Kullanıcı mesaj:Manco Capac/Arşiv7

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

2009 yılınızı kutlarım. --Kerem 233ileti 08:54, 1 Ocak 2009 (UTC)

  • Ben de şimdi tam onu düşündüm, hizmetli oldunuz iş yükünüz arttı, iletişimimiz azaldı.. Yeni yılın ilk gününde, size, ailenize Türkiye ve Dünyaya, sağlık ve barış diliyorum.. Levent Abi ileti 11:04, 1 Ocak 2009 (UTC)
  • Umarım doğru şekilde yazıyorumdur. Benim wiki' ye alışmam biraz uzun sürecek sanırım :) yardımınız için çok teşekkürler. iyi günler, iyi yıllar :) VBurak 22:29, 1 Ocak 2009 (UTC)

Colin Farrell maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Colin Farrell maddesine oyuncu şablonu ekledim. Ve altına bir fotoğra daha ekledim ama Oyuncu şablonunun sol tarafından başlayacağına her nedense yazıları çok aşağıda başlıyor. Yani fotoğrafının altından başlıyor. Tam ölçülü olmadı. Nerde bir hata yada eksiklilik var kavrayamadım. Siz yardımcı olabilirmisiniz? Yada ben nasıl düzeltebilirim. Vestmannaeyjar 19:27, 2 Ocak 2009 (UTC)

Yüklediğim resim hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Ben de zaten onu ingilizce versiyonuna yüklemeye çalışıyordum. Yanlışlıkla türkçe wikiye eklemişim. -- Arkantos

  • Evet uyarınız için teşekkürler. Zaten yüklememe gerek kalmadı.

Tekrar merhaba, Colin Farrell maddesi için size mesaj göndermiştim fakat sizden halen yanıt alamadım. Birde kullanıcı Levent Abi lisanslı resim yüklemesi için size yönlendirdi. Aynısını sizede sorayım. Orgeneral Emin Göksan için eklediğim resim lisansı aslında bu kişi vefat etmiş olduğu içindi. Peki halen hayatta olanlar için aynı lisansı eklesem olurmu? Olursa eğer adil kullanım gerekçesi nasıl olmalı bana herhangi basit bir örnek verebilirmisiniz. Yardımcı olursanız sevinirim. Vestmannaeyjar 19:27, 3 Ocak 2009 (UTC)

  • Teşekkür ederim sevgili arkadaşım.. Eskilerin bir sözü varmış, "boş oturacağına çuval ağzı aç" derlermiş.. Anlamı nedir, nereye dayanır bilmem.. Boş işlerle uğraşmaktansa, çocuklarımızın ücretsiz bilgiye ulaşacağı bir veri tabanının temeline kum tanecikleri koymaya çalışıyoruz hep birlikte.. Aslında tüm ödüller, bir tek harf düzeltmekle başlayan hepimizin. İyi geceler, sevgiler.. Levent Abi ileti 22:43, 3 Ocak 2009 (UTC)

Enerjim yettiğince ilgileniyorum; emeğe saygı göstermeye çalışarak, bazen bir kelimeyi uzunca araştırarak, bazen aceleden hata yaparak. Bazense aklım SDD'de kaldığı için yapmak istediklerimi erteliyorum. Geçenlerde şu sayfada bir SDD'sinin evrimini -biraz çocuksu olsa da- mercek altına almıştım :), belki biraz gülümsetebilirim sizi. Teşekkür ederim eksik olmayın, saygılarımla. --temaileti 22:53, 3 Ocak 2009 (UTC)

Hastalık şablonu hakkında.[kaynağı değiştir]

