Naruto (manga) bölüm listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Bu liste Masaşi Kişimoto'nun Naruto adlı mangasının bölümlerini içermektedir.

Cilt listesi[değiştir | kaynağı değiştir]

1. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

1.kısım Naruto mangasının 1 – 27. tankōbon ciltlerinde bulunan ilk 244 bölümü içermektedir. Bu 27 tankōbon Japonya'da Shueisha, Kuzey Amerika'da Viz Media şirketleri tarafından yayımlanmışken, Türkiye'de bu seri Gerekli Şeyler tarafından Mayıs 2011 - Mayıs 2016 tarihleri arasında yayınlanmıştır.[a]

No.BaşlıkJaponca yayım tarihiTürkçe yayım tarihi
1Naruto Uzumaki!!
Uzumaki Naruto!! (うずまきナルト!!)
3 Mart 2000[1]
ISBN 978-4-08-872840-7[1]
Mayıs 2011[2]
ISBN 978-605-5686-39-0[2]
2En Kötü Müşteri
Saiaku no irainin (最悪の依頼人)
2 Haziran 2000[3]
ISBN 978-4-08-872878-0[3]
Mayıs 2012[4]
ISBN 978-605-5686-41-3[4]
3Rüya Uğruna
Yume no tame ni...!! (夢の為に・・・!!)
4 Ağustos 2000[5]
ISBN 978-4-08-872898-8[5]
Şubat 2012[6]
ISBN 978-605-5686-47-5[6]
4Kahramanın Köprüsü
Eiyū no hashi!! (英雄の橋!!)
4 Ekim 2000[7]
ISBN 978-4-08-873026-4[7]
Mart 2012[8]
ISBN 978-605-5686-50-5[8]
5Düellocular
Chōsensha-tachi!! (挑戦者たち!!)
4 Aralık 2000[9]
ISBN 978-4-08-873050-9[9]
Temmuz 2012[10]
ISBN 978-605-5686-53-6[10]
6Sakura'nın Kararı!
Sakura no ketsui!! (サクラの決意!!)
2 Mart 2001[11]
ISBN 978-4-08-873089-9[11]
Ağustos 2012[12]
ISBN 978-605-5686-58-1[12]
7Gidilmesi Gereken Yol
Susumubeki michi...!! (進むべき道・・・!!)
1 Mayıs 2001[13]
ISBN 978-4-08-873113-1[13]
Aralık 2012[14]
ISBN 978-605-5686-60-4[14]
8Canı Pahasına Savaşmak!
Inochigake no tatakai!! (命懸けの戦い!!)
3 Ağustos 2001[15]
ISBN 978-4-08-873147-6[15]
Kasım 2012[16]
ISBN 978-605-5686-68-0[16]
9Neji ve Hinata
Neji to Hinata (ネジとヒナタ)
4 Ekim 2001[17]
ISBN 978-4-08-873174-2[17]
Şubat 2013[18]
ISBN 978-605-5686-74-1[18]
10Mükemmel Ninja...!!
Rippa na ninja...!! (立派な忍者・・・!!)
4 Aralık 2001[19]
ISBN 978-4-08-873197-1[19]
Haziran 2013[20]
ISBN 978-605-5686-81-9[20]
11Çıraklık Başvurusu!?
Deshi'iri shigan!? (弟子入り志願 !?)
4 Mart 2002[21]
ISBN 978-4-08-873236-7[21]
Ağustos 2013[22]
ISBN 978-605-5686-90-1[22]
12The Great Flight
Ōi naru hishō!! (大いなる飛翔!!)
