İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Dalgakıran Kompresör

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:52, 20 Mart 2016 (UTC)

Dalgakıran Kompresör[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerliliği olmayan bir firmanın, reklam amaçlı açtığı bir sayfadan ibaret. Nasıl onaydan geçmiş anlayamadım. Kayda değerse bile, onaydan geçmemesi gerekiyordu zira sayfa şu anki haliyle reklam broşürü gibi. Büyük ihtimalle içerik de telifli. Sayfanın kayda değer olduğunu düşünmüyorum. Takdirinize sunuyorum. Sputnik 16:41, 17 Mart 2016 (UTC)

   merhaba size mesaj gönderemediğim için buradan yazıyorum sayfayı daha dolduramadık ve verilen süre içerisinde kaynaklarla ekleyeceğiz niçin silinmesi için oylattırıyorsunuz
  • Silinsin Silinsin Kayda değer değil.--RapsarEfendim? 00:48, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin--Dr. Coalmesaj 00:49, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer değil. -- Hakan·IST 08:07, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kayda değer değil --İnternionmsj 11:34, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddenin oluşturulma tarihi 17.03.2016, bugün ki tarih 18.03.2016. Madde yeni bir madde olarak revizyon kontrolünde karşıma çıktı. Önce reklam olarak değerlendirdim. "Hızlı sil" şablonu eklemeden araştırma ihtiyacı duydum ve madde üzerinde çalışmaya başladım. Kısa süreli İlk araştırmam sonucunda, maddenin geliştirilebilir olabileceğini düşünerek, {{çalışma var}} şablonu ekledim. Bir-iki şey ekledikten sonra aynı gün bir kullanıcı tarafından SAS etiketi eklendiğini gördüm. Maddenin tartışma sayfasında açıklama yaptım ve sas etiketini kaldırdım. Ve aynı gün "Sayfa içeriğinin reklam bröşürü gibi olmasının sebebi "hala çalışma olması" olsa bile bunun kayda değerlikle ne ilgisi var? Sayfanız bitince de şirket aynı şirket. Ne hakla kafanıza göre kayda değer olduğuna karar verdiniz de SAS'tan kaldırıyorsunuz?"tartışma sayfasına düşülen not. "..Nasıl onaydan geçti anlayamıyorum..", v.s.. gibi ifadeler.. Özetle: Maddeye onay verip, kimse bir yere gitmedi. Konu, amaç, eğer vikipediyi geliştirmekse lütfen.. Şablon ekledim üzerinde çalışıyorum. Müsaade edilirse çalışmam devam ediyor ve edecek. Ondan sonra sas'a getirilsin veya getirilmesin. Topluluğun takdirinde. Ona sözüm yok. Hemen kafadan reklam teşhisi ile madde silinmez ki. Şayet madde, şirket ve reklam anlamında tartışılmak isteniyor ise , mevcut olanlar burada . Bu maddenin de kesin kayda değer olduğu şeklinde benim bir iddiam yok. Tek derdim müsaade edilirse, geliştirip vikipedi politikasına uygun hale getirmeye, dolayısı ile bir madde kazandırmaya çalışacağım. Herhalde meramım anlaşılmıştır ? ..--Eğitmenmsj 21:15, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Yukarıda yaptığım açıklamalarıma ilave olarak; maddeyi düzenlediğimi, reklam unsurlarını kaldırdığımı ve kaynaklar eklediğimi söyleyebilirim. Kalmasını hem bu yönden ve hem de (şu başlıklar altında mevcut olan diğer maddeler ile de mukayese edildiğinde) özellikle Kd 'lik anlamında ikincil kaynaklarca da konu edilmiş olması göz önüne alındığında, politikaya uygunluğunun yerinde olduğunu düşündüğümden..--Eğitmenmsj 23:20, 18 Mart 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Yeterince düzenlenip reklamlardan arındırılmamış: Ürünler başlığı - Kaliteli güvenli bağlantı elemanları. Madde reklam amaçlı ve KD değil. --Kudyaz 11:30, 20 Mart 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.