Kullanıcı mesaj:Maldek™

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv
İleti Arşivi

Ekim 2009
Aralık 2009
Ekim 2010
Kasım 2010
Aralık 2010

İstanbul Wikimania 2012 IRC Buluşma Davetiyesi[kaynağı değiştir]

--Berm@nyaİleti 17:06, 1 Ocak 2011 (UTC)

İş birliğine katılın![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 2. haftasının projesi 200 (Yıldız Geçidi SG-1) sayfasındaki kırmızıların giderilmesi olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 10:02, 12 Ocak 2011 (UTC)

Merhaba Maldek. 200 (Yıldız Geçidi SG-1) maddesinde 11 kırmızı bağlantı kaldı. Bilgi kutusunu saymadığımızda 8 bağlantı oluyor. Yarın proje bitiyor. Bu yüzden tamamlanamazsa bile halledebilirsiniz dimi? İyi vikiler. ¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 11:48, 15 Ocak 2011 (UTC)

  • Güzel . Umarım işlerin iyi gitmiştir . Aramıza tekrar hoş geldin diyelim . ¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 12:20, 15 Ocak 2011 (UTC)
  • Neyse ben dersaneye gideceğim ondan dolayı ben kaçar . Şu madde açımında hızlanman bence hem madde için hem de Vikipedi için iyi olacak. Çünkü Korece Viki bizi neredeyse geçmek üzereler. Aramızdaki farkı biraz kapatalım. Hızlı ilerliyorlar. İyi vikiler. ¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 12:24, 15 Ocak 2011 (UTC)
  • Geldim . Bakayım kaç madde açmışsın. . ¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 17:50, 15 Ocak 2011 (UTC)

"Biliyor muydunuz?" adaylığı[kaynağı değiştir]

Merhaba. Üzerinde çalışmış olduğunuz En İyi Dramatik Sunum Hugo Ödülü maddesini, Ana Sayfa'da, Vikipedi:Biliyor muydunuz bölümünde çıkması için aday gösterilmiştir. Maddeye bağlantı veren bilgi cümlesini şurada görebilirsiniz, arzu ederseniz onu dilediğiniz gibi değiştirebilirsiniz. İnfoCan 17:21, 15 Ocak 2011 (UTC)

İş birliği projesi[kaynağı değiştir]

  • Bugün işbirliğini sonlandıracağım. Lütfen açtığınız maddeleri açar açmaz proje sayfasında belirtiniz. Aksi halde puanlamaya girmeyecektir. ¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 13:00, 16 Ocak 2011 (UTC)

İşbirliği projesinde 1. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 1. oldunuz!!!

Merhaba Maldek™,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

200 (Yıldız Geçidi SG-1) sayfasındaki kırmızıları giderme konulu projede 1. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 15:27, 16 Ocak 2011 (UTC)

İş birliğine katılın![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 3. haftasının projesi Linux şablonundaki kırmızıları gidermek olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

¨E M P E R Y A N¨ ⇨⌨ 15:27, 16 Ocak 2011 (UTC)

Merhaba, Nightwish maddesini Ana Sayfa için önermişsiniz. Madde son bir yıldır pek yenilenmemiş ama sanırım bu müzik gurubu yeni etkinliklerde bulunmuş. Acaba maddeyi bir inceleyip gerekiyorsa biraz güncelleyebilir misiniz? --İnfoCan 19:54, 16 Ocak 2011 (UTC)

İş birliğine katılın![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in . haftasının projesi Vikipedi öncelikli düzenle kategorisinde bulunan maddeleri Vikipedi standartlarına getirme olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.


¨E M P E R Y A N¨ »»ileti 15:03, 23 Ocak 2011 (UTC)

Merhabalar. Güvenilir bir kullanıcı olduğunuz için, Reality'nin hatırlatmasıyla, kullanıcı grubunuzu editör olacak şekilde değiştirdim. Sayfalarda bazı değişiklikler olacaktır, eğer bu değişikliklerden hoşlanmazsanız lütfen belirtiniz. Bu durumda isterseniz editörlüğü geri alırız derhal. Sorularınız olursa buralardayım. Sürümleri onaylamadan önce düzgün olduklarından lütfen emin olunuz. Yani düzenlenecek sayfalara mesela onaylanmış sürüm denmemesi gerekiyor bu mantıkla. Saygılar, sevgiler--Merube 89msj 22:51, 5 Şubat 2011 (UTC)