1 Mayıs 2002[23]
ISBN 978-4-08-873259-6[23]
Ekim 2013[24]
ISBN 978-605-5686-96-3[24]
13Chunin Sınavı Bitiyor...!!
Chūnin shiken, shūryō...!! (中忍試験、終了・・・!!)
2 Ağustos 2002[25]
ISBN 978-4-08-873298-5[25]
Ocak 2014[26]
ISBN 978-605-5015-08-4[26]
14Hokage'ye Karşı Hokage!!
火影VS火影!!
1 Kasım 2002[27]
ISBN 978-4-08-873341-X[27]
Şubat 2014[28]
ISBN 978-605-5015-08-4[28]
15Naruto'nun Ninja Tekniği Defteri!!!
Naruto ninpōchō!! (ナルト忍法帖!!)
20 Aralık 2002[29]
ISBN 978-4-08-873368-1[29]
Mayıs 2014[30]
ISBN 978-605-5015-22-0[30]
16Konoha'nın Yıkımı, Engellendi!!
Konoha kuzushi, shūketsu!! (木ノ葉崩し、終結!!)
4 Mart 2003[31]
ISBN 978-4-08-873394-0[31]
Eylül 2014[32]
ISBN 978-605-5015-27-5[32]
17Itachi'nin Yetenekleri!!
Itachi no chikara!! (イタチの能力!!)
1 Mayıs 2003[33]
ISBN 978-4-08-873420-3[33]
Eylül 2014[34]
ISBN 978-605-5015-33-6[34]
18Tsunade'nin Kararı!!
Tsunade no ketsui (綱手の決意!!)
4 Ağustos 2003[35]
ISBN 978-4-08-873493-9[35]
Ekim 2014[36]
ISBN 978-605-5015-38-1[36]
19Vâris
Uketsugumono (受け継ぐ者)
11 Kasım 2003[37]
ISBN 978-4-08-873523-4[37]
Ocak 2015[38]
ISBN 978-605-5015-39-8[38]
20Naruto Sasuke'ye Karşı!!
ナルトvsサスケ!!
19 Aralık 2003[39]
ISBN 978-4-08-873552-8[39]
Nisan 2015[40]
ISBN 978-605-9141-02-4[40]
21Affetmeyeceğim!!
Yurusenai!! (許せない!!)
4 Mart 2004[41]
ISBN 978-4-08-873573-0[41]
Ağustos 2015[42]
ISBN 978-605-9141-07-9[42]
22Reenkarnasyon...!!
Tensei...!! (転生・・・!!)
30 Nisan 2004[43]
ISBN 978-4-08-873595-1[43]
Ekim 2015[44]
ISBN 978-605-9141-13-0[44]
23Zor Durum
Kukyō...!! (苦境・・・!!)
4 Ağustos 2004[45]
ISBN 978-4-08-873639-6[45]
Kasım 2015[46]
ISBN 978-605-9141-18-5[46]
24Tehlike.Tehlike.Tehlike!!
Pinchi pinchi pinchi!! (ピンチ・ピンチ・ピンチ!!)
4 Ekim 2004[47]
ISBN 978-4-08-873660-5[47]
Aralık 2015[48]
ISBN 978-605-9141-24-6[48]
25Itachi ve Sasuke
Itachi to Sasuke (兄と弟)
3 Aralık 2004[49]
ISBN 978-4-08-873679-2[49]
Şubat 2016[50]
ISBN 978-605-9141-24-6[50]
26Ayrılık Günü[b]
Wakare no hi...!! (別れの日・・・!!)
4 Şubat 2005[51]
ISBN 978-4-08-873770-9[51]
Mart 2016[52]
ISBN 978-605-9141-38-3[52]
27Ayrılık Günü[b]
Tabidachi no hi!! (旅立ちの日!!)
4 Nisan 2005[53]
ISBN 978-4-08-873791-1[53]
Mayıs 2016[54]
ISBN 978-605-9141-48-2[54]

