Kullanıcı mesaj:Terennum

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Selam. Bekir Berk, Zafer Bizimdir, 1972. Bence böyle olmaz. En azından yayınevini eklemelisiniz. Maddedeki bilgilerden istifade eden herkes bunu yazıp ekleyebiliyor:) Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 10:37, 1 Haziran 2008 (UTC)

Günaydın. Siz Risale-i Nur okuduysanız w:en:Nogi Maresuke tanırsınızdır. Bu maddeyi açma niyetiniz var mı acaba? Ben moladayım:) İyi çalışmalar. Görüşürüz. Takabeg ileti 05:49, 2 Haziran 2008 (UTC)

[[Resim:Amasya elmasi.jpg]], lisans-kaynak bilgileri eksik olduğu için işaretlenmiş, ancak bu etiketi gereği yerine getirilmeden kaldırarak "VP:AK gereği kullanılabileceği" yorumunu yapmışsınız. Fakat, ne yazık ki Adil kullanım politikasını yanlış yorumluyorsunuz. Bu özel durum, ancak o fotoğraf materyalinin/kişisinin, bir daha görüntüsünün elde edilemeyeceği durumlarda geçerli. Kişi ölmüş olabilir, nesli tükenmiş bir hayvansa, bulunamayacağı için adil kullanıma girer, vb. Bu nedenle değşiikliğinizi geri aldım. Bilginize. Levent Abi ileti 06:01, 2 Haziran 2008 (UTC)

  • Anlayış ve hoşgörülü davrandığınız için teşekkürler, bu arada Amasya'ya kadar yorulmanıza gerek var mı? Commons'ta] bol bol benzerini bulabilirsiniz. Nasıl olsa fotoğraftan kolãy ayırdedilemez. :)09:39, 2 Haziran 2008 (UTC) Bu imzasız yazı Levent Abi (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Aman siz o teklifi duymamış olun; orijinal ve has, kırmızı Amasya elması fotoğrafı çekersiniz, bizim de kaynaklarımız zenginleşmiş olur. Özürümü kabul edin, iyi çalışmalar, sevgiler. Levent Abi ileti 10:25, 2 Haziran 2008 (UTC)

Sayın Terennüm; bugünlerde Kullanıcı:Kibele imzalı mesajlara, "seks" konulu iletilere aldırmayınız. Bunlar üretmekten aciz, yıkmayı marifet sayan zavallıların işidir. Elimizden geldiğince mücadele ediyoruz. Levent Abi ileti 10:45, 2 Haziran 2008 (UTC)

Az önce tartışma sayfamda kibele imzalı bir cümle vardı. Sonra farkettim, kullanıcı girişi yapılmamış yazıyı yazan tarafından. Sahte imzayla yapılan bir Vandalizm miydi bu? Geri aldığınız için teşekkürler bu arada. --Terennum Mesaj 10:45, 2 Haziran 2008 (UTC)

Merhabalar, evet, tamamen bir vandalizm ve sahtecilik. IP (anonim) lerden gelen bu tür mesajlara itibar etmemeniz ricasıyla. İyi çalışmalar. --M. M. ileti 10:47, 2 Haziran 2008 (UTC)

Merhaba, bu resmin kaynağını (alındığı web sayfası, kitap vb.) eklemeniz gerekli; çünkü Vikipedi kuralları gereği kaynaksız resimler, işaretlendikleri günden 7 gün sonra siliniyorlar. Resmi şu anda işaretlemedim; ama kaynaklandırırsanız iyi olur. İyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 11:57, 3 Haziran 2008 (UTC)

Bu resim için yapmış olduğunuz hatırlatma için teşekkürler.
Az önce ilgili düzeltmeleri yaptım.
İyi çalışmalar --Terennum Mesaj 12:28, 3 Haziran 2008 (UTC)
Rica ederim. İyi çalışmalar, kolay gelsin... -- Dsmuratileti 12:39, 3 Haziran 2008 (UTC)

Şablon:Asker bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Şablon:Asker bilgi kutusu'nda neden değişiklik yaptığınızı anlamadım. Yaptığınız değişiklik, şablonun kullanıldığı bütünb maddelerde, image yazısının resim yazısıyla değiştirilmesini gerekmekte. Şu andaki sizin tarafınızdan değiştirilmiş şekli, resimlerin görünmemesine neden olmakta. Örnek olarak bu maddeye bakabilirsiniz. Değişiklikleri ilk yapışınızda durumu ve nedeni belirterek geri almıştım; fakat siz tekrar geri almışsınız. Tatmin edici bir açıklamanız olacağını düşünerek, geri almıyorum. Açıklamanızı bekliyorum; iyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 14:19, 3 Haziran 2008 (UTC)

Şablonun tartışma sayfasında yazmıştım. Resimler gözükmüyor, bu yüzden değişiklik yaptım. Fakat image-resim karışıklığını düşünmemiştim. Çok büyük bir hata yaptığımın farkına vardım şimdi. Hemen eski haline getiriyorum. Eski haline getirdikten sonra Nogi Maresuke maddesine bakarsanız memnun olurum. Resim gözükmüyor. --Terennum Mesaj 14:56, 3 Haziran 2008 (UTC)

Şu anda problem kalmadı. Şablonu yanlış yorumladığım için problem yaşamışım. en.wikipedia'da Resim: ön eki eklenmiyordu. Burda eklemek gerekiyormuş. Sorun kalmadı. İyi çalışmalar --Terennum Mesaj 15:01, 3 Haziran 2008 (UTC)

