Kullanıcı mesaj:SunSoldiers/2017 (Aralık) Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi


Seçkin liste çalışması




Sovyetler Birliği İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her iki haftada bir tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği liderleri listesi ve Sovyetler Birliği başbakanları listesi maddelerini Türkçe Vikipedi'ye seçkin liste olarak kazandırmaktır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin dönemki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz ve katkı sunmanız yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:31, 1 Aralık 2017 (UTC)

Vikiproje Afrika Davetiyesi

İyi günler, iyi çalışmalar,
Sizi Afrika ile ilgili tarih, eğitim, kişi, toplum, ekonomi gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan Vikiproje Afrika'ya davet ediyorum.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İş birliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca istenen maddeleri ve açılan maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--TmѰ e12 17:00, 1 Aralık 2017 (UTC)

Steam topluluk şablonu hakkında

Merhaba, oluşturduğunuz bu şablonu Şablon:Steam içine birleştirdim. Bu şekilde tüm Steam ile ilgili bağlantılar burada olacak. Belgelendirmeyi de güncelledim ve şablonu kullanan makaleledi değiştirdim. --Wakeup12 (mesaj) 13:04, 5 Aralık 2017 (UTC)

Ödüllü Sovyet işbirliği projesi










Meeting at the Blagovescenskaya Square.jpg



VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında
Ekim Devrimi'nin 100. yılı projesi konulu üçüncü ödüllü işbirliği projesi
Vikiproje:Sovyetler Birliği sorumlularının periyodik olarak ödüllü projeler gerçekleştirme kararı sonrasında gerçekleşen birinci ve ikinci projenin ardından üçüncü proje olarak "100. yıla 100 madde" şiarıyla Ekim Devrimi'nin 100. yılına vesilesiyle 100 madde açma konulu 45 gün gün süreli iş birliği projesi düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. Projeye BURADAN ulaşabilirsiniz.
  • 18 Aralık 2017 Pazartesi günü UTC ile saat 00:01'de başlayacak ve 4 Şubat 2017 Cumartesi günü UTC ile saat 23:59'da bitecek olan 45 günlük süre zarfında katkılarıyla en çok puan alan üç katılımcıya ödül verilecektir. Bununla birlikte her katılımcıya projeye özgü sürpriz bir teşekkür armağanı gönderilecektir.

Etkinlik sonunda puanlama sonucu sıralamada ilk üçte yer alan katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi), Rus Kültür Derneği ve Kor Yayınevi tarafından imzalı olarak verilecek hediyeler:

  • Birinci;
    • Rus Kültür Derneği tarafından verilecek Vyaçeslav Molotov'un torunu ve aynı zamanda Rusya Duma milletvekili olan Vyaçeslav Nikonov'un Ekim 2017 tarihinde İzdatelstvo E Yayınevi tarafından basılan Ekim 1917 isimli kitabı (Rusça)
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 4 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • İkinci;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Maksim Gorki'nin 3 adet kitabı;
      • Makar Çudra, Mujik ve Bozkırda adlı eserler
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta
  • Üçüncü;
    • Kor Yayınevi tarafından verilecek 2 adet kitap;
    • Kor Yayınevi editörleri tarafından verilecek Ekim Devrimi özel baskılı çanta

 • Tüm katılımcılara ödüller

  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Moskovskiy Dom Sootechestvennikov (Moskova Yurttaşları Evi) tarafından projeye özgü hatıra ödülleri verilecektir.
  • Projeye katkı sağlayan tüm katılımcılara Kor Yayınevi tarafından Marksizm ve Dil ve Sosyalizm ve Din adlı eserleri hediye olarak verilecektir.
  • Ödül verilecek eserler hakkında ayrıntılı bilgi proje ana sayfasında yazılıdır.
  • Projeye katılmak için katılımcılar bölümüne isminizi ekleyin, kendinize proje için bir alt sayfa oluşturun ve bu sayfada oluşturduğunuz maddelerin başına # işareti koyarak maddeleri alt alta yazın.
  • Açılması, geliştirilmesi, düzenlenmesi ve kaynak eklenmesi gereken maddeler burada listelenmiştir. Listede yer alan kırmızı bağlantılı herhangi bir maddeyi açabilirsiniz.

Periyodik olarak ödüllü işbirliği projeleri devam edecek ve katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol ödüller, bol Vikiler!

Bu mesaj proje toplu mesaj listesindeki kişilere gönderilmiştir. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:28, 15 Aralık 2017 (UTC)

Selam hocam

Acaba nereden başvurucaz? Sizde beyaz listesiniz nereden başvurdunuz? Dönerseniz sevnirim.--Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim (mesaj) 19:41, 28 Aralık 2017 (UTC) @Bir Zamanlar Fırtınalar Estirirdim Herhangi bir hizmetliye mesaj atman yeterli değerlendirecektir.14:14, 29 Aralık 2017 (UTC)≈ SunSoldiers  ✉