Kullanıcı mesaj:Anerka/Arşiv/2012/02

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

teşekkür, yardım[kaynağı değiştir]

Editörlük başvurumda ki desteğiniz için çok teşekkürler. Sizden bir yardım isteğim var. Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. drgulcuileti 13:14, 3 Şubat 2012 (UTC)

Aslında etkinliği eş zamanlı takip etmek önceliğim ancak aynı tarih ve zamanda bulunmam gereken bir yer var, bu nedenle son seçeneği araştırıyordum. Cevap için çok teşekkür ederim. --anerka'ya söyleyin 15:23, 15 Şubat 2012 (UTC)

Canlı yayınla izlerken veya konferans salonundayken konuşmacılara soru sorabilme imkanı da bulmuş olacaksınız. Vikipedi'yle tanıştırmak istediğiniz arkadaşlarınıza da tavsiye edebilirsiniz. İyi günler. Nazif İLBEK 13:16, 17 Şubat 2012 (UTC)

Hentbol Serisi[kaynağı değiştir]

Merhaba, 2010 Avrupa Kadınlar Hentbol Şampiyonası sayfalarındaki çalışma şablonlarını ben koymuştum ama tamamen unutmuşum, şimdi kaldırdığınızı fark ettim. Teşekkürler, iş yükü yarattım bir de kusura bakmayın. --anerka'ya söyleyin 19:20, 22 Mart 2012 (UTC)

Ne demek efendim. Boştum o ara, ne yapacağımı düşünüyordum tamda. Neredeyse tüm çalışma var sayfalarına el attım. Yeter ki siz çalışın :). Kolaylıklar gelsin --i.e. msj 19:21, 22 Mart 2012 (UTC)

Rebecca Bardoux - M6 etiketi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Rebecca Bardoux maddesine M6 hızlı sil etiketi koyduğunuzu gördüm, değişikliği IMDB'de sayfası olmasına ve oraya göre 1 ödül ve "Hall of Fame" de kendine yer bulmuş olmasına dayanarak reddediyorum, eğer hala kayda değer olmadığını düşünüyorsanız silinmeye aday gösterebilirsiniz. İyi vikiler dilerim. --anerka'ya söyleyin 05:42, 16 Nisan 2012 (UTC)

  • Çok az ansiklopedik içerik var, etiketi de buna binaen koydum. Kaldı ki normal bir oyuncu bu kriterlerle siliniyor. '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 05:51, 16 Nisan 2012 (UTC)

İmbd'de ödül sahipliği[kaynağı değiştir]

İmbd'de ödül almışlık KD göstergesi midir? Bunu tartışmaya açmak lazım. Eğer ödül aldığı için yazdıysanız diğer ödül alanlar da var mı? '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 05:54, 16 Nisan 2012 (UTC)

Ödülü başka bir yerden almış, orada sadece listeleniyor. Ödül almış olmak "Kişinin, önemli sayılan ödüller kazanmış olması." şeklinde VP:KD'de belirtilmiş, ancak ilgili ödüller "önemli" midir? Onu konuya biraz yabancı olduğum için bilmiyorum. Yinede "Hall of Fame" hemen her konuda kayda değerliği sağlayabilir ne de olsa alanında en iyilerin ismi bu şekilde anılıyor. İçerik eksik ise geliştirilebilir ve ödül kazanmış her oyuncunun ansiklopedi de maddesi olmayabilir de... Ancak bu maddeler de açılırsa silinmemeli diye düşünüyorum. IMDB ve ödül kriterleriyle ilgili fikirlerinizi Vikipedi:Köy çeşmesi bölümünde de paylaşabilirsiniz. Maddeyi de silinmeye aday gösterebilirsiniz, topluluk kararı alınacaktır. --anerka'ya söyleyin 06:19, 16 Nisan 2012 (UTC)
Az bilgi içermesiyle alakalı bir etiket koyalım. Teşekkürler '''MEOGLOBAL''' (mesaj) 06:23, 16 Nisan 2012 (UTC)

HTML sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba,

HTML sayfasında Tarık.wiki'nin değişikliğini geri aldığınızı gördüm. Ekran çıktısının nasıl olduğu kodlamanın altında belirtilebilir diye düşünerek, ilgili değişikliği sürüm kontrolü sırasında kabul edip cümle haline getirdim. Şuradan kontrol edebilirsiniz. Geri alma sebebinizin ne olduğunu bilmediğimden size de bilgi vermek istedim. İyi vikiler. --anerka'ya söyleyin 10:45, 19 Nisan 2012 (UTC)

  • Ben de mesaj atacaktım anlamaya çalıştım. Kullanıcının sadece orayı eklediğini farkettim. O yüzden geri aldım. Çıktı olduğunu belirtecek ibare de yoktu. Kolay gelsin.'''MEOGLOBAL''' (mesaj) 10:48, 19 Nisan 2012 (UTC)

