Kullanıcı mesaj:Maldek™/Aralık 2010 Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Portal ve Wikimania[kaynağı değiştir]

  1. 12 gün sonra portalınızın adaylığı bitiyor ve şuan ki sonuçlara bakıldığında portal açılıyor. Hatırlatıyım dedim.
  2. Wikimania duraklamaya girdi :( Bir şeyler yapmamız gerek biraz daha katılım olmalı... E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 20:14, 5 Aralık 2010 (UTC)
  • Selam Maldek, şurada SM yapılmayı bekleyen bir Stargate maddesi var. Pek aktif olmadığımdan çevirme ve eklemeleri bu şekilde bırakmıştım. Hataların kontrol edilmesi ve kırmızı bağlantıların açılması gerekiyor. Biraz daha kaynak eklenmesi gerekebilir. Vikipedi ile ilgilenebileceğin zamanlar kırmızılıklara bir el atarsan çok iyi olur. :) İyi çalışmalar.--Muratsahinileti 00:51, 9 Aralık 2010 (UTC)

Wikimania logosu[kaynağı değiştir]

Logoyu büyük bir boyutta kağıda çıktı alınca varkettim ki, köprü resminde bazı gariplikler var. Acaba düzeltmeniz mümkün mü? n a z i f i l b e k 09:49, 16 Aralık 2010 (UTC)

Portal başvurusu[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz portal taslağı, portal statüsü aldı.
Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasında aday gösterdiğiniz portal taslağı toplulukça yeterli desteği topladığından portal statüsü aldı. Başka bir portal taslağı aday göstermek isterseniz Vikipedi:Portal/Teklifler sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 14:11, 17 Aralık 2010 (UTC)

Merhaba şimdi bir proje başlatmayı düşünüyorum. Projem Seçkin içerik laboratuvarı olacak. Ondan dolayı senden bunun için bir kaç adet logo istiyeceğim. Yaparsan çok mutlu olacağım.

  1. Seçkin içerik laboratuvarı logosu
  2. Seçkin madde laboratuvarı logosu
  3. Seçkin resim laboratuvarı logosu
  4. Seçkin liste laboratuvarı logosu
  5. Seçkin portal laboratuvarı logosu
Bunları yapabilirsen sevinirim. Şimdiden teşekkürler, İyi vikiler. E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 16:00, 17 Aralık 2010 (UTC)
    • İlgilendiğin için teşekkürler. Dosya:Cscr-candidate.png resmindeki gibi yıldızın her kolu ayrı olabilir veya laboratuvar deyince akla deney tüpü felan geliyor bunlar olabilir. Sadece Dosya:Cscr-candidate.png resmi bulunmalı. Diğerleri içinde ustasınız bir şey tasarlarsanız sevinirim. Aklıma bir şey gelmiyor diğerleri için :) İyi vikiler. Ayrıca tebrikler Portal:Yıldız Geçidi açıldı. Başka portal taslakları bekleriz sizden. İyi vikiler. E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 18:18, 18 Aralık 2010 (UTC)
  • Hazırladığınız logo harika olmuş yalnız saydam gibi durmuş vaziyette Dosya:Cscr-candidate.png resmini uygun bulduğunuz yere/yerlere eklerseniz sevinirim. Mesela en baştaki tüpe ekleyebilirsiniz. Çooooooooooooook teşekkürler...:) İyi vikiler. E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 19:45, 18 Aralık 2010 (UTC)
    • Kusuruma bakmayın bende sorun var. Sizi yanılttığım için özürdilerim. Dosya:Cscr-featured.svg şu resmi koymanızı istiyeceğim. Bu daha kolay kobacaktır. Eğer diğerini hazırladıysanız bunla uğraşmayın eğer halen ona yer bulmaya çalışıyorsanız bunu koyabilirsiniz. Tekrar teşekkürler. Bu arada Yahşi Cazibe birazdan başlayacak. Tavsiye ediyorum. ATV'de. :)
NOT: Siz en iyisi bana video çekin kendiniz bende öğreniyim şu grafikerliği :):):) Gerçekten nereden öğrendiniz? E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 20:03, 18 Aralık 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği projesine davet'[kaynağı değiştir]

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!


2010'un 51. haftası için proje olarak Disney Karakterleri şablonundaki kırmızılıkların giderilmesi seçilmiştir.
Projeye katılmak

için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

E M P E R Y A N ⎝⏠⏝⏠⎠ 13:05, 19 Aralık 2010 (UTC)

Logo (portal)[kaynağı değiştir]

Merhaba Maldek. Biyografi Portali açmak için bir taslak hazırlıyacağım. Fakat bana logo hazırlayabilir misin? E M P E R Y A N 18:59, 25 Aralık 2010 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yaşayan kişilerin telifli resimleri, özgür lisanslı alternatiflerinin çekilmesi mümkün olduğundan adil kullanım oluşturmaz ve Vikipedide kullanılamaz. Lütfen böyle resimler yüklemeyiniz. --yabancım 11:57, 26 Aralık 2010 (UTC)