Kullanıcı mesaj:Varmıcaycen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Varmıcaycen. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

~Tarkovsky~ 18:45, 19 Eylül 2012 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - ~Tarkovsky~ 18:45, 19 Eylül 2012 (UTC)


Şablon çıkartmayınız[kaynağı değiştir]

Lütfen maddelere eklenmiş olan şablonları, gereği yerine getirilmeden çıkarmayınız. Bu davranışınız, vandalizm olarak yorumlanabilir. Unutmayınız ki uyarılara rağmen şablonları kaldırmak bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 5) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. -- esc2003 (mesaj) 04:49, 23 Eylül 2012 (UTC)

Sinek(müzik grubu)[kaynağı değiştir]

Grup hakkında basında ve internet sitelerinde çıkmış dökümanlara rağmen silinmeye aday göstermeniz neden? Silme politikası nedenleri zaten belli. Ama grup hakkında medyada çıkmış haberler ve görseller varken silinmeye aday gösterilmesi için eklediğiniz şablonu çıkarmak daha doğrusu bunun böyle olmadığını göstermek engellemeye yol açıyorsa burada ki görevlilerin "biz herşeyi daha iyi biliriz, siz dokunmayın bişeye" demesiyle eş değer bir tutumdur. İyi çalışmalar.Varmıcaycen (mesaj)11:50, 23 Eylül 2012 (UTC)

Şablonun çıkartmak için sonucu beklemek gerekiyor. SAS'la ilgili tartışmalar ille de silinmesi yönünde sonuçlanır diye bir şey yok. Kararları bekleme nezaketini göstermeliyiz. Dilerseniz kayda değer olduğuna dair orada açıklama yapabilir ve kaynak gösterebilirsiniz. Vikipedi'de görevliler yoktur. Hizmetliler adıyla bizlerin seçtiği bir kullanıcı grubu bulunmakta. Karar sonrası işlemleri onlar yapar. esc2003 (mesaj) 09:50, 23 Eylül 2012 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kayda değerlik kabaca güvenilir, ikincil kaynaklarca gereği gibi ele alınmış olmayı ifade eder. Maddenin konusunu kayda değerliğini şüpheli gördüğümden o şablonu ekledim. Sizse kaynak eklemeksizin şablonu kaldırmışsınız. Kaldı ki, şablonları gereğini yerine getirmeden kaldırmanın vandalizm sayılacağına ilişkin önceden uyarılmışsınız da. Mesajınıza gelecek olursak, Vikipedide kişisel saldırılar ve nezaketsizlik resmi politikaların ihlalidir ve bu ihlallerde ısrar, engelleme gerektirir. Lütfen tartışmaları nazik bir üslupla yapınız ve kişiye değil, konuya odaklanınız. Böylece çözüme daha kolay ulaşılacaktır. --yabancım 20:21, 1 Ekim 2012 (UTC)

Eklemiş olduğunuz bir çok otobüs resminde lisans, açıklama bilgisi eksik. Ayrıca kendi çalışmanız olmayan şeyleri küçük değişiklikler yaparak kendi çalışmanız olarak tanıtıyorsunuz !. Lütfen daha dikkatli olun ve eklediğiniz resimleri bir gözden geçiriniz..--Aguzer (mesaj) 14:21, 8 Ekim 2012 (UTC)

Türk Müzisyen Taslakları[kaynağı değiştir]

İlgili şablonda yapılan vandalizm geri alındı. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 09:20, 18 Ekim 2012 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - yabancım 15:32, 21 Ekim 2012 (UTC)


  • Neden attığımı tespit etmişsiniz aslında. Ancak yaptığım genel bir telif uyarısıydı zaten. İçeriği ne olursa olsun, telif hakkı saklı kaynaklardan metin kopyalanmamalı. Vikipedi maddelerini kendi cümlelerimizle oluşturmalıyız. Açtığınız maddelerdeki kaldırdığım bölümlerin telif hakkı saklı metinler olduğunun tartışılır yanı yok, basit bir internet araması yeterli. Sizin gördükleriniz muhtemelen başka telif hakkı ihlalleriydi. Şüphelendiğiniz içeriğin gerçekten telif ihlali olup olmadığını internette aratıp, eğer öyleyse maddelerden kaldırmanız, eğer madde tamamen bu şekilde oluşturulmuşsa {{sil|telif ihlali}} şablonunu eklemeniz çok iyi olur. Böylece bu ihlaller de gözden kaçmamış olur. Teşekkürler. --yabancım 17:00, 21 Ekim 2012 (UTC)

Eklemiş olduğunuz ŞU resmin kaynak sorunu vardır..--Aguzer (mesaj) 12:35, 22 Ekim 2012 (UTC)

