Naruto: Shippuuden bölümleri listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Naruto: Shippūden (ナルト 疾風伝, Naruto: Kasırga Günlükleri), Naruto anime serisinin ikinci bölümüdür. Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha'nin gidişinin ardından ustası Jiraiya ile iki buçuk yıllık bir eğitime gider. Naruto: Shippuuden, Naruto'nun iki buçuk yıllık yokluğunun ardından dönüşü ile başlayan maceralarını anlatır. Naruto büyümüştür ve eski sakarlıklarından arınmıştır. İçine hapsedilen dokuz kuyruklu şeytan tilkiyi (''Kyūbi'') artık daha iyi yönetebilir olmuştur. Sakura Haruno ile daha iyi anlaşır; hatta onu yönlendirebilir hale gelmiştir. Serinin ilk bölümü olan "Eve Dönüş" ile başlayan yapım 15 Şubat 2007'de Japonya'da gösterime girdi.

1. Sezon 2007[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih Bölüm #
"Eve Dönüş"
"Kikyō" (帰郷)
15 Şubat 2007 001
Naruto Uzumaki, Jiraiya ile çıktığı iki buçuk yıllık eğitim seyahatinin ardından Konoha'ya döner. Hala Genin olana Naruto'nun aksine bu zamana kadar Çuunin haline gelmiş akranlarına tekrar takdim edilir. Başka bir yerde, Akatsuki'nin iki üyesi, artık Kazekage olan Gaara'yı yakalamak için Sunagakure'ye doğru yola çıkar.
"Akatsuki harekete geçiyor"
"Akatsuki, şidō" (暁、始動)
15 Şubat 2007 002
Jiraiya, Kakashi Hatake'ye, Akatsuki'nin kuyruklu canavarları toplama planının uygulanmaya başladığını söyler. İçindeki Şeytan Tilki'den dolayı Naruto köyden ayrıldığı zaman tehlikededir. Böylece Jiraiya, Naruto'nun eğitimini, onun güvenliğini garanti edebilecek olan Kakashi'ye bırakır. Bu arada, Akatsuki üyeleri Deidara ve Sasori Sunagakure'nin girişine varır. Köydeki ajanları Yura'nın zaten korumaları temizlediğini keşfederler.
"Eğitimin Sonuçları"
"Şugyō no seika" (修行の成果)
22 Şubat 2007 003
Kakashi zil testi ile Naruto ve Sakura'ya meydan okur. İki adet zili hangi yolla olursa olsun zorla almaları gerekmektedir. Hem Sakura, hem de Naruto yeni öğrendikleri becerilerini sergilerler. Sunagakure'de Deidara, patlayan killer yapmak konusundaki yeteneklerini ortaya dökmektedir. Gökyüzüne devasa kilden bir kuş uçurur ve patlayan kil örümceklerini korumaların üzerine hemen öldürme isteği ile atarak hava saldırısına başlar. Bunu halleder halletmez Kazekage binasına uçar, bununla beraber Gaara, onu beklemektedir.
"Kum'un Jinçūrikisi"
"Suna no Jinçūriki" (砂の人柱力)
1 Mart 2007 004
Naruto ve Sakura, oldukça gelişmiş olmalarına rağmen Kakashi'nin üstün teknikleri ile boy ölçüşemeyeceklerini anlarlar ve daha sıra dışı yollara başvurmaya karar verirler. Kakashi'nin yeni edindiği erotik romanın sonunu anlatmakla tehdir ederek onu, gözlerini ve kulaklarını kapatmaya zorlarlar ve meydan okumayı kazanırlar. Bu arada, Deidara ve Gaara savaşa başlamışlardır. Gaara'nın kumu kullanma ve kontrol etmedeki yetenekleri karşısında Deidara, kendini aşılması zor bir durumun içinde bulur.
"Kazekage Olarak…!"
"Kazekage to şite…!" (風影として…!)
15 Mart 2007 005
Deiadara, Kazekage'yi zor kullanarak kontrol altına almanın düşündüğü kadar kolay olmadığını anlar. Gaara'nın üzerine, hiddetle, Gaara hemen kumdan bir kalkan oluşturduğu için etki etmeyen patlayıcı bir kil fırlatır. Daha sonra Gaara kumuna kaçmaya çalışmaktan başka çaresi kalmayan Deidara'ya saldırma emri verir. Gaara'nın kumu sonunda Deidara'yı yakalar ve kollarını ezer.
"Hisse Temizlendi"
"Norumakuriā" (ノルマクリアー)
29 Mart 2007 006
Deidara, Kazekage'yi yakalamaya karar verir. Kolunu kaybından etkilenmeden köyün üzerine oldukça büyük bir kil bombası atar. Gaara, kumuyla köyün üzerine koruyucu bir kalkan oluşturarak bombanın etkisini farklı bir yöne çevirmeyi başarır. Bununla beraber, Deidara'nın patlayıcı kilinden korunmak için içine gömüldüğü kalkanının kumunu dikkatsizce kullanarak kendini ani bir saldırıya açık bırakmış olur. Daha sonra Deidara içine kil sakladığı kumu patlatır ve Gaara'yı bilinçsiz kılar. Deidara onu yakalar ve uçarak uzaklaşır.
"Koş Kankurou"
"Şissōre Kankurō" (疾走れカンクロウ)
29 Mart 2007 007
Baygın Gaara'yı köyün dışına taşıyan Deidara, Gaara'nın abisi Kankurou tarafından takip edilir. Köyün girişinde fark eder ki bütün korumalar çoktan öldürülmüştür. Deidara ve Sasori'ye erişen Kankurou Kukla Tekniği ile kuklaları Karasu, Kuroari ve Sanshouo'yu çağırır. Sasori bu durumu becerilerinin sergilemek için bir fırsat olarak değerlendirir ve Kankurou ile yalnız dövüşebilmek için Deidara'nın önden gitmesine izin verir.
"Kakashi Takım'ı Harekete Geçiyor"
"Şutsugeki, Kakaşi han" (出撃、カカシ班)
12 Nisan 2007 008
Kankurou'nun saldırıları Sasori'nin akrep-benzeri kuyruğu tarafından geçersiz kılınır. Sonunda kuyruğu ile Kankurou'yu delip geçer ve onu, yavaş nüfuz eden bir zehirle acı çekmeye bırakır. Kankurou, nasıl Sasori'nin, kendi dövüş stilini kolayca karşıladığı konusunda şaşkınlık içindedir. Sasori açıklar ki; aslında o da Sunagakure'dendir ve Kankurou'nun kuklalarını kendisi icat etmiştir. Akatsuki'nin saldırısına cevap olarak Sunagakure, Konohagakure'ye yardım çağrısında bulunur.
"Jinçūriki'nin Gözyaşları"
"Jinçūriki no namida" (人柱力の涙)
12 Nisan 2007 009
Sasori'nin ölümcül zehrinin etkisindeki Kankurou köye geri getirilir. Köyün tıbbi-ninleri ilaç konusunda çaresiz kalır. Baki, köyün yaşlıları Chiyo ve Ebizo'dan yardım istemeye karar verir. Bu arada, Konohagakure, Sunagakure'den gelen acil yardım mesajını kabul eder. Tsunade, Kum'un ihtiyacına cevaben, göndermek için Kakashi, Naruto ve Sakura'yı seçer. Sakura yolda, ilk defa, Naruto'nun bedeninin içinde şeytan tilkinin olduğunu öğrenir.
"Mühür Jutsu: Yanıltıcı Ejder Dokuz Mührü"
"Fūin Jutsu: Genryū Kyū Fūjin" (封印術・幻龍九封尽)
19 Nisan 2007 010
Deidara ve Sasori, gizli Akatsuki sığınağına varırlar. Akatsuki lideri, takipçilerini toplar ve Bir-Kuyruklu Shukaku'yu Gaara'dan çıkarmak için ayinlerine başlarlar. Sunagakure'de Kankurou'nun durumu kötüleşmektedir ve Chiyo, kendi bilgeliğinin bile Sasori'nin zehrini çözmeye yeterli olmadığını iddia etmektedir. Konoha'da Tsunade, Kakashi Takımı'nın görevinin zorluğunu öngörür ve Gai Takımı'nı, peşlerinden gitmeleri için görevlendirir.
"Tıbbi Ninjanın Gözbebeği"
"Iryō ninja no deşi" (医療忍者の弟子)
26 Nisan 2007 011
Üç günlük yolculuktan sonra Kakashi Takımı, Kankurou'yu kurtarmak için tam zamanında yetişir. Tsunade'nin çıraklık eğitimi altında edindiği becerileri kullanan Sakura, zehri çıkarır ve bir andidote üretir. Kankurou bilincini tekrar kazanır ve Kakashi'ye, Sasori'nin kıyafetinden bir parça kumaş verir. Bu da Kakashi'ye ninja köpekleri ile Akatsuki üyesini takip edebilme imkânı sağlar.
"Emekli Teyze'nin Kararı"
"Inkyo babaa no ketsui" (隠居ババアの決意)
3 Mayıs 2007 012
Kakashi Takımı, Chiyo ile birlikte Akatsuki'nin saklanma yerine doğru yol alır. Yolda, Chiyo onlara Kuyruklu Canavarlar'dan bahseder. Bu arada Pakkun Gai Takımı'na ulaşır ve onları, Akatsuki'nin saklanma yerine oldukça yakın oldukları konusunda bilgilendirir. Akatsuki, Kisame ve Itachi'yi sırasıyla Gai Takımı ve Kakashi Takımı'nı durdurmaları için gönderir.
"Kaderdeki Buluşma"
"Innen aimamieru" (因縁あいまみえる)
10 Mayıs 2007 013
Gai Takımı ve Kisame arasındaki dövüş, Kakashi, Itachi'nin Mangekyou Şaringan'ının tehlikesini zayıf noktasını anlatırken başlar. Gai'nin takımı, onu Kisame ile yalnız karşılaşmaya mecbur bırakarak hapsedilmiştir. Onu yakından takip eden Naruto ile birlikte Itachi saldırıya geçer fakat gerçek Itachi bir bulutun içine doğru patlar ve müttefikleri Itachi klonlarına dönüşür.
"Naruto'nun Büyüyüşü"
"Naruto no seiçō" (ナルトの成長)
17 Mayıs 2007 014
Gai ve Kisame arasındaki dövüş son sürat devam etmektedir. Gai, Kisame'nin kılıcına karşın kendi nunçakusunu çıkartır fakat Kisame'nin su saldırılarından darbe alır. Durumu eşitlemek için altı çakra kapısını açma yöntemine başvurmalıdır. Bu arada, Naruto bir yanılsamaya yakalandığını fark eder ve durumdan kurtulabilmek için Jiraiya'nın öğretilerini aklına getirir.
"Gizli küre - Adı...!"
"Kakuşi dama - Nazukete" (隠し玉 名付けて…!)
24 Mayıs 2007 015
Her iki dövüş de önceki bölümden devam etmektedir. Naruto, Itachi'nin genjutsusundan Chiyo ve Sakura tarafından kurtarılır. Kakashi'nin gölge eşlemesi tarafından dikkati başka yöne çekilen ve hareketsiz kılınan Itachi, Naruto'un Oodama Rasengan'ından doğrudan darbe alır. Bu arada, Gai, Sabah Tavuskuşu tekniğini kullanarak Kisame'yi yener. Konoha ninjaları sonunda fark eder ki Itachi ve Kisame'yi değil tamamen farklı iki kişiyi yenmişlerdir.
"Jinçūriki'nin sırrı"
"Jinçūriki no himitsu" (人柱力の秘密)
31 Mayıs 2007 016
Kakashi ve Gai'nin takımları fark eder ki dövüştükleri kişiler aslında tıpatıp aynı görünümlü farklı kişilerdir ve Gaara'yı kurtarmalarını geciktirmek için gönderilmişlerdir. Chiyo, kuyruklu canavarların bağlı olduğu insan ev sahiplerine "Jinçūriki" dendiğini ve eğer canavar çıkartılırsa ev sahibi insanın öldüğü anlatır; yani Gaara'yı kurtarmanın ne kadar acil olduğu ortaya çıkar. Kankurou uyanır ve Kum konseyinin, Gizli Kum Köyü'nün geçmişinin anlatıldığı toplantısına katılır. Dövüşleri enerjilerini tükettiği için her iki takımda dinlenme ve gelecek dövüşler için hazırlanma molası verir. Akatsuki, cesetlerden kurtulmak için Zetsu'yu gönderir.
"Gaara ölüyor!"
"Gaara şisu!" (我愛羅死す!)
7 Haziran 2007 017
Gai Takımı ve Kakashi Takımı molalarını bitirirler ve Akatsuki sığınağına doğru yola çıkarlar. Naruto, Gaara'ya ulaşmak konusunda yoğun bir azim ve çaba göstermektedir. Chiyo bunun farkına varır ve Kakashi de, Naruto'nun da aslında bir Jinçuuriki olduğunu ve Gaara'nın yaşadığı acıları bildiğini anlatır. Chiyo, Gizli Kum Köyü'nü korumak için Shukaku'yu Gaara'nın içine mühürleyen ninjanın kendisi olduğunu söyler. Bu arada, Akatsuki, Shukaku'yu Gaara'dan çıkarmayı bitirir. Gai ve Kakashi Takımları sonunda Akatsuki sığınağının mühürlü girişine varırlar.
"Zorla gir! Tuzaklı giriş"
"Totsunyū! Botan fukku entorī" (突入!ボタンフックエントリー)
21 Haziran 2007 018
Gai Takımı ve Kakashi Takımı, Akatsuki'nin gizlenme yerini koruyan, beş yasak etiketten oluşturulmuş bir bariyer olduğunu keşfeder. Hazırlıklardan sonra Gai Takımı etiketleri kaldırır ve Kakashi Takımı'nın sığınağa girebilmesini mümkün kılarak bariyeri etkisiz hale getirir. Bu arada, davetsiz misafirlerin işini bitirmekle görevlendirilen Deidara ve Sasori haricindeki Akatsuki üyeleri sığınağı terk eder.
"Tuzaklar aktif! Gai Takımı'nın düşmanları"
"Torappu sadō! Gai han no teki" (罠作動!ガイ班の敵)
5 Temmuz 2007 019
Gai Takımı, bariyer etiketlerini kaldırınca ortaya çıkan tuzaklarla -kendilerinin mükemmel klonları- ile dövüşmektedir. Naruto ve Kakashi tarafından takip edilen Deidara, Gaara'nın vücudunu mağaradan dışarı çıkarır. Chiyo ve Sakura, Sasori ile savaşmak için geride kalır.
"Hiruko, iki kunoiçiye karşı"
"Hiruko vs. futari no kunoiçi" (ヒルコVS二人の女忍者)
19 Temmuz 2007 020
Chiyo Sakura'ya Sasori'nin gerçek insanlar üzerinde deney yapmaya başlayana kadar Sunagakure'deki en iyi kuklacı olduğunu anlatır. Sakura, Sasori'nin gerçek vücudunun, en sevdiği kuklası Hiruko'nun içinde olduğunu öğrenir. Sasori'yi yenmenin tek yolu kuklasını yok etmektir. Takım çalışması ile Chiyo ve Sakura, Sasori'nin saldırılarını ıskalamayı başarır ve içinden Sasori'nin ortaya çıktığı kuklayı parçalar. Tam dışarıda Deidara da, Naruto ve Kakashi'ye kendisine kıyasla Sasori'nin ne kadar güçlü olduğu anlatmaya başlar.
"Sasori'nin gerçek yüzü"
"Sasori no sugao" (サソリの素顔)
26 Temmuz 2007 021
Kuklası parçalanınca Sasori kendini, Chiyo ve Sakura'ya gösterir fakat yirmi yıl önce köyü terk ettiği zamanki halinden daha yaşlı görünmemektedir. Biraz nostaljiden sonra bir çağırma parşömen çıkarır ve bir kuklaya dönüştürdüğü Üçüncü Kazekage'yi çağırır. Sasori, Hiruko'nunkilerden bile daha tehlikeli olan silahlarını kullanarak Sakura'yı zehirli gaz bulutu içinde bırakır. Bu arada, Kankurou, Temari'nin takımı ve Ebizo, Akatsuki sığınağına doğru yola çıkar.
"Chiyo'nun gizli becerileri"
"Çiyo no oku no te" (チヨの奥の手)
2 Ağustos 2007 022
Sakura kendi üzerinde patlayan parşömen kullanarak zehirli gaz bulutundan kaçmayı başarır. Chiyo, Sasori'nin yaptığı "Anne" ve "Baba"'yı ona ve Üçüncü'ye karşı savaştırmak için çağırır. Bir süreliğine -Sasori, Üçüncü'nün gizli tekniği Demir Kum'u açığa çıkarana kadar- Üçüncü'yü sakin tutmayı başarırlar. Bu arada, Gai Takımı, klonlarla savaşma konusunda zorlanmaktadır ve dövüşmekten yorgun düşmüşlerdir. Naruto ve Kakashi, Deidara'nın patlayan killerinden sakınmayı başarırlar ve peşinden gitmeye devam ederler.
"Anne" ve "Baba"
"Çiçi" to "Haha" (『父』と『母』)
2 Ağustos 2007 023
Demir Kum, her iki kuklayı da hareketsiz kılar. Chiyo'nun kuklaya dönüştürdüğü sağ kolu, tıkanıp kırılır. Chiyo geçmişe döner ve Sasori'nin, ilk kuklaları "Anne" ve "Baba"yı nasıl yaptığını hatırlar. Sakura, Chiyo'ya, kendini tekrar kuklası gibi yönetmesini söyler. Chiyo'nun yardımı ile Sakura, Demir Kum'undan oluşan ve ona saldıran sütunlardan sakınmayı başarır.
"Üçüncü Kazekage"
"Sandaime Kazekage" (三代目風影)
9 Ağustos 2007 024
Naruto ve Kakashi, Deidara'yı takip ederlerken ve Gai Takımı da klonları ile savaşırlarken; Sakura ve Chiyo, Sasori ile olan dövüşlerine devam etmektedir. Sakura, Tsunade'den aldığı, düşmanlarının zayıflıklarını gözleme ve saldırılarını ıskalama konusundaki eğitimi hatırlar. Sasori, Demir Kum'undan bir piramit ile saldırır fakat Sakura, içine bir oyuk açarak başının çaresine bakar. Daha sonra Sasori, yeni bir teknik kullanarak, kurbanlarını felç eden bir zehirle doldurulmuş rastgele uzayan sivri uçlu demirlerle saldırmaya başlar. Üçüncü Kazekage'nin kuklasının son saldırısıyla Sasori, görünüşte çaresiz kalan Sakura'yı öldürmeye teşebbüs eder fakat bunun bir hile olduğunu son saniyede anlar. Her nasılsa, zehre karşı bağışık olan Sakura, son saniyede tek bir yumrukla kuklayı parçalar.
"Yaşam ve ölümün üç dakikası"
"Sei to şi no san bun kan" (生と死の三分間)
16 Ağustos 2007 025
Sakura, Sasori'nin zehrine karşı üç dakika boyunca bağışıklık sağlayacak bir panzehir aldığını açıklayarak Chiyo'yu ve kendisini bir an önce dövüşü bitirmeye zorlar. Bu arada, Naruto ve Kakashi, Deidara'yı izlemeye devam etmektedirler. Deidara, kilinden yaptığı, zıplayan patlayıcı örümcek oğlunu Kakashi'nin üzerine salarak Naruto ve Kakashi'yi ayırmaya çalışmaktadır. Kakashi, bir gölge eşlemesi yapar ve yem olarak kullanır; örümcekler klonu, gerçek Kakashi ile karıştırırlar ve zarar veremeden infilak olurlar. Daha sonra Kakashi, Naruto'ya yetişir ve bir planı olduğunu söyler. Sakura ve Chiyo, kendilerini Sasori ile yapacakları ve onun, kendisini de bir insan kuklaya dönüştürdüğünü öğrenecekleri dövüşe hazırlarlar.
"10 Kukla, 100 Kukla'ya karşı"
"Jukki vs Hiyakki" (十機vs百機)
23 Ağustos 2007 026
Sasori, Chiyo ve Sakura'yı ateş ve su ile onları kayaların arkasına saklanmaya zorladığı bir yaylım ateşine tutar. Daha sonra bıçakları ile Chiyo'yu öldürmeye teşebbüs eder fakat Sakura onu çekip vücudunu parçalayacak şekilde yumruklar. Sasori, ölmek yerine kırık parçaları bir araya getirerek tekrar oluşur. Onunla başa çıkmak için Chiyo, Beyaz Gizli Teknik: Çikamatsu'nun On Kukla Koleksiyonu'nu kullanarak on adet kukla çağırır. Buna karşılık Sasori, Kırmızı Gizli Teknik: Yüz Kuklanın Performansı'nı kullanarak yüz adet insan kuklası çağırır. Sakura ve Chiyo, Sasori'nin kuklaları karşısında dayanırlar ve arka arkaya birçoğunu parçalarlar. Daha sonra Chiyo, Sakura'ya çakra mühürleme küresi verir ve o da Sasori'ye fırlatır. Küre, kocaman bir ağza dönüşerek, çakrasını kullanmasına engel olacak şekilde Sasori'yi duvara iğneler. Tam da dövüşün bittiğini düşündükleri anda Sakura, Sasori'nin, Chiyo'nun arkasında yükseldiğini ve gizli bir saldırıyla kılıcını arkadan batırmayı planladığını görür. Son saniyede Sakura, kendini siper eder ve zehirli katana ile karnından bıçaklanır.

