İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Mulazimoglu/Arşiv(Aralık 2007-Ocak 2008)

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Günün Maddesi Portalı[kaynağı değiştir]

Günün maddesi konusunda daha iyi çalışma yapabilmek vb. nedenlerden dolayı "Günün Maddesi Portalı" kurulmasını önerdim. Sizin de görüşünüzü belirtmenizi isterim. --Dsmurat 17:11, 2 Aralık 2007 (UTC)

Selamlar Mulazimoglu. İlk olarak bir kitaptan resmi taratarakta koysan fotoğrafını çekerekte koysan telif hakları saklıdır. Sonuçta yenibir çalışma yapmış olmuyorsun lisans hakları saklı bir çalışmayı çoğaltmış oluyorsun. Lisans konusunu öğrenmek istiyorsan en iyi tavsiyem eski yeni resimleri kontrol ederek nerede neyin kullanılmış olduğunu görerek öğrenebilirsin. Takıldığın nokta olursa sorabilirsin. İkinci soruna gelince senin yapmadığın bir çalışmayı kullanacağın zaman kaynağındaki lisans bilgisiyle aynı olan veya uygun olanı kullanmalısın. Ancak Resim:Canada skate.jpg resminde etiket olarak {{Kişisel-2|GÖBL|cc-a-2.5}} kullanmışsın. Kişisel etiketleri sadece kendinizin yaptığı çalışmalarda kullanmalısınız. Ayrıca kaynakta sadece cc-by lisansı görülüyor yani GÖBL lisansı uygun değil bu sebeple sadece {{cc-a-2.5}} şablonu kullanılmalıydı. düzeltiresen sevinirim. yi çalışmalar.--Machiavelli' msj 11:57, 11 Aralık 2007 (UTC)

Evet olmuş. Tarih ve yazar bölümü resim için şart değildir ama ek bilgi olarak girilmiş olması iyidir. Eğer çekim tarihine ulaşabiliyorsan o tarihi yazmalısın ve yazar bölümünede kendi kullanıcı adınızı. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:07, 11 Aralık 2007 (UTC)
  • Merhabalar,

Sanırım düzeltilmiş; bende şu anda mavi gözüküyor. Yöneticilik başvurusundan bahsediyorsunuz değil mi? Başka bir başvuruysa kastınız bağlantı atın bakmaya çalışayım. Teşekkürler, iyi çalışmalar...Bu imzasız yazı Noumenon (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. - 15:19, 14 Aralık 2007 (UTC)

Rica ederim, yönetici kapasitesi var sizde ayrıca Vikipedide hesabı olan 2 dershane arkadaşımla amcamın oğluna da haber verdim, onlar da sana 1 haftaya kalmaz oy atacak [Yani toplam 3 olumlu oyun yolda ;-)]--Sαвяι¢αи76ileti 16:43, 15 Aralık 2007 (UTC)
Hatırlatmadan da geçemeyeceğim, adaylığınız sürerken katkılara devam etmeniz daha yararlı olur. Baktım da adaylıktan sonra hiç katkı yapmamışsınız bu kötü bir izlenim bırakabilir kanımca...--Sαвяι¢αи76ileti 16:57, 15 Aralık 2007 (UTC)
Asla bırakmadım, 1 ay sonra KM ADAYLIĞINA gösterecem çünkü büyük şehirler dururken SM olmasının mümkün olmadığını anladım ve adaylıktan çektim. Ocağın sonlarına doğru derslerim azalacağından biraz daha geliştirip maddeyi KM ADAYLIĞINA göstereceğim, o zman desteğinizi beklerim..--Sαвяι¢αи76ileti 16:59, 15 Aralık 2007 (UTC)
  • Bir de şunu eklemeden geçemeyeceğim: UŞAK maddesi bile SM seçilemezken Iğdır'ın adaylığı uygun düşmez ve zaten 1 olumlu oy bile alamamıştım 1 aylık süre zarfında...--Sαвяι¢αи76ileti 17:13, 15 Aralık 2007 (UTC)
  • Ancak Kaykay maddesi hiç olmazsa olumlu oylar almıştı ama Iğdır maddesi hiç olumlu oy almamıştı. En sonunda KHUTCUK KM olarak denenmesinin iyi olacağını belirtmişti ben de biraz daha araştırma yapıyorum. Biraz daha ek yapacam ve inşallah oy birliğiyle KALİTELİ MADDE olacak Ocağın sonunda. Bu arada demeyi unutmuşum. Umarım seçilirsin...--Sαвяι¢αи76ileti 17:33, 15 Aralık 2007 (UTC)

