İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Merve melissa çağlar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Merve melissa çağlar. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Superyetkinileti 18:57, 1 Şubat 2014 (UTC)

İş Birliği Projesi[kaynağı değiştir]

merhaba wikibronze, ben vikipediye yeni üye oldum ve iş birliği projesine katılmak istiyorum ama nasıl katılacağımı bilmiyorum.Yardımcı olabilir misiniz? --''~~*~~*~~'' (mesaj) 18:42, 1 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar Merve Melissa Çağlar! Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Aramızda yeni katılımcılar görmek çok güzel. İş Birliği Projesi'ne katılma talebiniz hakkında proje sorumluları ile, size rehberlik etmeleri için, irtibata geçeceğim. Yeni bir katılımcı dostumuz olarak Yeni Katılımcılara Tavsiyeler sayfasına göz atmayı lütfen ihmal etmeyiniz ve Vikipedi'ye aktif olarak katkıda bulunmaktan çekinmeyiniz. Katkıda bulunma ve değişiklikler yapma konusunda daha fazla bilgi edinmek için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz. Herhangi bir konuda yardıma ihtiyacınız olduğunda benimle tekrar bağlantıya geçmekten lütfen çekinmeyiniz. Sizinle en yakın zamanda ben veya İBP'den yetkili bir arkadaşımız konu ile ilgili tekrar irtibata geçeceğiz. İyi çalışmalar. --WikiBronze (mesaj) 20:10, 1 Şubat 2014 (UTC)

Merhabalar, yardım isteğinizi sağ olsun, WikiBronze İBP tartışma sayfasında iletmiş. Şu katkınızdan wiki diline pek yabancı olmadığınızı fark ettim. VP:İBP için her hafta Pazar gününü Pazartesi gününe bağlayan gece yeni bir proje belirlenir. Vikipedi:İş birliği projesi sayfasının alt bölümü de bu doğrultuda değişir. Örneğin bu gece sonlanacak, projeye VP:İBP sayfasındaki Bu haftanın projesi sizleri bekliyor! başlığına tıklayarak, yönlendirileceğin Vikipedi:İş birliği projesi/2014/5. hafta sayfasından ulaşabilirsin. Daha sonra, üst bölümdeki Kaynağı değiştir butonuna tıkla. Burada örnekleri verilmiş olan Sıralama bölümüne kendi kullanıcı adını ekle ve katılımcılar bölümüne de, # --~~~~ şeklinde imzanı at. Artık projeye katıldın demektir. Vikipedi:İş birliği projesi/2014/4. hafta katılımın, bu proje tamamlandığı için kabul edilmedi. Fakat, bu haftanın projesine katılmak isteyebilirsin. Unutma, Pazartesi günü yeni bir proje başlayacak ve ona da aynı şekilde katılman gerekecek. Yeni açtığın maddeleri veya proje doğrultusunda yaptığın değişiklikleri ise, Sıralama bölümünde ilk başta kırmızı olarak gözükecek sayfaya (Örneğin buradaki gibi...) eklemen gerekli. Bu şekilde, puan alabilieceksin. Yardıma ihtiyacın olduğunda, lütfen mesaj atmayı unutma. Hah, bu arada bende doğma büyüme İzmir'liyim kardeşim. Kolay gelsin.--i.e.msj 23:47, 1 Şubat 2014 (UTC)

Büyük/Küçük harf duyarlılığı ve İmza kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar! Vikipedi, özellikle kullanıcı hesaplarında Büyük/Küçük harf duyarlılığına sahip olduğu için Kullanıcı hesap sayfanıza referans yaparken, doğru yönlendirmeyi sağlayabilmek için buna dikkat etmeniz gerektiğini hatırlatmak isterim :) Yazdıktan sonra "önizleme"'de isminizin aşağıdaki örnekte olduğu gibi kırmızı gözüküyorsa eğer, tekrar kontrol etmenizi tavsiye ederim :)

[[Kullanıcı:Merve Melissa Çağlar|Merve Melissa Çağlar]] - Merve Melissa Çağlar (Yanlış)
[[Kullanıcı:Merve melissa çağlar|Merve Melissa Çağlar]] - Merve Melissa Çağlar (Doğru)

İmzanızı atmak için ise, "değişiklik/yazı" ekranının sol üst köşesindeki ikonuna tıklamanız veya --~~~~ şeklinde yazmanız yeterli olacaktır. İmza kullanımı hakkında ayrıntılı bilgi için buraya bakabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim. --WikiBronze (mesaj) 19:09, 2 Şubat 2014 (UTC)