Kullanıcı mesaj:Baycu74

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Baycu74![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da yandaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin. İyi Vikilemeler... --Vikipedist 13:11, 24 Aralık 2008 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Reklam link ekleme[kaynağı değiştir]

Maddelere ilgisiz ya da seri halde (spam) dış bağlantılar eklemek vandalizm olarak değerlendirilir. Vikipedi'yi reklam aracı olarak kullanmaya devam etmeniz halinde Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenecektir.--Eldarion 08:25, 25 Aralık 2008 (UTC)


Eksik kaynak ve lisans bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 22:15, 27 Aralık 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 23:10, 27 Aralık 2008 (UTC)

İyivikiler... homonihilis // ileti 00:55, 28 Aralık 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz. Ancak zengin içerikli madde eklemek adına da telif ihlalinde bulunmamalı ve eklediğiniz içeriğin ansiklopedik ve kayda değer olup olmadığına dikkat etmelisiniz. Bu hassas konuyla ilgili olarak Telif hakları sayfasını inceleyebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
-- fcn (m) 20:31, 18 Eylül 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

yabancım 10:45, 5 Ekim 2009 (UTC)

  • Küçük bir not: Resmin yeni versiyonunu yüklemeniz bir şeyi değiştirmiyor. Yalnızca eksik bilgilerin tamamlanması gerek. Bunun için yeniden yüklemeye gerek yok. --yabancım 11:53, 5 Ekim 2009 (UTC)
  • Gerekli değişiklikleri yapabilmem için yardım edebilir misiniz? Kafam karıştı, kaynak bölümüne "sahibinden.com sitesinden alınmış resmi logo" diyorum yine olmuyor. Bir türlü düzeltemiyorum, acemilik. Yardım eder misiniz?
  • Elbette, yardımcı olmaya çalışırım. Kaynak bir internet sitesiyse, ki bu dosya için durum bu, kaynağı url cinsinden, yani tıklandığında dosyanın bulunduğu sayfa açılacak şekilde yazmalısınız. (Çoğunlukla adresin başındaki http:// kısmı atlanıyor.) Bunun için genellikle dosyayı aldığınız sayfanın adres çubuğunda bulunan tam adresi kopyalayıp, ilgili şablonda "kaynak" kısmına yapıştırabilirsiniz. Bir de mesajlarınızı ilgili kullanıcının mesaj sayfasına yazarsanız mesajdan hemen haberimiz olur. Buraya yazınca, ancak tesadüfen görebiliyoruz. Başkaca sorunuz olursa lütfen sormaktan çekinmeyin. --yabancım 12:04, 5 Ekim 2009 (UTC)
  • Yapabildim mi bilmiyorum? Kaynak bölümünde ilgili yere (kırmızı ile yazılmış) logonun sözkonusu siteye ait ve resmi logosu olduğu ibaresini ekledim. Altta "madde" başlığı kısmına yazmam gereken birşey var mı? Resim, imaj, fotoğraf gibi materyallerde çok dikkat etmek gerekiyor sanırım telif ihlallerinin önüne geçmek için. Çok teşekkür ederim ilginiz, uyarınız için. Eğer yapamadıysam gerekli işlemi yardımlarınızı bekliyorum.
  • Çok teşekkür ederim, daha ben size söylemeden gerekli düzeltmeleri yapmışsınız. İlginiz desteğiniz için çok teşekkürler..
  • Rica ederim. Bu arada bana mesaj yollamak için imzamda bulunan lacivert renkli m harfine tıklayıp, gelen sayfada +'ya basmanız ve mesajınızı yazıp kaydetmeniz yeterli. (Çoğu kullanıcının imzasında bu bağlantı bulunur.) Böylece "yeni mesajınız var" uyarısını görebilirim. Bir de mesajlarınızı, yazdığınız pencerenin üst kısmında bulunan kutucuklardan soldan onuncusuna tıklayarak imzalarsanız çok iyi olur. Kolay gelsin. --yabancım 12:27, 5 Ekim 2009 (UTC)
  • Gayet iyi gidiyorsunuz. Sol kısımdaki menüde bulunan yardım ve topluluk portalı sekmeleri, daha fazla bilgi edinmenize yardımcı olacaktır. --yabancım 12:45, 5 Ekim 2009 (UTC)

Ansiklopedik içerik[kaynağı değiştir]

Oluşturduğunuz Gurmerehberi.com sayfası içeriği ile birlikte ansiklopedik değerleri karşılıyor mu? Ayrıca belirttiğiniz inter. sitesi bu kullanıma açık mı acaba? ПШE (+ileti) 11:53, 20 Mart 2010 (UTC) 09:43, 15 Haziran 2010 (UTC) Site yayında fakat server problemi var birkaç gündür, bu nedenle görüntülenmiyor şimdilik. Ansiklopedik içerik konusunda haklısınız, tam oturtamadım ansiklopedik tanımlama değerlerini Baycu74 10:27, 15 Haziran 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Baycu74,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Gurmerehberi.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden g11 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

taysin (mesaj) 17:14, 23 Haziran 2010 (UTC)


Utku TanrıvereMesaj 19:36, 18 Kasım 2011 (UTC)


Kirkor Ceyhan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kirkor Ceyhan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kirkor Ceyhan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Adem20ileti 15:14, 5 Ekim 2016 (UTC)