Henüz 23 günlük kullanıcı olmam dolayısıyla oy kullanma hakkım yok. Başarılar dilerim. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı 16:59, 15 Aralık 2007 (UTC)

Başvurunuzu gördüm, hatırlattığınız içinde ayrıca teşekkür ederim. Daha uygun olduğum bir zamanda oyumu değerlendirip, vereceğimden kuşkunuz olmasın. İyi çalışmalar. --neskafefincanındatürkkahvesi 17:01, 15 Aralık 2007 (UTC)

Vikipedi:Yöneticilik başvurusu/MULAZIMOGLU ile ilgili olarak, oy avcılığı yaptığınız gözlemlendi. Bu hareketin, Vikipedi'deki pek çok yönetici tarafından şiddetle karşı çıkılan bir iç spam olarak görüldüğünü bilmenizde yarar vardır. Böylesi davranışlar, Vikipedi topluluğunu rahatsız edici olup engellenmenize kadar gidebilir. Lütfen sistemle oynamayın ve oy avcılığına bir son vererek, Vikipedi'nin uzlaşma yaratma prensibine saygı gösterin. Prosesin, söz konusu madde ile aktif olarak ilgilenen kullanıcıların, konu hakkındaki fikirlerini yansıtarak gelişmesine izin verin. --Metal Militia ileti 18:45, 15 Aralık 2007 (UTC)

Adaylık başvurunuzu gördüm ancak bu konuda oy istemenizi pek hoş karşılamadım. Ancak sizi tanımıyorm bu yüzden yapılacak olan yorumlara bakacağım ve yaptığınız katkılarada dikkat ederek oyumu kullanacağım. İyi çalışmalar.-- Arjety ileti 18:50, 15 Aralık 2007 (UTC)

Amacım tartışmak veya insanları kırmak değil. Sadece Vikipedi'deki tarafsız ve özgür düşünümün devamından yanayım. Durumun bu ilkeleri ihlal edici olup olmadığını anlayamadığım için bir yöneticiden konu hakkında yardım istedim. Eğer bu yaklaşımım sebebiyle kırıcı olduysam özür dilerim. Şikayet meselesinde ise eğer ki yaptığım şey Vikipedi kurallarına aykırııysa ve bir cezası varsa bunu bende çekmeliyim. Ancak konuyu kişiselleştirmemenizi sizden rica ediyorum. Son olarak bu konuda şikayet etmeyi uygun görüyorsanız beni şikayet edebilirsiniz bu beni kırmaz. Hatta bu sayede hatam varsa hatamı görüp kendimi dzeltme fırsatı vermiş olursunuz bana. İyi çalışmalar dilerim.-- Arjety ileti 19:04, 15 Aralık 2007 (UTC)

Ama ben kullanıcının oyuna şüpheli demedim ki! şüpheli olma ihtimali var ve siz yöneticisiniz ilgileniniz dedim. Yani ben itham etmedim. Yinede eleştiriniz ve tecrübelerinizi aktarmanız sebebiyle teşekkür ederim. İyi çalışmalar.-- Arjety ileti 19:13, 15 Aralık 2007 (UTC)
Ben kendi kendimi şikayet etmiş bulunmaktayım. Bunu kendimi geliştirebilmek için yaptım. Çünkü hata yaptığımda bunun cezasını çekmem gerektiğini düşünen biriyim. Tekrar eleştiriniz için teşekkür eder ve herhangi bir hatamı gördüğünüzde hiç çekinmeden eleştirmenizi sizden özellikle rica ediyorum. Sizinde iyi niyetli olduğunuzdan hiç şüphem yok. Sizi tanıdığım için mutlu oldum. İyi çalışmalar dilerim.-- Arjety ileti 19:22, 15 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba, herhangi bir kullanıcının herhangi bir oylamada (bunun sizin oylamanız olması da şart değil, genel söylüyorum) verilen bir oyun, veriliş tarzından, oradaki ifadelerden şüphelenmiş olması ve bunu bir başka kullanıcıyla paylaşmak ve uyarıda bulunmak istemesi en doğal hakkı olsa gerektir. Tartışmayı daha fazla uzatmayıp kişiselleştirmediğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 19:29, 15 Aralık 2007 (UTC)

