Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Ekim 2014

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Türkçe ve İngilizce vikipediler üzerinde aktif olarak katılımlarda bulunuyorum ve vikipedinin sunduğu farklı araçları etkin bir şekilde kullandığıma inanıyorum. Sık aralıklarla yeni vikiler eklediğim ve varolan vikiler üzerinde değişiklikler yaptığım için, kontrol bekleyen vikiler üzerinde olumlu bir katkı yapacağıma inanıyorum. Jack Elliott (mesaj) 14:57, 5 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Katkılar ve tecrübe açısından devriye olmaya açık bir kullanıcı ancak vandalizmle savaşım noktasında yaptığı katkıları pek göremedim.Lütfen bize vandalizmle savaşım noktasında yaptığınız katkıları gösterin veya vandalizmle savaşım noktasında bize daha çok yardımcı olun.İyi vikiler. Bedoman 17:59, 5 Ekim 2014 (UTC)
    • Yorumunuz için teşekkür ederim. Daha önce Vikipedi'de varolan vandalizmin önüne geçmek için aktif olarak bir çalışma içerisinde olduğunu söyleyemem zira Vikipedi'de ilgilendiğim veya katkıda bulunduğum vikilerde vandalizm örneklerine pek rastlamadım. Şimdi hatırlamıyorum ancak eğer rastlamışsam eminim bu sorunu gidermişimdir zira Vikipedi'nin vandalizm kurallarını ve politikalarını benimsiyorum. Benim Devriye olmak istememdeki en büyük gerekçe, düzenli ve sık aralıklarla yaptığım katkıların Vikipedi bünyesinde çok uzun süreler boyunca Kontrol Edilmemiş statüsünde kaldığını görmem ve geçmişte yaptığım katkıları referans göstererek gelecekte yapacağım katkıların Vikipedi'de otomatik olarak bir başka Devriye'nin onayına tabi tutulmasına artık bir gerek olmadığını düşünmemdir. Tabi ki bu konudaki görüşlerinize açığım.--Jack Elliott (mesaj) 21:21, 5 Ekim 2014 (UTC)
  • Bu konuda haklısınız.Değiştirdiğimiz maddelerin kontrol edilmemiş olarak işaretlenmesinden ben de rahatsız oluyorum fakat bunu yapmak için devriye fonksiyonuna ihtiyacınız yok.Eğer bundan rahatsız oluyorsanız beyaz liste olmanız daha iyi olacaktır.Ayrıca sizinde haklı olduğunuz bir nokta var.Vandalizm yapılmış pek sayfa yok ama en önemli nokta da bu zaten.Ne kadar vandalizmli sayfa düzeltirseniz o kadar tecrübeli olduğunuzu anlarız.Bedoman 08:59, 6 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Zaten yaptığınız katkılara bakınca devriye fonksiyonlarına ihtiyacınız yok gibi gözüküyor. Eğer katkılarınızın bir devriye tarafından onaylanmasını beklemek istemiyorsanız, sizin için beyaz liste üyeliği daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. --Uğurkentmesaj 21:28, 5 Ekim 2014 (UTC)
    • Benim için sorun değil. Eğer beyaz listeyi kullanıcı profilim için uygun görüyorsanız şimdilik beyaz liste ile başlayabiliriz. İleride devriyeye ihtiyacım olduğu zaman tekrar başvurabilirim. Buradan beyaz liste onayını yapabiliyor musunuz yoksa ilgili sayfaya yeniden başvurmam mı gerekiyor?--Jack Elliott (mesaj) 05:16, 6 Ekim 2014 (UTC)
  • İncelenmeyi ya da kontrol edilmeyi bekleyen çok sayıda vikim mevcut ve bu sayı gün geçtikçe artıyor. Görünüşe bakılırsa ekip henüz Devriye olmamı pek uygun bulmuyor (vandalizme yönelik yaptığım katkıların yetersizliğinden dolayı). Bu sebeple Beyaz Liste üyeliği öneriliyor ancak okuduklarıma bakılırsa bu listeye üyelik otomatik olarak gerçekleşen bir mekanizmaya sahip. Beyaz liste üyeliği için gerekli tüm kriterleri karşıladığımı düşünüyorum. Bu listeye terfîmin tamamlanması ve aynı zamanda incelenmeyi / kontrol edilmeyi bekleyen vikiler konusunda yapmam gereken başka bir şey var mı?--Jack Elliott (mesaj) 08:52, 8 Ekim 2014 (UTC)
beyaz listeye dahil edildiniz. katkılarınızdan devriyelik için de bir sıkıntı olmadığını görüyorum. akşama kadar bekleyelim. eğer katkılarınızdaki bir soruna işaret eden olmazsa onu da aktifleştirebiliriz. teşekkürler. --kibele 12:05, 8 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Bence kullanıcı devriye olabilir. Bedoman 12:36, 8 Ekim 2014 (UTC)
  • İstek yapıldı Yapıldı --kibele 08:41, 9 Ekim 2014 (UTC)
Sisteme pek bir katkım olmadığı aşikar ama günün neredeyse 12 saatini vikipedia da geçirmekteyim. bazı vikipedia saldırıları ve/veya yanlışlıklarını karşı koymak / düzeltmek istiyorum. Umarım başvurum değerlendirilir. Şimdiden teşekkürlerimi arz ederim. Pilotrat (mesaj) 13:30, 26 Ekim 2014 (UTC)
Yorum Yorum Vikipedi'ye yaptığınız ilk katkı bu başvuruyu yapmak olmuş. Siz şu an Devriyelik kriterlerini karşılamıyorsunuz. Bu durumda başvurunuzun olumlu şekilde değerlendirileceğini pek sanmıyorum. Bu kadar erken başvuru yapmanızın 2 sebebi olabilir:
  1. Anonim kullanıcı olarak Vikipedi'de gezinirken bu sayfayı fark etme ve bu haklardan yararlanmak için başvuruda bulunma.
