Kullanıcı mesaj:Popmüzik

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz Popmüzik![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz. Denemelerinizi Deneme Tahtası'nda yapabilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da bu satırın devamındaki yeşil el işaretinin gösterdiği tuşların soldan onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı unutmayınız.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... - Aycanileti 10:31, 23 Haziran 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言


  • Kusura bakmayın şu an ilgilenemiyorum (farklı iki konuda çalışma yapıp bir de son değişikliklere bakmaya çalışıyorum), ama duyarlı davrandığınıza göre doğru olanı yapacağınıza inanıyorum. Teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Sevgiler. Levent Abi ileti 11:00, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • Tamam, baktım. Kullandığınız dil (üslup) uygun hale dönüşmüş. Yalnız hala neden her sanatçıya diğerlerinin adını eklediğinizi anlamadım; o satır doğrudan o sanatçıyı ilgilendiren bir içerik değil ki? Yine de bulunmasında büyük bir sakınca yok. Elinize sağlık. Levent Abi ileti 11:05, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • Dediğim gibi o içerik öyle çok önemli bir sorun oluşturmuyor. Bu arada imza atmanızı kolaylaştıralım mı, ne dersiniz? Elle yazmak zorunda kalmazsınız. İşte açıklaması aşağıda:
  • İletilerinizi yazdıktan sonra dört adet ~ "tilde" adlı işaretten eklerseniz, mesajın sonunda imzanız çıkar. Klavyenizdeki Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 11.sine tıklamanız yeterli.Levent Abi ileti 11:20, 23 Haziran 2008 (UTC)
  • İmzalarımızı, birbirimize ileti yazarken, tartışma sayfalarında köy çeşmesinde ve oylamalarda kullanabiliyoruz. Maddelerde kesinlikle kullanmıyoruz. Levent Abi ileti 11:26, 23 Haziran 2008 (UTC)

Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Merhaba. Resim:Izel bir dilek tut klip.jpg, Bir Dilek Tut Benim İçin (şarkı) maddesinden hatalı adil kullanım gerekçesiyle çıkarıldı. Bunun nedeni, maddelerde bir adil kullanım resmi kullanımının yeterli olmasıdır. Zira adil kullanım çerçevesinde kullandıklarımız zaten telif hakkı saklı resimler. Bir de bunlardan, hele ki çok az içeriğe sahip maddelerde iki tane kullanırsak, telif haklarını haksız şekilde ihlal etmiş oluruz. Ayrıntılı bilgi için VP:AKP sayfasına bakabilirsiniz. Teşekkürler. --Yabancımsj 07:06, 5 Temmuz 2008 (UTC)

neden video klip görüntüsünü sildiğinizi anlayamadım. --Triancula 08:34, 5 Temmuz 2008 (UTC)

rica ederim ne demek, ayrıca elbette, zaten daha önce de ben görmüştüm izel sayfasının geliştiğini ve memnun olmuştum, tamam o zaman çalışmalara ufak ufak başlayalım. :) --Triancula 08:41, 5 Temmuz 2008 (UTC)

video klip görüntüsünde telif sorunları olabilir o yüzden ne yazık ki nette gördüğümüz her resmi buraya koyamıyoruz ama o iki şarkının ve tabii diğer şarkılarının da video klibini uygun bir biçimde bulduğumda ben o sorunu halledebilirim, dediğim gibi çalışmalara başladım bile şimdi boş vaktim var, elimden geldiğince eksiksiz yapmaya çalışacağım. ben de yavaş yavaş türk şarkıcıların da sayfalarının gelişmesi gerektiğini düşündüğümden buradayım, haydi o zaman çalışmalara hız kazandıralım ;) --Triancula 08:52, 5 Temmuz 2008 (UTC)


evet, şimdilik bu kadar. umarım katkılarım seni "şimdilik" mutlu etmiştir. devamı "sürprizlerle" gelecek, bundan kuşkun olmasın. iyi günler şimdilik... --Triancula 10:20, 5 Temmuz 2008 (UTC)