2. Kısım[değiştir | kaynağı değiştir]

Naruto hikâyesinin 2. kısmı 244. – 700. bölümler arasını içermektedir ve 235. bölümde yaşananların iki buçuk sene sonrasından konuyu ele almaktadır. İngilizce'ye 2. kısmın uyarlanmaya başlanması Amerikan Shonen Jump dergisiyle beraber 4 Aralık 2007' de başlanmıştır ve ilk cildi 4 Mart 2008 tarihinde yayımlanmıştır. Türkiye'de Gerekli Şeyler tarafından, Haziran 2016 tarihi itibarıyla yayımlanmaya başlamıştır.[55]

28. – 48. ciltler[değiştir | kaynağı değiştir]

No.BaşlıkJaponca yayım tarihiTürkçe yayım tarihi
28Naruto’nun Dönüşü!!
Naruto no kikyō!! (ナルトの帰郷!!)
3 Haziran 2005[56]
ISBN 978-4-08-873828-4[56]
Haziran 2016[55]
ISBN 978-605-9141-57-4[55]
29Kakashi Itachi'ye Karşı!!
Kakashi vs. Itachi!! (カカシVSイタチ!!)
4 Ağustos 2005[57]
ISBN 978-4-08-873849-9[57]
Eylül 2016[58]
ISBN 978-605-9141-79-6[58]
30Chiyo Nine ve Sakura
Chiyo-bā to Sakura (チヨバアとサクラ)
4 Kasım 2005[59]
ISBN 978-4-08-873881-9[59]
Ekim 2016[60]
ISBN 978-605-9141-79-6[60]
31Son Savaş
Takusareta omoi!! (託された想い!!)
26 Aralık 2005[61]
ISBN 978-4-08-874002-7[61]
Aralık 2016[62]
ISBN 978-605-9141-99-4[62]
32Sasuke'nin Yolunda!!
Sasuke e no michi!! (サスケへの道!!)
4 Nisan 2006[63]
ISBN 978-4-08-874039-3[63]
Şubat 2017[64]
ISBN 978-605-9520-08-9[64]
33Gizli Görev...!!
Gokuhi ninmu...!! (極秘任務・・・!!)
2 Haziran 2006[65]
ISBN 978-4-08-874108-6[65]
Nisan 2017[66]
ISBN 978-605-9520-26-3[66]
34Tekrar Karşılaşma Vakti...!!
Saikai no toki...!! (再会の時・・・!!)
4 Ağustos 2006[67]
ISBN 978-4-08-874138-3[67]
Mayıs 2017[68]
ISBN 978-605-9520-37-9[68]
35Yeni İkili!!
Aratanaru futarigumi!! (新たなる二人組!!)
2 Kasım 2006[69]
ISBN 978-4-08-874273-1[69]
Temmuz 2017[70]
ISBN 978-605-9520-49-2[70]
36Takım 10
Daijippan (第十班)
27 Aralık 2006[71]
ISBN 978-4-08-874288-5[71]
Ekim 2017[72]
ISBN 978-605-9520-64-5[72]
37Shikamaru'nun Savaşı!!
Shikamaru no tatakai!! (シカマルの戦い!!)
4 Nisan 2007[73]
ISBN 978-4-08-874338-7[73]
Aralık 2017[74]
ISBN 978-605-9520-84-3[74]
38Eğitimin Meyveleri...!!
Shugyō no seika...!! (修業の成果・・・!!)
4 Haziran 2007[75]
ISBN 978-4-08-874364-6[75]
Şubat 2018[76]
ISBN 978-605-9520-98-0 [76]
39Harekete Geçenler
Ugokidasumono-tachi (動き出す者たち)
4 Ağustos 2007[77]
ISBN 978-4-08-874397-4[77]
Nisan 2018[78]
ISBN 978-605-2172-14-8[78]
40Son Sanat!!
Kyūkyoku geijutsu!! (究極芸術!!)
2 Kasım 2007[79]
ISBN 978-4-08-874432-2[79]
41Jiraiya'nın Seçimi!!
Jiraiya no sentaku!! (自来也の選択!!)
4 Şubat 2008[80]
ISBN 978-4-08-874472-8[80]
42Mangekyou'nun Sırrı...!!
Mangekyō no himitsu...!! (万華鏡の秘密・・・!!)
2 Mayıs 2008[81]
ISBN 978-4-08-874512-1[81]
43Gerçeği Bilen Adam
Shinjitsu o shiru mono (真実を知る者)
4 Ağustos 2008[82]
ISBN 978-4-08-874552-7[82]
44Senjutsu Varisi...!
Senjutsu Denshō...!! (仙術伝承・・・!!)
4 Kasım 2008[83]
ISBN 978-4-08-874589-3[83]
45Savaş Alanı, Konoha!!
Senjō, Konoha!! (戦場、木ノ葉!!)
4 Şubat 2009[84]
ISBN 978-4-08-874627-2[84]
46Naruto Geri Dönüyor!!
Naruto kikan!! (ナルト帰還!!)
1 Mayıs 2009[85]
ISBN 978-4-08-874663-0[85]
47Mühür Bozuldu!!
Fūin hakai!! (封印破壊!!)
4 Ağustos 2009[86]
ISBN 978-4-08-874711-8[86]
48Neşelenen Köy!!
Kanko no sato!! (歓呼の里!!)
4 Kasım 2009[87]
ISBN 978-4-08-874748-4[87]