2. Sezon: 2007-2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih #
"İmkansız rüya"
"Kanawanu yume" (叶わぬ夢)
30 Ağustos 2007 027
Chiyo panzehiri Sakura'ya enjekte eder ve Sasori'yi, Anne ve Baba kuklalarını kullanarak yaşayan tek yerinden, kalbinden bıçaklamayı başarır. Sasori'nin hareketsiz kalmasıyla Chiyo, neredeyse ölmüş olan Sakura'yı Diriltme Tekniği'ni kullanarak canlandırır. Sasori ölmek üzere iken Sakura'yı kendisini yendiği için ödüllendirir ve Orochimaru'nun emrinde çalışan ajanı ile buluşacakları yeri söyler. Bu arada, Kakashi, Naruto ile birlikte Deidara'yı takip ederken, Mangekyou Şaringan'ını aktive ederek planını belli etmiş olur.
"Canlanan canavarlar"
"Yomigaeru kemono-taçi" (蘇る獣たち)
13 Eylül 2007 028
Gai Takımı, kendi şahsi klonları ile dövüşmeye devam eder. Neji, takımın her bir üyesine, dövüş devam ettikçe sistematik olarak zayıf düştüklerini ve aşırı yorulduklarını söyler. İnsan olmayan klonları, oluştukları zamanda rakipleri ne kadar güçlüyse o kadar güçlüdürler. Yenilgiyi reddeden Lee, klonlarını yenmenin tek yolunun, dövüşmeye başladıkları zamandan daha güçlü hale gelmeleri olduğunu söyler. Eğitimleri ile ilgili bir anlık geri dönüşten sonra tüm üyeler sürekli daha güçlü olmaya karar verirler. Hatıraları onlara ihtiyaçları olan gücü verir ve tasarladıkları yeni tekniklerle klonlarını yenerler.
"Kakashi aydınlattı!"
"Kakaşi kaigen!" (カカシ開眼!)
27 Eylül 2007 029
Gai Takımı dövüşlerini bitirdikten sonra Kakashi Takımı'nın ardından gider. Sakura ve Chiyo da yönlerini Naruto ve Kakashi'ye çevirmiştir. Mangekyou Şaringan'ı aktif olan Kakashi Deidara'nın etrafındaki uzayı, onu farklı bir boyuta yollamayı amaçlayarak, çarpıtmaya başlar. Bununla beraber, sadece Deidara'nın kolunu yok etmeyi başarır. Kakashi'nin ikinci teşebbüsü, Deidara ağaçların içinde dalınca başarısız olur. Deidara müdafaasını yitirmişken Naruto, onu kil kuşundan ayırmayı başarır ve klonları, içerisinde Gaara'nın vücudu olan kuşun gagasını alıp güvenli bir yere götürür. Bu arada Naruto, Deidara'nın üzerinde korkunç bir saldırıya başlar, fakat sonunda dövdüğü kişinin Deidara'nın kilden yedeği olduğunu keşfeder. Bu sinirli haliyle Naruto'nun tilki çakrası açığa çıkmaya başlar.
"Ânın estetiği"
"Şunkan no bigaku" (瞬間の美学)
27 Eylül 2007 030
Naruto, tilkinin çakrası ile ele geçirilirken Kakashi, Jiraiya'nın çakrayı bastırmak için verdiği mührü kullanır. Gai Takımı, Neji'nin Byakugan'ı sayesinde Deidara'nın yerini bulur. Kolları olmadan doğru düzgün ne kaçabilen ne de savaşabilen Deidara, saldıranları öldürmek için kendini öldürmeye karar verir ve kil kuşundan kalanları yiyerek çok büyük bir patlama meydana getirir. Patlama, Kakashi tarafından farklı boyuta gönderilerek durdurulur. Sakura, Gaara'yı hayata döndüremeyince, grup Gaara'nın yasını tutmaya başlar. Naruto öfkesini Chiyo'ya kusunca Chiyo hayatını Gaara'yı canlandırmak için feda etmeye karar verir.
"Varis"
"Tsugareyukumono" (継がれゆくもの)
18 Ekim 2007 031
Chiyo hayata döndürme tekniğini Naruto'nun yardımıyla tamamlar. Tekniği bitirmeden hemen önce, geleceğe dair görüşünü Sakura'ya ve Naruto'ya aktarır. Tekrar hayata dönen Gaara kendini, dönüşünü kutlamak için Sunagakure'den gelen şinobiler çevrili bulur. Gaara, Chiyo'nun öldüğünü keşfedince, Chiyo'nun fedakarlığı için herkesin sessizce dua etmesini ister.
"Kazekage'nin dönüşü"
"Kazekage no kikan" (風影の帰還)
25 Ekim 2007 032
Dövüşünden kurtulan Deidara, kayıp kolunu aramaya başlar. Bu arada, Zetsu ve Akatsuki'ye katılmak isteyen Tobi, yüzüğünü almak için Sasori'nin kalıntılarını aramaktadır. Deidara, daha sonra, bu ikisini, kendi yüzüğünü ararken bulur ve Tobi'ye komik bir biçimde saldırır. Yaprak ninjaları, zaferlerinin ardından Sunagakure'den ayrılır ve bu arada Danzo da yeni takımı (Kakashi Takımı) için Sai'ye talimatlarını vermektedir. Yaprak ve kum ninjaları, Chiyo'nun mezarının başında saygılarını sunduktan sonra Gaara ve Naruto el sıkışarak ayrılır. Gai diğer ninjaların bakışlarında bihaber, yorgun Kakashi'yi sırtına alıp koşmaya başlar.
"Yeni Hedef"
"Aratanaru tāgeto" (新たなる目標)
8 Kasım 2007 033
Kakashi ve Gai Takımı Konoha'ya, eve dönerler. Kakashi hastanede dinlenirken Sakura, 5. Hokage'ye, ölmeden önce Sasori'nin, onu yenmesine karşın ödül mahiyetinde söylediklerini aktarır. Sasori 10 gün içinde Orochimaru'nun sığınağından bir ajanla buluşacaktı. Sakura'ya söylemesinden bu yana 4 gün geçmiştir ve şimdi Sakura ve Naruto'nun yeni bir takım oluşturup araştırmaya gitmesi gerekmektedir. Naruto, etrafta dolaşırken eski arkadaşları ile karşılaşır ve yeni takımı için yardımlarını ister. Chooji'nin yardımı etmeyi kabul etmesinin ardından Shikamaru, Chooji ve Naruto bilinmeyen bir Konoha şinobisi tarafından saldırıya uğrarlar.
"Oluşum! Yeni Kakashi Takımı"
"Kessei! Şin Kakaşi han" (結成!新カカシ班)
15 Kasım 2007 034
Naruto, Chooji ve Shikamaru, Sai'yi yakalamaya ve sorgulamaya girişirler fakat Sai, Naruto'ya hakaret ettikten sonra geri çekilir. Kyuubi'nin Akatsuki'nin eline düşmesinden endişelenen köy büyükleri Kakashi hala yataktayken Naruto'yu dışarı göndermeyi planladığı için Tsunade'ye meydan okurlar. Tsunade, eğer Naruto yakalanırsa köyü canıyla koruyacağına söz verir fakat yine de Danzo'nun, Sai'yi Kakashi Takımı'na eklemesi konusunda baskı görür. Tsunade, ayrıca, Kakashi'nin yerine geçici olarak, ANBU üyesi olan Yamato'yu yerleştirir ve gözünü Sai'nin üzerinden ayırmaması konusunda uyarır. Naruto ve Sakura sonunda, yeni takım üyeleri ile buluşur ve Naruto, Sai'nin, takımın bir parçası olduğunu görünce sinirlenir.
"Gereksiz hareket"
"Gadatensoku" (画蛇添足)
22 Kasım 2007 035
Sai, Naruto ve Sakura'yı aşağılarken Yamato, Kakashi takımının geçici liderliğini üstlenir. Gitmeye hazırlanırken Sai bir Kök şinobisinden Danzo'nun gizli emirlerini içeren bir zarf alır ve Sakura da Tsunade ile görüşmektedir. Jiraiya daha sonra Kakashi'nin hastane odasında Tsunade ve Yamato ile buluşur ve Yamato'ya, Naruto'nun içindeki şeytan tilki ile ilgili ayrıntıları açıklar, dört kuyruk ortaya çıktığında Naruto'nun onu nasıl göğsünden yaraladığını anlatır. Sonunda yeni Kakashi Takımı, Akatsuki'nin ajanını yakalayıp Sasuke hakkında bilgi toplama görevleri için ayrılır.
"Sahte gülümseme"
"İtsuwari no egao" (偽りの笑顔)
29 Kasım 2007 036
Yeni Kakashi Takımı Cennet ve Dünya köprüsü için yola çıkar. Aynı takımda beş dakika geçirmelerinin ardından, Sai, Sasuke ile ilgili şakalar yapmaya başlayınca Sai, Sakura ve Naruto birbirlerine girer. Sonuçta Yamato, takım çalışmalarını geliştirmeleri gerektiğine karar verir ve Mokuton tekniğini kullanarak, iyi davranmazlarsa içine hapsetmekle tehdit ettiği ahşap bir kafes oluşturur. Yamato'nun, geceyi kafeste geçirmek veya kaplıcaya gitmek arasında verdiği ültimatom üzerine takım, bağlarını kuvvetlendirmek için kaplıcaya gitmeye karar verir. Bu çabaya rağmen Naruto, hala Sai'den nefret etmektedir ve Sai'den gelen birkaç aşağılayıcı söz takım ilişkilerini daha da kötüleştirir.
"Başlıksız"
"Mudai" (無題)
29 Kasım 2007 037
Sakura, nehir kenarında Sai'nin resim çizdiğini görür ve Sai'nin artistik kabiliyetinin yanı sıra çizdiği hiçbir resme isim vermediğini keşfeder. Naruto ve Sakura, Sai'nin tiksindirici kişiliğinin ardındaki nedeni fark etmeye başlarlar. Kaplıcalardan sonra takım, ajan ile buluşmak için köprüye doğru yola çıkar. Yamato, tuzaklardan şüphelenir ve ana yoldan ayrılarak ormana girer. Gece, kamp için Yamato, Mokuton jutsusu ile iki katlı bir ev oluşturur. Bu evin içinde takım, planlarını kurmaya başlar.
"Benzetim"
"Şimyurēşon" (模擬戦闘訓練)
6 Aralık 2007 038
Naruto, onun ve Sakura'nın itirazlarına rağmen Sai ile eşlenirken Sakura da Yamato'yu desteklemesi için görevlendirilmiştir. Yamato, Naruto ve Sai'nin becerilerini ve takım çalışmasını ölçüp değerlendirmek için casus buluşmasının canlandırmasını yapar ve kendisi de casus rolünü üstlenir. Naruto, Yamato'ya saldırırken hata yapınca Sai, Naruto'yu hareketsiz kılar ve Yamato'yu yakalamaya tek başına gider. Naruto, bir takım arkadaşı gibi davranmadığı için Sai'ye sinirlenir fakat eğer onunla çalışmak Sasuke'yi geri getirmeye yardım edecekse birlikte çalışmaya karar verir. Sai, Sakura'ya, hiçbir hissi olmadığını ve ne demek istediklerini birazcık olsun anlamadığını açıklar. Daha sonra grup köprüye gitmek için hazırlanır.
"Cennet ve Dünya Köprüsü"
"Tençikyō" (天地橋)
13 Aralık 2007 039
Hiruko'nun ahşap taklidini oluşturduktan sonra Yamato, kendini Sasori'nin kılığında gizler ve casusla buluşmaya gider. Yamato'ya Orochimaru'nun şu anki sığınağının yerini söyleyen casusun, Orochimaru'nun sağ-kolu Kabuto Yakushi olduğu ortaya çıkar. Başlangıçta Kabuto'yu takip ederek gelip Kabuto'ya saldırıyormuş gibi görünen Orochimaru, görüşmeyi bozar; Kabuto, Yamato'ya saldırır ve aslında Orochimaru'ya tamamen sadık olduğu ortaya çıkar. Orochimaru; Naruto, Sakura ve Sai'yi saklanıp görüşmeyi izledikleri yerden çağırır ve takımla dövüşmek için hazırlanmaya başlar.
"Dokuz-Kuyruk serbest kaldı"
"Kyūbi kaihō!!" (九尾解放!!)
20 Aralık 2007 040
