İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Sonageldik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Dr. Coal tarafından 3 yıl önce Ansiklopedik bilgi başlığına

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Sonageldik!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino ileti 14:40, 31 Ekim 2012 (UTC)

Silmeden uyaramaz mısınız?[kaynağı değiştir]

Manjaro Linux adında TR sayfa oluşturmuştum. Manjaro geliştirici takımında görevli bir geliştiriciyim. Türkiye için açtığım başlığa verdiğim emeği bir çırpıda silene kadar, uyarı bırakıp birkaç saat opsiyon tanısanız olmazmıydı. Silinen sayfayı tekrar geri getirin, ihlale gerekçe olan yerleri gözden geçirelim, düzeltelim. Kolay gelsin (tulliana 10:57, 23 Ekim 2013 (UTC))

Telif hakkı ihlali oluşturan her tür içeriği, öncesinde uyarı ya da bilgilendirme yapmaksızın silmek zorundayız. İlgili web sitesi, lisansını istediğimiz biçimde özgür bırakmış olsa da, yapılması gereken web sitesinin uzantısının bulunduğu yetkili bir e-posta adresi ile VP:OTRSekibimize mail atarak, içeriğin kullanılmasına izin vermektir. Bilginize.. --Théoden ileti 11:10, 23 Ekim 2013 (UTC)

♦Geri bildirim için teşekkür ederim, gerekli postayı göndereceğim. Kolay gelsin. (ek not: tulliana@manjaro-tr@org adresinden ilgililere mail atıldı) (tulliana 16:25, 23 Ekim 2013 (UTC))

Manjaro_Linux başlığı açılması hususunda, tulliana@manjaro-tr@org adresinden ilgililere mail atıldı. Silinen alanları geri getirme imkanınız varmı acaba? Teşekkürler. (tulliana 16:49, 23 Ekim 2013 (UTC))
OTRS yetkilimiz benimle iletişime geçecektir. Aynı zamanda hizmetli olan bir yetkili ise maddeyi kendisi geri getirecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:06, 23 Ekim 2013 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 09:49, 7 Aralık 2013 (UTC)


Katkı yapmadan önce, Vikipedi hakkında bilgilenmesi gereken sizsiniz. Burası bir forum değil, ansiklopedidir. Kurulum kılavuzu vs gibi bilgiler burada yer almaz. Bu sayfada açıkça yazdığı gibi, kayda değerlik politikası çerçevesinde bilgi girişi yapılır. --Eldarion 10:07, 7 Aralık 2013 (UTC)

Maddeyi onaylamam sorun değil, ancak onaylamadan sonra sizin yaptığınız değişiklikler tekrar onay beklemek zorunda kalacak. Bu sebeple, maddenin son halini verdiğinizde onaylanırsa daha kolay yürür işler. --Eldarion 10:13, 7 Aralık 2013 (UTC)
Maddeyi onayladım. Lütfen maddeye download linkleri vs eklemeyiniz. Vikipedi bir dizin değildir. Web sitesiniz yazmışsınız , arayan kullanıcılara bilgiye oradan ulaşabilirler. Son olarak maddelerin içine imza atmayınız. --Eldarion 10:16, 7 Aralık 2013 (UTC)
Şu hali ile onaylayabilirsiniz. Fazlaca katkı eklemeyeceğim sanırım. Teşekkürler. sonageldik 10:18, 7 Aralık 2013 (UTC)
Rica ederim. İyi çalışmalar. --Eldarion 10:29, 7 Aralık 2013 (UTC)

Abdül Settar Edhi sayfasının hızlı silinmeye alınmasının nedeni Madde ansiklopedik değil ve diğer vikipedilerdeki olduğu gibi anlatılmamış. Sanki vandalizme uğramış sayfa gibi. Bunu insanlar gördüğünde kayda değer olmayan bir kişi gibi algılayacak. Sayfanın ingilizcesine bakın bir de türkçesindekine.--Ömer Berkaymesaj 17:18, 9 Ekim 2014 (UTC)

Bakın şöyle yaparsanız kullanıcıların sizin hakkında kötü izlenimleri kalmaz. Maddeyi baştan silip İngilizce sayfadaki maddenin ilk cümlelerini çevirerek başlayabilir ve daha sonra maddenin başına {{Çalışma}} şablonunu koyarak bunu yapabilirsiniz İyi vikiler.--Ömer Berkaymesaj 17:30, 9 Ekim 2014 (UTC)
Bu daha sağlıklı bir yönlendirme oldu, teşekkürler ve kolay gelsin --tulliana (mesaj) 17:50, 9 Ekim 2014 (UTC)
Sadece İngilizce cümleleri çevirmeye başlayalım. Ansiklopedik olmayan biglileri kullanmayalım.--Ömer Berkaymesaj 19:36, 9 Ekim 2014 (UTC)
Afedersin, sonradan fark ettim, dediğiniz gibi devam ederim/edelim --tulliana (mesaj) 19:44, 9 Ekim 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Sonageldik![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)


Merhaba Sonageldik, Eğer cevabınız olumlu ise Vikipedi:Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuzu yapabilirsiniz. İyi Vikiler. --Mavrikantmsj 08:00, 28 Aralık 2014 (UTC)

Ansiklopedik bilgi[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Dr. Coalmesaj 10.00, 4 Eylül 2020 (UTC)Yanıtla
  Archman linux küresel bir linux dağıtımıdır ve üst seviyelerde bilindik bir Linux dağıtımıdır. Distrowatch sıralamasında şu sıralar 40lı sıralarda yer almaktadır. 2017 yılından beri geliştirilen bir sistemdir. Dağıtım hakkında verilen bilgiler diğer Linux dağıtımlarının sayfalarında olduğu gibi aynı türden bilgilerdir. Silinen içeriklerin geri alınmasını veya tekrardan oluşturduğumuzda silinmemesini rica ediyorum. İçerik ekleme kurallarınızı biliyoruz ve riayet ediyoruz. Uygun olmayan maddeler olursa onları değerlendirelim, sayfayı tamamen silmeyin çünkü emek veriyoruz oluşturmak için. Selamlar, kolay gelsin.