Selamlar. Hastalık şablonunun geçmişinde en çok sizin adınız geçtiği ve hem şablonun değişikliklere kilitli olması hem de öncelikle sizin tarafınızdan denenmesi gerektiğine inandığım için size yazıyorum. Daha önce yardım masasında sorduğum ancak cevap alamadığım bir aksaklık için şablon üzerinde biraz uğraşınca "sanırım" bir çözüm buldum. Konu hastalık şablonundaki Emedicine linki ile ilgili. Garip bir şekilde hastalık kutusunda "başlık listesi" adıyla bir link açılıyor ve linke tıklandığında ise 404 sayfa bulunamadı hatası veriyor. Bu esrarengiz link ingilizce şablonda da var ve aynen Türkçeye çevrilmiş. Ancak İngilizce şablonda bu link aktif değil. Sanırım hata İngilizce hastalık şablonu ile Türkçe şablonun yapısal farklılığından kaynaklanıyor. Çünkü incelediğim kadaryla Emedicine2 şablonları her iki dildede aynı. Çözüm ise -bence- basit bir şekilde o fazladan link silinmesi şeklinde..Aşağıda yaptığım şeyin özetini görebilirsiniz.

Hastalık şablonundaki orijinal Emedicine satırları;

|-class{{{eMedicineKonu|}}}="hiddenStructure" valign=top | width=114 align=right valign=top style="padding-right:3px" | [[eMedicine|'''eMedicine''']] | align=left | [http://www.emedicine.com/cgi-bin/foxweb.exe/searchengine@/em/searchengine? boolean=and&book=all&maxhits=40&HiddenURL=&query={{{eMedicineBaşlık}}} başlık listesi]<br />[http://www.emedicine.com/ {{{eMedicineKonu}}}/topic{{{eMedicineBaşlık}}}.htm {{{eMedicineKonu}}}/{{{eMedicineBaşlık}}}]<br />{{{eMedicine_çoklu|}}}

Eğer bu,

[http://www.emedicine.com/cgi-bin/foxweb.exe/searchengine@/em/searchengine? boolean=and&book=all&maxhits=40&HiddenURL=&query={{{eMedicineBaşlık}}} başlık listesi]

satır silinirse geriye böyle bir şey kalıyor;

|-class{{{eMedicineKonu|}}}="hiddenStructure" valign=top | width=114 align=right valign=top style="padding-right:3px" | [[eMedicine|'''eMedicine''']] | align=left | [http://www.emedicine.com/{{{eMedicineKonu}}}/topic{{{eMedicineBaşlık}}}.htm {{{eMedicineKonu}}}/ {{{eMedicineBaşlık}}}]<br />{{{eMedicine_çoklu|}}}

ve "Başlık listesi" adında bir link açılmadan sadece olması gereken linkler açılıyor..

Umarım sorunun çözümü budur. Eğer değilse sadece "iyi denemeydi" der, başka bir çözüm aramaya başlarım.

Saygılar, iyi çalışmalar...--AydinTay 10:01, 4 Ocak 2009 (UTC)

Selamlar. Haklısınız site 2006 yılında el değiştirmiş (Medscape ya da WebMD taradından satın alınmış). Ve yine haklısınız arama sistemi tamamen değiştirilmiş. Başlık (topic) sistemi ve alt kategoriler tamamen değiştirilmiş. Hatta hastalıklara ait linkler de tamamen değişmiş ama Emedicine eski linklerden "redirect" yapıyor. Emedicine sitesinin eskiden kullandığı "arama" linklerini www.archive.org adresinden kontrol ettim. Hastalık şablonunda kullanılan linkle aynı. Bu link İngilizce hastalık şablonunda da var ama o şablon kullanılınca "topic list" adında bir bağlantı oluşmuyor. Zaten düşününce bunun gereksiz olduğuda çok açık. Yani, hastalık şablonunu kullanan kişiler o hastalığa ait Emedicine linkini veriyorlar. Konuyu okuyanlar ise bu linke tıkladıklarında hastalık hakkında Emedicine sayfalarında yer alan bilgilere ulaşabiliyorlar. Burada herhangi bir "başlık listesi"ne ya da o sitenin kapsadığı bütün kategorilere ait bir link kullanmak anlamsız gibime geliyor. Saygılar, iyi çalışmalar..--AydinTay 04:26, 6 Ocak 2009 (UTC)
Selamlar. Ellerinize hastalık şablonu sağlık harika olmuş. Bence şablon bu şekliyle yeterli sayıda dış bağlantıyı gösteriyor. Çalışmayan link sadece kafa karıştırıyordu. İlgilendiğiniz için asıl ben teşekkür ederim. Saygılar, iyi çalışmalar..--AydinTay 08:22, 8 Ocak 2009 (UTC)

