTC)
İki kaynak trafik kazası hakkında, sadece Verimli'ye atıf yapılmış. İkinci kaynakta hekimler hakkında kişisel bir yorumlamalar bütünü. Doktor daha çok katıldığı programlar veya hastalık konularının gölgesinde kalmış. Bu yüzden mevcut duruma göre kayda değer gözükmüyor. Yine de diğer kullanıcılar aksini ispatlayabilirse yeniden değerlendirme yoluna gidebiliriz. --Maurice Flesier message 20:55, 16 Eylül 2016 (UTC)
Değerli @Maurice Flesier üzgünüm ki izah edemedim. 1.kaynakta trafik kazası anlatılıyor ama başhekimliği hususunda da bir ibare geçmekte... Ben sadece başhekimliğinin kanıtlanması açısından işimize yarar mı anlamında söylemiştim.chansey Mesaj 07:04, 17 Eylül 2016 (UTC)

Yorum Yorum Şuranın altında küçük bir biyografi var. Ayrıca 1 2ve 3 gibi onlarca haber var. Ayrıca gazetelerin arşivlenmiş kısımlarında da adı geçiyor, bu da geçici bir popülerliği olmadığının kanıtı.. Yapılacak diğer yorumlara göre tekrar değerlendirme yapacağım.--Kingbjelica (mesaj) 13:17, 17 Eylül 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin kayda değer değil. --kibele 14:02, 10 Ekim 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Eldarion 10:29, 14 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.