Vikipedi:Devriyelik başvurusu/Arşiv/Ekim 2012

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Daha iyi hizmet verebilmek diyebiliriz HetanahetaMesaj gönder 14:15, 29 Eylül 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı--Vito Genovese 19:48, 2 Ekim 2012 (UTC)
Bir gezi yazarı ve webmasterım. Freelancer olduğum için Vikipedi'ye ayıracak vaktim oluyor. Hem Türkçe, hem de İngilizce viki katkıları yapıyorum. Başlattığım maddelerden anlaşılacağı üzere ansiklopedik bir dil ve düzgün Türkçe ile yazmaya büyük önem gösteriyorum. Maddelerin onaylanma süreci uzun sürdüğü için, Vikipedi'de çok sayıda vandal olduğu, ancak yeterince devriye olmadığı düşüncesine kapıldım. Bu yüzden çorbada benim de tuzum bulunsun istiyorum. Umarım Türkçe Vikipedi'nin daha iyi bir yere gelmesine katkım olur. Gezginrocker (mesaj) 17:34, 29 Eylül 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --kibele 17:10, 3 Ekim 2012 (UTC)
Merhaba, sayfalara değişiklik yaptığımda yıllardır yada uzun zamandır kontrol edilmemiş ve göz atılmamış sayfalar olduğunu görüyorum. Bunları kontrol etmek, yeni bilgiler eklemek ve onaylamak isterim. Saygılarımla. Şakşakcı7 (mesaj) 21:14, 29 Eylül 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 19:49, 12 Ekim 2012 (UTC)
ben sişli meslek yüksek okulunu istanbuldaki üniversiteler listesine ekledim mütevelli heyeti başkanı mustafa sarı gül dür. onaylayabilirmisiniz. ben artık istiyorum tekbaşına onay almayı. niye vermiyorsunuz ki Sevgierol1984a (mesaj) 14:07, 1 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı ne yazık ki katkılarınızdan, sürüm kontrolünün amacı olan vandalizm konusundaki tavrınızı anlamak pek mümkün değil. katkı yaparak, aktif kullanıcıları izleyerek ve vikipedi politikalarını okuyarak bilgilenirseniz bir süre sonra yeniden değerlendirilir. --kibele 17:05, 3 Ekim 2012 (UTC)
Hesap açmadan önce de yine bu ip adresiyle bazı başlıklara katkılarım olmuştu. Yine katkı sağlamak isterim. Trbahmet (mesaj) 13:51, 2 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Tek değişiklik işbu devriyelik başvurusu olunca, göreve uygunluğu değerlendirebilmem mümkün olmuyor. Daha fazla deneyim kazandıktan sonra yeni bir başvuru rica ediyorum.--Vito Genovese 19:44, 2 Ekim 2012 (UTC)
Devriyelik İstememdeki Gerekçe:Son başvurumda Beyaz Liste'ye daha uygun olduğum kanaati ile başvurum red edildi son değişikliklerime ve şu anki durumuma baktığınızda Beyaz Liste'ninde verdiği avantajla bir son değişikler devriyesi gibi çalışıyorum bir şans verildiği takdirde kendimi kanıtlayacağımı düşünüyorum saygı ve sevgilerimle iyi vikilemeler.--Alex De Souza 17:20, 2 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Yakın zamanda (3 hafta kadar önce) Vito telif ihlali nedeniyle bazı maddelerinizi sildiğinden söz ederek, size konuyla ilgili bilgiler vermiş. Devriyelik, telif ve vandalizm politikalarına belli oranda hâkimiyet gerektiriyor. Hatalarınızı düzeltmek konusundaki gayretiniz görülebiliyor. Vandalizm konusunda da belli düzeyde bilgi sahibi olduğunuz anlaşılıyor. Kısacası telife ilişkin hâkimiyetiniz arttığında, iyi bir devriye olabileceğiniz kanısındayım. Ancak şu an için henüz erken. --yabancım 14:05, 7 Ekim 2012 (UTC)
Bir önceki başvurumu yeniliyorum. Aguzer (mesaj) 09:05, 3 Ekim 2012 (UTC)
Yorum Yorum Şu Linkte
İstek yapıldı Yapıldı - Engelin kaldırılması halinde sorun olmadığını daha önce yazmıştım.--Vito Genovese 17:07, 3 Ekim 2012 (UTC)
siteniz için en iyisini yapmak için editor olmak istiyorum saygılarımla Sohbetcc (mesaj) 11:19, 3 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Halihazırda yalnızca iki değişikliğiniz bulunuyor. İsterseniz hemen harekete geçebilir ve yapacağınız değişikliklerle bize vandalizmle savaşım konusunda yardımcı olabileceğinizi gösterebilirsiniz. Biraz deneyim kazandıktan sonra bu başvuruyu yinelememeniz için hiçbir neden kalmayacaktır. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:23, 3 Ekim 2012 (UTC)
Mr.Yaldız (mesaj) 12:41, 3 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı En yeni kullanıcılarımızdan birisiniz. Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve Vikipedi'yi daha yakından tanımaya çalışın. Vandalizmle savaşım konusunda bize yardımcı olabileceğinizi düşündüğünüz anda ise bu başvuruyu yinelemekten çekinmeyin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:28, 3 Ekim 2012 (UTC)
Merhaba!
İsmim Fatih Avcı.İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Mezunuyum. Şuan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nde Temel İslami Bilimler Anabilim Dalı, Tefsir Bilim Dalı'nda yüksek lisans eğitimime devam ediyorum. Genelde Din Portalı'ndaki maddelerde değişiklik yaparım. Zaman zaman son değişiklikleri takip ederim. Bu devriyelik başvurusundaki amacım yaptığım değişiklikleri kendim onaylayabilmek değil girdiğimde onaylayabileceğim değişiklikleri gerçekleştirebilmektir. Her ne kadar hoşuma gitmese de objektiflik ilkesine riayet etmeye çaba sarfediyorum. (örn: Hz. Ömer demek istiyor olmama rağmen gerektiği gibi yazıyorum).