49. – 72. ciltler[değiştir | kaynağı değiştir]

No.BaşlıkJaponca yayım tarihiTürkçe yayım tarihi
49The Gokage Summit Commences
Gokage kaidan, kaimaku...!! (五影会談、開幕・・・!!)
4 Ocak 2010[88]
ISBN 978-4-08-874784-2[88]
50Water Prison Death Match
Suirō no shitō!! (水牢の死闘!!)
30 Nisan 2010[89]
ISBN 978-4-08-870011-3[89]
51Sasuke vs. Danzo!
Sasuke VS Danzō...!! (サスケVSダンゾウ・・・!!)
4 Mart 2010[90]
ISBN 978-4-08-870033-5[90]
52Cell Seven Reunion
Sorezore no Dainanahan!! (それぞれの第七班!!)
4 Ağustos 2010[91]
ISBN 978-4-08-870084-7[91]
53The Birth of Naruto
Naruto no shusshō (ナルトの出生)
4 Kasım 2010[92]
ISBN 978-4-08-870126-4[92]
54Viaduct to Peace
Heiwa e no kakehashi (平和への懸け橋)
29 Aralık 2010[93]
ISBN 978-4-08-870143-1[93]
55The Great War Begins
Taisen, Kaisen! (大戦、開戦!)
4 Ocak 2010[94]
ISBN 978-4-08-870185-1[94]
56Team Asuma, Reunited
Saikai, Asuma han! (再会、アスマ班!)
3 Haziran 2011[95]
ISBN 978-4-08-870218-6[95]
57Battle
Naruto senjō e...!! (ナルト戦場へ・・・!!)
4 Ağustos 2011[96]
ISBN 978-4-08-870271-1[96]
58Naruto vs. Itachi!!
ナルトVSイタチ!!
4 Kasım 2011[97]
ISBN 978-4-08-870302-2[97]
59The Five Kage
Gokage shūketsu...!! (五影集結・・・!!)
3 Şubat 2012[98]
ISBN 978-4-08-870368-8[98]
60Kurama!!
九喇嘛!!
2 Mayıs 2012[99]
ISBN 978-4-08-870417-3[99]
61Uchiha Brothers United Front
Kyōdai, kyōtō!! (兄弟、共闘!!)
27 Temmuz 2012[100]
ISBN 978-4-08-870477-7[100]
62The Crack
Hibi (皹)
4 Ekim 2012[101]
ISBN 978-4-08-870515-6[101]
63World of Dreams
Yume no sekai (夢の世界)
28 Aralık 2012[102]
ISBN 978-4-08-870550-7[102]
64Ten Tails
Jūbi (十尾)
4 Nisan 2013[103]
ISBN 978-4-08-870628-3[103]
65Hashirama and Madara
Hashirama to Madara (柱間とマダラ)
4 Temmuz 2013[104]
ISBN 978-4-08-870661-0[104]
66The New Three
Aratanaru sansukumi (新たなる三竦み)
4 Eylül 2013[105]
ISBN 978-4-08-870801-0[105]
67An Opening
Toppakō (突破口)
4 Aralık 2013[106]
ISBN 978-4-08-870849-2[106]
68Path
Wadachi (轍)
4 Mart 2014[107]
ISBN 978-4-08-880023-3[107]
69The Start of a Crimson Spring
Akaki haru no hajimari (紅き春の始まり)
2 Mayıs 2014[108]
ISBN 978-4-08-880054-7[108]
70Naruto and the Sage of Six Paths
Naruto to Rikudō Sennin...!! (ナルトと六道仙人・・・!!)
4 Ağustos 2014[109]
ISBN 978-4-08-880151-3[109]
71I Love You Guys
Daisuki da (大好きだ)
4 Kasım 2014[110]
ISBN 978-4-08-880208-4[110]
72Uzumaki Naruto!!
うずまきナルト!!
4 Şubat 2015[111]
ISBN 978-4-08-880220-6[111]

Notlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Türkçe belirtilen cilt ve bölüm isimleri resmî Gerekli Şeyler çevirilerinden alıntılanmıştır.
  2. ^ a b Gerekli Şeyler 26. ve 27. ciltleri aynı isimle yayınlamıştır.