Yamato işareti verir vermez Naruto ve diğerlerin Orochimaru ve Kabuto'nun beklediği köprüye gelirler ve Naruto'nun çakrası Dokuz-Kuyruklu Tilki'nin çakrası ile birlikte kaynamaya başlar. Orochimaru ona sataştıkça ve kızdırmaya devam ettikçe Naruto, yavaş yavaş, daha fazla kuyruk çıkarır. Bu arada Yamato, Jiraiya'nın Naruto'yu kaç kuyruk ile gördüğünü söylemesini hatırlar. Jiraiya, neler olduğunu ve Naruto'nun Kyuubi formunda iken nasıl davrandığını daha ayrıntılı bir şekilde anlatır.
"Çok gizli görev başlıyor"
"Gokuhi ninmu sutāto" (極秘任務スタート)
20 Aralık 2007 041
Naruto'nun siniri gittikçe artmaktadır ve Kabuto'dan gelen bir saldırı teşebbüsünü kolayca karşılayarak onu uzağa fırlatır. Naruto'nun saldırısı yüzünden Kabuto, Sakura'ya çarpıp onu yere devirir. Orochimaru, Naruto'nun daha da fazla sinirlenişini izlemektedir. Naruto sonunda -Sakura'nın kaymasına neden olarak- Cennet ve Dünya Köprüsü'nü yıkar. Sakura'yı kurtarmak yerine Sai, Naruto ve Orochimaru'yu, çizdiği bir kuş ile takip eder. Yamato, onu son saniyede kurtarır ve dövüşten geri kalmamak için ağaçtan klonunu oluşturur. Sonunda dört kuyruk görünür ve Dokuz-Kuyruklu'nun minyatür bir versiyonu, Naruto'nun vücudunu ele geçirerek kendini gösterir.
"Orochimaru, Jinçūriki'ye karşı"
"Oroçimaru tai Jinçūriki" (大蛇丸VS人柱力)
10 Ocak 2008 042
Dört-kuyruklu formdaki Naruto, Sai'nin ve Yamato'nun ağaç klonunun ona yaklaşmasını önleyen ve çevresini yerle bir eden inanılmaz bir güçle Orochimaru'ya saldırmaya başlar. Orochimaru'nun saldırılarının büyüklüğü bile etkisiz kalır fakat Naruto, Orochimaru aldığı yaralardan yenilenerek kurtulmayı başardığı için onu öldüremez. Bu arada, Kabuto, Sakura ve Yamato'ya doğru ilerleyerek Sasori'nin öldüğünü öne sürer. Orochimaru sonunda Naruto'yu ağzından bıçaklamayı başarır ve Sakura korkuyla tepki verir.
"Sakura'nın gözyaşları"
"Sakura no namida!!" (サクラの涙)
17 Ocak 2008 043
Kabuto, Naruto'nun durumunun, Sasuke'yi geri getirmek konusundaki ümitsizliğinin bir sonucu olduğu yorumunu yapar ve Sakura, Naruto'nun, Sasuke'yi geri getirmek için geçmişte verdiği sözleri hatırlar. Ağlamaya başlar ve Naruto'ya doğru yaklaşır fakat Naruto'nun ilgisi ona dönünce Sakura'yı yaralar. Yamato mokuton jutsuyu kullanarak daha fazla zarara yol açmadan Naruto'yu bağlar. Konoha ninjalarının Orochimaru'nun düşmanı olmadığını çünkü onların da Akatsuki'ye karşı savaştığını neden göstererek Kabuto, Sakura'yı iyileştirir. Yamato, 1. Hokage'nin yeteneklerini kullanarak Naruto'yu zorla normal haline döndürür. Bu arada, Danzo'dan bir mesaj getiren Sai, Orochimaru ile karşılaşır. Orochimaru da Sai'yi kılıcıyla delip geçerek cevap verir.
"Dövüşün halleri"
"Tatakai no tenmatsu" (戦いの顛末)
24 Ocak 2008 044
Kaptan Yamato, şeytan tilkinin çakrasını baskılayabilmek için birinci Hokage'nin çakrasını kullanır ve Naruto, normale döner, fakat şiddetli yaraları vardır. Sakura onu iyileştirmeye başlar ama tıbbi ninjutsunun, yaraları üzerinde çok az bir etkisi olduğunu belirtir. Orochimaru'nun kılıcının, Sai'nin bir klonunu parçaladığı anlaşılır. Gerçek Sai ortaya çıkar, Orochimaru ile görüşür ve ona Danzo'dan bir mektup verir. Sai daha sonra Orochimaru ve Kabuto ile birlikte ayrılır fakat Kaptan Yamato'nun ağaç klonu onları yakından izler. Naruto kendine gelir ve ne olduğunu merak eder. fakat Sakura ona gerçeği söylememeye karar verir. Buluşma noktasına varırlar ve Sai'nin geride bıraktığı resim kitabını bulurlar. Yamato, Danzo'nun Orochimaru ile işbirliği yaparak Konoha'yı yıkıp yeniden kurmak isteyebileceğini söyler.
"İhanetin sonuçları"
"Uragiri no hate" (裏切りの果て)
31 Ocak 2008 045
Kabuto, Kaptan Yamato'nun klonunu hissettikten sonra onu yavaşlatacak gizli tuzaklar içeren ve Sai'ye benzeyen sahte bir ceset oluşturur. Naruto, Şeytan Tilki'nin çakrasını kullanmasından dolayı tamamen iyileşememiştir ve Yamato da, eğer onlara ayak uyduramazsa geride bırakılacağını söyler. Naruto, görevini tamamlamaya ve takımı yavaşlatmamaya kararlıdır. Bununla beraber Kakashi Takımı, Sakura'nın yaralarının tamamen iyileşmediği ortaya çıkınca, mola vermek zorunda kalır. Daha sonra Kaptan Yamato bu fırsatı Naruto ile yalnız konuşmak için kullanır ve ona Sakura'yı inciten kişinin Naruto'nun kendisi olduğunu açıklar. Naruto, Yamato'nun söyledikleri karşısında şoke olur.
"Tamamlanmamış sayfa"
"Mikan no pēji" (未完の頁)
7 Şubat 2008 046
Naruto sonunda önceden tanık olduğu yıkımın nedenini anlar. Yamato, Naruto'ya, şeytana güvenmemesini çünkü Naruto'nun, şeytanın korkunç çakrasına dayanabilecek kadar güçlü olduğunu söyler. Sai, dinlenirken kitabını kaybettiğini fark eder. Kakashi Takımı, Sai'nin kitabını inceler ve (her iki tarafından da okunabilen) kitabın, farklı yollar izleyerek ortada buluşan iki çocuğun hikâyesini işlediğini fark ederler. Her bir sayfada çocuklar yeni biri ile savaşırlar ve her seferinde düşmanın zırhını ve silahlarını bir sonraki sayfada kullanırlar. İki çocuğun buluşması gerekn sayfalar tamamlanmamıştır. Yamato'nun ağaç klonunun onları oraya kadar izlediğini fark etmeyen Orochimaru'nun grubu, üslerine ulaşır. Sai bir an Sasuke'nin silüetini ve gözlerini görür ve onun, Naruto ve Sakura'nın aradıkları adam olduğunu fark eder.
"Gizlice giriş! Zehirli yılanın ini"
"Sennyū! Dokuhebi no ajito" (潜入!毒蛇の巣窟)
14 Şubat 2008 047
Sai, Sasuke ile karşılaşır ve Şaringan'ından onu korkutan dondurucu bir bakış alır. Sasuke'ye Sakura ve Naruto'nun ümitsizce onu geri getirmeye çalıştıklarını söyler fakat Sasuke bunu dikkate almaz ve Orochimaru'ya, söz verdiği yeni tekniği öğretmesi için ısrar eder. Sai, Orochimaru'ya, içinde Konoha'nın ANBU'su hakkında bilgiler ve isimler bulunan bir zarf verir. Yamato, Sakura ve Naruto'ya, sığınağın içinde iken onları takip edebileceği, içinde kendi çakrası olan tohumlar verir ve kaplıcaları ziyaret ettikleri sırada Sai'nin kıyafetleri ve yiyeceğine koyduğu tohumla onu buraya kadar takip edebildiklerini açıklar. Kabuto, tekrar ihtiyaç duyulana kadar Sai'yi odasına kilitler ve Sai, taşıdığı parşömenlerden bir bingo kitabı çağırır. Yamato, Orochimaru'nun sığınağına tünel açmak için bir jutsu kullanır ve Naruto ve Sakura ile beraber ferkedilmeden Sai'nin odasına ulaşırlar.
"Bağlar"
"Tsunagari" (つながり)
21 Şubat 2008 048
Yamato ve takım, Sai'nin odasına girip de onunla karşılaştıkları sırada, Kabuto da yavaş yavaş oraya doğru gelmektedir. Aldığı emirleri artık yerine getiremeyeceğini anlayınca Sai, Kakashi Takımı'na, oraya Konoha'nın yıkımına yardım etmek için geldiğini aynı zamanda da Orochimaru'ya karşı bir ajan olduğunu açıklar. Yamato, -üyelerini, duygularını yok etmek için arkadaşlarını öldürmek zorunda bırakılan Kirigakure'nin öğrencileri gibi eğiten- "Kök"'ün sırrını açıklar. Sakura, kitabı sakladığı için Sai'nin hala hisleri olduğunu vurgulayarak Sai'ye kitabını geri verir. Sai gruba, abisi ile olan bağını anlatır ve Kabuto, boş bir odaya girer. Sonunda grup, Sai'nin ihaneti konusunda ne yapacaklarına sığınağın dışında karar verirler. Naruto, kendi bağlarını ve Sasuke'yi geri alabilmek için ne kadar ileri gidebileceğini anlatır.
"Önemli bir şey"
"Taisetsu na mono" (大切なモノ)
6 Mart 2008 049
Kabuto, Kakashi Takımı ile savaşır ve Sai’yi serbest bırakır. Bununla beraber, Naruto’nun Sasuke ile olan bağı sayesinde kendisinin abisi ile arasındaki bağı daha iyi anlamak Sai, ona ihanet eder. Yakalanan Kabuto, takıma, Sasuke’nin yeri hakkında belirsiz bir bilgi verir. Yamato’nun ağaç klonunu Kabuto’ya göz kulak olması için bırakan Kakashi Takımı, Orochimaru’nun sığınağına girer ve Sasuke’yi bulmak için ayrılırlar.
"Resim kitabı bir hikâye anlatıyor"
"Ehon ga kataru monogatari" (絵本が語る物語)
13 Mart 2008 050
Kakashi Takımı, Sasuke’yi aramaya devam ederken Naruto, Orochimaru ile yaptığı önceki dövüşü nedeniyle birdenbire bayılır. Naruto uyanışının üzerine Sai, abisi hakkında daha fazla şey anlatmaya başlar ama Orochimaru aniden onlara saldırır. Sai aramaya devam ederken Sakura ve Yamato, Orochimaru’ya karşı Naruto’nun yardımına gelir. Sai’nin Sasuke’yi bulduğu esnada Yamato da Sai’nin bingo kitabında suikast hedefleri listesinde Sasuke’nin yer aldığını görür.
"Tekrar bir araya geliş"
"Saikai" (再開)
20 Mart 2008 051
Kakashi Takımı, Sasuke’yi aramaya devam ederken, Sai, Sasuke’nin odasına yaklaşır ve onu uyandırır. Daha önce Sasuke’nin Şaringan’ı tarafından sarsılan Sai, Sasuke’yi zaptetmeye çalışır. Büyük bir patlama olur ve Sakura, Naruto ve Yamato, ona yetişir. Öncelikle Sakura, gerçek maksadını anlamak için Sai’yi engellemeye çalışır fakat eski arkadaşını görünce sersemleyip durur. Takımın diğer üyelerinin varsaydığının aksine, Sai, Sasuke’yi Konoha’ya geri götürmeyi istediğini söyler.
"Uchiha'nın gücü"
"Uçiha no çikara" (うちはの力)
20 Mart 2008 052
Sasuke, Naruto’ya saldırmaya başlar ama Sai, onu engeller ancak Sasuke’nin Çidori Nagaşi tekniği ile ikisi de havaya uçar. Sakura, Sasuke’ye hücum eder fakat Yamato araya girer ve Sasuke’nin içine Çidori aşılanmış kendine özgü kılıcıyla yaralanır. Dokuz-Kuyruklu Şeytan Tilki gücüyle Naruto’yu ayartmaya çalışır fakat o reddeder. Sasuke, Naruto’nun zihninin içini Şaringan’ını kullanarak görür. Dokuz-Kuyruklu, Sasuke’nin çakrasının kendisine Madara Uchiha’yı hatırlattığını söyler, sonra Sasuke Dokuz-Kuyruklu Tilki’nin çakrasını bastırır. Dokuz-Kuyruklu Tilki, kafesine dönmeden önce Sasuke’yi, Naruto’yu öldürmemesini yoksa sonsuza kadar pişmanlık duyacağını söyleyerek uyarır.