Mesaj sayfanız[kaynağı değiştir]

Teşekkürler. Bundan sonra bu şekilde yaparım. İyi çalışmalar.--Yzkoc 13:45, 6 Ocak 2009 (UTC)

  • İkimiz de yanılmışız silinmiş maddeye tartışma :) Silme şerefini size bırakıyorum dostum.. Levent ileti katkılar 08:48, 7 Ocak 2009 (UTC)
  • Kimileri "orta yaş bunalımı" diyor buna ama ben ortayaşı da geride bıraktım, tek açıklamam: yeni yıl, yeni isim, yeni imza vs.. Arasıra değişiklik iyidir :) değilmi? Kolay gelsin. Levent ileti katkılar 08:54, 7 Ocak 2009 (UTC)

Seçkin Maddeleri inceledim ve birçoğunun sizin tarafınızdan yazılmış olduğunu gördüm. E yazdığınız maddelere bakılırsa sizden yenilerini beklememde bir sakınca yoktur diye düşündüm. Şimdiden teşekkürler.--Zemlya Kruglıy 13:35, 7 Ocak 2009 (UTC)

Yusuf Öztürkmen[kaynağı değiştir]

TBMM 15. Dönem Milletvekilleri listesi'nde adı var. Muhtemelen doğru. Sayfayı düzenledim. Bilmiyorum doğru mu yaptım düzenleme şablonunuda kaldırdım. İyi çalışmalar. --Yzkoc 20:07, 7 Ocak 2009 (UTC)

aslantepe arena[kaynağı değiştir]

sayın Manco Capac aslantepe'yi silmişsiniz lütfen geri getirin

düzenle etiketleri hakkinda[kaynağı değiştir]

merhaba. ben sekil ve icerik olarak ansiklopedik düzene uygun olmadigini dusundugum maddelere koyuyorum duzenle etiketini. bazilarinda tereddüt ediyorum aslinda ama yine de düzenlenmesi lazim diye dusunerek koyuyorum. bundan sonra emin olmadan koymam, daha dikkatli olmaya calisirim. uyari icin tesekkurler. kolay gelsin. --LostMyMind 22:06, 7 Ocak 2009 (UTC)

Karl Dönitz Lisanslı Resmi[kaynağı değiştir]

Merhaba. Karl Dönitz'in ingilizce vikipedideki burada gördüğünüz resminin lisansını türkçe vkide bulamadım. Bu şahıs 29 sene evvel öldüğü için lisansına Promosyon lisansı versem ve Türkçe vikipedimize eklesem ve tabiki adil kullanım geekçesinide eklerek katkıda bulunsam olurmu? Yoksa illaki ing. vikipedideki aynı lisansı vermem mi gerekir? Lütfen yardımcı olurmusunuz? İyi çalışmalar dilerim. Bahriyeli 09:29, 8 Ocak 2009 (UTC)

Nasılsınız? buradaki yorumunuzu açıklar mısınız? Eğer madde hem taslak değil hem de tam bir taslak olmayan madde değilse nedir o zaman? --Manco Capac ⇨⌨ 15:35, 8 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba Manco Capac :) Sözünü ettiğiniz yorumda, Sinclair ZX Spectrum maddesinin taslak olmayacak kadar gelişmiş olduğunu, bu nedenle taslak kıstaslarını karşılamadığını kast ettim. Öte yandan, şimdi maddeye tekrar baktığımda bunun biraz şüpheli olduğunu da fark ettim. Dört cümlesi, resmi, resimaltı cümlesi ve kaynakçası olsa bile, taslak olup olmadığı tartışmalı. Bazı kullanıcılara göre "taslak" şablonunu daha erken kaldırdığımın farkındayım, ama bu madde bana göre bile hâlâ taslak sayılabilir. Taslak şablonunu tekrar eklemek yerine maddeyi biraz genişleteceğim. İyi çalışmalar, Filanca 21:17, 8 Ocak 2009 (UTC)

