Tartışma:Goeben ve Breslau'nun takibi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Bu madde yılın maddeleri arasındadır.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin madde Goeben ve Breslau'nun takibi, bir seçkin maddedir. Madde (veya onun eski bir sürümü) Vikipedi topluğunun ürettiği en iyi maddelerden biri olduğuna karar verilmiştir. Buna rağmen, bu maddeyi güncelleyebilir veya geliştirebilirseniz, lütfen çekinmeyin.
Anasayfa ödül Bu madde 1. Hafta 2021 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
Anasayfa ödül Bu madde 45. Hafta 2022 tarihinde Vikipedi anasayfasında Haftanın seçkin maddesi olarak yayımlanmıştır.
15 Aralık 2020 Seçkin madde adayı Başarılı

Güzel bir madde ama adı çok uzun. Yavuz ve Midilli olayı adını öneriyorum. Geoben ve Breslau olayı maddesinden yönlendirme yapılabilir.Maddenin İngilizce Wiki'deki adı en:Pursuit of Goeben and Breslau ama bence takip sözü maddeyi tam anlamıyla açıklamıyor. Türkçe'ye de İngilizcedeki kadar uymuyor. ---Vikiyazar 16:16, 5 Aralık 2006 (UTC)

Maddeyi tekrar "Goeben ve Breslau'nun takibi" başlığına taşıyorum, bu maddede anlatılanlar gemiler Osmanlı komutasına geçmeden önce olanlardan bahsetmekte. "Yavuz ve Midilli Olayı"nı maddeyi yazınca "Sivastopol Bombardımanı" maddesine yönlendireceğim. Khutuckmsj 19:43, 26 Haziran 2011 (UTC)

Tarih kısmından pek emin olamadım çünkü Endonezce ve Lehçe versiyonunda 4-10 Ağustos 1914 olarak yazılmış. Bunun sebebi nedir? @Khutuck Robingunes 09.27, 28 Kasım 2020 (UTC)[yanıtla]