3. Sezon: 2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih #
"Başlık"
"Taitoru" (題名)
3 Nisan 2008 053
Orochimaru ve Kabuto, Sasuke'yi birlikte geri çekilmeye ikna ederler ve Naruto'un gözlerinden, Sasuke'yi köye geri döndürmenin başarısız olması üzerine, yaşlar akar fakat Sakura, Sasuke'yi birlikte geri döndüreceklerini söyleyerek onu rahatlatmaya çalışır. Naruto'nun takımı görevin sonuçlarını Tsunade'ye rapor eder ve Tsunade, Danzo'nun planına, özellikle de planını ilerletebilmek için gizli bilgileri sızdırmasına çok sinirlenir. Sai Danzo'dan Kakashi Takımı ile kalmak için izin ister ve Danzo da isteksizce kabul eder. Sai, artık arkadaşları olarak görmeye başladığı takımı ile bir göreve gider.
"Kâbus"
"Akumu" (悪夢)
3 Nisan 2008 054
Naruto, Dokuz-Kuyruklu'nun gücü ile ilgili bir kâbus görür. Daha sonra, Kakashi, Naruto'ya, onu kısa sürede güçlendirecek bir eğitim hakkında bilgi verir. Lafları ziyarete gelen 10. Takım tarafından kesilir. Sai, onlarla birlikte öğle yemeğine gider ve takma adlar kullanarak arkadaş edinmeye çalışır ancak kadınların gerçekte nasıl göründüklerini duymaktan hoşlanmadıkları sonucunu çıkardıktan sonra Ino'ya "çok güzel" deyince Sakura'yı kızdırır.
"Rüzgâr"
"Kaze" (旋風)
17 Nisan 2008 055
Kakashi hastaneden çıkar ve Naruto'nun eğitim programına başlar. Naruto, Rüzgâr-tipi çakraya sahip olduğunu öğrenir. Yamato, özel jutsusu ile eğitim alanının kurulmasına yardım eder. Ayrıca Naruto, Çoklu Gölge Eşlemesi tekniğini eğitimini hızlandırmak için kullanabileceğini öğrenir, çünkü klonlar her ne öğrenirse klonun kaybolmasıyla beraber gerçek kullanıcı da aynılarını öğrenmiş olmaktadır. Naruto ve klonlarının her biri, eğitimin ilk adımı olarak, bir yaprak alırlar ve rüzgâr çakrası ile ikiye ayırmaya çalışırlar.
"Kıvranış"
"Ugomeku" (うごめく)
24 Nisan 2008 056
Naruto ve klonları, yaprakları kesmeye çalışarak çakra doğasının kullanımı üzerine çalışmaya devam etmektedirler. Bir süre denemenin ardından Naruto, kendisi gibi rüzgâr-tipi olan Asuma'ya danışmaya gider. Asuma, Naruto'nun klonuna birkaç ipucu verdikten sonra Naruto bir yaprağı ikiye ayırmayı başarır. Asuma ve Yamato, takımları ile birlikte yeni görevlerine giderler. Asuma'nın, Üçüncü Hokage'nin oğlu olduğu ve Kurenai ile bir ilişkisi olduğu ortaya çıkar. Bu arada, pelerinli dört kişi bir tepenin üstünden yanmış bir köye bakarak Yaprak Köyü'nü ortadan kaldırıp Ateş Ülkesi'ni uyandırmak hakkında tartışmaktadırlar.
"Sonsuz uykunun mahrumluğu"
"Ubawareta nemuri" (奪われた永眠り)
8 Mayıs 2008 057
Naruto, Sakura, Sai ve Yamato, Ateş Tapınağı'nın yakınında yeni bir görev için yola çıkarlar. Buluşacakları diğer grup belirlenen noktaya gelmeyice takım birbirinden ayrılır ve Naruto, korumaya geldikleri dört mezardan birinin üzerine takılıp tökezler. Yanlış anlaşılma yüzünden, Ateş Tapınağı'nın henüz eğitimde olan rahiplerinden biri olan ve rüzgâr çakrası tekniklerini kullanan Sora ile dövüşür. Karışıklıktan sonra rahipler ve Kakashi Takımı, Ateş Tapınağı'na doğru yola çıkarlar ve Naruto orayı kâbusundan hatırlar.
"Yalnızlık"
"Kodoku" (孤独)
8 Mayıs 2008 058
Tapınak rahipleri, mezarlarda Ateş Ülkesi'nin feodal lordunun sadık korumalarının bulunduğunu açıklar. Naruto, Sora'nın, diğer rahiplerle atıştığını gözlemler ve bunun üzerine onun diğerlerinden ayrı durduğunu görünce incinmiş görünür. Naruto, Sora'ya meydan okur fakat durum ciddileşmeye başlayınca başka bir rahip onu durdurur. Naruto, bir zamanlar kendisinin de olduğu gibi Sora'nın, diğer rahipler tarafından nefret edildiğini anlar ve onunla arkadaş olmak ister. Naruto, Sora'yı tekrar ziyaret eder ve babasının intikamını alabilmek umuduyla rüzgâr jutsusu üzerine hevesle çalıştığını görür. Daha sonra tapınağa dönerler ve başka bir mezarın daha yağmalandığı haberini alırlar.
"Yeni düşman"
"Aratana teki" (新たな敵)
15 Mayıs 2008 059
Tsunade, Danzou'nun bir şeyler çevirdiğinden şüphelenir ve hakkında araştırma yapılması emrini verir. Kakashi Takımı, Chiriku ve Sora, cesetlerin kendi kendilerine hareket ettiklerini fark eder ve önlerini kesmeye çalışırlar ancak başarısız olurlar. Cesetler, düşman ninjaların liderinin aslarına düşmanı halletme emrini verdiği bir uçurumun kenarında ortaya çıkarlar. Ninjalar bölgeyi, kayalık kanyonlardan ve oyuklardan oluşan, ölümcül tuzaklarla dolu bir labirente dönüştürür. Takım üyeleri birbirinden ayrılır ve düşmanlarının karşısına çıkmaya başlarlar. Yamato, takımındaki birini hedef aldıkları için düşmanın bu organizasyonu gerçekleştirdiğini düşünür.
"Değişkenlik"
"Uitenpen" (有為転変)
22 Mayıs 2008 060
Kakashi Takımı, düşman shinobi ile karşılaşmaya başlar. Yamato, rakibi Fudo'yu ölmüş gibi yaparak atlatır. Naruto'yu aramaya gönülsüz olan Sora, kendi başına çekip gider. Konoha'da Danzo, Tsunade'nin ANBU'su tarafından izlendiğini belli eder. Naruto, 5 elementi de (Ateş-Hava-Elektrik/Yıldırım-Toprak-Su) kullanabilen Fuuka ile dövüşmektedir. Sai, kendisine saldıran Fuen'den kaçmayı başarır ve sonra Sakura'yı devasa bir örümcekten kurtarır ve bu arada da yaralanır. Daha sonra Sora, düşmanın lideri Furido'yu rastgele bulur ve Sora'nın, grubun hedefi olduğu ortaya çıkar.
"Bağlantı"
"Seşşoku" (接触)
29 Mayıs 2008 061
Furido, Sora gerçek güçlerini serbest bırakana kadar onunla alay ederek sataşır ve Ateş Ülkesi'ni kurtarmak için dört cesedi kullanmayı planladığını söyler. Naruto, Fūka ile dövüşüne eder ve onun beş elementin hepsini kullanabildiğini öğrenir. Fūka, Naruto'yu öpmeyi başarır ve Naruto'nun çakrasını çekmeye başlar. Duyu üstü bir algıyla Naruto'nun tehlikede olduğunun farkına varan Sora, Naruto'yu kurtarmak için seğirtir. Sakura, Sai ve Yamato yardım etmek için gelirler ama Fudo ve Fuen tarafından tuzağa düşürülürler. Fūka, Naruto'nun çakrasını artık Dokuz-Kuyruklu'nunkini çekmeye başlayana kadar -ki bu onun için ememeyeceği kadar, aşırı tuhaf bir çakradır- kurutur. Chiriku takviye kuvvetlerle geldiği zaman düşman takımı geri çekilir.
"Takım arkadaşı"
"Çiimumeito" (チームメイト)
5 Haziran 2008 062
Asuma'nın takımı görevlerinden döner. Sai'nin yerine alınan Sora ile birlikte Kakashi Takımı da Konoha'ya döner. Naruto, Sora'ya Konoha'yı gezdirmeye çalışır ancak Sora kendi yoluna gider. Sora, Kiba ve Choji'ye hakaret ederek kavga çıkarır ve Naruto ile Rock Lee de katılır. Shikamaru ve Asuma dövüşü durdurur. Daha sonra Asuma, Sora'ya babasını tanıdığını söyler ve babasının darbe girişiminde bulunan Korumalar'dan biri olduğu ortaya çıkar. Ayrıca Sora'ya çakra bıçağı saldırısını gösterir. Furido ve diğer ceset hırsızları Kohaku Klanı'na saldırılarına başlarlar.
"İki kral"
"Futatsu no gyoku" (二つの玉)
19 Haziran 2008 063
Asuma, Naruto ve Sora'nın rüzgâr çakrası eğitimlerine gözetmenlik yapar ve Sora'nın çakrasının da Naruto'nunki gibi çok güçlü olduğunu fark eder. Tsunade ve Yamato, Chiriku'dan, Sora'nın istemeyerek, Ateş Tapınağı'nı yıkan bir kazaya neden olduğunu öğrenirler. Daha sonra Asuma Sora'ya, kendi çakra bıçağıyla aynı malzemeden yapılmış bir pençe verir. Hokage'yi öldürmek isteyen Sora'nın babası Kazuma'yı Asuma'nın öldürdüğü ortaya çıkar. Ardından Furido, Sora'ya yaklaşarak babasının ölümünden Asuma'nın sorumlu olduğunu söyler ve Asuma'ya vermesi için ona bir Şogi setinden iki "kral" taşı verir. Danzo esrarengiz bir biçimde kaybolur. Eğitim alanında Naruto, fırlattığı çakra-güçlü bir kunaiyi kolayca ağacın içinden geçirip ardındaki kayayı parçalayacak kadar kızgın bir Sora'yla karşılaşır.
"Simsiyah uyarı ateşi"
"Şikkoku no noroşi" (漆黒の狼煙)
3 Temmuz 2008 064
"Karanlığın kilidi"
"Ankoku no sejoo" (暗黒の施錠)
3 Temmuz 2008 065
"Dirilen ruhlar"
"Yomigaeru tamaşii" (黄泉がえる魂)
10 Temmuz 2008 066
"Herkesin ölümüne çabası"
"Sorezore no şitoo" (それぞれの死闘)
24 Temmuz 2008 067
"Uyanma zamanı"
"Mezame no teki" (目覚めの刻)
31 Temmuz 2008 068
"Ümitsizlik"
"Zetsuboo" (絶望)
31 Temmuz 2008 069
"Rezonans"
"Kyoomei" (共鳴)
7 Ağustos 2008 070
"Arkadaş"
"Tomoyo" (友よ)
14 Ağustos 2008 071
"Yavaşça yaklaşan tehdit"
"Şinobiyoru kyōi" (忍び寄る脅威)
21 Ağustos 2008 072
"Akatsuki'nin istilası"
"Akatsuki şinkou" (“暁”侵攻)
28 Ağustos 2008 073
"Yıldızlı gökyüzünün altında"
"Hoşizora no moto de" (星空の下で)
4 Eylül 2008 074
"Eski rahibin duacısı"
"Rōsō no inori" (老僧の祈り)
11 Eylül 2008 075
"Sıradaki adım"
"Tsuginaru steppu" (次なる段階)
25 Eylül 2008 076
"Tırmanan gümüş"
"Bōgin" (棒銀)
25 Eylül 2008 077