Aslantepe Türk Telekom Stadyumu[kaynağı değiştir]

Merhaba MAnco:

sayfayı silme gerekçeniz olarak:

Merhaba, o iş biraz karışık. Önce maddenin kendisini şimdi hangisi idi hatırlamıyorum, telif için sildim. Tamamı ODTÜ'nün bir sitesinden kopyalanmıştı. Ondan sonra ona yönlendirilmiş diğer sayfaları temizlik amaçlı sildim. Fakat bu arada sildiğim bir sayfanın geçmişi olabileceğinden şüphelendiğim için geri getirdim geçmiş taraması yaptım. Ancak sonra gördüm kü onun geçmişindeki sayfa da ilk sildiğim syafa ile aynı ve telifli. Dolayısıyla sonuç olarak hepsini sildim. Maddeyi geri getirmemi isteyen kişiye de bu konuda bir mesaj attıp kendisini telifli içerik konusunda uyardım. NAsıl sizce yeterli bir yanıt mı bu?

göstermişsiniz. ama o odtü sayfası zaten vikiye referans veriyor. zaten kayıt tarihlerine bakarsanız göreceksiniz. [1]

onu geçtim. Aslantepe ile iglgili sayfayı ekre teker ben hazırladım. ODTÜlü öğrenciler gezi düzenleyip aslantepeye gittiler ve sayfalarına da vikiden bilgi koymuşlar. HAtta ben de o sıradaaslantepedeydim ve beraber gezdim stadı. bu yaklaşık1 ay önce. Vikideki sayfanın geçmişni ve düzenlemeerini inlerseniz onun vik kullanıcıları tarafında yazıldığını göreceksiniz. Sayfanı eskihalinin geri getirilmesini istiyorum. çok uğraştım osayfaya. hatta çizimler vsç ekledim. Bu konulara daha özen göstermelisiniz.--Qwl ye yaz 13:17, 15 Ocak 2009 (UTC)

O sitede tarih olarak bir hata olabilir, ancak onlar referans olarak vikipediyi göstermekteler. en altta adresi yazmakta. KOntrol etmişsenizözür dilerim. amaonlarbizden aldılar. O sayfanın büyk çoğunluğunu ben hazırladım. 1 sene üzerindedir ve zaman zaman yenilemeye çalışırım. değişiklik tarihlerimden kontrol edebilirsiniz. Bu konuyu düzeltirsenizmemnun olurum.--Qwl ye yaz 14:48, 15 Ocak 2009 (UTC)

Hayır hayır. sayfanın ismi değiştirildiği için belki kayıtları kontroletmekte birsıkıntı olabilir. Stadın ismi belirsiz iken bir çok isim değişkiliğine uğradı. o şekilde kontrol edebilirmisiiniz. ya da birönceki silme kayıtları falan olabilir.sistemin nasıl çalıştığını bilmiyorum, kusura bakmayın--Qwl ye yaz 14:54, 15 Ocak 2009 (UTC)

Çok teşekkür ederim. sayfanın içerisine her başlıkta olduğu gibi zaman zaman kopyala yapıştır eklemeler de yapılıyor. onları da elimden geldiğince temizlemeye çalışıyorum. çok teşekkür ederim. --Qwl ye yaz 15:04, 15 Ocak 2009 (UTC)

Chuck Norris[kaynağı değiştir]

Merhaba. Beni bir şey öğrenmek istiyorum. Mesela Chuck Norris'in ing. vikideki sayfasının sağ üst köşesinde burada görmüş olduğunuz gibi kilit resmi var. İçeriğine bir türlü giremiyorum. Değişiklik yapamıyorum. Bunu nasıl aşabilirim yada ing. vikiye üyemi olmak gerekir? Ben zaten kayıtlı kullanıcıyım. Niye giremiyorum, niye değiştir seçeneği yok bu sitede. Yardımcı olabilirmisiniz. İyi çalışmalar. Bahriyeli 18:54, 11 Ocak 2009 (UTC)

