Kullanıcı mesaj:Son Yaz FC

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye hoş geldin Son Yaz FC![kaynağı değiştir]

Bu su soğuk değil. Cesur ol!

Sakhalinio (mesaj - e-posta) 17.44, 31 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Telif sorunu ikonu Dosya:DilanDeniz2020.jpg sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın. ‒ToprakM  19.19, 31 Ekim 2021 (UTC)[yanıtla]

Dur ikonu
Engelinizin kaldırılması için geçerli nedenlerinizin olduğunu düşünüyorsanız, lütfen engel itiraz rehberini okuyun ve ardından aşağıdaki metni mesaj sayfanızdaki engelleme bildiriminin altına ekleyin: {{Engel kaldır|gerekçe=buraya gerekçenizi yazın ~~~~}}.  Dr. Coalmesaj 09.28, 10 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]
Bu engelli kullanıcının engelinin kaldırılmasına yönelik talebi bir hizmetli tarafından incelenmiş ve reddedilmiştir. Diğer hizmetliler de bu engeli inceleyebilir, ancak makul bir gerekçe olmaksızın kararı geçersiz kılacak bir adım atmamaları gerekir (engelleme politikasına bakınız). Engelli olduğunuz süre boyunca bu engel kaldırma inceleme notunu kaldırmayın.

Son Yaz FC (engel günlüğüetkin engellerküresel engellerkatkılarsilinen katkılarsüzgeç günlüğüoluşturma günlüğüengel ayarlarını değiştirengeli kaldırdenetle (günlük)


Talep gerekçesi:

Birden çok hesabı kötüye kullanmadım hatta hiçbir hesabı kötüye kullanmadım haksız yere engellendiğimi düşünüyorum

Ret gerekçesi:

Engel kaldırma talebi, engellemeye yol açan olay konusunda hiçbir açıklama içermediği ya da başka nedenlerle nedensiz görüldüğü için reddedilmiştir. Engellemenin kaldırılması için talebi gözden geçiren hizmetlinin aşağıdaki olasılıklardan en az birinin geçerli olduğuna ikna edilmesi gerekir:
  1. Vikipedi'nin zarar görmesini önlemek için engelleme gerekli değildir.
  2. Engel aşağıdaki nedenlerin tamamının geçerli olmasından dolayı artık gerekli değildir:
    - Engellenen kullanıcı engel nedenini anlamakta ve bu konuda dikkatli olacağı konusunda güvence vermektedir.
    - Engellenen kullanıcı zarara veya işleyişin aksatılmasına neden olan değişiklikler yapmayacağı konusunda güvence vermektedir.
    - Engellenen kullanıcı artık yararlı katkılara odaklanacağı konusunda güvence vermektedir.
Lütfen daha fazla bilgi için engellere itiraz etme rehberini okuyun. Dr. Coalmesaj 17.02, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

Başka bir engel kaldırma talebinde bulunmak istiyorsanız, lütfen talebinizin ret gerekçesinde belirtilen hususları dikkate aldığınızdan emin olun. İkna edici olmayan ya da gerçekçi olmayan engel kaldırma taleplerinde bulunursanız, bu sayfada değişiklik yapma hakkınız elinizden alınabilir.

Birde Behzat Ç. maddesine yüklenen fotoğrafta telif hakkı yoktu @Dr. Coal -- — Bu imzasız görüş Son Yaz FC (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

@Dr. Coal, bakabilir misin? ‒ToprakM  16.42, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]
Tekrar teşekkür ederim ToprakM. Fotoğraf ve telif konusunu şurada yanıtladım, ki keşke kullanıcı özelinde tek meselemiz bu olsa. Engel gerekçesine itiraz konusunda ise Kullanıcı:Teşkilat FC ve Kategori:Vikipedi:Thevulture55 kullanıcısının kuklalarını, ileride gelmesi muhtemel engel kaldırma talepleri için buraya not düşmek isterim, kolaylık olur. İyi çalışmalar dilerim. Dr. Coalmesaj 17.02, 12 Kasım 2021 (UTC)[yanıtla]

EDHOSezon7.jpg adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

EDHOSezon7.jpg adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  21.53, 3 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]