İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Dalgakiran1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Dalgakıran Kompresör silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Dalgakıran Kompresör) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dalgakıran Kompresör sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Sputnik 16:41, 17 Mart 2016 (UTC)

Dalgakıran Kompresör[kaynağı değiştir]

merhaba sayfada nereleri doldurmam gerekiyor acabaBu imzasız yazı Dalgakiran1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Dalgakiran1. Açtığınız sayfa silinmeye aday gösterilmiş. Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) sayfasını incelemenizde fayda var. Kriterlere uyması gerekiyor. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 18:52, 17 Mart 2016 (UTC)

Dalgakıran Kompresör[kaynağı değiştir]

merhaba bızım sayfamıza neden boyle bir karar verdiniz en kısa zamanda diğer içerikleri de ekliyeceğiz Bu imzasız yazı Dalgakiran1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Dalgakıran Kompresör[kaynağı değiştir]

merhaba bay çizer bizim sayfamızı neden silinmesi için oylamaya sundunuz acabaBu imzasız yazı Dalgakiran1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Daldakiran1. Ben oylamaya çıkarmadım. Kullanıcı:Sputnik1907 çıkarmış, Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dalgakıran Kompresör sayfasına neden silinmemesi gerektiğini yazabilirsiniz. Vikipedi:Kayda değerlik (organizasyonlar ve şirketler) sayfasını inceleyip, eklediğiniz metin kriterlere uyuyor mu diye kontrol edebilrisiniz, uymuyorsa kriterleri yerine getirmeye çalışabilirsiniz. İyi çalışmalar...Vikiçizer (mesaj) 21:17, 17 Mart 2016 (UTC)

Dalgakıran Kompresör[kaynağı değiştir]

merhaba kabalık gibi olmasın ama lütfen benimle eğitmen ilgilenebilir mi veya ona nasıl mesaj yazabilirim kendisine mesaj atamıyorum çünki kendisi benim sayfama onay verip sadece içerik eklenmesi gerekiyor demişti rica ediyorum sayfamda sirketimiz hakkında bilgi veriyoruz Atlas copco sayfasının ki gibi yapmaktayız ve verdiğim bilgilerin hepsi web sitemiz de mevcutturBu imzasız yazı Dalgakiran1 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Dalgakiran1, Eğitmen'in mesaj sayfasına aynen bu mesajı da kopyalıyorum. Oylama sayfasına görüşlerinizi-düşüncelerinizi yazabilirsiniz. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 14:55, 18 Mart 2016 (UTC)

Teşekkür ediyorum Vikiçizer ilgilendiğiniz için Dalgakiran1

Madde kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı için silinmiş. Yukarıda Vikiçizer bağlantısını vermiş, ancak zannediyorum okumadınız. Buradan bağlantıyı okumanızı tavsiye ederim. --Eldarion 12:18, 23 Mart 2016 (UTC)

Deneme tahtası kullanımınız hakkında[kaynağı değiştir]

Deneme tahtasını başarıyla kullandınız. Teşekkürler--Hkn-bot (mesaj) 08:40, 14 Nisan 2016 (UTC)