ne yazık ki açılsa bile fazla bir bilgi içeremeyeceği için silinme olasılığı yüksek. genelde single olan ve hakkında bilgi verilebilecek şarkılardan oluşmakta o tarz sayfalarımız. bende herşey ayrı'nın liste başarıları var ama dediğim gibi ilerde silinmeye aday bir sayfa olması çok yüksek... bu arada dipnot olarak şunu söyleyeyim, 4 tane "~" yaparak imza atabilirsiniz cümlelerinizin yanına, hatta benimki gibi gözükmesini isterseniz 2 tane "-" ve hemen boşluk bırakmadan 4 tane "~" yapabilirsiniz ve böylece yorum yazdığınız vikipedistler o cümleyi kimin söylediğini rahatlıkla bulabilir. ayrıca bunları yapmak yerine yukarda soldan 10. butona da basabilirsiniz tabii ki. belki biliyorsunuzdur ama hatırlatmak istedim ;) --Triancula 11:23, 5 Temmuz 2008 (UTC)


rica ederim ne demek, aslında single promosyon resimleri bazılarının kötü gözüküyor, o da ayarlarla biri oynadığı için, onu halletmeyi düşünüyorum, göze çok daha hoş gelecektir o zaman, emin olabilirsin. ayrıca daha devamı gelecek çünkü izel'in bazı eski videolarının telif sorunlarını da halletmeye çalışıyorum, sürprizlere açık olabilirsin. ;) herşey ayrı ise evet ben önceleri yalnızca "Billboard Dergi"den listeleri takip ediyordum, sonra internet sitesi çıkınca ordan da ettim, ne yazık ki diğer şarkılarını hiç göremedim fakat dergilerde "herşey ayrı"yı gördüm, ileriki zamanlarda liste başarılarını da düzenlemek istiyorum zaman bulabilirsem, yani yalnızca site değil dergiyse, derginin sayfa numarasına kadar herşeyi ile ilgili döküm gerek. ne yazık ki arşiv yapmıyorlar ve ancak böyle başa çıkmak gerekiyor biliyorsun herkes sevdiği sanatçının yüksek başarı göstermesini istiyor ancak bu mümkün olmadığında yapılan paylaşımlar suistimal ediliyor. olabildiğince korumak da nereye kadar mümkün bilmiyorum ama elimden geldiğince doğru bir şekilde aktarmaya çaba gösteriyorum. evet izel son derece güzel gidiyor. ufak yazım yanlışları var yalnız ana sayfada, hani büyük harf-küçük harf veyahut nokta sonrası boşluk gibi. ben elimden geldiğince düzeltmeye çalışıyorum ama kontroller sıklaştırulmalı, kaynaklar çoğaltılmalı ve tamamen objektif cümleler kurulmalı. bunlar sağlandığında neden iyi bir madde olarak ilerde etiketlenmesin ki? (: çalışmalara devam (: --Triancula 08:41, 6 Temmuz 2008 (UTC)


ilk sürpriz geldi! :) waybackmachine.com sayesinde "bir dilek tut benim için" şarkısının powertürk radyoda minimum 7.olduğu KANITLI bir link ile ispatlandı! --Triancula 08:59, 6 Temmuz 2008 (UTC)

İzel maddesindeki üslup uyarısını çıkarmışsınız, ancak geri aldım. Bu uyarının nedenleriyle ilgili Vikipedi:Vikipedi ne değildir? sayfasını ve benzer maddeleri incelemeniz faydalı olacaktır. Maddeyi bu doğrultuda tekrar gözden geçirerek düzenleme yaptığınızda uyarı etiketini kaldırabilirsiniz. Ayrıca müzikle ilgilendiğiniz için Portal:Müzik sayfasının da ilginizi çekebileceğini düşünüyorum. Kolay gelsin. Katkılarınızın devamı dileğiyle --temaileti 19:14, 16 Temmuz 2008 (UTC)

== Merhaba ==

Tarkan sayfası da İzel'in aynı formatında.Ona da bakın lütfen. Popmüzik 19:29, 16 Temmuz 2008 (UTC)--

