İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ömür Varol

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 13:56, 17 Ocak 2015 (UTC)

Ömür Varol[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

KD değil.--ANADOLU (mesaj) 12:08, 8 Aralık 2014 (UTC)

  • Silinsin Silinsin KD'liği karşılamadığından ANADOLU (mesaj) 12:09, 8 Aralık 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Maddeyi başlatan Vikipedista adlı kullanıcının ana kaygısının bu kişi olduğu anlaşılıyor. Çıkar çatışması olduğu açık. Zaten "falanı başararak", "filanı yaratarak" gibi ifadeler sadece ansiklopedik olmamakla kalmıyor, taslağın tarafsız bir yaklaşımla hazırlanmadığını da gösteriyor. Yalnız bunu değil benzer bütün maddeleri silerek bu tür "kendi (ya da yakın/lar/ının) maddesini yapmayı amaçlayan ve Vikipediye başka katkısı bulunmayacak sözde kullanıcıları caydırmalıyız. Ömür Varol KD ise bu madde silindikten sonra başka bir kullanıcı usulüne uygun şekilde maddesini yapabilir. --E4024 (mesaj) 07:33, 9 Aralık 2014 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olabileceğini düşündüğümden geliştirmeye çalıştım; ancak kaynak bulamadım yeteri sayıda. Maddenin temelini de zaten benim kullandığım röportaj oluşturuyor -ki birinci ağızdan söylemler olduğundan bağımsız kaynak değil. Kayda değer olmadığı fikrini paylaşıyorum.--RapsarEfendim? 09:01, 9 Aralık 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Muhabirler kayda değer olabilir mi? Olabiliyorsa şahsın medya tarihi içindeki önemi yadsınamaz. Ulusal bir kanalın haber müdürlüğünü yapmış. Ayrıca magazin haberciliğinde de kayda değer olduğu söylenebilir.(2) --Kafkasmurat- 21:30, 9 Aralık 2014 (UTC)
  • Kalsın KalsınVP:OY kriterlerine göre oy verme yetkisi yok. Kendisi Tv dünyasında oldukça tanınan bilinen magazin muhabiri ve haber muhabiri olarak tanınmış birisi kalması gerekir diye düşünüyorum--Yerdemir_Gökbakır (mesaj) 19:04, 30 Aralık 2014 (UTC)
"Tanınmış" olmak KD olmak için yeterli olmayabiliyor; muhakkak biliyorsunuz bunu. Kişinin KD olduğuna inanıyorsanız burada "oy" vermek yerine bildiğiniz güvenilir kaynakları maddeye eklemeniz yeter; o durumda sayfa silinmez. --E4024 (mesaj) 08:55, 31 Aralık 2014 (UTC)
  • Kalsın Kalsın KD taşıyor. --Boyalikus (mesaj) 00:32, 12 Ocak 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD kriterlerini karşılamıyor. Biraz araştırma yaparsak rahatlıkla görebiliriz bunu. Lakin KD olduğunu düşünüyorum gibi bir görüş bana göre yeterli değil. Hangi yönden KD onu gerekli dökümanlarla, kaynaklarla ortaya koymak lazım ki aksi yöndeki düşünceye sahip kullanıcılar ikna olsun. Belki KD'dir ancak bunu ortaya koymadıkça bana göre KD değildir.Sait71 06:47, 12 Ocak 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yorumlara katılarak kayda değer birisi değil diyorum. Kaynaklarla ispatlamalıyız. --Uğurkentmesaj 16:57, 12 Ocak 2015 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --i.e.msj 03:15, 13 Ocak 2015 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.