  • Tamamdır. Tartışma sayfası gözümden kaçmış herhalde. Size iletiyi yazdığım an acelem vardı, çıkacaktım Viki'den; o nedenle çalakalem birşeyler oldu . Bilgilendirmeniz için teşekkürler, iyi çalışmalar... -- Dsmuratileti 07:35, 4 Haziran 2008 (UTC)


Sayın Terennüm; şu sayfadaki mesajımı okursanız saldırılara biraz anlam verebilirsiniz. Aynı mesajı siz dahil tüm kullanıcılar için söylenmiş olarak kabul edebilirsiniz. Teşekkürler. Levent Abi İleti 12:53, 5 Haziran 2008 (UTC)

  • ~Hizmetliye Mesaj yazıp, ayrıca, vandalın yaptığı değişikliği düzeltirken de özet kutucuğuna büyük harfle DİKKAT! ÖNEMLİ VANDALİZM! gibi bir uyarı yazarsanız görürüz sanıyorum. Değerli katkılarınızın azalmaması dileğiyle. Levent Abi İleti 13:34, 5 Haziran 2008 (UTC)

Selam. 2 nolu alıntı ile eklenen cümle arasında doğrudan ilişki var mı? Netlik lazım. 3 nolu kaynak Yeni Asya gazetesi'ndeki yazıya dayandıysa söz konusu cümle uygun değildir. Kimler ilham yoluyla yazdığını söylediler? Kanaatimce gereksiz bir cümle. Açıklayıcı da değil. Söz konusu cümleyi ekleyen arkadaşımıza ilham gelmiştir belki:)) Fazla yardımcı olamadım ama... İyi çalışmalar. Takabeg ileti 01:53, 11 Haziran 2008 (UTC)

Üçüncü Said[kaynağı değiştir]

Merhaba hocam, üçüncü Said döneminde "sosyal ve siyasi konulardaki vazifesinin tamamlanması" ifadesiyle neyi kastediyorsunuz. Böyle olduğunu ifade etmiş demişsiniz, fakat bunu ifade eden acik bir tabir göremedim. Zaten mektubun muhteviyatında siyasetle ilgisi olmadığını, vazifesinin iman hizmeti olduğunu ifade etmiş. Sizin yazdığınız ifadenin ilk anlaşılan anlamı ise (en azından ilk okuyuşta ben öyle anlıyorum) üçüncü Said'in siyasete bulaştığı, ilgilendiği gibi bir anlam çıkar ki bu "Euzübillahimineşşeytani vessiyaseti" olan Said Nursi nin hayat anlayışına ters olur. Üçüncü Said'in siyasete olan yaklaşımının bu cümle ile ifade edilemeyecek kadar derin ve ince olduğun düşünüyorum. Bu konu ile ilgili bir alt başlık açsak, hassas ve ince bir tetkik ile etraflı bir muhakemeden sonra uzunca bir ifadeyle ancak incelenebilir. Zira bu cümlenin içinde farklı anlamlar da gizlenebilir. Malumunuz tevhidi amiyanede çok hırsızlar o kervanın mallarına sahip çıkabildiği gibi, bu cümleden de hakikate uymayan ve ifade etmek istemediğinizi düşündüğüm pek çok farklı manayı çıkaranlar olacaktır.

Bu hassas mevzuda yorumlanabilir bir ifadenin fact gibi yazilmasinin pek doğru olmayacağı kanaatindeyim. Said Nursi maddesindeki katkılarınızı başından beri takdirle izliyorum. İnsaallah bu müdahalem şevkinizi kırmaz. Fakat Said Nursi'nin titizlikle üzerinde durduğu hassas bir konu olan siyaset mevzuunda yazarken onun yaşantısında gösterdiği titizlikle bir yorum yazılması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımlar Ceng 08:34, 4 Temmuz 2008 (UTC)

  • Tekrar merhaba, Kastettiğiniz manayı anlıyorum fakat takdir edersiniz ki sosyal ve siyasal görevler deyince bu kelimelerin arkasına pek çok farklı anlam da saklanabilir. Birilerini ürkütecek manalar çıkarılabilir ki bunu istemeyiz. Bunun yerine, yazdiginiz cumlenin hemen sonrasinda gelen ve Tarihçe-i Hayat'tan aldigim, üçüncü Said döneminde yapılanların özeti yeterli olmaz mı? http://www.risaleara.com/oku.asp?id=4609 Bu linkteki maddeleri incelerseniz Afyon hapsinden sonra Risale-i Nur hizmetinin seyri konusunda daha istikametli bir fikre varmış oluruz. "merkez-i hükûmetle hizmet îtibâriyle alâkadardı." manasını ifade etmek istediğinizi anlıyorum. Fakat cümle şu haliyle bundan başka manaları da içeriyor. Size zahmet bir kez daha gözden geçirseniz :) Selamlarımla Ceng 14:44, 10 Temmuz 2008 (UTC)
    • Duyarlılığınız için çok çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar. Ceng 07:21, 11 Temmuz 2008 (UTC)

DsMuratileti 19:20, 26 Kasım 2008 (UTC)

YeniAsya1Sayfa.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

YeniAsya1Sayfa.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  23.15, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]