İçeriğe atla

Vikipedi:Seçkin resim adayları/Elephant eating Yala Sri Lanka.ogv

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu resmin "seçkin resim" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.--Seksen iki yüz kırk beş / GGT (mesaj) 00.03, 19 Şubat 2018 (UTC)[yanıtla]

Çimen yiyen Seylan fili[kaynağı değiştir]

Çimen yiyen bir Seylan fili, Yala Ulusal Parkı, Sri Lanka.
Gerekçe
Seylan filinin beslenmesi ile ilgili olarak maddeye oldukça büyük değer katan bir video. Commons'ta da "günün ortamı" olarak ana sayfada sergilenmiş.
Resmin dahil olduğu maddeler
Seylan fili
Üreten
Kullanıcı:Adbar
Aday gösteren
RapsarEfendim?
Sergi sayfası
Vikipedi:Seçkin resimler/Hayvanlar/Memeliler

Destek DestekRapsarEfendim? 20:37, 23 Kasım 2017 (UTC)

  • Yorum Yorum Amatör bir çekim olduğu çok belli. Kamera fazla sallanıyor sanki. Çerçeveye giren koruma demirleri de cabası tabi. Bunlar dışında bir problemi yok. İlgili maddeye çok şey kattığı aşikar. Saydığım sorunları görmezden gelip seçkin yapacaksak eğer en azından "Yala Ulusal Parkı" maddesinin açılması gerekmekte.--Pragdonmesaj 11:42, 24 Kasım 2017 (UTC)
Parkta olduğu için o demirler girmiş malum, evet dediğin gibi amatör bir çekim. Şimdi sen öyle deyince ben de dikkat ettim. Ama bu tip çekim tekniği de uygulanan bir çekim tekniği, bilirsin zaten sana anlatmaya çalışmayayım şimdi :) Bilinçli olarak mı yapılmış, hiç sanmam. Belki de dediğin gibi sabit bir kamera ile profesyonel bir çekim, "Vikipedi'nin en iyi çalışması" tanımlamasına daha çok yakışır.--RapsarEfendim? 20:29, 24 Kasım 2017 (UTC)
  • Karşı Karşı Niteliklerden 3 ve 7'yi karşılamadığını düşünüyorum. Maddeye bir değer kattığı bir gerçek ama özellikle yukarda da belirtildiği üzere 7.maddenin sağlanmadığı kanaatindeyim. Birde 8.maddeyi ilgilendiren resim altı yazısındaki kırmızı bağlantı var elbet... chanseyMesajYaz 10:59, 27 Kasım 2017 (UTC)
Bu, bir seçkin resim adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı resmin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.