Kullanıcı mesaj:Exocetus

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin. - Yardım gönüllüleri.


VikiÇağrı: Memleketini tanıt![kaynağı değiştir]

Vikipedi'de doğduğun veya oturduğun il, ilçe kasaba ya da köy hakkında bir sayfa var mı diye bir ara... Buldun mu? Bu hâli ile senin memleketine yakışıyor mu, kendine bir sor! Daha anlatılması gereken ne kadar çok şey var değil mi? Eklenmesi gereken nice resim...

Eğer "bu hâli ile benim memleketime yakışmaz" veya "koskoca ansiklopedide nasıl olur da memleketim hakkında madde bulunmaz" diyorsan kolları sıva ve onu sen tanıt! Zannettiğin kadar zor değil. Sadece birkaç biçem kuralına dikkat etmen ve tarafsız, ansiklopedik bir dil kullanman gerek. Safranbolulu arkadaşlar ne güzel derlemişler, sen neden yapamayasın?

== İlk fdg g fg fg df

Biz de görelim![kaynağı değiştir]

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle: {{KM-Kişisel}} (bunu kopyala yapıştır). "Hakkını helal etmediğin" resimler, telif ihlalinden silinebilir.

Vikipedi:VikiProje Türkiye yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

Türkiye'nin yerleşim birimleri hakkında nasıl katkıda bulunabileceğini buradan daha ayrıntılı öğrenebilirsin. Örneğin; maddede kullanabileceğin şablonlar, sayfanın daha düzgün görünmesini sağlayacaktır, doğru kategoriye eklersen arayanlar daha kolay bulacaktır vb.

Kolay gelsin!


  • merhaba, Malakka Boğazı maddesi de varmış zaten, gözümden kaçmış. bu durumda kendi bilgilerinizi ilk açılan maddeye aktarırsanız bunu da oraya yönlendiririz. böylece eskisinin geçmişi yokolmamış olur. teşekkürler. --kibelemesaj 19:53, 29 Temmuz 2007 (UTC)

Öncelikle Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Yaptığınız katkılar için teşekkür ederiz. Ancak madde sayfalarında mümkün olduğunca, çok gerekli değilse bold/kalın harf karakteri kullanmaktan kaçınıyoruz. Bir de eğer isimleri ilerde madde olarak açmayacaksanız mümkünse madde taslağı haline getirmeyiniz. teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 11:47, 30 Temmuz 2007 (UTC)

Haklısınız, ben galiba anlatamadım; Şimdi eğer shetland adaları'nı şetland şeklide ekliyorsak, oradaki clarence yazısının da klerıns yazılması gerekmiyor mu? bunu niye yapmıyoruz? çünkü clarence de, shetland da özel isim. aynı şekilde başka dillerdeki viki'lerde de bizim şehirlerimizin isimlerinin olduğu gibi yazılması gerekiyor.
bunun dışında vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz ve bunu oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirmenizi yürekten takdir ediyorum. umarım eleştirel yaklaşımım yapıcı olmuştur ve hevesiniz kırılmaz. iyi geceler dilerim. Levent Abi ileti 23:20, 31 Temmuz 2007 (UTC)

Lütfen madde başlıklarını Türkçe'ye uygun olarak, ilk harf büyük sonraki harfler küçük olarak açınız. Teşekkürler. --Mefistofales Messaggio 00:58, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Bir de açacağınız maddede başka sitelerden alıntı yapmayınız. Kaynak olarak yararlanabilirsiniz ancak başka bir siteden birebir alıntı yapamazsınız, maddeyi kendiniz oluşturmalısınız. --Mefistofales Messaggio 01:00, 1 Ağustos 2007 (UTC)

Bahsettiğiniz resmi bana yollayın, halledeyim. İyi çalışmalar. (levent.aksel@gmail.com) Levent Abi ileti 18:10, 8 Ağustos 2007 (UTC)