Şunda da--Aguzer (mesaj) 12:36, 22 Ekim 2012 (UTC)
Birde BU var.--Aguzer (mesaj) 13:58, 22 Ekim 2012 (UTC)

Bilgilendirmek için sadece.--Aguzer (mesaj) 14:09, 22 Ekim 2012 (UTC)


Vikipedi'de bir sayfayı değiştirirken ana değiştirme kutusunun altında "Özet" diye adlandırılmış bir kutucuk bulunur. Bu kutucuğun görünüşü şöyledir:

Özet yazma kutucuğu

Buraya girilen metin, son değişiklikler sayfasında, maddenin geçmişinde, fark sayfasında ve maddeyi izleme listesine almış olan kişilerin izleme sayfalarında gözükecektir. Bu özellik hakkında daha fazla bilgi için değişiklik özeti sayfasına bakabilirsiniz.

Özet kutucuğuna, yaptığınız değişikliğe dair kısa bir not yazmak her zaman çok yararlıdır, örneğin: maddeye interwiki bağlantılar eklemişseniz, özet kutucuğuna "interwiki" yazabilirsiniz. Böylece, diğer katılımcılar özet metne bakarak tam olarak neyi değiştirdiğinizi anlayabilirler. Bu sebeple lütfen özet kutucuğa her zaman yaptığınız değişikliğe dair kısa bir açıklama bırakın, özellikle de uyarı şablonu eklerken, büyük değişiklikler veya küçük ama önemli değişiklikler yapıyorken, örneğin tarih veya sayıları değiştirmek gibi. Teşekkürler, iyi değişiklikler!--xrazymesaj 15:25, 22 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba. Film adlarını mümkünse yalın olarak adlandırıyoruz.

gibi. Teşekkürler. Sadrettinmesaj 18:27, 22 Ekim 2012 (UTC)

Selam Varmıcaycen, dosyaları yüklerken eksiksiz lisans, gerekçe, kaynak bilgileri girmemiz yetmez. Örneğin bir logo ekliyorsak düşük kalitede olmalı. Yaşayan bir insanı Adil kullanım olarak kullanmamalıyız...---Aguzer#Cx|3|Kasım|2012|18:19|

Ben hatırlatma da bulunuyorum size itham ettiğim bir şey yok. Yüklemiş olduğunuz logo veya logoların diğer vikilerde kullanılması burada da aynı kalite de kullanılma hakkını doğurmaz. Düşük kalitede yüklemeliyiz. Commons'tan sadece almanıza gerek yok oradan direkt olarak çekiyoruz zaten. ---Aguzer#Cx|3|Kasım|2012|18:32|

Merhaba, rica etsem Türk_vatandaşlarının_tabi_olduğu_vize_uygulamaları onaylar mısınız. Saygılar.--Free ottoman (mesaj) 11:13, 9 Kasım 2012 (UTC)

Kullanılmayan adil kullanım dosyaları[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kamran Usluer maddesine bilgi kutusu eklemişsiniz, elinize sağlık. Bu arada resmi de yenilediğinizi gördüm. Maddenin konusunu gösel olarak tanımlaması açısından öncekinden daha iyi bir resim, bu nedenle tercihiniz de kanımca doğru. Ancak eski resmi {{subst:Kullanılmayan dosya}} şablonu ile kullanılmayan adil kullanım dosyası olarak işaretlemezseniz, çok uzun süre gözden kaçabilirdi. Oysa ki böyle dosyaların silme sürecine sokulması gerek. Bu nedenle şu değişikliği yaptım. Size de hatırlatmak istedim. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --yabancım 22:13, 20 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba. Küçük bir hatırlatma daha yapmak istedim. Taslak maddeler açtığınız zaman, uygun taslak şablonunu da ekleyebilir misiniz? Ben ekleyecektim ama, çok sayıda madde açtığınızı görünce vazgeçtim. :) Örneğin bugün açtığınız birçok madde için {{İzmir-taslak}} uygun olacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --yabancım 16:10, 30 Kasım 2012 (UTC)

Reality 04:12, 12 Mayıs 2013 (UTC)

Arkas Holding[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Arkas Holding sayfasına baktığımız zaman sizin eklemiş olduğunuz "kd'liği kanıtlanmalı" şablonunu gördüm. Arkas Holding Türkiye'nin en önemli ve en tanınmış kuruluşlarından birisi. Şablonu eklemeden önce bir kaç kaynak ekleyemez miydiniz? Başlığında "kayda değerlilik" konusunun bile geçmesi Wiki için olumsuz bir durum teşkil ettiğini düşünüyorum. Konu dikkatimi çekti ve sizinle paylaşma gereği duydum. Sevgilerle.. (Varmıcaycen (mesaj) 18:40, 6 Mayıs 2014 (UTC))