Kabul veyahut red yanıtlarıza saygı duyacağımı bildirerek bu payeyi talep ediyorum.Bu imzasız yazı İlimyolcusu (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. 15:54, 4 Ekim 2012 (UTC)
Uygun bulmamanın nedeni nedir, Milesbroke?
Vito Genovese 19:20, 4 Ekim 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Dini konularda katkısını göreceğimiz bir arkadaş, Ancak biraz daha vakit gerekli diye düşünüyorum..Aguzer
  • Yorum Yorum Açıkçası İlimyolcusu'nun tarafsızlık konusunda zorluk yaşayacağını düşünüyorum. Bence de biraz daha zaman gerek. --Milesbroke (mesaj) 17:39, 8 Ekim 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Dini içerikli konularda yaptığımız hatta zaman zaman da içerik hk.da yeterli bilgiye sahip olmamaktan dolayı yapamadığımız revizyon çalışmalarında konunun uzmanına ihtiyaç duyduğumuz bir gerçek. Kullanıcının başvurusundan da anlaşılacağı üzere TBA hususunda duyarlı olacağını kendisi bizzat ifade etmiş. Ayrıca ŞURADAN da anlaşılacağı üzere yeni bir kullanıcı da değil. Bence endişe duymaya gerek yok. Sonuçta Vandalizmle mücadele edilecek. Eğitmenmahmut msj 20:11, 10 Ekim 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Amaç vandalizmle mücadele. Bu çerçevede katkılarının sorunlu olduğu ya da bu göreve uygun olmadığını gösteren bir bulguya rastlamadım. İlk yazarken 1 aylık üye diye belirtmişim ancak, arkadaşımız 5 yıllık üyeymiş. Dini konularda tarafsız davranacağını daha en başında kendisi bildiriyor, bu alanda bize çok faydası olacaktır. Bir sorun görülürse; sonuçta vermek kadar alması kolay bir görev devriyelik, hepimiz için geçerli olduğu gibi arkadaşımız içinde geçerli olacak haliyle.. --Garbino Merhaba 21:24, 10 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı --Superyetkinileti 19:57, 12 Ekim 2012 (UTC)
Yüksek Mühendisim (İ.T.Ü.). Kendi bilgisayar firmam var. Ayrıca 4 yılı aşkın İTÜ'de araştırma görevliliği, 5 yıl İstanbul Kültür Üniversitesi öğretim görevliliği deneyimim var. Edebiyat ve müzikle de ilgiliyim. www.guneysanat.com adında sanal sanat dergisi yöneticisiyim.|Bulkylight|Vikipedi'de ilk oluşturduğum yazı rahmetli büyükbabam (sanatçı) Atıf Özbilen konusunda olmuştur. Eklenen bilgilerin onaylanması gerektiğini öğrendim. Bu konuda kendimi geliştirmek istiyorum. Saygılarımla... Bulkylight (mesaj) 18:38, 7 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Katkı sayınızın azlığı vandalizmle savaşım konusundaki yeterliliğinizi saptamayı güçleştirmekte. Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin ve bize türlü alanlarda yardımcı olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 20:08, 12 Ekim 2012 (UTC)
Ben Vikipediyi işimle iligil tüm araştırmalarda güvenerek kullanıyorum. Böylesine faydalı ve akılcı bir sisteme katkı sağlamak isterim. Benim mesleğim de zaten yazarlık olduğu için yazı kontrolünde ya da yeni içerik oluşturmada başarılı olacağımı düşünüyorum. Teşekkürler. Katifti (mesaj) 16:13, 11 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Halihazırda tek değişikliğiniz var ve bu, vandalizmle savaşım isteğiniz konusunda bize pek yardımcı olmuyor. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanıyın ve yapacağınız katkılarla ansiklopedinin bir parçası olduğunuzu gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 20:14, 12 Ekim 2012 (UTC)
Fırat Üniversitesi Veteriner fakültesi mezunuyum - Tıp hakkında bilgim vadır.
AÖF Bilgi Yönetimi mezunuyum - Teknoloji ve ürünleri konusunda bilgim vardır.
Maltepe Üniversitesi MBA
İmla kurallarını doğru kullanmaya çalışan biriyim.
İşimden ayrıldığım için 24 saat benim.
Yeni Zelanda, Fiji, Avustralya ve Güney Asya'yı kapsayan 2 yıllık bir geziden döndüm.
Seyahat, ülkeler, kültürler ve şehirler hakkında oldukça geniş bilgilerim var.
Çeşitli gazete, dergi ve medyada gezi ve gezi kültürü üzerine yazılarım yayınlandı.
Oldukça çok zamanım var. Okumayı ve katkıda bulunmayı seviyorum.
Önceleri iş yoğunluğu nedeniyle sadece bilgilerinden faydalanmak için okuduğum Wikipedia'nın geliştirilmesinde ve genişletilmesinde katkım olsun isityorum.
Kemal Kaya (mesaj) 09:31, 29 Eylül 2012 (UTC)
İnceleniyor...--Vito Genovese 17:58, 3 Ekim 2012 (UTC)
Vakitsizlik nedeniyle Yabancı'dan ilgilenmesini rica ettim.--Vito Genovese 09:17, 14 Ekim 2012 (UTC)
Yorum Yorum "Toplam" 110 değişikliliği var. 24'ü mesaj vb. değişikliklerden oluşuyor.--Aguzer (mesaj) 08:07, 15 Ekim 2012 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Devriyelik, vandalizm ve telif politikalarına belli oranda hâkimiyet gerektiriyor. Açtığınız bir maddenin yakın zamanda telif ihlali nedeniyle silinmiş olması ve katkılarınızda vandalizm bilginize ilişkin yeterli veriye rastlayamamış olmam nedeniyle başvuruyu reddetmem gerekiyor. Biraz daha deneyim kazandıktan sonra yeniden başvurmanızı rica ediyorum. --yabancım 18:49, 15 Ekim 2012 (UTC)