Bir maddeniz hk.[kaynağı değiştir]

Ayak (organ) maddeniz hakkında gözden kaçan bir şeyler var gibi geldi bana. Bilmem yanılıyor muyum?

  1. Ayağın tanımını "Ayak çoğu hayvanda bulunan ve hareket için kullanılan bir biyolojik yapıdır." şeklinde yapmışsınız. Bu tanım bence hem biraz eksik hem de insanlarda ayak bulunmaz gibi algılanabiliyor.
  2. Ayağın kısımları bölümünde:
   * Topuk
   * Instep
   * Taban
   * Ball
   * Beş parmaklar: baş parmak, işaret, orta, yüzük, serçe parmaklar
   * Tırnaklar

gibi ifadeler kullanmışsınız. Ayakta yüzük parmağı ve işaret parmağı açıklamasını biraz yadırgadım. Doğruluğundan şüphem var. Yanılıyorsam lütfen uyarın. Ama gene de maddenin tekrar gözden geçirilmesinde yarar var sanırım. Saygılarımla. --M. Yalçın Yalhı 14:29, 16 Aralık 2007 (UTC)

  • Cvp: Rica ederim. Bir de ayak resmi olarak zarif bir bayan ayağı resmi koysanız daha sevimli olmaz mı diye düşünüyorum :) Saygılar, iyi çalışmalar. --M. Yalçın Yalhı 14:53, 16 Aralık 2007 (UTC)
  • Elinize sağlık. Yalnız ayak hâlâ sadece bazı hayvanlarda bulunuyor. Ama benim de ayağım var :)) ;--M. Yalçın Yalhı 15:32, 16 Aralık 2007 (UTC)

rica ederim.iyi bir yönetici olabileceğiniz için size bu oyu verdim.umarım seçilirsiniz.teşekkürler iyi çalışmalar--Selim Elmas 15:21, 16 Aralık 2007 (UTC)

Baktım da sağlamcıya olumlu oy vermişsiniz, o da ilerde size verir değil mi :)) NOT: Sizi tanımıyorum ondan olumsuz vercektim ama Sabri76 bana olumlu vermemi söyledi, hayırlı olsun----ÖrdekÖzgürileti 18:11, 16 Aralık 2007 (UTC)

Haklısınız zaten ben buralarda pek takılmıyorum ara sıra giriyorum, o yüzden pek iyi bilmem kuralları da he..he.. :))----ÖrdekÖzgürileti 18:19, 16 Aralık 2007 (UTC)

Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:11, 20 Aralık 2007 (UTC)

Bayramınız Mübarek olsun[kaynağı değiştir]

Mulazimoglu bayramınız mübarek olsun.Nice bayramlara.Kullanıcı: Lord Leatherface 17:45, 20 Aralık 2007

Mulazioglu biraz kavurmadan buyurun.Aman dikat şekeri ve eti yine de fazla kaçırmayın.