4. Sezon: 2008[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih #
"Verilen yargı"
"Kudasareta sabaki" (下された裁き)
2 Ekim 2008 078
"Yerine getirilmiş çığlık"
"Todokanu zekkyō" (届かぬ絶叫)
2 Ekim 2008 079
"Son kelimeler"
"Saigo no kotoba" (最期の言葉)
16 Ekim 2008 080
"Üzüntülü haberler"
"Kanaşiki şirase" (悲しき報せ)
23 Ekim 2008 081
"10. Takım"
"Daijippan" (第十班)
30 Ekim 2008 082
"Hedefe kilitlenildi"
"Tāgetto Rokkuon" (標的捕捉)
6 Kasım 2008 083
"Kakuzu'nun yetenekleri"
"Kakuzu no nōryoku" (角都の能力)
13 Kasım 2008 084
"Korkutucu sır"
"Osorubeki himitsu" (恐るべき秘密)
20 Kasım 2008 085
"Shikamaru'nun dehası"
"Şikamaru no sai" (シカマルの才)
4 Aralık 2008 086
"Birini lanetlediğin zaman, kendi mezarını kazarsın"
"Hito o norowaba ana futatsu" (人を呪わば穴二つ)
4 Aralık 2008 087
"Rüzgâr: Rasen Şuriken!"
"Fūton: Rasenşuriken!" (風遁·螺旋手裏剣!)
11 Aralık 2008 088