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ a b "NARUTO―ナルト―/1" (Japonca). Shueisha. 22 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  2. ^ a b "NARUTO 1. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  3. ^ a b "NARUTO―ナルト―/2" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2007. 
  4. ^ a b "NARUTO 2. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  5. ^ a b "NARUTO―ナルト―/3" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2007. 
  6. ^ a b "NARUTO 3. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  7. ^ a b "NARUTO―ナルト―/4" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Kasım 2007. 
  8. ^ a b "NARUTO 4. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  9. ^ a b "NARUTO―ナルト―/5" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  10. ^ a b "NARUTO 5. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  11. ^ a b "NARUTO―ナルト―/6" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  12. ^ a b "NARUTO 6. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  13. ^ a b "NARUTO―ナルト―/7" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  14. ^ a b "NARUTO 7. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  15. ^ a b "NARUTO―ナルト―/8" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  16. ^ a b "NARUTO 8. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  17. ^ a b "NARUTO―ナルト―/9" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  18. ^ a b "NARUTO 9. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  19. ^ a b "NARUTO―ナルト―/10" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  20. ^ a b "NARUTO 10. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  21. ^ a b "NARUTO―ナルト―/11" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  22. ^ a b "NARUTO 11. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  23. ^ a b "NARUTO―ナルト―/12" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  24. ^ a b "NARUTO 12. CİLT". Gerekli Şeyler. 3 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  25. ^ a b "NARUTO―ナルト―/13" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  26. ^ a b "NARUTO 13. CİLT". Gerekli Şeyler. 9 Haziran 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  27. ^ a b "NARUTO―ナルト―/14" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  28. ^ a b "NARUTO 14. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  29. ^ a b "NARUTO―ナルト―/15" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  30. ^ a b "NARUTO 15. CİLT". Gerekli Şeyler. 2 Nisan 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  31. ^ a b "NARUTO―ナルト―/16" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  32. ^ a b "NARUTO 16. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  33. ^ a b "NARUTO―ナルト―/17" (Japonca). Shueisha. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  34. ^ a b "NARUTO 17. CİLT". Gerekli Şeyler. 5 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  35. ^ a b "NARUTO―ナルト―/18" (Japonca). Shueisha. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  36. ^ a b "NARUTO 18. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  37. ^ a b "NARUTO―ナルト―/19" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  38. ^ a b "NARUTO 19. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  39. ^ a b "NARUTO―ナルト―/20" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  40. ^ a b "NARUTO 20. CİLT". Gerekli Şeyler. 13 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  41. ^ a b "NARUTO―ナルト―/21" (Japonca). Shueisha. 5 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  42. ^ a b "NARUTO 21. CİLT". Gerekli Şeyler. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  43. ^ a b "NARUTO―ナルト―/22" (Japonca). Shueisha. 20 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  44. ^ a b "NARUTO 22. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  45. ^ a b "NARUTO―ナルト―/23" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  46. ^ a b "NARUTO 23. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  47. ^ a b "NARUTO―ナルト―/24" (Japonca). Shueisha. 17 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  48. ^ a b "NARUTO 24. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  49. ^ a b "NARUTO―ナルト―/25" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  50. ^ a b "NARUTO 25. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  51. ^ a b "NARUTO―ナルト―/26" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  52. ^ a b "NARUTO 26. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  53. ^ a b "NARUTO―ナルト―/27" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Ekim 2007. 
  54. ^ a b "NARUTO 27. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 29 Nisan 2016. 
  55. ^ a b c "NARUTO 28. CİLT". Gerekli Şeyler. 23 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2016. 
  56. ^ a b "NARUTO―ナルト―/28" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  57. ^ a b "NARUTO―ナルト―/29" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  58. ^ a b "NARUTO 29. CİLT "KAKAŞİ, İTAÇİ'YE KARŞI!!"". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 22 Kasım 2016. 
