Kullanıcı mesaj:Yavuzatabey

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Sakhalinio tarafından 2 yıl önce Ali Ertuğrul Öztarsu silinmeye aday gösterildi başlığına

Merhaba Yavuzatabey, Türkçe bir ansiklopedi oluşturma projesi olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Vikipedi, diğer kardeşleriyle birlikte geniş bir ailedir:

  • Bir konu hakkında ansiklopedik bilgi vermek istiyorsan Vikipedi'ye
  • Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsan Vikikaynak'a
  • Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsan Vikisözlük'e
  • Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsan Vikikitap'a
  • Özlü sözleri eklemek istiyorsan Vikisöz'e

katkıda bulunabilirsin. Kolay gelsin.


Kültürel gelişmeleri takip eder.

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler!

Eldarionileti 23:54, 6 Şubat 2008 (UTC)

Lütfen madde adlarını rastgele değiştirmeyiniz.[kaynağı değiştir]

Maddelerin isimlerini, Vikipedi’de mevcut eğilim ve standartların aksine olacak şekilde değiştirmeyiniz ve/veya yönlendirmeyiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar.

M. M. ileti 06:36, 30 Haziran 2008 (UTC)

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

  • Sayfaların içini boşaltarak maddeleri silemezsiniz. Ayrıca boşalttığınız sayfaya "...nedenle silinmiştir" vb. ifadeler eklemeyiniz. Levent Abi ileti 10:15, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • Yavuz bey; eğer iddia ettiğiniz gibi bu kuruluş resmi statüde değilse maddenin başına {{Sil|Resmi statüde değil}} yazısını aynen kopyalayıp yapıştırın ve kaydedin. Silme işini üstlenen görevli bir arkadaşımız bunu inceleyerek gereğini yerine getirecektir. Levent Abi ileti 19:44, 30 Haziran 2008 (UTC)
  • İstek yapıldı Yapıldı Sayın Yavuzatabey, teşekkürler... chansey Mesaj 04:41, 26 Aralık 2016 (UTC)

Ali Ertuğrul Öztarsu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ali Ertuğrul Öztarsu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ali Ertuğrul Öztarsu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Sakhalinio (mesaj - e-posta) 11.12, 30 Mayıs 2021 (UTC)Yanıtla