Sezon 7 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178

5. Sezon: 2008-2009[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih #
"Gücün bedeli"
"Çikara no daişō" (力の代償)
8 Aralık 2008 089
"Bir şinobinin kararlılığı"
"Şinobi no ketsui" (忍びの決意)
25 Aralık 2008 090
"Orochimaru'nun sığınağı keşfedildi"
"Hakken — Oroçimaru no ajito" (発見 大蛇丸のアジト)
8 Ocak 2009 091
"Karşılaşma"
"Deai" (遭遇)
15 Ocak 2009 092
"Bağlanan kalpler"
"Kayoiau kokoro" (通い合う心)
25 Ocak 2009 093
"Yağmurlu bir gece"
"Ame hitoyo" (雨一夜)
29 Ocak 2009 094
"İki tılsım"
"Futatsu no omamori" (ふたつのお守り)
5 Şubat 2009 095
"Görünmeyen düşman"
"Miezaru teki" (見えざる敵)
12 Şubat 2009 096
"Çarpık yansıyan labirent"
"Ranhanşa no meikyū" (乱反射の迷宮)
19 Şubat 2009 097
"Hedef görünüyor"
"Arawareta hyōteki" (現れた標的)
26 Şubat 2009 098
"Kuduran kuyruklu canavar"
"Arekurū Bijū" (荒れ狂う尾獣)
5 Mart 2009 099
"Sisin içinde"
"Kiri no naka de" (霧の中で)
12 Mart 2009 100