Teşekkür ederim, inşallah daha fazla faydalı olabilirim. SAYGILAR.Sağlamcıileti 15:08, 24 Aralık 2007 (UTC)

Merhabalar Vandalizm durumlarında önce kullanıcıyı uyarmanız, devam etmesi halinde bildirmeniz işleri çok daha kolay hale getirecektir. Teşekkürler, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:43, 29 Aralık 2007 (UTC)

2008 hepimize kutlu olsun (İyi yıllar). Selim Elmas Uğur 18:06, 30 Aralık 2007 (UTC)

Sevgili kardeşim umarım oyumu kişisel almazsın. 2008 yılının sana ve ailene mutluluklar ve sağlıklar getirmesini dilerim--GK ® 18:16, 30 Aralık 2007 (UTC)

Böyle düşünmene sevindim, fikirlerine katılmasamda kendi adına doğru düşündüğün şeyi uygulamana saygı duyuyorum zira. Sevgiler--GK ® 18:25, 30 Aralık 2007 (UTC)

yönetici olamamana çok üzüldüm.Nyesde sonra olursun--Selim Elmas Uğur 18:31, 30 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkür ederim :) Khutuckmsj 19:54, 31 Aralık 2007 (UTC)

Haber şablonu[kaynağı değiştir]

Bahsettiğiniz şablonu daha önce hiç değiştirdiğimi hatırlamıyorum. Belki aylar önce... O şablonla daha çok Elmacenderesi ilgileniyor ona sormanız daha iyi olacaktır. Saygılar, kolaylıklar.--Machiavelli' msj 15:01, 1 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin resim[kaynağı değiştir]

Selamlar Mulazimoglu, {{SR}} olması için önerdiğin Resim:Resim 030.jp resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 15:58, 1 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin madde[kaynağı değiştir]

Selamlar Mulazimoglu, {{SM}} olması için önerdiğin Uşak (il) maddesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SM olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar. --Machiavelli' msj 13:49, 2 Ocak 2008 (UTC)

Selamlar mülazimoğlu.Yöneticilikte oy alamamana yine çok üzüldüm.Neyse biraz daha bekle daha yorum yaz başarırsın.Olacağına inanıyorum kardeşim.Sevgiler iyi çalışmalar--Selim Hoca 18:11, 6 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin resim[kaynağı değiştir]

Böyle daha iyi, teşekkürler.--Machiavelli' msj 12:44, 9 Ocak 2008 (UTC)

İyi olmuş teşekkürler. Coğrafya bölümünde mavili bir maddeyi galiba yanlışlıkla kırmızıya çevirmişsiniz Erzurum - Kars Bölümü. Şimdi düzelttim. İyi çalışmalar. Cologne6 14:00, 9 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin resim adayı[kaynağı değiştir]

Seçkin resimler için aday gösterdiğiniz resme o sayfada belirttiğim gerekçelerle destek oyu vermiştim. Ama noumenon bazı noktalara değindi ve ben de fotoğrafı ayrıntılı olarak tekrar incelediğimde onun haklı olduğunu gördüm. Oyumu olumsuza çevirmedim, sadece çekimser kaldım. Bu fotoğraf seçilemese de, bu sizin azminizi kırmamalı, aksine daha kaliteli fotoğraflar çekmeye ve aday göstermeye yönlendirmeli bence. Saygılar... Sizin deyiminizle: Dsmurat iyi günler diler... :)

  • Bence ana sayfa çok önemli ve buraya iyi bir tasarımla bizim tarafımızdan seçilen görüntülerin, maddelerin vb. gelmesi gerek. Bu yüzden bir an önce seçkin madde ve resimleri artırıp, uygun bir ana sayfa tasarımını uygulamalıyız. Bu tür projelere desteğimin nedeni bu. Ayrıca o kamera resimde böyle görünüyorsa, gerçekte müthiş bir şeydir herhalde. Umarım en kısa zamanda bu isteğiniz yerine gelir... Kolay gelsin. --Dsmurat 16:05, 10 Ocak 2008 (UTC)

Yenidoğan sarılığı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Yenidoğan sarılığında yaptığın sayfanın altındaki Tıpuyarı etiketini silme işlemini geri aldım, bilginize. Çünkü bu tür konularda hasta ve hasta yakınlarının o uyarıları mutlaka görmelerini sağlamak için fazla mal göz çıkarmaz kanısındayım, hem göze de kötü gelmiyor, ne dersiniz? --Manco Capac 08:35, 11 Ocak 2008 (UTC)

