Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Vincent Vega

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.

Sonuç: Başarısız. Geçerli oy sayısı hizmetli seçimi için yetersiz olduğundan oylama başarısız sayılmıştır. --Superyetkinileti 20:48, 16 Aralık 2016 (UTC)

Sayısal sonuç
 Geçerli oy: 4
 Destek: 0
 Karşı: 3
 Tarafsız: 1
 Oran: %0

chansey[kaynağı değiştir]

Oy verin! (0/3/1) Oylama bitiş tarihi 20:42, 16 Aralık 2016 (UTC)

Kullanıcı, sonradan adını Vincent Vega olarak değiştirmiştir.

chansey (MesajKatkılarİstatistikler)

Değerli topluluğumuza;
Katılış tarihimin eski olmasına rağmen aktif katılıma başladığım tarihe itibaren Vikipedi'mize bu süreçte gerek mesleki yaşantım, gerek özel hayatımdaki gelişmeler dolayısıyla aktif katılım sağlayamadım. Genel anlamda okumak ve araştırmak amacıyla Vikipedi'de bulundum. Durgunluk sürecini aşmamdan sonra Vikipedi'mize son dönemlerde aktif olarak katılım sağlamaktayım. Bir iki ay önce de topluluğumuz devriyelik görevini bana teveccüh ederek bu sorumluluğu verdi.
Şu an itibariyle HS işaretli maddelerde 13, SAS işaretli maddelerde 105 ve BS işaretli maddelerde 5 sayfa beklemekte. Daha öncede bir kaç yerde dile getirdiğim şekilde 27 hizmetlimizden takribi 20 tanesi aktif değil hatta 1 hizmetlimizin azledilmesi gerekmekte. Yukarıdaki verilerin ışığında mevcut hizmetlilerimizin iş yükü altında çoğu şeye yetişemediğini değerlendiriyorum. Bu duruma etken olan şey hizmetlilerimizin nitelik olarak değil (zaten nitelik sorunu olsa topluluğun müdahalesi kaçınılmaz), nicelik olarak azlığıdır. Bu husus bir kaç ortamda daha belirtilmiş ve topluluğumuza yeni hizmetliler kazandırılması, bu sorumluluğun bir veya daha fazla kullanıcımıza daha verilmesi gerekliliği de konuşulmuştu.
Bu eksiklik dolayısıyla Vandalizme yönelik madde ve kullanıcı sayfalarını korumak için hizmetlilerimizin yetişemediği, kimi zaman kullanıcı engelleme taleplerinin beklemede kalması mecburiyeti oluştuğu, kayıtlı veya anonim bir Vandalın topluluk ve genel ahlak kurallarıyla bağdaşmayan fiillerinin sürdüğü, sürüm gizlemenin mücbir sebeplerle geciktiği durumlar yaşanabilmektedir.
Bu duruma ivedilikle müdehale edilmelidir. Kendisini anti-vandal olarak tanımlayan ben tüm bunların topluluğumuz adına üzücü ve yeni aramıza katılmış kullanıcılarımızın Vikipedi'yi yanlış tanıyarak soğutacak etkilere sahip olduğu kanaatindeyim.
Katıldığım günden bugüne (pasif dönemimde az olmak kaydıyla) politikalarımızı ve yönergelerimizi incelemekteyim. Takıldığım noktalarda ise hizmetlilerimiz ve konuya ilgili kullanıcılarımıza görüşlerini sormaktayım. Her fırsatta da bu konuda yorumlama ve örneklendirme şeklinde gelişime önem vermekteyim.
Bir Vikipedist için mutlak suretle gerekli olduğunu düşündüğüm işbirliğine ve yardımlaşmaya yatkın olduğumu düşünüyorum.
Tartışmalarımıza mümkün mertebe katılmaya özen göstermekteyim. Yorum yapmadan önce bir süre gözlem yapmayı faydalı görüyorum. İki karşıt görüşün çatışarak ve münazara yolu ile doğruya ulaşılabileceğine inanıyorum. Bu hususa istisna bilgimin olmadığı veya kısıtlı olduğu konulardır.
Zayıf olduğumu değerlendirdiğim husus ise SM, KM ve dengi adaylıklardır. Bu oylamalara istediğim seviyede ve layıkıyla aktif katılım sağladığımı söyleyemem.
Yukarıda arz ettiğim tespitlerin bir kısmı topluluğumuzun tümünü ilgilendiren hususlardır. Benim için geçerli olduğu kadar başka kullanıcılarımız içinde geçerlidir. Bu sebeple bir kullanıcımıza hizmetlilik adayı gösterme için teklifte bulundum, kendisi fikirlerini beyan ederek nazikçe kabul etmemiştir.
Arşiv kısmından örnekleme usulü ile yaklaşık 10 adaylık sürecini kontrol ettim. Soruların cevaplarını, olumsuz oyların gerekçelerini inceledim. Topluluğumuzun beklentilerini ve ihtiyaçlarını karşılayabileceğimi düşünüyorum.
Kendimle ilgili durumları, yetkileri veya sorumlulukları talep etmekte bazen sorun yaşayabiliyorum. Bundan dolayı kullandığım hatalı cümleler veya kendim ile ilgili belirttiğim hususlarda narsist değerlendirebileceğiniz ifadelerim olduysa topluluğumuzun affına sığınarak hizmetlilik sorumluluğuna adaylığımı açıklıyorum. Topluluğumuzun adaylığım hakkındaki görüşlerini arz ediyorum.
Elbetteki bu başvurunun olumlu sonuçlanması gönülden temennimdir. Lakin olumlu veya olumsuz her ihtimalle topluluğumuzun hizmetlilik başvurusu yapma veya aday gösterme hususlarında dikkatini çekeceğini düşündüğüm için faydalı olacağını düşünüyorum.
Açıklamamın uzunluğu dolayısıyla özür dilerim. Topluluğumuzun soruları varsa cevaplamaya hazırım.
(Not:Bu metin yazıldıktan sonra Sayın @Maurice Flesier'in Köy Çeşmesindeki tartışmayı başlatması ve durumun düşündüklerimle paralellik göstermesi beni çok mutlu etmiştir.) chansey Mesaj 20:42, 2 Aralık 2016 (UTC)