Wikipedia'yı 3 yıldan beri takip ediyorum ve wikipedia için birşeyler yapmak istiyorum lütfen devriyelik başvurumu kabul edin. Botan2121 (mesaj) 16:36, 13 Ekim 2012 (UTC)
Yorum Yorum Şu an için 18 değişikliği bulunmakta.(Başvuru, Kullanıcı sayfası gibi değişiklikler hariç)--Aguzer (mesaj) 08:36, 14 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı - Bir ay önceki başvurulardan bu yana değişen çok fazla bir şey yok ne yazık ki.--Vito Genovese 09:13, 14 Ekim 2012 (UTC)
Merhaba, sayfalara değişiklik yaptığımda yıllardır yada uzun zamandır kontrol edilmemiş ve göz atılmamış sayfalar olduğunu görüyorum. Bunları kontrol etmek, yeni bilgiler eklemek ve onaylamak isterim. Saygılarımla. Şakşakcı7 (mesaj) 12:20, 15 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Devriyelik haklarınız henüz dün Superyetkin tarafından geri alınmış. Yakın zamanda yaptığınız kimi değişiklikler vandalizm sınırında ki bu da bu politikaya yeterince hâkim olmadığınızı gösteriyor. Önerim politikayı özümsemeniz ve bunu değişikliklerinize yansıttıktan sonra yeniden başvurmanız. --yabancım 10:44, 15 Ekim 2012 (UTC)
Rnd42 (mesaj) 14:22, 15 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı İlk ve halihazırdaki tek değişikliğiniz bu başvuru. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanıyın ve vandalizmle savaşım konusunda bize yardımcı olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 16:54, 15 Ekim 2012 (UTC)
Merhaba, uyarılarınızı dikkate aldım ve daha dikkatli olacağımın teminatını verebilirim ancak sayfalara değişiklik yaptığımda yıllardır yada uzun zamandır kontrol edilmemiş ve göz atılmamış sayfalar olduğunu görüyorum. Bunları kontrol etmek, yeni bilgiler eklemek ve onaylamak isterim. Saygılarımla. Şakşakcı7 (mesaj) 13:32, 16 Ekim 2012 (UTC)
Şurada ki ısrarlı değişiklik (Kaynak gerektiren diyorum orada ancak hala değiştirme yaptı.) ve Şurada ki mesajı Kaynak gerektiren bilgileri kaynak veremeden bir çok maddeye eklemeye çalışıyor. Daha tecrübe kazanmalı..--Aguzer (mesaj) 10:41, 16 Ekim 2012 (UTC)
Bunun nedenini size sordum ve gerekli cevabı aldım teşekkür ederim ancak gerekli çalışmayı yapıp sayfada değişiklik yapacağım.

