Naruto ortam listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Bu madde Naruto anime ve manga serisi ile ilgili ortam bilgilerinin bir listesidir.

Manga[değiştir | kaynağı değiştir]

Anime[değiştir | kaynağı değiştir]

Seslendirme sanatçıları (Seiyuu)[değiştir | kaynağı değiştir]

Karakter Japonca sürüm İngilizce sürüm
Ana Karakterler
Naruto Uzumaki Junko Takeuchi Maile Flanagan
Sasuke Uchiha Noriaki Sugiyama Yuri Lowenthal
Sakura Haruno Chie Nakamura Kate Higgins
Kakashi Hatake Kazuhiko Inoue Dave Wittenberg
Konoha 11
Shikamaru Nara Şootaro Morikubo Tom Gibis
Ino Yamanaka Ryoka Yuzuki Colleen O'Shaughnessey
Chooji Akimichi Kentarou Itou Robbie Rist
Kiba Inuzuka Kousuke Toriumi Kyle Hebert
Hinata Hyuuga Nana Mizuki Stephanie Sheh
Shino Aburame Şinji Kawada Derek Stephen Prince
Rock Lee Yoiçi Masukawa Brian Donovan
Neji Hyuuga Kouiçi Tooçika Steve Staley
Tenten Yukari Tamura Danielle Judovits
Konoha’nın Diğer Ninjaları
Iruka Umino Toşihiko Seki Quinton Flynn
Shizune Keiko Nemoto Megan Hollingshead
Sai Satoşi Hino
Yamato Rikiya Koyama
Might Guy Masaşi Ebara Skip Stellrecht
Asuma Sarutobi Juurouta Kosugi Doug Erholtz
Kurenai Yuhi Rumi Oçiai Mary Elizabeth McGlynn
Konohamaru İkue Ootani, Akiko Koike Colleen O'Shaughnessey
Moegi Noriko Şitaya Wendee Lee
Udon Tomo Şigematsu Kate Higgins
Ibiki Morino Taiten Kusunoki Kim Strauss
Anko Mitarashi Takako Honda Julianne Buescher
Izumo Kamizuki Tomohiro Tsuboi Richard Cansino
Kotetsu Hagane Tomoyuki Kouno Liam O'Brien
Raido Namiashi Hiroşi Tsuçida Patrick Seitz
Genma Shiranui Hiroaki Hirata Johnny Yong Bosch
Aoba Yamashiro Wally Wingert
Hayate Gekko Nozomu Sasaki Lex Lang
Hizashi Hyuuga Kazuaki İto John DeMita
Ebisu Nobuo Tobita Crispin Freeman
Inoichi Yamanaka Daiki Nakamura Kyle Hebert
Shikaku Nara Hiroşi Yanaka Jonathan Fahn
Choza Akimichi Nobuaki Fukuda Michael Sorich
Shibi Aburame Kenji Hamada Crispin Freeman
Mizuki Şiniçiro Miki Michael Reisz
Dan Takuma Suzuki Roger C. Smith
Sannin
Jiraiya Houçu Ootsuka David Lodge
Tsunade Masako Katsuki Debi Mae West
Orochimaru Kujira Steve Blum
Hokageler
Birinci Hokage Takayuki Sugo Jamieson Price
İkinci Hokage Kenyuu Horiuçi Peter Lurie
Üçüncü Hokage Hidekatsu Şibata Steve Kramer
Dördüncü Hokage Toşiyuki Morikawa Tony Oliver
Dalgalar Ülkesi
Tazuna Takeşi Aono Kirk Thornton
Inari Kiyosaka İşikawa Mona Marshall
Tsunami Misa Watanabe Cindy Robinson
Kaiza Takahiro Takase Wally Wingert
Ranmaru Akiko Yajima Karl Wahlgren
Zabuza Momochi Unşo İşizuka Steve Blum
Haku Mayumi Asano Susan Dalian
Gato Naoki Bandou Fred Tatasciore
Sunagakure
Gaara Akira İşida Liam O'Brien
Temari Romi Paku Tara Platt
Kankurou Yasuyuki Kase Michael Lindsay
Baki Jouji Nakata Sam Regal
Dördüncü Kazekage Masahiko Tanaka Crispin Freeman
Yashamaru Souiçiro Hoşi Brian Beacock
Shukaku Hiroşi İwasaki Kirk Thornton
Chiyo İkuko Tani Barbara Goodson
Ebizo Ken Şiroyama Kyle Hebert
Yuura Hideo Watanabe
Otogakure
Kabuto Yakushi Nobutoşi Canna Henry Dittman
Dosu Kinuta Daisuke Egawa John DeMita
Zaku Abumi Keiji Okuda Sam Regal
Kin Tsuchi Akiko Koike Stephanie Sheh
Tayuya Akeno Watanabe Kari Wahlgren
Jirobo Kenta Miyake Michael Sorich
Kidomaru Susumu Çiba Peter Lurie
Sakon & Ukon Şunsuke Sakuya Brian Beacock
Kimimaro Toşiyuki Morikawa Keith Silverstein
Akatsuki
Itachi Uchiha Hideo İşikawa Crispin Freeman
Kisame Hoshigaki Tomoyuki Dan Kirk Thornton
Deidara Katsuhiko Kawamoto
Sasori Takahiro Sakurai
Hiruko Yutaka Aoyama
Zetsu Nobuo Tobita
Tobi Wataru Takagi
Diğer Karakterler
Teuchi Eisuke Asakura Lex Lang
Ayame Yuko Satō Julianne Buescher
Nawaki Yumiko Kobayaşi Brianne Siddall
Homura Mitokado Mitsuru Miyata Beau Billingslea
Koharu Utatane Junko Midori Jeannie Elias
Danzo Hiroşi İto
Dokuz Kuyruklu Şeytan Tilki Teşşou Genda Paul St. Peter
Pakkun Şinpaçi Tsuji JB Blanc
Gamabunta Takeşi Watabe Michael Sorich
Gamakichi Yuji Ueda Dave Wittenberg
Gamatatsu Tomo Şigematsu Dave Wittenberg
Manda Masuo Amada Richard Epcar
Katsuyu Mamiko Noto Mari Devon

Müzikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Şarkıcı/Grup Parçanın Adı Bölüm

Açılış müzikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Naruto[değiştir | kaynağı değiştir]
Hound Dog R★O★C★K★S 001-025
Asian Kung-Fu Generation Haruka Kanata (遥か彼方) 026-053
little by little Kanashimi wo Yasashisani (悲しみをやさしさに) 054-077
Flow Go!!! 078-103
Sambomaster Seishun Kyosokyoku (青春狂騒曲) 104-128
Stance Punks No Boy, No Cry (ノーボーイ・ノークライ) 129-153
Snowkel Namikaze Satellite (波風サテライト) 154-178
Flow Re:member 179-202
Hearts Grow Yura Yura (ユラユラ) 203-220
Naruto: Shippuuden[değiştir | kaynağı değiştir]
nobodyknows+ Hero's Come Back!! 001-030
LONG SHOT PARTY Distance 031-053
Ikimono Gakari Blue Bird (ブルーバード) 054-077
Inoue Joe Closer 078-102
Ikimono Gakari Hotaru no Hikari (ホタルノヒカリ) 103-128
FLOW Sign 129-153
Hata Motohiro The World that was Transparent (透明だった世界) 154-179
NICO Touches the Walls Diver (ダイバ) 180-205
7!! Lovers (ラヴァーズ) 206-230
tacica Newsong 231-256
THE CRO-MAGNONS Assault Rock (突撃ロック) 257-281
Daisuke Moshimo (もしも) 282-306
NICO Touches the Walls Not Even Giving In To the Sudden Rain (ニワカ雨ニモ負ケズ) 307-332
Nogizaka46 Size of the Moon (月の大きさ) 333-356
DOES Crimson Lotus (紅蓮) 357-379
KANA-BOON Silhouette (シルエット) 380-405
Yamazaru Wind () 406-431
Sukima Switch LINE 432-458
Asian Kung-Fu Generation Blood Circulator (ブラッドサーキュレーター) 459-479
Anly Empty Heart (カラノココロ) 480-???

Bitiş müzikleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Naruto[değiştir | kaynağı değiştir]
Akeboshi Wind 001-025
Rythem Harmonia (ハルモニア) 026-051
Orange Range Viva Rock ~Japanese Side~ (ビバ★ロック ~japanese side~) 052-064
Raiko Alive 065-077
the Mass Missile Ima made Nando mo (今まで何度も) 078-089
Tia Ryusei (流星) 090-103
Captain Stridum Mountain A Go Go Too (マウンテン・ア・ゴーゴー・ツー) 104-115
GagagaSP Hajimete Kimi to Shabetta (はじめて君としゃべった) 116-128
No Regret Life Nakushita Kotoba (失くした言葉) 129-141
Analog Fish スピード (Hız) 142-153
Amadori Soba ni Iru Kara (そばにいるから) 154-165
Chaba Parade (パレード) 166-178
Akeboshi Yellow Moon 179-191
Ore Ska Band Pinocchio 192-202
Saboten Scenario 203-220
Naruto: Shippuuden[değiştir | kaynağı değiştir]
HOME MADE Kazoku Nagare Boshi ~Shooting Star~ 001-018
aluto Michi ~to you all 019-030
little by little Kimi Monogatari 031-041
MATCHY with QUESTION? Mezamero! Yasei 042-053
SURFACE Sunao na Niji 054-063
Broken Youth NICO Touches the Walls 064-077
HALCALI Long Kiss Good Bye 078-090