Hatırlatma çok iyi oldu. Emin olun, bu duruma şimdi üzüldüm. Fakat, o tarihte neyi düşünerek, söz konusu şablonu eklemişim, kendim anlam veremedim. Kaynaksız şablonu eklemiş olsam, neden gerekçeye aynı şablonu yazmışım. Gerçekten, tuhaf geldi. Katkılarıma baktığımda, o gün tam 24 saat boyunca düzenleme yaptığımı görüyorum. Ondan önce ve sonra baktığım maddelere düzenle şablonu koymuşum. Kusura bakmayın. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Saygılar.--i.e.msj 19:29, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Telif hakkı saklı resim[kaynağı değiştir]

Öncelikle Dosya:Dyo Logo.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz! Vikipedi'de içeriği ve lisansı uygun olan her türlü katkıya yer vardır.

Bununla birlikte eklediğiniz görüntünün lisansı biraz muğlak duruyor. Biliyorsunuz ki Vikipedi'ye sadece özgür lisansa sahip içerikler eklenebilir. Tahmin edersiniz ki bazen lisansları doğrulamak oldukça zor; özellikle kişinin kendi üretimiyse. Bu sebeple eklediğiniz görüntünün lisansına dair herhangi bir ek bilgi sunabilirseniz çok iyi olacaktır. Vikipedi'nin lisans ve telif haklarıyla ilgili politikalarına bakarak bu konular hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz:

--Uğurkentmesaj 17:43, 26 Haziran 2014 (UTC)


Telif İhlali[kaynağı değiştir]

Merhaba, öncelikle uyarınız için teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla wiki'de aynı açıklamaya ve telif durumuna sahip binlerce dosya mevcut. Geçtiğimiz dönemlerde uyarınıza konu olan görsel gibibir çok logo vb. yüklemem oldu. Bu durumda onlarda aynı kapsamda mı? Yeni düzenlemeler sonucu bir takım şeylerde hata yapmış olabilirim. Sizden ricam örnek teşkil etmesi adına Dyo vb. bir konu başlığına(logo olursa daha iyi olur) herhangi bir görsel eklemeniz. Eminim bu bana ve benim gibi wiki'ye katkı sağlamaya çalışan üyelere referans olucaktır. Şimdiden ilgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Varmıcaycen (mesaj) 18:14, 26 Haziran 2014 (UTC)

Öncelikle ben uyarıyı dikkate aldığınız için teşekkür ederim. Kaynak gösterdiğiniz sayfada veya daha sonra kaynak göstereceğiniz sayfalarda Copyright ya da Tüm Hakları Saklıdır gibi yazılar olunca yüklememenizi öneririz; eğer tabi ki de başka bir yerde bahsettiğiniz resim yoksa doğru bir şekilde adil kullanım gerekçesi olacak şekilde yükleyebilirsiniz. Yukarıdaki mesajımda bahsettiğim bağlantılarda daha ayrıntılı bir şekilde anlayabilirsiniz. Her türlü sorunlarda yardımcı olmaya çalışacağım. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 18:39, 26 Haziran 2014 (UTC)

Belki hoş karşılayamacayacaksınız fakat Vikipedi:Hizmetlilik başvurusu/Uğurkent sayfasında bolca görüşe ihtiyaç vardır. Herhangi bir görüş (oy, yorum, soru) belirtirseniz iyi olacaktır. İyi çalışmalar. --Uğurkentmesaj 09:52, 10 Ağustos 2014 (UTC)

Eroğlu Holding[kaynağı değiştir]

Merhaba Kibele,

Uzun zamandır Türkiye holdingleri şablonunu geliştirmeye çalışıyorum. Bugün gördüğüm üzere yakın zamanda oluşturduğum madde olan Eroğlu Holding sayfası senin tarafından 1 gün içerisinde silinmiş. Merak ettiğim bir kaç soru var.

  • Sayfa kayda değer olmadığında ona bir şablon eklendiğini ve bir süre sonra yeterli kayda değer olduğu kanıtlanmaz ise silindiğini biliyorum. Bu sayfada bu yol izlendi mi izlenmediyse neden?
  • Eroğlu Holding bildiğim üzere önemli markaları bünyesinde bulunduran ve istihdam sağlayan, kaynak açısından bir çok sitede bahsi geçen bilinen bir holding, Vikipedi'de neden olmamalı?

Buna benzer bir olay geçtiğimiz aylarda Arkas Holding sayfası içinde yaşanmış durum telafi edilmişti. Yine buna benzer Turgut Işık sayfası da senin tarafından silinmiş. O kişide Bartın'da tanınan adına bir vakıf ve okul olan tanınmış bir iş adamı. Onunda aynı şekilde silinecekse bile bu şekilde hızlı bir silinmeyi hak etmediğini düşünüyorum. Sakıp Sabancı'dan farkı sadece pek tanınmamış olması. Bence bu konuları tekrar gözden geçirmeli ve geçekten tr viki'ye katkıda bulup bulunmadığınızı sorgulamalısınız.