Haklısın, Elvisçiyim bende :D Ben istiyorumki Elvis'i yıldızlı yapalım. Beraber çalışalım seninle bir gün :D Kral çünkü o :) --SBM ileti 19:26 GMT+2 11 Ocak 2008

Elbette olur. Tabi şimdi azıcık yoğunum, Pazartesi sadece Elvis ile uğraşabilirim. Ona tek yıldız yetmez ama en azından bir yıldız kondururuz. Oradaya da üye olurum. Eyvallah. Benim en hoşuma giden şarkısı A little less conversation onun. Oradan bilirim onu. Küçüklüğümdede falan

D

--SBM ileti 19:32 GMT+2 11 Ocak 2008

Hey Kral, şablon yaptım, bak istersen, ama bunların hepsini dolduralım

--SBM ileti 12:25 GMT+2 12 Ocak 2008

düzenleme..[kaynağı değiştir]

Selam; Bu başvuru sayfasını bir türlü çözemedim...Gerekn düzenlemeyi benim için yaparmısın? Görüşürüz...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:06, 12 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba Mulazimoglu, istediğin düzenlemeyi yaptım. Yeni başvurunda bir önceki oylamanda yalnızca üç karşı oy aldığın için umutlandığını yazmışsın. Bu bana atalarımızın şu sözünü hatırlattı ne yazık ki : "Gafile kelâm, nafile kelâm." Kolay gelsin, yeni oylamanda başarılar. --Mskyrider ileti 20:15, 12 Ocak 2008 (UTC)

Hocam ne demek istedin? Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:17, 12 Ocak 2008 (UTC)

Demek istediğim şu Mulazimoglu, ilk oylamanda başarılı olamamanın ardından makul bir süre beklemeden hemen ikinci adaylığını koydun. İlk oylamada yapılan eleştirileri değerlendirmediğini, bu eleştirileri önemsemediğini gösteren bir davranıştı bence. Topluluk bu tepkisel ikinci adaylığı pek iyi karşılamadı sonuç olarak, üç karşı oy ile umutlanarak tekrar adaylığını koymadan önce, niye yalnızca üç karşı oy var, niye bu sefer hiç destek oyu da yok diye düşünüp anlamaya çalışmadan, yine tepkisel bir şekilde üçüncü adaylığını koydun. Dolayısıyla etrafında olan bitenleri anlamamaya çalışman bana bu atasözünü anımsattı. Gafil, aymaz demektir yani çevresinde olup bitenlerin farkına varmayan, varmak istemeyen, sezmeyen kimsedir. Ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım. Amacım ne öğüt vermek, ne de yol göstermekti, açıklama istediğin için yazdım. --Mskyrider ileti 20:25, 12 Ocak 2008 (UTC)
Merhaba sevgili kardeşim bence sabırlı olup iki üç ay sonra yeniden denemelisin(bu tip şeyleri zamana bırakmak lazım:))--Sαвяι¢αи76ileti 20:32, 12 Ocak 2008 (UTC)

Hocam ben başvururum topluluk seçer ya da seçmez...Herkesin önünde gafil mafil diyosunuz biraz ayıp oluyor...Yani ben gücenmedim de size de yakıştıramadım...Yetki ve konumunuza uygun davranınız...Gerçekten çok ayıp ve yanlış bir davranış...Üzüldüm sizin adınıza :( Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:29, 12 Ocak 2008 (UTC)

Benim adıma üzülmenize gerek yok. Ayıp ve yanlış davranış olarak kınamanızı da anlamış değilim. Konumuma aykırı davrandığımı da sanmıyorum. Atasözünü değiştirecek değilim. Gafil ya da aymaz kelimesi ne ayıp bir kelimedir ne de bir küfürdür. Eğer gafil olarak adlandırılmak istemiyorsanız o zaman gaflet içine düşmeyiniz. Ardı ardına iki kere başvurduktan sonra ne değişti de üçüncüye hemen başvuruyu tekrarlıyorsunuz ? Eğer gaflet içinde değilseniz bunu ne olarak adlandırmalı sizce? --Mskyrider ileti 20:36, 12 Ocak 2008 (UTC)

hiç bir şey...[kaynağı değiştir]