İstek yapılmadı Yapılmadı henüz yeni reddedilmiş bir başvuru var yukarda. bu konuda ısrarcı olmaktansa, devriyeliği özümsediğinizi görmemizi sağlayacak katkı yapmaya ağırlık verirseniz daha iyi olur. kolay gelsin. --kibele 11:11, 16 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba, proje yöneticisi ve metin yazarı olarak görev yapıyorum. Öğrenmekten ziyade, artık paylaşmak da istediğim için devriye görevine başvurmak istedim. Wikipedia topluluğuna elimden gelen yardımı yapmaya hazırım. Mutlu çalışmalar. Mckeles (mesaj) 15:03, 18 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Halihazırda iki değişikliğiniz var. Lütfen Vikipedi'yi daha yakından tanıyın ve vandalizmle savaşım konusunda bize yardımcı olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 16:05, 18 Ekim 2012 (UTC)
Merhaba, hakim olduğum konularda mümkün olduğu süre zarfında katkıda bulunmaya çalıyorum. Devriye grubunun bir parçası olarak daha fazla ve daha ileri seviyede katkılar sağlayabileceğimi düşünüyorum. Varmıcaycen (mesaj) 15:24, 18 Ekim 2012 (UTC)
  • Yorum Yorum Merhaba, öncelikle başvurunuzu yaptıktan sonra silmişsiniz, başvurunuzu yaptıktan sonra silmeniz doğru bir davranış değil, silmenin aksine artık devriyelikten vazgeçtiğinizi belirterek adaylığınızı geri çekebilirdiniz. Vikipedi'de topluluk ortamlarında ve mesaj sayfalarında yazılanların silinmemesine dikkat edelim. Şu anda bu yazıyı yazarken başvurunuzu geri almadığınız için oy kullanma hakkımı kullarak devriyeliğinizi olumsuz görüyorum, bunun sebebi belirttiğim gibi yazılan yazıları silmekten kaynaklanmaktadır. Vikipediye katkılarınızın devam edeceğini umuyorum, iyi vikiler. ऐ๑ Süleyman Onur ( buyrun benim? ) 16:52, 18 Ekim 2012 (UTC)

Yorumun ve uyarın için çok teşekkürler. İşlemin kısa sürmesi adına böyle bir yol izledim. Yetkili arkadaşlar başlığın silinmesini sağlayabilirlerse çok sevinirim. iyi vikiler.--Varmıcaycen (mesaj) 18:53, 18 Ekim 2012 (UTC)

Mesajlara yeterince karşılık veren bir kullanıcı değil.--Aguzer (mesaj) 10:32, 19 Ekim 2012 (UTC)
bunun devriyelikle ve vandalizm önleme ile ilgisini kuramadım aguzer. açıklayabilir misin? --kibele 10:41, 19 Ekim 2012 (UTC)
Aday olmaktan belirli nedenlerden dolayı vazgeçtim. Bundan dolayıda hakkımda olumlu veya olumsuz yorum yapılmasını istemiyorum. Oluşturduğum başlığın biran önce silinmesini istiyorum. Yetkili bir arkadaş ilgilenebilirse çok sevinirim.--Varmıcaycen (mesaj) 15:43, 19 Ekim 2012 (UTC)

Yeterince irtibata geçemediğimiz birisiyle bir çok sorun yaşanabilir. Kendisi bir çok hatalı dosya yüklemesi yaptı ancak hiç bir uyarıma cevap vermedi..--Aguzer (mesaj) 15:46, 19 Ekim 2012 (UTC)