Haklısınız, Tarkan Tevetoğlu maddesine de aynı uyarı etiketini ekledim. Konu ile ilgili örnek bir maddeyi size mesaj atacağım. Kolay gelsin.--temaileti 19:35, 16 Temmuz 2008 (UTC)
Tekrar merhaba, Sezen Aksu maddesini bu konuda, cümle kuruluşları ve üslubu açısından örnek gösterebilirim. Kolay gelsin. --temaileti 19:50, 16 Temmuz 2008 (UTC)

tekrar merhabalar ;) açıkçası resimlerin yeterli olduğunu düşünüyorum ben İzel maddesinin, hatta 4 resimin bile fazla olduğunu düşünenler muhakkak çıkacaktır ben size bunu belirtmek isterim bunu. ayrıca bazı kurallar neticesinde sağ taraftaki büyük İzel resminin muhakkak kaldırılacağını söylemek isterim çünkü yaşayan insan biyografisine ters düşmekte, telif hakkı nedeniyle ancak tamamen sizin çektiğiniz bir resimi oraya koyabiliyoruz, bu konuda "Işın Karaca" veya "Hadise" maddesini örnek gösterebilirim size. iyi çalışmalar. --Triancula 09:40, 18 Temmuz 2008 (UTC)

açıkçası oldukça güzel bir sayfa olmaya başladı İzel sayfası. heralde şu aşamada en büyük belki de tek büyük eksiği noktalama işaretleri, imla kuralları. atıyorum noktayla ondan sonra gelen cümle başı büyük harfin arasında boşluk yok bazı yerlerde hani bunlara hep dikkat etmek gerek. bir de biraz daha kaynak gerek bana kalırsa. netten bir sürü haber bulunabilir, desteklenilebilecek. çünkü ne kadar kaynak olursa o derecede kaliteli olur bir yazı, kaliteli sayılır, çünkü o zaman daha güvenilir olur. ama dediğim gibi bunlar küçük rötuşlar mühim olan başlangıç yapabilmekti, bundan sonra gerisi de bir şekilde gelir ona kuşkum yok. ;) --Triancula 11:45, 18 Temmuz 2008 (UTC)

Raven Symoné[kaynağı değiştir]

Lütfen sürekli Raven Symoné maddesindeki kategorileri ve interwikileri geri almayın.--Lord Lєəthєrfəcє ileti 13:01, 18 Temmuz 2008 (UTC)

İzel maddemi etiketlemişsiniz.Ben oldukça detaylı düzenledğimi düşünüyorum. Popmüzik 19:04, 16 Temmuz 2008 (UTC)--

  • izel maddesi, üslup açısından etiketlendi. sadece başlıklardaki yeni bir soluk, şok dağılış, duygusal prenses gibi ifadeler bile bu etiket için yeterli. lütfen diğer biyografi maddelerine bakarak ve bunun bir fan sayfası değil, ansiklopedi maddesi olduğunu unutmadan uygun bir ansiklopedik dille bilgileri girin. kolay gelsin. --kibelemesaj 13:46, 18 Temmuz 2008 (UTC)

Resim yüklerken[kaynağı değiştir]

Merhaba, resim yüklerken kullandığımız Bilgi şablonundaki tüm biligleri eksiksiz girersek daha düzenli ve güzel bir ansiklopedimiz olur. Sizinle bunu paylaşıp bir dahaki resim yüklemelerinizde buna biraz özen göstermenizi rica edecektim. Kolay gelsin. --Manco Capac 14:03, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Muratsahinileti 14:58, 25 Ekim 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 15:09, 11 Ocak 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 15:15, 11 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında kullanabileceğimiz lisansları görebilirsiniz. Eğer resmin bulunduğu sayfada resmin bu lisanslar altında yayımlandığına dair bir not yoksa telif hakları saklıdır veya kullanabileceğimiz kadar özgür bir lisansa sahip değil demektir. Bu tür resimler zorunlu kalınmadıkça kullanılmamalıdır. Kullanılırken adil kullanım politikasına uyulmak zorundadır ve ağır şartlara bağlanmıştır. Genellikle yaşayan kişilerin telif hakları saklı resimleri bu politikaya uymaz. Eğer sayfada resimle ilgili hiçbir yazı yoksa yani özgür lisanslı olduğunu gösteremiyorsanız veya gösterilmiyorsa telif hakları saklı demektir ve öyle kabul edilir. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:14, 12 Ocak 2009 (UTC)

Reality 11:51, 17 Ağustos 2011 (UTC)

Reality (mesaj) 19:06, 23 Mayıs 2012 (UTC)

Reality 21:59, 29 Haziran 2012 (UTC)

Deniz (mesaj) 10:28, 30 Ocak 2017 (UTC)

Bir Küçük Aşk Remix (İzel albümü) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Bir Küçük Aşk Remix (İzel albümü)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Bir Küçük Aşk Remix (İzel albümü) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. 78.165.177.77 11:41, 12 Mart 2017 (UTC)