Şunu anlamadım. Neden rahatsız olup sinirleniyorsunuz ki? Ne olmuş yani aday olduysam. Siz o koltukta süresiz oturmayı içinize sindiriyorsunuz ama Mülazımoğlu aday olunca gafilsin , gaflete düşmüşsün ,neden yeniden aday oluyorsun... Sizi hiç ilgilendirmez benim gafil olup olmamam yahut da aday olup olmamam. Bu kadar rahatsızsanız bir paragrafcık ekleyin başvuru sayfasına...Yazın birden fazla aday olan gafildir diye...Ya da örnek zaman aralığı verin şu kadar zaman geçmesi gafleti ortadan kaldırır diye...Ya da birden çok adaylığı yasaklayın...Ama şahsıma bir kez daha bu şekilde tatsız hitap etmek ve adaylığımı sorgulamanızdan sizi men ederim. Yönetici olmanız kuralların sizi bağlamayacağı anlamına gelmez. Lütfen kişiye değil konuya odaklanın...Bana da gafil filan demeyin...Ne düşünüyorsanız kural ve yönetmelikler gereği içinizde kalsın...Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:43, 12 Ocak 2008 (UTC)

Sinirlendiğimi nereden çıkardınız? Böyle bir meselede neden sinirleneyim ki? Yukarıda yazdıklarınız hala etrafınızda olanların farkında olmadığınızı, olmak istemediğinizi gösteriyor. Hala gaflet içinde olduğunuzu bas bas bağırıyorsunuz. Aday olmanız, ya da tekrar aday olmanız değil sorun olan, yukarıda anlatmaya çalışmıştım ama başarılı olamamışım. Bu tutumunuz nedeniyle karşı oy aldığınızın farkında olmanızı isterdim. Ama nafile. Kurallar bir kişi için yapılmaz, üç beş, otuz elli, istediğiniz kadar aday olun arka arkaya, elbette bir gün sıkılacaksınız. Sırf siz arka arkaya üç kere aday oldunuz diye kurallara ek yapılmasına anlam veremem. Dostça konuşmaya çalışmıştım ama düşmanca karşılık aldım. Teşekkür ederim. --Mskyrider ileti 20:51, 12 Ocak 2008 (UTC)

Selam Metal; Haberler arasına benim adaylığımı yazmayı yine unutmuşlar...Herkesin haberdar olması adına adaylık başvurumu oraya yazarsanız sevinirim. Kolay gelsin...Mülazımoğlu iyi günler diler... 14:38, 13 Ocak 2008 (UTC)

Merhaba, duyuru eklendi. Gerçi siz de ekleyebilirdiniz, neyse. İyi çalışmalar, kolay gelsin. --Metal Militia ileti 14:46, 13 Ocak 2008 (UTC)

Sıcak teşekkür mesajınız için teşekkür ederim. Sadece inandığım için oyumu o şekilde verdim. Umarım seçilirsiniz. --Machinair ileti 16:10, 14 Ocak 2008 (UTC)

Seçkin resim[kaynağı değiştir]

Selamlar Mulazimoglu, {{SR}} olması için önerdiğin Cicek,kelebek,orumcek.jpg resmi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SR olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:18, 16 Ocak 2008 (UTC)

selamlar; Gözünüzden kaçtı sanırım ama Severin bir marka ismi...Bence diğerleri gibi engellenmeli...saygılar:) Mülazımoğlu iyi günler diler... 20:40, 16 Ocak 2008 (UTC)

Haklısınız, öyleymiş. İlgi ve dikkatiniz için teşekürler. --Metal Militia ileti 20:45, 16 Ocak 2008 (UTC)

Sanırım gözünüzden kaçtı. Seçkin resim adayınıza bir yorum yapmış ve tek olmadığını söylemiştim. "Tek" olduğu bilgisini "ilk" olarak değiştirirseniz sevinirim. Kolay gelsin! --Dsmurat 18:24, 17 Ocak 2008 (UTC)