  59. ^ a b "NARUTO―ナルト―/30" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  60. ^ a b "NARUTO 30. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 22 Kasım 2016. 
  61. ^ a b "NARUTO―ナルト―/31" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  62. ^ a b "NARUTO 31. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 21 Aralık 2016. 
  63. ^ a b "NARUTO―ナルト―/32" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  64. ^ a b "NARUTO 32. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 1 Şubat 2017. 
  65. ^ a b "NARUTO―ナルト―/33" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  66. ^ a b "NARUTO 33. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 27 Nisan 2017. 
  67. ^ a b "NARUTO―ナルト―/34" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  68. ^ a b "NARUTO 34. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 7 Haziran 2017. 
  69. ^ a b "NARUTO―ナルト―/35" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  70. ^ a b "NARUTO 35. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 17 Ağustos 2017. 
  71. ^ a b "NARUTO―ナルト―/36" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Ekim 2007. 
  72. ^ a b "NARUTO 36. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 17 Ekim 2017. 
  73. ^ a b "NARUTO―ナルト―/37" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2007. 
  74. ^ a b "NARUTO 37. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 17 Aralık 2017. 
  75. ^ a b "NARUTO―ナルト―/38" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2007. 
  76. ^ a b "NARUTO 38. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 17 Şubat 2018. 
  77. ^ a b "NARUTO―ナルト―/39" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2007. 
  78. ^ a b "NARUTO 39. CİLT". Gerekli Şeyler. Erişim tarihi: 17 Nisan 2018. 
  79. ^ a b "NARUTO―ナルト―/40" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2007. 
  80. ^ a b "NARUTO―ナルト―/41" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2008. 
  81. ^ a b "NARUTO―ナルト―/42" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2008. 
  82. ^ a b "NARUTO―ナルト―/43" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2008. 
  83. ^ a b "NARUTO―ナルト―/44" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2008. 
  84. ^ a b "NARUTO―ナルト―/45" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2009. 
  85. ^ a b "NARUTO―ナルト―/46" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Nisan 2009. 
  86. ^ a b "NARUTO―ナルト―/47" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Temmuz 2009. 
  87. ^ a b "NARUTO―ナルト―/48" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Ekim 2009. 
  88. ^ a b "NARUTO―ナルト―/49" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2009. 
  89. ^ a b "NARUTO―ナルト―/50" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Aralık 2009. 
  90. ^ a b "NARUTO―ナルト―/51" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Nisan 2010. 
  91. ^ a b "NARUTO―ナルト―/52" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Temmuz 2010. 
  92. ^ a b "NARUTO―ナルト―/53" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Ekim 2010. 
  93. ^ a b "NARUTO―ナルト―/54" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2010. 
  94. ^ a b "NARUTO―ナルト―/55" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  95. ^ a b "NARUTO―ナルト―/56" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2011. 
  96. ^ a b "NARUTO―ナルト―/57" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Temmuz 2011. 
  97. ^ a b "NARUTO―ナルト―/58" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Eylül 2011. 
  98. ^ a b "NARUTO―ナルト―/59" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2011. 
  99. ^ a b "NARUTO―ナルト―/60" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2012. 
  100. ^ a b "NARUTO―ナルト―/61" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Haziran 2011. 
  101. ^ a b "NARUTO―ナルト―/62" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2012. 
  102. ^ a b "NARUTO―ナルト―/63" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Kasım 2012. 
  103. ^ a b "NARUTO―ナルト―/64" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mart 2013. 
  104. ^ a b "NARUTO―ナルト―/65" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2013. 
  105. ^ a b "NARUTO―ナルト―/66" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mayıs 2013. 
  106. ^ a b "NARUTO―ナルト―/67" (Japonca). Shueisha. 11 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ekim 2013. 
  107. ^ a b "NARUTO―ナルト―/68" (Japonca). Shueisha. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2014. 
  108. ^ a b "NARUTO―ナルト―/69" (Japonca). Shueisha. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Mart 2014. 
  109. ^ a b "NARUTO―ナルト―/70" (Japonca). Shueisha. 7 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Temmuz 2014. 
  110. ^ a b "NARUTO―ナルト―/71" (Japonca). Shueisha. 1 Ocak 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ekim 2014. 
  111. ^ a b "NARUTO―ナルト―/72" (Japonca). Shueisha. 14 Şubat 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Aralık 2014. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]