Küresel Kullanıcı Hesabı Sorunu[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Verdiğiniz bilgi için size çok teşekkür ederim. Tercihlerim kısımından küresel hesaba girdiğimde Aşağıdaki sitelerdeki "Bahriyeli" isimli hesap otomatik olarak birleşik hesaba eklenmiştir: yazısı yazdı ve aşağı kısmındada 16 tane diğer viki hesapları çıktı ama bir sorun oldu. Ben hala Chuck Norris sayfasına ing.vikide girememekteyim. Hala ing. vikide kilit resmi var :( Sorun ne olabilir? Bir yerde eksik bişeymi yaptım?

Birde acaba ben bir kayıtlı vikipedist kullanıcı olarak mesela içeriği yetersiz yeni oluturulmuş maddelere sil şablonu koyabilirmiyim? Yetkim varmıdır? Yoksa illaki hizmetliler mi yapıyor bunu?

Ve bir de herhangi bir maddeyi başka bir dile çevirebilmek için özel bir sistem mi var? Yoksa yabancı dil bilen vikipedistlermi çeviri yapıyorlar? Kolay gelsin. Bahriyeli 14:43, 12 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba, Yuen Biao maddesi için burada gördüğünüz filmindeki ekran görüntüsünü ekledim. Verdiğim lisans ve adil kullanım gerekçesinde herhangi bir yanlış yada eksik varmıdır size danışmak istedim. Lütfen inceleyebilirmisiniz, İyi çalışmalar dilerim, kolay gelsin. Bahriyeli 23:51, 12 Ocak 2009 (UTC)

  • selam manco capac, "eminim ki okuyorsunuz gibi imalı laflar kullanmamalarını rica ediyorum", cümlesinin adresi sanırım benim..:) ortada ima yok, tam olarak "sanıyorum ki bütün tartışmaları okuyan biri olarak" demişim. yani, tartışmayı izlediğinden neredeyse eminim. genellikle ima etmem, doğrudan söylerim. hele de anladığımdan ve anlaşıldığımdan emin olduğum kişiler ve durumlar söz konusu olduğunda bu kesinlikle böyledir. yine de yanlış anlaşılma varsa yazının ifade gücü eksikliğindendir. selamlar. --kibelemesaj 10:01, 13 Ocak 2009 (UTC)
  • o tetik var ya o tetik.. bir bulursam, önce kendim için, sonra da tetiklediklerim için sonsuza kadar yok etmeyi planlıyorum.. :) selamlar. --kibelemesaj 10:20, 13 Ocak 2009 (UTC)
  • Günaydın; yorma kendini; daha çoooook iş var :) {{subst:Mad}} yeter. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 07:09, 14 Ocak 2009 (UTC)

İyi günler. Acaba size iki cümle versem çevirebilir misiniz? Sormadan cümleyi yazmak istemedim. --Olağan Şüpheli 08:10, 14 Ocak 2009 (UTC)

"Bale's dislike of his costume, which heated up regularly, helped him get into a necessarily foul mood. He said, "Batman's meant to be fierce, and you become a beast in that suit, as Batman should be – not a man in a suit, but a different creature".

Küresel Hesabım[kaynağı değiştir]

Merhaba, 12 Ocak'ta size mail atmıştım. İng. vikideki baı maddeler kilitli ve giremiyordum. Sizin yönlendirmenizle tercihlerim kısmından küresel hesabımı aktif ettiğim halde o günden bugüne halen kilitle karşılaşıyorum. Sorun nedir acaba anlayamadım. Yardımcı olabilrmisiniz, daha ne yapmam gerekir? İyi çalışamalar Bahriyeli 13:44, 16 Ocak 2009 (UTC)

Küresel hesabım[kaynağı değiştir]

Merhaba, login oluyormusunuz diye sormuşssunuz. Yani ing. vikiye girdiğimde yukarıda Bahriyeli kullanıcı adım yazıyor. Login bu oluyor herhalde. Ama ön belleği boşaltın derken hangisi önbellek oluyor onu bilemedim. Nasıl boşaltacağım?