Lütfen olumlu/olumsuz oyları gerekçelendirelim. Vikipedi çoğunluk demokrasisi değildir.
Oy vermeden ve/veya yorumda bulunmadan önce
Vikipedi:Hizmetlilik başvurularında kaçınılması gereken gerekçeler
sayfasına göz atmanız yararlı olabilir.


Olumlu Olumlu[kaynağı değiştir]

#Çok babacan bir zat tam bir vazife adamı. Amirlik vazifesi kendisine yakışacaktır. --II. Niveles 04:34, 3 Aralık 2016 (UTC)

  • Cevap Cevap Sayın @II. Niveles iyi düşünceleriniz ve olumlu oyunuz için teşekkür ederim. Lakin belirteyim ki hizmetliliği ben amirlikten çok, bir sorumluluk olarak görmekteyim. Saygılarımla. chansey Mesaj 07:31, 3 Aralık 2016 (UTC)

Olumsuz Olumsuz[kaynağı değiştir]

  1. Kendisini çalışkan, üslup bakımından da iyi, aktif ve oldukça faydalı bir kullanıcı. Ancak hizmetli olacak olanlarda bunlara ek olarak politikalara tam hakimiyet, danışandan ziyade danışılan kişi olma gibi vasıflar da aranmakta (elbette onlar da danışır ancak daha çok danışılır). Şurada mesela Vikipedi:Biçem el kitabının en temel konularından biri olan iç bağlantıların kullanımıyla ilgili bir sıkıntı yaşamış. Doğru olanı elbette öğrenmiş gözüküyor ama bu sıkıntıyı kısa süre önce yaşamış olması, yeteri kadar tecrübe sahibi olmamasından kaynaklı gibi. Onun dışında, tarafsız bakış açısı politikasına bakış açısının nasıl olduğuna dair bir izlenim elde edemedim. Aklımda kalan özgün bir görüşüne, tartışmaya katkısına çok rastlayamadım (belki de olmuştur ama aklımda kalan olmadı). Geçmişe yönelik katkılarına biraz bakındım ama yine de rastlayamadım. Şu yorumu mesela özgün bir yorum (özgünden kastım "şuna katılıyorum" tarzında değil) ve politikalarımıza, felsefemize uyan bir yorum. Şu silinmeye aday gösterme olayında aceleci davranmış, benim görece sert ve fevri çıkışıma ise gayet olumlu yanıt vermişti. Bu şekilde yanıt vermesi umut verici ve oldukça olumlu, ilgili tartışmanın başlatılması ise olumsuz olarak görülebilir. İlgili adaylığın kısa süre önce gerçekleştirilmesi (19 Ekim), ilgili maddenin bariz bir biçimde kayda değer olmasına rağmen (öyle ki İngilizce Vikipedi'de seçkin madde) yeterince değerlendirme yapılmadan aday gösterilmesi, hizmetli olduğunda da kendisine verilecek silme yetkisinin ne kadar doğru kullanabilir sorusunu oluşturdu bende. Kendisi kesinlikle iyi yolda, katkı alanı bakımından da hizmetli potansiyeli olan ve hizmetli olması faydalı olacak bir kullanıcı; ancak burada eksik gördüğüm tek husus yeteri kadar tartışma, politika ve yönerge tecrübesi olmaması. Kendisine kişisel önerim, biraz daha tecrübe kazandıktan, kendi fikirlerini ve politikalara olan hakimiyetini biraz daha bize aktardıktan sonra -yine aynı şekilde katkılarına devam ederek elbet- bir kez daha aday olması :) Sevgi, takdir ve teşekkürlerimle.--RapsarEfendim? 10:12, 3 Aralık 2016 (UTC)