İstek yapılmadı Yapılmadı Aday çekildiğinden başvuru geçersiz sayılmıştır. --Superyetkinileti 15:47, 19 Ekim 2012 (UTC)

Daha fala katkıda bulunabilmek için başvuruyorum.
Yoğun olduğum için bir süre ara vermiştim.Şimdi daha çok aktif olup daha fazla katkıda bulunmak istiyorum.Devriyelikte ilk adımım. Emanuel bonari (mesaj) 17:49, 6 Ekim 2012 (UTC)

Yorum Yorum Mesaj sayfasını sürekli olarak boşaltmasından dolayı ve belirli bir katkı seviyesine ulaşmadığından dolayı yeterli görmüyorum, kişi Vikipedi politikalarını gözden geçirmeli. ऐ๑ Süleyman Onur ( buyrun benim? ) 11:24, 14 Ekim 2012 (UTC)

Yorum Yorum"Toplam" 144(silinen hariç:147) değişikliği var. Yaklaşık 34'ü mesaj vb. .--Aguzer (mesaj) 08:06, 15 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Devriyelik başvurunuzdan sonraki tek değişikliğiniz ileti sayfanızı arşivlemek olmuş. Daha önceki katkılarınız tatmin edici düzeyde olsa da, vandalizmle savaşım konusundaki deneyimi tam olarak ortaya koymakta yetersiz kalıyor. Lütfen daha fazla değişiklik yapınız. --Superyetkinileti 13:09, 29 Ekim 2012 (UTC)
Merhabalar, uzun süredir üye olduğum ve severek kullandığım Wikipedi'de görev almak istiyorum. Umarım isteğim gerçekleşir. Olumlu veya olumsuz yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.--Alfonszo (mesaj) 14:30, 17 Ekim 2012 (UTC)
Bekleme işlemi hala sürüyor anlaşılan?--Alfonszo (mesaj) 15:21, 22 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Devriyelik başvurunuzdan hemen önceki katkılarınız arasında telif hakkı ihlali nedeniyle silinmiş madde ve dosyalar var. Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşım konusunda bize destek olabileceğinizi gösterin. Teşekkürler. --Superyetkinileti 13:18, 29 Ekim 2012 (UTC)
Sayfaların kontrol edilebilmesinin uzun sürdüğünü gördüm.Bunun da personel eksikliğinden kaynaklandığını düşündüğüm için başvuru yapıyorum.Genelde bilgisayar ile uğraşmayı severim o yüzden günümün çoğu bilgisayar başında geçiyor.İstekte bulunmak istedim çünkü çok saçma mesajlar yazanlar da olabiliyor. Tolqadernek (mesaj) 15:50, 19 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Son katkılarınızın bir bölümü telif hakları ve vandalizm konusunda biraz daha deneyim kazanmanız gerektiğini gösteriyor. --Superyetkinileti 14:52, 20 Ekim 2012 (UTC)
İnsanlara faydalı olmak için. Velican81 (mesaj) 05:42, 22 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize yardımcı olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 10:03, 23 Ekim 2012 (UTC)
Çok acemi olduğumu biliyorum.Fakat bu güne kadar yazılarımı hep tarafsız şekilde yazdım.Birkaç cümleden oluşan bağlantılarımı yazmak için 1 hafta uğraştığım oldu.Puanım düşük onu biliyorum.Fakat katkıda bulunma isteğim ağır basıyor.Devriye olanlara çok özeniyorum onlar benim Vikipedideki kahramanlarım.Hani küçük çocuklar nasıl Örümcekadam yada Süpermen olmak ister ben de öyle devriye olmak istiyorum.Başvurumu okuduğunuz için teşekkür ederim.
Saygılarımla --KB51 08:11, 23 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve vandalizmle savaşımda bize yardımcı olabileceğinizi gösterin. --Superyetkinileti 10:03, 23 Ekim 2012 (UTC)
Viki pedi,ye daha fazla katkıda bulunabilmek istiyorum,Lütfen başvurumu kabul edin. Kapak (mesaj) 01:01, 27 Ekim 2012 (UTC)
İstek yapılmadı Yapılmadı Devriye olmadan da Vikipedi'ye katkıda bulunabilirsiniz. Lütfen daha fazla değişiklik yapın ve Vikipedi'yi daha yakından tanımaya çalışın. Teşekkürler. --Superyetkinileti 13:21, 29 Ekim 2012 (UTC)