Bir sorum daha solacak size. Gerçeğe Çağrı maddesine film posteri ekledim. Film şablonunda gördüğünüz gibi biraz bozuk çıktı. Sağda ve yukarı tarafta image ve 220px falan yazıyor. onu nasıl düzeltip eklediğim posteri doğru bir şekilde ortalayabiliriz? Bahriyeli 09:26, 17 Ocak 2009 (UTC)

Telif incelemesi[kaynağı değiştir]

  • Pardon, rahatsız ediyorum ama bildiğim kadarıyla siz resimlerin telif etiketlerini inceliyorsunuz. Eğer doğru biliyorsam;
  • Resim:Köyün üstten görünümü.JPG
  • Resim:Sarıkaya haritası.jpg
  • Resim:Çıkrıkçı Köyü İlköğretim Okulu.JPG
  • Resim:Köye ulaşımı sağlayan asfalt yol.JPG bu resimleri de inceleyebilir misiniz? Lisanslarının doğru olduğundan şüphem yok fakat incelemenizi rica ediyorum. Teşekkürler --Reality006 16:30, 17 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Merhaba, film şablonundaki yardımınız için teşekkür ederim. Gözden kaçırmışım. Resim: kelimesini silersem zaten afiş ortalanıyormuş. Ayrıca küresel hesabım halen aktif değil. Film şablonu mesajımdada size belrtmiştim. Tekrar okurmusunuz. Bunun için ön belleği nasıl boşaltacağım? Bahriyeli 11:34, 18 Ocak 2009 (UTC)

Siz ne yapıyorsunuz? Sildiğiniz Yanina Wickmayer maddesini çevirecektim ben! Şablon da eklemiştim, ışık hızıyla çeviremem! --Maniaqq msj → 19 Ocak 2009

Bakınız da bakınız. --Khutuckmsj 09:39, 20 Ocak 2009 (UTC)

Ne? Hiç çeviri yapmadım mı? 4 madde çevirdim ben! --Maniaqq msj → 20 Ocak 2009

köy çeşmesindeki site[kaynağı değiştir]

Selamlar, birkaç örnek istemiştim bulabildiklerinizi bana madde ismi halinde yazabilir misiniz. Benim baktıklarım da büyük bir sorun gözükmüyor, örneğin Ernesto Che Guevara maddesinde GNU lisansına ait olduğu açıkça belirtilmiş.--Machiavelli' msj 19:39, 21 Ocak 2009 (UTC)

  • manco selam, hazır ana sayfayla uğraşırken aklıma geldi. neden bizim ana sayfamızda bütün dillerin bağlantıları yok, bir fikrin var mı? kolay gelsin. --kibelemesaj 10:06, 22 Ocak 2009 (UTC)
  • hey allahım, senin tetikler yine devrede mi acaba, yoksa bu sefer de ben mi alınıyorum? öylesine basit bir soruydu işte, ortaya attım, alan alır.. :) --kibelemesaj 10:24, 22 Ocak 2009 (UTC)
  • :) tamamdır.. şu sayfaya bakarken aklıma düştü.. aslında bütün dillere bağlantı vermek, hepsine ulaşılırlık iyi fikir gibi geldi. dillere meraklı olanlar için mesela. bir de şu andaki liste o tür bir kıstasa göre mi bakmak gerek. gördüğün gibi attım ortaya, kaçıyorum.. :) --kibelemesaj 10:33, 22 Ocak 2009 (UTC)
  • mesela şöyle bir son değişiklik sayfası görmek ferahlatıcı olabilir.. --kibelemesaj 10:35, 22 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba, şu değişikliğinizde hala ısrarlımısınız? Kolay gelsin --Manco Capac 11:24, 23 Ocak 2009 (UTC)