    • Cevap Cevap Değerli @Rapsar oy ve yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. 1. Bir kullanıcımızın bahsettiğiniz düzenlememi geri alması sonucunda konuştuk ve bu durumun VP:BEK'de yer almaktan ziyade teamüli olduğu görüşünde mutabık olduk. Bu benim işlemimi geçersiz kılmamakta net bir ibare mevcut değil, bu konuda bir boşluk var, tabi ben tedbiren katkıyı durdurdum. 2. Bahsettiğiniz yorum malumdur ki bir tartışma sayfasında gerçekleşti. Özgün olarak değerlendirildiği de doğrudur lakin ben bunun mahzurunu da anlayamadım zaten tartışma sayfalarımız fikirlerimizi paylaştığımız yerler değil midir? Elbet bu yorumda politikalarımızdan bahsetmemişim o eksiklik. 3. Malum SAS'ı zaten bekliyorum efendim :) Onca HS ve SAS adaylığı arasında yalnızca bahsettiğiniz 1 adetinde sıkıntıya düştüm bir iki tane de HS kaldırılıp SAS'a çevirdim. Bu kadar mahcubiyetin zararı olmayacağı kanaatindeyim :) Silme özelliğini yüz sayfadan bir tanesinde hatalı kullanırsam (halihazırda değerli hizmetlilerimizin de bu yönde işlemleri oldu) yine başka bir hizmetli veya kendim geri getirebilirim? Bunun değerlendirilmesini nezdinizde sayın topluluğumuza arz ediyorum. Yazdığınız tüm yorumları dikkate alacağımdan emin olabilirsiniz. Saygılarımı sunarım. — Bu imzasız görüş chansey (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
    Tabi tabi, ben sizin doğru olan yöntemleri, politika ve yönergeleri öğrenmiş olduğunuzdan eminim. Benim anlatmaya çalıştığım hataların (hata demek de doğru değil ama doğru olmayan hareket diyelim) yapıldığı değil, bu hataların yapılmasının zaman içerisinde elde edilen tecrübeyle birlikte azalacağı, daha tecrübeli bir şekilde aday olmanın daha iyi olabileceğiydi :) "Özgün bir yorum" dediğim de yanlış anlaşılmış sanıyorum ki, tam tersi, bu tip özgün fikirler sunmak, bakış açılarını daha detaylıca açıklamak "X'e katılıyorum"dan daha iyidir çoğu zaman.--RapsarEfendim? 16:06, 3 Aralık 2016 (UTC)
  2. Başvuru için teşekkürler. Rapsar'a katılıyorum ve henüz hizmetlilik için daha fazla kazanım elde etmesinin gerekli olduğu kanaatindeyim. --İnceleme Elemanı (mesaj) 18:55, 4 Aralık 2016 (UTC)
  3. Çok babacan bir zat dedik lakin yanılmışız. Kullanıcının her kullanıcıya eşit perspektiften bakmadığı, adam ayırdığı şahsım adına düşünülmektedir. O sebeple her kullanıcıya eşit perspektifte bakma erdemliğini kazanana kadar oyumun bu yönde olacağını bildiririm. --II. Niveles 12:58, 7 Aralık 2016 (UTC)