Merhabalar, bu editörlük olayından biraz bahsederseniz sevinirim, tam olarak ne yapmam gerekiyor mesela? Biraz açıklarsanız seve seve yardımcı olurum. Maldek™ ileti 23:13, 5 Şubat 2011 (UTC)
İlginiz için çok teşekkür ederim. Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize) sayfasında "FlaggedRevs" başlığı altında ayrıntılı bir açıklama var. Uzun zamandır vikiden uzak olduğum için orayı daha bugün okudum doğrusu :). Bu çok uzun zamandır tartışmaları süregelen bir konuydu ve nihayet Vito getirmiş. Bu son durumda, güvenilir ve düzenli olduğu düşünülen sayfalar görüldü diye işaretleniyor. Böylece daha sonra bir vandal saldırı olduğunda vandal saldırı yerine güvenilir sürümün gösterilmesi, birden çok vandal değişiklik sonrası geri dönerken güvenilir sürüm arayan bizler için yardımcı olan bir sistem. Görülen sürümler, geçmiş sayfasında o sürümün yanında "XX tarafından kontrol edildi" diye bir uyarıyla gösterilmekte. Vikipedi:Sürüm kontrolü diye bir sayfa da var. Oradan da ayrıntılı bilgi edinilebilir. Sizin yaptığınız değişiklikler de editör olmanız sayesinde bekleyen değişiklikler kuyruğuna girmeyecek bu sayede. Sizin değişiklikleriniz otomatik olarak onaylanacak. Kısacası düzgün, güvenilir sayfalarımızın o sürümünü görüldü diye işaretleyeceğiz. Umarım yeterince açıklayıcı olabilmişimdir. Sorularınız olursa buralardayım. Sevgiler--Merube 89msj 23:25, 5 Şubat 2011 (UTC)
Bu arada şunları da söyleyeyim :). Kontrol edilmemiş sayfaların sağ üst köşesinde "kontrol edilmemiş" yazıyor. Önceden kontrol edilmiş sürümü olup da sonra yeni değişiklikler yapılmış ancak bu son değişiklikler kontrol edilmediği durumlarda ise "bekleyen değişiklikleri gözden geçir" diye uyarı yazısı beliriyor. Sayfaların en altında bu revizyonu gözden geçir diye bir bölüm çıkacak. Oraya uygun bir sürümse revizyonu kabul et yazarak ilgili sürümü onaylayabilirsiniz. SDD'de de bazı değişiklikler olacaktır. "İ" incelenmemiş sürümü, ! hiç incelenmemiş maddeyi belirtiyor. En önemli noktaları belirtmemiş demin :). Kusura bakmayın. Sevgiler tekrar--Merube 89msj 23:32, 5 Şubat 2011 (UTC)
  • Bir de "bekleyen" var, o da daha önce incelenmiş sürümü bulunan ama yeni değişiklikler yapılan sayfaları belirtiyor. O sayfalar tekrar onaylanıncaya kadar eski onaylanmış sürüm gösterileceğinden ayrı bir öneme sahip. Taksit taksit oldu baya :) --Merube 89msj 23:35, 5 Şubat 2011 (UTC)
  • Açıklayıcı bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Elimden geldiğince yapmaya çalışacağım bu işi, umarım becerebilirim :) Yine aklıma takılan yerler olursa, buradan sorarım. Maldek™ ileti 23:40, 5 Şubat 2011 (UTC)
Tekrar selamlar. Daha önce yazdığım mesajdaki hatayı sağolsun Vito farketmiş de ben de öğrenmiş oldum böylece bunları. Kusura bakmayın lütfen. Uzun zaman vikilememenin cezası :). Kısaltmaların doğrusu şu şekildeymiş birebir alıntılıyorum: i, hiç incelenmemiş sayfa; kırmızı ! devriye kontrolünden geçmemiş değişiklik (ki bu, FlaggedRevs'in geçerli olmadığı kategorilerde falan da görülebiliyor mesela) ve bekliyor da incelenmemiş değişikliği işaret ediyor. Tekrar kusuruma bakmamanız dileğiyle. Sevgiler, iyi vikilemeler--Merube 89msj 08:39, 6 Şubat 2011 (UTC)

İş birliğine katılın![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi için katılım çağrısı!

