Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Abdülkadir İlhan

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:59, 30 Aralık 2017 (UTC)

Abdülkadir İlhan[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer değil. Diğer yargı mensupları maddeleri gibi göreviyle ilgili kaynaklar barındırıyor. Nushirevan11 19:21, 4 Kasım 2017 (UTC)

Kalsın Kalsın göreviyle ilgili kaynak barındırması kayda değer değil demek midir? Ayrıca Yargıtay 1. Başkanvekili idi. Yani düz bir Yargıtay üyesi olsa ya da Yargıtay'da daire başkanı olsa itiraz etmeyeceğim ama size kalsa sanırım bütün maddeleri silinmeye aday göstereceksiniz sadece görevleriyle ilgili bilgileri yer aldığından dolayı, hatırlıyorum kayda değer olan büyükelçileri bile silinmeye aday göstermiştiniz. --SarvSarv 19:33, 4 Kasım 2017 (UTC)
Meslek atamalarının medyada yer alması maddeyi kayda değer yapmaz. Bu her SAS'ta ifade edildi. Gerekçeniz politikalara dayanmıyor.--Nushirevan11 20:20, 4 Kasım 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olduğunu ispatlayacak bağımsız ve güvenilir kaynaklar mevcut değil. "Yargıtay 1. Başkanvekili" olması, kendisini kayda değer yapan bir makam değil, zira hiçbir yönergemiz veya yönerge teklifimiz bunu belirtmemekte.--RapsarEfendim? 07:35, 5 Kasım 2017 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD'liğini ispatlayacak, özellikle ayrıntılı biyografisini gösteren herhangibir bağımsız ve güvenilir kaynak bulunmuyor göründüğü kadarıyla. --Maurice Flesier message 23:38, 16 Kasım 2017 (UTC)
  • silinsin --Eldarion 07:37, 27 Aralık 2017 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.