Tarafsız Tarafsız[kaynağı değiştir]

  1. Ne evet ne hayır. Daha fazla katkı yaptıktan sonra fikrim değişebilir. Bir fikrim yok şu an için. --Turgut46 14:45, 4 Aralık 2016 (UTC)

Geçersiz Geçersiz[kaynağı değiştir]

Yorum Yorum[kaynağı değiştir]

  • Yorum Yorum Değerli @Maurice Flesier'in tavsiyesine uyarak, oylamanın sağlıklı ilerlemesi açısından bundan sonraki yorum ve oylara birebir cevap vermeyeceğim. Bunu saygısızlık olarak addetmeyiniz, sorularınızı soru bölümünde yöneltebilirsiniz. Saygılarımla chansey Mesaj 13:37, 3 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Vikipedide teknik bilgi ve deneyim dağarcığını birazcık daha büyütünce çok iyi bir hizmetli olacağına inanıyorum. Vakti gelince benim oyum olumlu. --E4024 (mesaj) 11:48, 7 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Değerli topluluğumuza; yukarıda belirttiğim amaçlar doğrultusunda yapmış olduğum başvuru sürecinin bugün itibariyle olumsuz olarak kapanmasına az bir süre kaldı. Kesinleşen sonuca binaen yukarıda açıkladığım amaçları (hizmetlilerimizin iş yükü ve eksikliğine dikkat çekmek başta olmak üzere) gerçekleştirememiş olmanın üzüntüsü içerisindeyim. Başvuru metnini hazırladığım esnada burada belirtilen tartışmaya katılımın memnuniyet verici seviyede olmasına rağmen, oylamanın 5 oyla/yorumla kapatılıyor olması dikkate değer bir durum. Bu durumdan ders çıkartıyorum. Adaylığım kapsamında görüş bildirmek suretiyle oy kullanarak eksikliklerimi belirten, olumsuz oyla dahi olsa desteklerini hissettirebilen, gelişimime yönelik katkıda bulunduklarına ve iyi niyetli olduklarına inandığım Sayın @Rapsar ve Sayın @İncelemeelemani'na; verdiği oy ile adaylığıma katkı sağlayan ve sorduğu soru ile hizmetlilik konusunda topluluğumuzun beklentilerine ışık tutan Sayın @Turgut46'ya, verdiği olumlu ve gelişen durum sonucunda olumsuz oy dolayısıyla Vikipedi'deki kullanıcılarımıza karşı olan tavırlarımı, VP:İNV kapsamındaki düşüncelerimi ve bazı Vikipedi tabirlerini sorgulamama vesile olan Sayın @II. Niveles'e; yaptığı yorum ile beni destekleyen ve ilerleyen günlerdeki katkılarım için cesaret alacağım düşüncelerini belirten Sayın @E4024'e teşekkürü bir borç bilirim. Ayrıca adaylık sürecinde oy vermese dahi beni tecrübelerine dayalı olarak ikaz ederek ufkumu açan Sayın @Maurice Flesier'e şükranlarımı sunuyorum. Bu kapsamda adaylık sürecimi faydalı buluyor ve beni geliştirdiğine, topluluğumuzun önceliklerini ve beklentilerini (katılım dolayısıyla kısmen de olsa) anladığıma inanıyor; yaşadığım tatlı heyecan dolayısıyla herkese teşekkür ediyorum. İnşallah topluluğumuz için de hayırlı olacaktır. Bürokratlarımızdan birinin (ben şahsen değerli @Vikiçizer'i tercih ederim çünkü topluluğumuzun bana devriyelik teveccühünü kendileri gerçekleştirdi :) ) oylamayı kapatmasını arz ediyorum. İyi Viki'ler dilerim. Saygılarımla chansey Mesaj 13:20, 16 Aralık 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Merhaba Chansey. Hizmetlilik başvurunuz ve cesaretiniz için tekrar teşekkür ederim. Aslında bu bir süreç. Olumlu da olsa olumsuz da olsa bir tecrübe ve bir göz kırpma bana göre. Olumlu görüşümü diğer görüşleri de analiz ettikten sonra kullanma düşüncemi ifade etmeliyim fakat ne yazık ki ilgi görmeyen bir adaylık süreci daha sona erdi. Aktif, nazik ve donanımlı bir hizmetli olma yolunda bu adaylık ile bir adım daha yaklaştığınızı söylemeliyim. Umarım önümüzdeki aylarda diğer kullanıcıların soru işaretleri giderildikten sonra yeniden başvurma yoluna gidersiniz. Bu oylamada kullanmadığım hakkı, bir sonraki adaylıkta olumlu olarak değerlendirileceğini ifade etmek isterim. --Maurice Flesier message 14:06, 16 Aralık 2016 (UTC)