2011'in 8. haftasının projesi Robbie Williams sayfasındaki kırmızıları gidermek (SM çalışması) olarak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 12:16, 21 Şubat 2011 (UTC)


İş birliğine katılın![kaynağı değiştir]

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2011'in 11. haftası için proje olarak Şarkı ve kitap maddelerinin geliştirilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Berm@nyaİleti 22:10, 14 Mart 2011 (UTC)

  • Yine ben ve yine logo isteği . Maalesef logoya ihtiyacım var. Portal:İslam ve Portal:Kıbrıs için bir logo yapabilirseniz sevinirim. İslam portali için ben bir tane yaptım ancak çok basit (logo). İçime sinmedi yani. Şimdiden teşekkürler. E M P E R Y A N ileti 16:17, 23 Mart 2011 (UTC)
  • Bu arada Portal:Kıbrıs için hazırlanacak logoda hoşgeldiniz falan olmasın lütfen. Sadece "Kıbrıs Portali" ibaresi olsa yeter. Birde sizin uygun gördüğünüz yere küçük vaziyette "πύλη Κύπρος" "Cyprus Portal" ibareleri de bulunursa sevinirim. Tekrar teşekkürler. E M P E R Y A N ileti 16:21, 23 Mart 2011 (UTC)
  • Hiç sorun değil. Şimdiden teşekkürler. Ayrıca kolay gelsin işlerinizde . E M P E R Y A N ileti 17:32, 23 Mart 2011 (UTC)
  • Merhaba Maldek. Portal:Kıbrıs ve Portal:İslam için logolar en geç ne zamana hazır olabilir? Yani yoğun işlerinize iş katmak kısacası iş çıkarmak da istemem bu konuda yanlış anlaşılmayayım. Ne kadar erken olursa o kadar iyidir diyebilirim. İyi vikiler E M P E R Y A N ileti 10:43, 27 Mart 2011 (UTC)
  • Ne kusuru canım asıl benim kusuruma bakmayın yükünüzün üstüne yük koyuyorum. Umarım ağır bir yük değildir. Ayrıca Portal:Yıldız Geçidi güzel güncellemeler ile yola devam ediyor. Yani Seçkin portal falan iyi olur diyorum bir ay hazırlansa yeterli bence. ~İyi vikiler tekrar teşekkürler. E M P E R Y A N ileti 19:06, 27 Mart 2011 (UTC)
  • Evet evet yaa bu Portal:Yıldız Geçidi 1-2 aylık çalışma ile rahatlıkla Seçkin olur . Ne mutlu bize!! . E M P E R Y A N ileti 19:13, 27 Mart 2011 (UTC)
  • Maldek bilmiyorum logoyu yaptınmı. Ancak bir şey söylemeyi unutmuşum. Logoya bayrak ekleme. Taraflı falan oluyor. Bu yüzden. Şimdiden teşekkürler. E M P E R Y A N ileti 20:22, 29 Mart 2011 (UTC)
  • Selam Maldek, 200 maddesini seçkin yaptırmışsın ellerine sağlık. :) Görümek üzere.--Muratsahinileti 01:30, 23 Nisan 2011 (UTC)

Vikipedi:İş birliği projesi′ne eklediğim yeni bölümle ilgili hatırlatma[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu gün Vikipedi:İş birliği projesi′ne yeni bölüm — 2011'de En başarılı katılımcılar bölümünü ekledim. 19 hafta sonrası, şu anda Siz 2011'de En başarılı katılımcılar listesinde 7-11. sıradasınız. Başarılarınızın devamlı olmasını diliyorum.

NOT: Lütfen listede her hangi bir yanlış varsa, bana bildirin.

Saygılarla, ----Cek Li Taranmesaj 07:35, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Resim lisansı[kaynağı değiştir]

Merhabalar Maldek, Dosya:Cesar_2010_-_Àstrid_Bergès-Frisbey.jpg dosyasında lisansı GÖBL olarak belirtmişsiniz. Kaynak gösterdiğiniz siteyi inceledim ama lisansla ilgili bölümde GÖBL yada benzeri bir bilgi bulamadım. Bu yüzden dosyaya bakım şablonu ekledim. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 19:09, 19 Mayıs 2011 (UTC)

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 06:46, 20 Mayıs 2011 (UTC)


Merube 89msj 00:46, 27 Haziran 2011 (UTC)
Reality 17:05, 21 Eylül 2011 (UTC)
Maldek™, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011


Emperyan-ileti 13:37, 9 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 05:55, 16 Ekim 2012 (UTC)

Sizi özledik Maldek™![kaynağı değiştir]

Maldek™, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:27, 19 Aralık 2014 (UTC)

Deniz (mesaj) 19:41, 8 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 14:01, 22 Ocak 2017 (UTC)
Deniz (mesaj) 10:34, 30 Ocak 2017 (UTC)