  2. Tecrübeli bir Vikipedi kullanıcısının ikinci hesabı yani kuklası olma
--Turgut46
Yorum Yorum Turgut46 ile aynı düşüncedeyim. Buna ek olarak, kullanıcının Türkçesi de sıkıntılı gördüğüm kadarıyla. Ansiklopedide sürüm kontrolü yapacak birinin belirli bir birikimde olması, en azından doğru düzgün cümle kurabilmesi gerekiyor "bence". Hannahannah (mesaj) 16:07, 26 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Zaten kriterleri sağlayamıyorsunuz. Daha fazla aktif olmaya çalışın. --Uğurkentmesaj 17:18, 29 Ekim 2014 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen otomatik terfi ölçütlerini sağlamaya çalışınız. Teşekkürler. --Superyetkinileti 12:37, 8 Kasım 2014 (UTC)
Yaklaşık 6 aydır vikipedi üyesiyim. 1600'ün üzerinde değişikliğim oldu. Bunların bir kısmı küçük düzeltmeler olsa da kendi başlattığım 50 civarında madde var. Özellikle devam eden spor maddelerini en hızlı şekilde güncellediğimi düşünüyorum. İngilizce sayfada da 250'ye yakın katkım var. İlk acemilik günlerim ve kuralı bilmeyerek açtığım gelecek sezon maddeleri dışında geri alınan çok fazla değişikliğim olmadı. Viki diline oldukça hakim olduğumu düşünüyorum ve katkılarımın devam etmesi için devriyelik başvurusu yapıyorum. Olmasam da hiç problem değil ben katkı vermeye devam edeceğim. Sürüm kontrolü gerektiren durumlarda madde üzerinde geliştirme yapamamam nedeniyle Fenerli1978 devriyelik başvurusu yapmamı önerdi. Kendisine de ayrıca teşekkür ederim. Teacher0691 (mesaj) 12:08, 29 Ekim 2014 (UTC)
Yorum Yorum Ben arkadaşımızı ilk katkılarından beri takip etmekteyim. Wikipedia dilini çok iyi bilmekte ve uygulamakta. Sağolsun banada teşekkür etmiş. Bende kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederim. Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 13:46, 29 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Şaka maka ama ben Kullanıcı:Teacher0691'i devriye zannediyordum. Özellikle futbol ile ilgili maddelerde bunu uygulaması iyi olur. --Uğurkentmesaj 17:16, 29 Ekim 2014 (UTC)
  • Yorum Yorum Bende bir çok spor maddesinde olumlu yöndeki katkılarını görüyorum. Ben de devriye olduğunu sanıyordum ne hikmetse :) Rastladığım bilinçli bir hatası olmadı. Güzel katkılarının bu aşamadan sonra devriye olarak devam etmesini ve böylece ansiklopedideki yoğun iş yükünün biraz daha azalmasını destekliyorum.Sait71 21:10, 30 Ekim 2014 (UTC)
  • Diyecek pek bir şey kalmamış bana :) Olumlu baktığımı belirteyim ben de.--RapsarEfendim? 21:38, 1 Kasım 2014 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 12:40, 8 Kasım 2014 (UTC)
  • Çok teşekkürler destek veren herkese. --Teacher0691 (mesaj) 13:31, 8 Kasım 2014 (UTC)