Sorular Sorular[kaynağı değiştir]

Aşağıdaki sorular 2006 sonundan beri hizmetli adaylarına topluluğun kendisini daha iyi tanımasına yardımcı olabilmek için sorulmakta. Cevaplayıp cevaplamamakta serbestsiniz.

1. Hizmetlilerin üzerinde işyükü olarak bir yoğunluk olduğu malum. Bu işyükünün hangi kısımlarını paylaşmayı düşünüyorsun en çok? Vandalların engellenmesi dışında hizmetlilere has işlemlerin hangilerinde katkının olması muhtemel? Hangileriyle boğuşmaya sıcak bakmıyorsun?
C: HS, SAS ve sayfa koruma talepleri üzerinde aktif olmayı planlıyorum. Vandal engellenmesinin hizmetli iş yükündeki küçük lakin önemli bir faktör olduğu kanaatindeyim. Ayrıca BS kuralını aktif şekilde uygulamanın SAS şişkinliğini engelleyeceği kanaatindeyim. Bu yönde çalışmayı düşünüyorum.
2. Bugüne kadar yazdığın maddeler içinde en çok hoşnut olduğun hangisi ve neden?
C: Kendimi iyi bir madde yazarı tanımlamam güç. Vikipedi hayatımın büyük bölümü düzenleme ve Vandalizm mücadelesi ile geçmekte. Ama bir ilk olduğu için Kalpana Chawla maddesini gösterebilirim.
3. Hizmetlilik görevleriyle şu anda Vikipedi'de eğildiğin işler arasında nasıl bir denge kurmayı düşünüyorsun?
C: Paralel işler yaptığım kanaatindeyim. Sürüm kontrolü ve Vandalizm mücadelesi benim vazgeçilmezlerim arasında. Katılmaktan hoşlandığım İBP'lerle hizmetlilik arasında denge kurabileceğime inanıyorum.
4. Daha önce herhangi bir kullanıcıyla değişiklik yüzünden anlaşmazlık yaşadın mı? Neden? Geçmişe baktığında aynı durumda farklı bir şey yapar mıydın?
C: Kayda değer anlaşmazlığım yoktur.
5. Bir kullanıcının süresiz engellenmesi konusunda ne düşünüyorsun? Politikalara göre bunu haketmişse, gerekli engeli verir misin yoksa inisiyatif kullanarak süreli bir engeli mi tercih edersin?
C: Bu konuda takdir yetkisinin dikkatli kullanılması gerektiği kanaatindeyim. Politikaları sert uygulama eğilimim olsa da her kullanıcıya şans tanınması gerektiği kanaatindeyim. Asıl önemli nokta iyi niyettir. Niyet iyi ise inisiyatif kullanmaktan çekinmem.
6. Anonim kullanıcılar hakkında ne düşünüyorsun? Sıcak bir tartışmada bir hizmetlinin fikrini mi yoksa anonim bir kullanıcın fikrini mi daha çok önemsersin?
C: Anonim kullanıcıların Vikipedi'de kısmen önemli bir yeri olduğu kanaatindeyim. Elbetteki topluluğum hizmetli sorumlusunu yüklediği bir kullanıcının görüşleri kıymetlidir, bu bende olumlu önyargı yaratır. Lakin topluluğun ortak eğilimi, Vikipedi politikaları nettir. Vicdanıma dönerim ve doğru olduğunu düşündüğüm fikri önemserim.
7. Özeleştiri yapman gerekse, hangi alışkanlık/huylarının Vikipedist olarak verimini düşürdüğünü söyleyebilirsin?
C: SM ve KM oylamalarına gerekli önemi göstermediğimi düşünüyorum. Bu durum bizi SM adına diğer Viki'lerden geri düşürüyor.
8. Sayfaları sürekli yarı-koruma veya tam koruma altında tutmaya nasıl bakıyorsun?