6. Sezon: 2009-2010[değiştir | kaynağı değiştir]

Başlık Yayınlandığı Tarih #
"Herkesin hisleri"
"Sorezore no omoi" (それぞれの想い)
26 Mart 2009 101
"Tekrar toplanmak!"
"Saihensei!" (再編成!)
26 Mart 2009 102
"Dört köşesi mühürlenen bariyer"
"Kekkai Şihō Fūjin" (結界四方封陣)
9 Nisan 2009 103
"Kristali kırmak"
"Şōton kuzuşi" (晶遁崩し)
9 Nisan 2009 104
"Bariyer üzerine savaş"
"Kekkai kōbōsen" (結界攻防戦)
16 Nisan 2009 105
"Kırmızı Japon gülü"
"Akai tsubaki" (赤い椿)
23 Nisan 2009 106
"İlginç dostlar"
"Goetsudōşū" (呉越同舟)
30 Nisan 2009 107
"Japon gülünün yol işareti"
"Tsubaki no miçişirube" (椿の道標)
7 Mayıs 2009 108
"Lanet mührünün geri saldırısı"
"Juin no gyakuşū" (呪印の逆襲)
14 Mayıs 2009 109
"Günahın anısı"
"Tsumi no kioku" (罪の記憶)
21 Mayıs 2009 110
"Parçalanmış söz"
"Kudakareta yakusoku" (砕かれた約束)
28 Mayıs 2009 111
"Dönülecek bir yer"
"Kaerubeki başo" (現れた標的)
4 Haziran 2009 112
"Yılanın gözbebeği"
"Daija no dōkō" (大蛇の瞳孔)
11 Haziran 2009 113
"Şahinin gözü"
"Taka no hitomi" (鷹の瞳)
18 Haziran 2009 114
"Zabuza'nın kılıcı"
"Zabuza no daitō" (再不斬の大刀)
25 Haziran 2009 115
"Demir duvarın gardiyanı"
"Teppeki no bannin" (鉄壁の番人)
2 Temmuz 2009 116
"Kuzey sığınağının Juugo'su"
"Kita ajito no Jūgo" (北アジトの重吾)
9 Temmuz 2009 117
"Oluşum!"
"Kessei!" (結成!)
23 Temmuz 2009 118
"Kakashi Günlükleri ~ Savaş alanında çocukların yaşamı ~ 1. Kısım"
"Kakaşi Gaiden ~ Senjō no bōizuraifu ~ Zenpen" (カカシ外伝~戦場のボーイズライフ~前編)
30 Temmuz 2009 119
"Kakashi Günlükleri ~ Savaş alanında çocukların yaşamı ~ 2. Kısım"
"Kakaşi Gaiden ~ Senjō no bōizuraifu ~ Kōhen" (カカシ外伝~戦場のボーイズライフ~後編)
30 Temmuz 2009 120
"Toplananlar"
"Ugokidasumono-taçi" (動き出すものたち)
6 Ağustos 2009 121
"Av"
"Tansaku" (探索)
13 Ağustos 2009 122
"Çarpışma!"
"Gekitotsu!" (激突!)
20 Ağustos 2009 123
"Sanat"
"Geijutsu" (芸術)
27 Ağustos 2009 124
"Kayboluş"
"Şōşitsu" (消失)
3 Eylül 2009 125
"Alacakaranlık"
"Tasogare" (黄昏)
10 Eylül 2009 126
"Cesur Bir Ninjanın Hikayeleri ~Jiraiya Ninja Parşömeni~ 1. Kısım"
"Dokonjō ninden ~Jiraiya ninpōchō~ Zenpen" (ド根性忍伝~自来也忍法帖~前編)
24 Eylül 2009 127
"Cesur Bir Ninjanın Hikayeleri ~Jiraiya Ninja Parşömeni~ 2. Kısım"
"Dokonjō ninden ~Jiraiya ninpōchō~ Zenpen" (ド根性忍伝~自来也忍法帖~後編)
24 Eylül 2009 128
"Sızış! Yağmurun İçindeki Saklı Köy"
"Sennyū! Amegakure no Sato" (潜入! 雨隠れの里)
8 Ekim 2009 129
"Tanrı Olan Adam"
"Kami to natta Otoko" (神となった男)
8 Ekim 2009 130
"Onurlu Sage Modu!"
"Hatsudō! Sennin Mōdo!" (神となった男)
15 Ekim 2009 131
"Acı'nın Altı Yolu Katıldı!"
"Pein Rikudō, kenzan!" (神となった男)
22 Ekim 2009 132
"Yiğit Jiraiya'nın Hikayesi!"
"Jiraiya gōketsu monogatari" (神となった男)
29 Ekim 2009 133
"Şölen Daveti"
"Utage e no izanai" (神となった男)
5 Kasım 2009 134
"En Uzun An"
"Nagaki toki no naka de..." (神となった男)
19 Kasım 2009 135
"Mangekyu Sharingan'ın Aydınlığı ve Karanlığı"
"Mangekyō Sharingan no hikari to yami" (万華鏡写輪眼の光と闇)
19 Kasım 2009 136
"Amaterasu!"
"Amaterasu!"
26 Kasım 2009 137
"Son"
"Shūen"
3 Aralık 2009 138
"Tobi'nin Gizemi"
"Tobi no nazo"
10 Aralık 2009 139
"Kader"
"Innen"
17 Aralık 2009 140
"Gerçek"
"Shinjitsu"
24 Aralık 2009 141
"Unraikyo Kavgası"
"Unraikyono Tatakai"
7 0cak 2010 142
"Sasuke Sekiz Kuyrukluya Karşı"
"Sasuke Tai Dai Hachi Bi"
14 0cak 2010 143

7. Sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

"Gezgin"
"Hōrō Sha"
21 0cak 2010 144
"Yasak Tekniğin Mirasçısı"
"Kindan No Jutsu No Kōkei Sha"
28 0cak 2010 145
"Varisin Dileği"
"Kōkei Sha No Negai"
4 Şubat 2010 146
"Kaçak Ninjanın Geçmişi"
"Fusei Na Ninja No Kako"
11 Şubat 2010 147
"Karanlığın Mirasçısı"
"Kurayami No Naka O Sōzoku Jin"
18 Şubat 2010 148
"Ayrılık"
"Separation"
25 Şubat 2010 149
"Yasak Tekniğin Serbest Kalışı"
"The Forbidden Jutsu Released"
4 Mart 2010 150
"Usta Ve Öğrencisi"
"Master And Student"
11 Mart 2010 151