  • Selam. Çok kısa bir madde. İlave edeceğini düşünmüştüm ama eden yokmuş. Birde ısrar mısrar söz konusu değil. Sadece Vikipedi kuralına göre etiketi yapıştırmıştım. Bir hizmetli olarak söz konusu maddenin kısa içerikli bir madde olmadığını düşünüyorsanız etiketi kaldırabilirsiniz. Takabeg ileti 19:37, 23 Ocak 2009 (UTC)

Birde maddede mevcut olan cümleler ansiklopedik midir sizce? Onu da incelerseniz iyi olur. Takabeg ileti 19:41, 23 Ocak 2009 (UTC)

Batman Forever[kaynağı değiştir]

Merhaba. Batman Forever maddesini açtım fakat daha önceden Batman Daima adlı aynı film 28 Kasım 2008'de oluşturulmuş. Dolayısıyla ortada 2 aynı film var. Benim oluşturduğum madde daha içerikli ve kaliteli. O yüzden Batman Daima maddesini silebilirmisiniz. Eğer silerseniz ben Batman Forever'ın ismini türkçe yapacağım. Bahriyeli 21:24, 23 Ocak 2009 (UTC)

Sayın Manco_Capac,
Çalıkuşu (film, 1966) adlı maddeye 78.191.10.24 adlı vikipedist (ilk ve tek entry'si) geniş bir özet eklemiş. Aslında yazılanlar çok güzel ve filmi (romanı) çok iyi anlatıyor. Ancak İnternetteki ödev sitelerinden birinden olduğu gibi kes/yapıştır yapılmış. Belki 10-15 sitede aynı metin var (onlar da birbirlerinden kopyalamışlar, sitelerden birkaçı şunlar: [2], [3], [4], [5], [6]). Anlaşılan bu bir öğrenci ödevi, ödev sitesine upload etmiş, diğer siteler de birbirlerinden kopyalamışlar. Belki de ödevi ilk upload eden kendi ödevini buraya da eklemiştir, ama bunu bilemeyiz.
Bu durum Vikipedi için bir telif sorunu çıkartır mı sizce? (keşke çıkartmasa)--docbaba 09:29, 24 Ocak 2009 (UTC)Docbaba mesaj

Merhaba Manco Capac. 17:40 saatinde yaptığım araştırmada bütün hizmetli ve bürokratların silme kayıtlarına baktım. Sadece 26 Ocak 2009 P.tesi günü için geçerli sonuçlar da o kadar hizmetli ve bürokratın içinden sadece 4 tanesi silmiş. İşte sonuçlar:

SONUÇLAR

  1. Levent (48 madde ile)
  2. Metal Milita (10 madde ile)
  3. Homonihilis (9 madde ile)
  4. Manco Capac (yani siz ) (1 madde ile)

--Dolphinileti 15:50, 26 Ocak 2009 (UTC)

İşte burada! --Kemal K.ileti 08:55, 27 Ocak 2009 (UTC)

  • Merhaba, eğer telif konusunda iyiyseniz şu resme uygun bir şablon bulabilmeniz mümkün müdür? --♪♫Berkay0652|ileti 09:39, 27 Ocak 2009 (UTC)
  • Peki. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 09:55, 27 Ocak 2009 (UTC)

Bugün de hep SD'de size rastlıyorum. Bir ricam olacak: Şu sayfayı silmenizi rica edeceğim. Stronger (Sugababes şarkısı) maddesini açtığım için Stronger (şarkı) başlığını "Stronger (Kanye West şarkısı)" olarak değiştirdim. "Stronger (şarkı)" başlığını da "Stronger" sayfasına yönlendirdim. Ancak isim değişikliğinin sonucunda "Stronger (şarkı)" sayfasının tartışması, "Stronger (Kanye West şarkısı)" başlığının tartışmasına yönlendi. El atarsanız sevinirim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 14:51, 27 Ocak 2009 (UTC)