C: Bu durumun her ne kadar "Özgür Ansiklopedi" ruhuna aykırı olduğunu düşünsem de özellikle yoğun vandalizme uğrayan maddelerin koruma altına alınması gerektiği kanaatindeyim. Yarı veya tam uğranan vandalizme göre değişiklik gösterecektir.
9. Vikipedi'nin değişmeyen üç içerik politikası (VP:D, VP:TBA ve VP:ÖAYV) hakkında ne düşünüyorsun? Bu politikaları ihlal edenlere karşı nasıl bir tutum izlersin?
C: Vikipedi'nin doğru bilgilerle donatılmasını isteyen her Vikipedist'in bu üç politikayı ezbere bilmesi gerektiği kanaatindeyim. Beş temel taşın üçlü saç ayağı benzetmesini yapsam yanlış olmaz...
10. Vikipedi'de bugüne kadar doğru olduğu kabul edilip uygulanmış olan kararlar arasında kesinlikle karşı olduğun herhangi biri var mı? Neden?
C: Genel anlamda bakarsak hizmetliliğin azli hususunun tekrar gözden geçirilmesi taraftarıyım. Yoksa kesin karşı olduğum bir karar yoktur.
11. Viki işleyişindeki ana faktörlerden birini değiştirme şansın olsa hangisini değiştirirdin ve bunun neden gerekli olduğunu düşünüyorsun?
C: Aklıma gelen bir faktör yoktur.
12. Troll sence nedir? Nasıl başedilmelidir? Müdahale edemeyeceğin (Kişisel tartışmaya girmiş olmanız nedeniyle) bir troll'e karşı nasıl bir tutum izlersin?
C: Sözlük tanımını bir kenara bırakırsak bence trol zaman kaybıdır, motivasyon eksikliğidir, moral bozmaya birebirdir. Trolü aç bırakma yoluna gitmeyi uygun buluyorum. Lakin bir kullanıcımıza doğrudan "Sen trolsün" denilmesini de pek yakışır bulmuyorum. Troller de zaman içinde faydalı birer Vikipedist'e dönüşebilir.
13. Vikipedi'ye neden katkıda bulunduğunu ve bulunmaya devam edeceğini söyleyebilir misin?
C: Bilginin özgürce paylaşılması hoşuma gidiyor. Ayrıca ucu bucağı olmayan bir derya Vikipedi'ler. Türkçe Vikipedi'nin hak ettiği konumda olmadığını düşünüyorum ve bu projede olabildiğince katkım olsun istiyorum.
  • Soru Öncelikle aday olduğunuz için tebrik ediyorum. Eğer hizmetli seçilirseniz ne kadar süre aktif olabileceğinizi düşünüyorsunuz? Uzun bir süre bu işlerle ilgilenebilir misiniz? --Turgut46 22:50, 2 Aralık 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Sayın @Turgut46; nazik tebriğiniz için teşekkürlerimi sunarım. Belirttiğim üzere Vikipedi bir derya. Yapacak iş bitmiyor. Başta sağlık olmak üzere ailevi yaşantı ve mesleğim elverdiği ölçüde aktif olacağım. Karakterim gereği boş durmaktan hoşlanmıyorum. Boş vakitlerimi kısmen Vikipedi'ye harcayarak faydalı bir iş yaptığımı düşünüyorum. Bu durum beni canlı ve aktif tutuyor. Uzunluk kısalık göreceli bir kavram olsa da kendi çapımda uzun bir süre Vikipedi'ye faydalı olmak istiyorum. Somut bir süre vermeyi samimi bulmuyorum. Eğer hizmetlilik sorumluluğunun hakkını veremediğimi düşünmeye başlarsam veya topluluğumuzdan bu tip serzenişlere muhatap olursam; gerekli gördüğüm yerde bayrağı teslim etmekten çekinmeyeceğimden emin olabilirsiniz. Saygılarımla. chansey Mesaj 23:01, 2 Aralık 2016 (UTC)

Yukarıdaki bir başvurunun arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız. Bu sayfaya herhangi bir ek değişiklik yapılmamalıdır.