8. Sezon: 2010[değiştir | kaynağı değiştir]

Üzücü Haber - 152

Ustanın Gölgesinde - 153

Şifre Çözme - 154

İlk Aşama - 155

İnanç Gücü - 158

Pain vs. Kakashi - 159

Pain'in Gizemi - 160

Soyadı, Sarutobi! Adı, Konohamaru! - 161

Dünya Acıyı Tadacak - 162

Patlama! Bilge Mod'u - 163

Tehlike? Bilge Mod'u Sınırına Ulaştı - 164

Kyuubi, Yakalandı! - 165

İtiraf - 166

Gezegen Yıkımı - 167

Dördüncü Hokage - 168

İki Öğrenci - 169

Büyük Macera! Dördüncü'nün Mirasını Bul Bölüm 1 - 170

Büyük Macera! Dördüncü'nün Mirasını Bul Bölüm 2 - 171

Görüşme - 172

Pain'in Doğuşu - 173

Uzumaki Naruto'nun Hikâyesi - 174

Konoha'nın Kahramanı - 175

9. Sezon: 2010-2011[değiştir | kaynağı değiştir]

Konoha Tarihi - Çaylak Öğretmen Iruka - 176

Konoha Tarihi - Iruka'nın Zorlu Sınavı - 177

Konoha Tarihi - Iruka'nın Kararı - 178

Kakashi Hatake - Sorumlu Jonin - 179

İnari'nin Cesaret Testi - 180

Naruto'nun İntikam Okulu - 181

Gaara'nın Bağı - 182

Sakuranın narutoya itirafı - 183

Harekete Geçin! Tenten Takımı - 184

Hayvan Bölgesi - 185

Ah, Gençlik İlacı - 186

Sapık Usta ve Öğrencisi: Antrenman - 187

Ninjaların Rekoru: Sapık Usta ve Öğrencisi - 188

Sasuke' nin Pati Ansiklopedisi - 189

Naruto ve Yaşlılar - 190

Kakashi' nin Aşk Şarkısı - 191

Neji Kronikleri - 192

İki Kez Ölen Adam - 193

En Kötü Üç Bacak Yarışı- 194

Takım 10' un Takım Çalışması - 195

Karanlığın İçine Gitmek - 196

10. Sezon: 2011-[değiştir | kaynağı değiştir]

197 6. Hokage Danzou

198 Beş Kage Toplantısı Öncesi

199. 5 Kageye Giriş

200 Naruto' nun Ricası

201 Acı Dolu Karar

202 Şimşekle Yarışmak

203 Sasuke'nin Ninja Yolu

204 5 Kage'nin Gücü

205 Savaş İlanı

206 Sakura' nın Hisleri

207 Kuyruklu Canavar VS Kuyruksuz Canavar

208 Birinin Arkadaşı Olarak...

209 Danzo'nun Sağ Kolu

210 Yasak Göz Tekniği

211 Danzo Shimura

212 Sakura'nın Kararı

213 Kayıp Bağlar

214 Köprü

215 İki Kader

216 Yüksek Seviye Shinobi

217 Köstebek

218 5 Büyük Ulusun Seferberliği

219 Hokage, Kakashi Hatake

220 Büyük Yaşlı Bilge' nin Kehaneti

221 Depo

11. Sezon 2012[değiştir | kaynağı değiştir]

222 Beş Kage'nin Kararı

223 Okyanustaki Genç

224 Benisu Ninjaları

225 Lanetli Hayalet Gemi

226 Savaş Gemisi Adası

227 Unutulmuş Ada

228 Dövüş! Rock Lee!

229 Ye ya da Öl! Cehennemden Mantarlar

230 Gölge Kopyasının İntikamı

231 Kapalı Yol

232 Kızlar Bir araya Geliyor

233 Naruto' nun Taklitçisi

234 Naruto' nun Favori Öğrencisi

235 Nadeshiko Köyü' ünün Kunoichi' si

236 Güvenilir Bir Arkadaş

237 Ah, Kahramanım Tsunade-sama!

238 Sai' nin Boş Günü

239 Efsanevi İno-Shika-Cho Üçlüsü

240 Kiba' nın Azmi

241 Ezeli Dostum,Kakashi

242 Naruto'nun Yemini

12. Sezon 2012 -[değiştir | kaynağı değiştir]

243 Cennet Adası?!

244 Killer Bee ve Motoi

245 Naruto Kyuubi'ye Karşı

246 Turuncu Parıltı

247 Hedef? Kyuubi

248 Dört kuşak mücadele!

249 Teşekkürler

250 Hayalet VS Canavar! Cennet savaşı!

251 Kisame adlı bir adam

252 Ölüm Meleği’nin Habercisi

253 Barışa Uzanan Köprü

254 Çok Gizli S-Sınıfı Görev

255 Artistin Dönüşü

256 Toplanın! Birleşik Shinobi Güçleri

257 Tanışma

258 Rakip

259 Çatlak

260 Ayrılık

261 Arkadaşım İçin

262 Savaş Başlar

263 Sai ve Shin

264 Edo Tensei'nin Sırları

265 Eski Can Düşmanın Dönüşü

266 İlk ve Son Düşman

267 Konoha'nın Dahi Askeri Danışmanı

268 Savaş Alanı

269 Yasak Kelimeler

270 Altın Bağlar

271 Sakura'ya Uzanan Yol

272 Mifune Hanzo'ya Karşı

273 Gerçek Şefkat

274 Nihai İno Shika Cho

275 Kalpten Gelen Bir Mektup

13. Sezon 2012-2013[değiştir | kaynağı değiştir]

276 Gedou Mazou'nun Saldırısı

277 Uyum İşareti

278 Hedef Tıbbi Ninja

279 Beyaz Zetsu'nun Tuzaği

280 Sanatçı Estetiği

281 Birleşik Anne Güçleri

282 Nihai İkilinin Bilinmeyen Hikâyesi

283 İki Güneş

284 Miğfer Yaran: Akebino Jinin

285 Shakuton Kullanıcısı Sunagakureli Pakura!

286 Geri Döndürülemeyecek Şeyler

287 Bahse Değecek Kişi

288 Tehlike! Jinpachi ve Kushimaru

289 Yıldırım Kılıcı, Ringo Ameyuri!

290 Güç: Birinci Kısım

291 Güç: İkinci Kısım

292 Güç: Üçüncü Kısım

293 Güç: Dördüncü Kısım

294 Güç: Beşinci Kısım

295 Güç: Altıncı Kısım

14. Sezon 2013-[değiştir | kaynağı değiştir]

296 Naruto Savaşa Giriyor!

297 Bir Babanın Hisleri Bir Annenin Sevgisi

298 Naruto ve İtachinin Savaşı !!!

299 Değeri Kabul Edilen

300 Mizukage,Dev İstiridye ve Serap

301 Çelişki

302.Terör-Joki Boi

303.Geçmişin Hayaletleri

304.Cehennem Dönüşümü Tekniği

305.İntikamcı

306.Kalp Gözü

307.Ay Işığında Kayboluş

308.Hilâl Gecesi

309.A-derece bir görev: Yarışması

310. Düşman Kalesi

311.Ninjalığa başlama yolu

312.Eski Yüksek Lisans ve Ejderha Gözü

313.Yağmur Bazı Yıldırım ile, Kar izledi

314.Sad Güneş Duş

315.Kalan Kar

316.Yeniden Canlanan Müttefik Kuvvetler

317.Shino vs Torune !!!

318.Eksik Kalp: Diğer Jinchuriki

319.Kuklanın İçindeki Ruh

320.Omoi Koş

15. Sezon 2013-2014[değiştir | kaynağı değiştir]

321.Takviye Gelmesi

322.Madara Uchiha

323. Beş Kage Buluşması  !

324.Kırılmaz Maske Ve Attığı Balon!

325.Jinchuuriki, Jinchuuriki'ye Karşı!!

326. Dört Kuyruklu, Bilge Maymunlar Kralı

327. Dokuz Kuyruklu

328.Kurama

329.İkili Takım

330.Kazanma Yemini

331.Karanlıkta Gören Gözler

332.Taştan İrade

333.Edo Tensei'nin Riskleri

334.Kardeşler Takımı

335.Konoha'ya Bakışları

336.Kabuto Yakushi

337.İzanami Başlar

338.İzanagi ve İzanami

339. Daima Seni Seveceğim.

340.Edo Tensei, Kai!

341.Orochimaru'nun Dönüşü

342.Jikukan Tekniğin Sırrı

343.Sen Kimsin?

344.Obito ve Madara

345.Cehennemdeyim

346.Rüyalar Dünyası

347.Sürünen Gölge

348.Yeni Akatsuki

16. Sezon 2014-[değiştir | kaynağı değiştir]

349.Kalbi Gizleyen Maske

350.Minato'nun Ölümü

351.Hashirama'nın Hücreleri

352.Kaçak Ninja Orochimaru

353.Orochimaru'nun Test Konusu

354.Herkesin Kendi Yolu

355.Hedef Sharingan

356.Konoha'nın Shinobisi

357.Uchihalı ANBU

358. Darbe!

359.Trajedi Gecesi

360.Jounin Lideri

361.Takım Yedi

17. Sezon 2014-[değiştir | kaynağı değiştir]

362. Kakashi'nin Kararlılığı

363. Birleşik Shinobi Güçleri Jutsusu

364. Bir Arada Tutan Bağlar

365.Gölgelerde Dans Edenler

366.Her şeyi Bilenler

367.Hashirama ve Madara

368.Sengoku Çağı

369.Gerçek Rüyam

370.Sasuke'nin Cevabı

371. Delik

372.Sasuke'nin Rüyası

18. Sezon 2014-[değiştir | kaynağı değiştir]

373.7.Takım Bir Araya Geliyor !!

374.Yeni Üçlü

375.Kakashi vs. Obito

376-377. Mecha Naruto

378.Juubi'nin Jinchurikisi

379. Bir Açık

380.Naruto'nun Doğduğu Gün

381.İlahi Ağaç

382. Bir Shinobi'nin Rüyası

383.Umudu Takip Etmek İçin

384. Dostlarla Dolu Bir Kalp

385.Uchiha Obito

386.Seni Hep İzliyorum

387.Tutulan Söz

388.İlk Arkadaşım

389-390.Hyuga Kız Kardeşler

391.Uchiha Madara Diriliyor

392. Birinin Gerçek Kalbi

393.Gerçek Bir Son

19. Sezon 2015[değiştir | kaynağı değiştir]

394.Yeni Chunin Sınavları

395. Chunin Sınavları Başlar

396. Üç Soru

397. Lider Olmaya Değer Olan

398. İkinci Sınavdan Önceki Gece

399. Şeytan Çölü'nde Hayatta Kalma

400. Taijutsu Kullanıcısının Gözünden

401. Zirve

402. Kaçış ve Takip

403. Vazgeçirmeyen Cesaret

404. Tenten'in Sorunları

405. Kapana Kısılmış İkili

406. Ait Olduğum Yer

407. Yamanaka Klanı: Gizli Ninjutsu

408. Lanetli Kukla

409. O ikisinin Sırtı

410. Komplo Başlar

411. Hedef Alınan Kuyruklu Canavar

412. Neji'nin Kararı

413. Geleceğe Emanet Edilen Umutlar

Sezon 20 2015-2017[değiştir | kaynağı değiştir]

414. Ölüm'ün Eşiğinde

415. İki Mangekyo

416. Minato Takımı Formasyonu

417. Yedeğim Olacaksın

418. Mavi Canavar Rikidou Madaraya Karşı

419. Babam'ın Gençliği

420. Hachimon Tonko No Jin

421. Rikidou Sennin

422. Mirası Sırtlayacak Olanlar

423. Naruto'nun Rakibi

424. Baş Kaldırı

425. Sonsuz Rüya

426. Mugen Tsukuyo

427. Hayaller Dünyası

428. Tenten'in Yuvası

429. Killer Bee Rappuden: Kısım 1

430. Killer Bee Rappuden: Kısım 2

431. O Gülümsemeyi Bir Kez Daha Görmek Uğruna

432. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Ezik Ninja

433. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Arama Görevi

434. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Jiraiya Takımı

435. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Öncelik Sırası

436. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Maskeli Adam

437. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Mühürlü Güç

438. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Kanunlar Mı ? Yoldaşın Mı ?

439. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Kehanet'teki Çocuk

440. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Kafesteki Kuş

441. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Eve Dönüş

442. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Müşterek Yol

443. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Aradaki Güç Farkı

444. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Köyden Ayrılış

445. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Takipçiler

446. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Çarpışma

447. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Başka Bir Ay

448. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Yoldaş (Arkadaş)

449. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Shinobi Birliği

450. Jiraiya Ninja Parşömenleri: Kahraman Naruto Hikâyesi- Rakip

451. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Doğum Ve Ölüm

452. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Dahi

453. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Yaşamanın Verdiği Acı

454. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Shisui'nin Talebi

455. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Mehtaplı Gece

456. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Akatsuki'nin Karanlığı

457. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Ortak

458. İtachi'nin Hikâyesi- Aydınlık Ve Karanlık: Gerçek

459. Başlangıca Ait Olan

460. ~Otsutsuki Kaguya~

461. Hagoromo Ve Hamura

462. Uydurma Geçmiş

463. En Sağı Solu Belli Olmayan Ninja

464. Ninshu

465. Ashura Ve Indra

466. Çalkantılı Yolculuk

467. Ashura'nın Kararı

468. Varis

469. Özel Bir Görev

470. Hedefine Ulaşan Hisler

471. İkisini Daima İzleyeceğim

472. Mutlaka...

473. Sharingan Yeniden

474. Tebrikler

475. Son Vadi

476. Son Savaş

477. Naruto Ve Sasuke

478. Birlik işareti

479. Uzumaki Naruto

480. Naruto- Hinata

481. Sasuke- Sakura

482. Gaara- Shikamaru

483. Jiraiya- Kakashi

484. Patlayan insanlar

485. Kolezyum

486. Sasuke'nin Hikâyesi: Gün Doğumu, 3. Kısım: Fhuushin

487. Ketsuryugan

488. Sasuke'nin Hikâyesi: Sonuncusu

489. Gelinen Nokta

490. Kara Bulutlar

491. Düşüncesizlik

492. Şüphe Bulutu

493. Şafak(Shikamaru'nun Hikâyesi: Sessiz Karanlık Süzülen Bulut-Son

494. ~Naruto'nun Düğünü~

495. Mükemmel Düğün Hediyesi

496. (BAŞLIK YOK HEDİYE İLE İLGİLİ)

497. Kazekage'nin Düğün Hediyesi

498. Son Görev

499. Gizli Görev'in Sonucu

500. Mesaj (Final)

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

|}|}|}|}