O konuyu araştırıcam...Barzani itinin kıyafeti resmi sayılmış olabilir...yani beyaz saray kurallarına uygun olabilir...hani resmi devlet kıyafeti vs gibi...ayrıntılar netleşince bilgi veririm size...İlginiz için teşekkürler..Mülazımoğlu iyi günler diler... 18:36, 17 Ocak 2008 (UTC)

Memnun olurum. Ayrıca bilgi karışıklığı olmasın diye Elvis'in maddesinde o kısımda ufak bir değişiklik yaptım. Bir de o şahsın (aslında adını anmaktan hiç hoşlanmıyorum) giydiği kıyafet Peşmerge kıyafetiymiş. Belki bu, araştırmanda yardımcı olabilir. --Dsmurat 18:43, 17 Ocak 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Mulazimoglu merhaba. Bu değişikliğiniz maalesef VP:EP 1. maddesini açıkça ihlal ediyor, üzülerek sizi engellemek zorundayım. Daha önceki engellemeleriniz sebebiyle bu kez 1 aylık engelleme söz konusu. Bir ay sonra sizi tekrar aramızda görmek isteriz.

VP:EP 1-Küfürlü değişiklik - Herhangi bir Vikipedi sayfasında küfürlü değişiklik yapan dinamik IP adresi en fazla 24 saatliğine engellenir. Herhangi bir Vikipedi sayfasında küfürlü değişiklik yapan statik IP adresi veya kullanıcı en az 24 saatliğine engellenir. Eğer eyleme devam ederse daha uzun süreliğine engellenebilir.

Khutuckmsj 22:46, 17 Ocak 2008 (UTC)

Hayırdır inşallah?[kaynağı değiştir]

Hayırdır inşallah? Bugün Vikipedi'de yoktunuz; olağanüstü bir durum mu var? Keşke olsaydınız, hem yorucu hem de güzeldi. Site vandallar ve kendini hacker sananlarla doldu; ama bu kadar ilginin olması da iyi bir şey. Özellikle bu akşam Viki'de olmanız (en azından) Yöneticilik adaylığınız konusunda Vikipedi'deki yetenekleriniz, soğukkanlılığınız ve deneyiminiz açısından bir ölçüt olabilirdi; belki de bunun üzerine bazı vikipedistlerin düşünceleri değişebilirdi. Olsun, belki daha sonra... Önemli olan kötü bir şeyin olmaması. İnsan merak ediyor, hergün aktif olan birini görmeyince...--Dsmurat 01:08, 19 Ocak 2008 (UTC)

  • Aaa pardon; üstteki iletiyi görmemişim. Neyse, yine de kendinize iyi bakın; kolay gelsin...--Dsmurat 01:09, 19 Ocak 2008 (UTC)

Haftanın İş birliği[kaynağı değiştir]

Bu haftaki işbirliğine katılın!


20 Ocak 2008 haftasının işbirliği Ekim-Kasım-Aralık 2006'dan beri düzenleme bekleyen maddelerin düzenlenmesi seçilmiştir.


  • Proje başlangıç: 20 Ocak 2008
  • Proje bitiş: 27 Ocak 2008

--Aycan 18:55, 21 Ocak 2008 (UTC)

Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Gulaboglu.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 15:18, 22 Ocak 2008 (UTC)
Aday gösterdiğiniz resim, seçkin resim statüsü aldı.
Resim:Elvis-nixon.jpg, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve seçkin resim seçildi. Başka bir resmi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin resim adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Machiavelli' msj 02:52, 24 Ocak 2008 (UTC)



Aday gösterdiğiniz madde, kaliteli madde statüsü aldı.
Kaykay, Vikipedi:Kaliteli madde adayları sayfasında aday gösterildi, yeterli desteği topladı ve kaliteli madde seçildi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Kaliteli madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Khutuckmsj 09:25, 30 Ocak 2008 (UTC)

Yine yöneticiliğe başvuru yapmışsınız.İnşallah seçilirsiniz.Sevgiler ve en derin saygılar iyi çalışmalar--Türkçe Öğretmeni 18:57, 25 Ocak 2008 (UTC)