İlgili maddede yaptığınız değişikliği geri aldım. Çünkü muhabere ile muharebe farklı şeylerdir ve orada bahsedilen konu muhabere yani haberleşme iletişim dir. Saygılarımla.--Erkan 11:25, 10 Ağustos 2007 (UTC)

Uçak muühendisi olmam gereği havacılıkla biraz ilgiliyim...--Erkan 19:52, 12 Ağustos 2007 (UTC)
Hoşgeldiniz, Exocetus. Vikipedi:Silinmeye aday maddeler/İntihar yöntemleri sayfasında oy kullandığınızı gözlemledik. Şüphesiz ki, topluluk içinde katılım teşvik edilmektedir, fakat çok yeni bir kullanıcı olmanız nedeniyle oyunuz geçerli sayılmayabilir. Bunun Vikipedi'de normal bir uygulama olduğunu ve oy verme sistemimizin kasıtlı olarak kötüye kullanılmasını önlemek için gerekli olduğunu bilmenizi isteriz. Vikipedi'de anketler, topluluğun fikrini öğrenmek amaçlı olup tam olarak bir kişi - bir oy gibi düşünülmemelidir. Ancak, Vikipedi'ye katkıda bulunmaya lütfen devam edin ve politikalar hakkında fikirlerinizi açıklayın. Teşekkürler.

--Machiavelli' msj 13:26, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Rica ederim.Bazı önemli politikaların özetleri.--Machiavelli' msj 13:39, 27 Ağustos 2007 (UTC)

Güzel şablon

kızılsungur® 00:07, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz![kaynağı değiştir]

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yüklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

M. M. ileti 22:32, 9 Ağustos 2008 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Exocetus,

Oluşturmuş olduğunuz Magnitüd adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Pınar (mesaj) 07:15, 3 Ocak 2011 (UTC)

Mutlutopuz 17:44, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Mutlutopuz 17:46, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Mutlutopuz 18:03, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Mutlutopuz 18:08, 20 Mayıs 2012 (UTC)

Dosya:Transport A380 TR.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Satirdan kahraman. Oluşturduğun Dosya:Transport A380 TR.jpg maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Çift kopya dosya" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Satırdan Kahraman (mesaj) 09.16, 19 Şubat 2021 (UTC)[yanıtla]

Yeni bir mesajınız var
Yeni bir mesajınız var
Merhaba, Exocetus. Yeni bir mesajınız var. Tartışma:Richter ölçeği.
Bu bildiriyi dilediğiniz zaman {{mesajbildiri}} şablonunu kaldırarak silebilirsiniz.

— Bu imzasız görüş Nedim Ardoğa (mesajkatkılar) tarafından 16.41, 29 Eylül 2021 (UTC) (UTC) tarihinde eklenmiştir.[yanıtla]

Emirates logo.png adlı dosya kullanılmıyor[kaynağı değiştir]

Bu şablon yerine koyma yöntemiyle eklenmelidir.

Emirates logo.png adlı dosyayı yüklediğiniz için teşekkürler. Açıklama sayfasında belirtildiği üzere dosya, adil kullanım dosyasıdır ve Vikipedi'de adil kullanım politikası kriterlerini sağlamak zorundadır. Ancak şu anda bu dosya hiçbir maddede kullanılmamaktadır. Eğer dosya maddeden çıkarıldıysa, neden çıkarıldığını kontrol ediniz. Eğer kullanılabilir olduğunu düşünüyorsanız yeniden ekleyebilirsiniz. Ancak resmin adil kullanım politikasına uyduğundan emin olunuz.

Önümüzdeki yedi gün içinde dosya hala kullanılmıyorsa silinecektir. Dosya zaten silindiyse, silen hizmetliden geri getirme talebinde bulunabilir ve sorunu çözme şansı isteyebilirsiniz. Sorularınız için danışma masasını kullanabilirsiniz. Diğer yüklediğiniz dosyaları kontrol etmek istiyorsanız bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz. Teşekkürler. ‒ToprakM  22.47, 2 Şubat 2023 (UTC)[yanıtla]