Selamlar Manco Capac. Almanya maddesi üzerinde çalışmaktayım fakat referans kısmında cite-web denen şeyin kullanımında sorun var. İngilizce wikiden çevrilen maddeler bunu içeriyor.Acaba bu referans Türkçe vikipedi sayfalarına girdiğinde direk çalışmasını sağlayabiliri miyiz? Yani bunun ayar yeri falan yok mu.? Ben bunu yazdığımda direk düzgün bir şekilde kullanılabilsin--Kızıl Şaman 14:52, 27 Ocak 2009 (UTC)

Çok sağol dostum, biraz uğraştım değişik bi tarz buldum şimdi iyi oldu.--Kızıl Şaman 18:50, 27 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba Manco Capac. 18:28 saatinde yaptığım araştırmada bütün hizmetli ve bürokratların silme kayıtlarına baktım. Sadece 27 Ocak 2009 Salı günü için geçerli sonuçlar da bugün bir değişiklik yaparak ilk 3 kullanıcıyı açıklayacağım. İşte sonuçlar:

SONUÇLAR

  1. Levent (104 madde ile)
  2. Manco Capac (yani siz ) (9 madde ile)
  3. Homonihilis (3 madde ile)

--Dolphinileti 16:32, 27 Ocak 2009 (UTC)

İşlerinize ve ailenize zaman ayırdığınızı düşünmeme karşın; Vikipedi'yi aksatmamaya çalışmanız; güvenli ve doğru adımlarla ilerleyerek Türkçe Vikipedi inşasına damlalar katma yoluyla zenginleştirdiğiniz çokyönlülüğünüzü bu renklerle kutluyorum; sevgiler. Levent ileti katkılar

Merhaba, Pelé maddesinde Pele'nin wikimedia commons daki resmi nedense türkçe vikipedimizde çıkmıyor. İnceleyebilirmisiniz lütfen!! Nerde terslik var anlayamadım. Bahriyeli 00:05, 30 Ocak 2009 (UTC)

Selam. Türk-Azerbaycan devletleri maddesini silmek ya da bilgileri uygun maddelere aktarmak için SAM göstermemiz gerekiyor mu? Yoksa Madde 8'den silinebilir mi? Takabeg ileti 09:26, 30 Ocak 2009 (UTC)

  • Ne yazık ki tarih konusunda çok bilgili olmadığım için size net yanıt veremiyorum. Bunun için ben maddeyi Direkt silme kararı veremedim. Ancak sizin bilginiz dahilinde madde özgün araştırma ya da güvenilmez bilgiler oluşturuyor ise lütfen SAM yapınız. Ben oluşan şüphelkerin giderilmesi için gerekli etiketlemeleri yaptım ancak oylama yapılırsa topluluğun fikrini alarak hata yapma riskimizi minimize etmiş oluruz kanısındayım. --Manco Capac 11:03, 30 Ocak 2009 (UTC)
Teşekkür ederim. En kısa zamanda SAM gösterecem. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 11:09, 30 Ocak 2009 (UTC)
  • Merhaba,
    Yazışmadık ne zamandır, umarım iyisinizdir. Şunun sebebini anlayamadım? İyivikiler... homonihilis // ileti 12:09, 30 Ocak 2009 (UTC)
İnanırım tabii neden inanmayayım. Bilgisayarın "halt" etmesi demek ki , oluyor böyle şeyler. Ben de yazdıklarımı beş defa falan okudum, acaba bir yamuk mu yaptım diye. Neyse, robotluk konusunda haklısınız, ben de bu ara biraz daha nadir geliyorum ve rutin işler yapıyorum. Daha geniş zamanlarda görüşmek dileğiyle... İyivikiler... homonihilis // ileti 14:58, 30 Ocak 2009 (UTC)

Khali maddesi[kaynağı değiştir]

Merhaba. The Great Khali maddesi ile Khali maddesi aynıdır. Fakat The Great Khali maddesi ilk önce açıldığı için ve kaliteli olduğu için Khali maddesinin silinmesi gerekir. İnceleybilirmisiniz lütfen. İyi Çalışmalar Bahriyeli 21:18, 30 Ocak 2009 (UTC)