Amacım tamamen Türkçe Vikipedi'ye katkı sağlamak ve ilgim olan konularda yarar sağlamak. Sildiğin sayfalardan daha gereksiz ve kayda değer olmayan bir çok sayfanın site yer aldığı bilinen bir durum. en viki'de bulunan bir sayfanın tr viki'den kayda değer olmadığı gerekçesiyle kaldırılması bence kabul edilemez bir durum. Bu ve buna benzer konuları emek harcayarak hazırlayan insanların tekrar katkıda bulunmamalarına neden olmak tabiri caizse küstürmek bence tr viki'nin en büyük hatalarından biri. Madde sayısının azlığının ve kalitesizliğinin ana nedenlerinden birisinin bu olduğunu düşünüyorum. Özellikle senin gibi biri tarafından oluşturduğum sayfanın silinmesinden ve aklımda olupta tr vikipe'yi yöneten bir kişiye aktarmak istediğim konularından dolayı bu kadar uzun bir mesaj oldu. Cevaplarsan sevirim. Kolay gelsin.Varmıcaycen (mesaj) 09:10, 12 Ekim 2014 (UTC)

selam, bütün bu konularda rehberimiz kayda değerliktir. kişisel kanaatlerimizle değil oradaki kriterlerle yolumuzu buluyoruz. hizmetliler kayda değerlik kriterlerine uygun olmadığına kanaat getiriyorlarsa doğrudan silebilir, böyle bir hızlı sil kriterimiz mevcut. başka kayda değer olmayan sayfaların varlığı, bunların kayda değerliğini kanıtlamıyor, işaretlerseniz onlarla da ilgilenilir. bu arada vikipedi'yi kimsenin yönetmediğini, hizmetlilerin kriterler uyarınca bazı ek fonksiyonları olduğunu hatırlatmak isterim. kendi yaptıklarımızı vikipediye katkı olarak görüp diğerlerininkini bir çırpıda silip atmak da pek adilane olmuyor. madde sayısı azlığı ve kalitesizlik gibi yargılar da fazlasıyla öznel. kolay gelsin. --kibele 11:29, 12 Ekim 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Varmıcaycen![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:30, 19 Aralık 2014 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Varmıcaycen
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:16, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Diyapazon, 23:30, 21 Mayıs 2015 (UTC)

Kudyaz 21:04, 14 Nisan 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:55, 19 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 22:17, 28 Ocak 2017 (UTC)

Seramikçiler[kaynağı değiştir]

Selam, şu liste ilgini çeker belki..--Kingbjelica (mesaj) 08:03, 13 Mart 2017 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 12.49, 6 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

SakhalinioBuyrun beniiiim? 12.49, 6 Ağustos 2018 (UTC)[yanıtla]

Satirdan kahraman (mesaj) 10.05, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Satirdan kahraman (mesaj) 10.06, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Satirdan kahraman (mesaj) 11.56, 26 Mayıs 2020 (UTC)[yanıtla]

Dosya:Aydoğan Temel.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Madrox. Oluşturduğun Dosya:Aydoğan Temel.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Madrox❯❯❯ mesaj? 13.50, 19 Ekim 2020 (UTC)[yanıtla]

Volkan Öge silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Volkan Öge) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Volkan Öge sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. ----justinianus | mesaj 11.09, 1 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]

Kullanılmayan dosya[kaynağı değiştir]

-- Bilmiş Profesör mesaj yaz- e-posta yolla 08.56, 8 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

İbrahim Bodur Holding[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Ulaş jesus. Oluşturduğun İbrahim Bodur Holding maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --ulaş jesus'tan mesaj var 14.55, 18 Mayıs 2021 (UTC)[yanıtla]

Zaimoğlu Holding silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Zaimoğlu Holding) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Zaimoğlu Holding sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— Pamfilyalı 💬 13.19, 29 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]

Zaimoğlu Holding[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Kadıköylü. Oluşturduğun Zaimoğlu Holding maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Özel" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 12.18, 14 Ağustos 2021 (UTC)[yanıtla]

Jimmy Key silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Jimmy Key) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Jimmy Key sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Wooze 22.07, 21 Kasım 2022 (UTC)[yanıtla]

Jack & Jones logo.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Jack & Jones logo.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.49, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Zaimoglu Holding logo.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Zaimoglu Holding logo.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.52, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Fenerbahçe'nin 100 Şerefli Yılı silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Fenerbahçe'nin 100 Şerefli Yılı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Fenerbahçe'nin 100 Şerefli Yılı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadı Mesaj 15.31, 12 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]

Saya Grup logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Saya Grup logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. Zafer (mesaj - e-posta) 11.54, 23 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]