NBA ödülleri şablonu hakkında[kaynağı değiştir]

NBA En Çok Gelişme Gösteren Oyuncu Ödülü sayfası için eline sağlık.
Yalnız sayfadaki şablon beni hala rahatsız ediyor, hem çift kolon olması dolayısıyla yazının içinde geniş yer kaplıyor hem de uzun ödül isimleri çift satır olarak görüntüleniyor.
Konuyu tekrar adaylık bölümünde yazmak istemedim çünkü temelde adaylıktan ayrı bir konu, sonuçta varolan bir şablonu kullanıyorsun. O şablonu genişletme konusunda bilgim olmadığından şablonu değiştirip diğer şablonlardan kopya çeke çeke şu şekilde bir örnek yaptım. Şablon olmuş mu, yanlış bir tarafı ya da farklı bir önerin var mı? Yoksa, tartışma sayfasında değişiklik önerisi yapacağım ama orada unutulma olasılığı yüksek. O nedenle bir de şablon değişiklikleri için kullanılan bildiğin başka bir yer var mı, köy çeşmesine mi atayım? --anerka'ya söyleyin 06:49, 10 Mayıs 2012 (UTC)

Merhaba. O şablonu aslında şu şablon gibi yapabiliriz. Yani illa yanda olacak diye bir kaide yok :) Bu şekilde olabileceğini düşünüyorum.--RapsarEfendim? 09:25, 10 Mayıs 2012 (UTC)
Bu mudur? --anerka'ya söyleyin 10:21, 10 Mayıs 2012 (UTC)
On numara. Eline sağlık.--RapsarEfendim? 10:22, 10 Mayıs 2012 (UTC)
Sağol :) O halde bir sorayım bakalım. --anerka'ya söyleyin 10:23, 10 Mayıs 2012 (UTC)
Teşekkürler bilgilendirdiğin için. Şablonun tartışma sayfasında da yazdığım gibi böyle daha iyi olmuş bence de :) İyi günler...--Math34 ileti 23:59, 6 Haziran 2012 (UTC)

Hoş bulduk Anerka :) İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.

Sevgiler

Vito Genovese 06:45, 11 Haziran 2012 (UTC)

Nazif İlbek hakkında[kaynağı değiştir]

Kibele merhaba,
Köy Çeşmesinden son gelişmeleri okudum. Tartışma yapıldığı zaman dikkatimi çekmemiş, sonuçlanınca fark etmiş oldum böylece. Bir ara bir yerde Nazif İlbek konusunda senin yazdıklarına karşın olumlu yorum yaptığımı hatırlıyorum, aradım taradım bulamadım şimdi. Ancak şu son okuduklarımdan sonra, ne kadar haklıymışsın demek geldi içimden. O yorumda seni kıracak bir şey yazdım mı bilmiyorum (yorumu bulamadığım için de tekrar okuyamadım), ancak öyle olduysa diye özür dilemek istedim. O zaman davranışlarda art niyet aramamıştım, durum zararsız gibi gelmişti ancak ucunun bağlanabileceği noktaların potansiyelini göremediğimi şimdi fark ediyorum. İyi vikiler dilerim. --anerka'ya söyleyin 21:26, 15 Haziran 2012 (UTC)

selam anerka, hayır hiç kırıldığım birşey hatırlamıyorum. doğrusu, topluluğun biraz daha uzak görüşlü olması, vikipedi etiği konusunda hassasiyet göstermesi ve bu tip konularda söylenenleri sağduyu ile değerlendirmeye alması çok iyi olur. ama bir çok şey gibi bunun da yaşanarak öğrenilen bir hâl olduğunu düşünüyorum. düşünceli mesajın için çok teşekkürler, kolay gelsin. --kibele 21:42, 15 Haziran 2012 (UTC)

Engel isteği[kaynağı değiştir]

Merhaba Anerka,

Reality halletmiş. Düşüncelerin için de çok teşekkür ederim.

Sevgiler

Vito Genovese 05:44, 20 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:51, 25 Haziran 2012 (UTC)

Anerka'ya söyleyin[kaynağı değiştir]

Bana yazdiginiz icin tesekkür ederim. Hem böyle bir mesaj sayfaniz olunca size Güzin Ablaya acilir gibi acilabiliyorum: Neden yaklasik 75 milyonluk, her ilinde üniversite (iyi-kötü, üniversite) olan bir ülkede yeterince "yazar" (OKEK de diyebilirsiniz) bulunamiyor acaba? Bunun icin caba harcanmis mi? Harcanmamissa neden harcanmamis? Bence asil bunun üzerinde kafa yormak gerek; ictenlikle... Selamlar. --E4024 (mesaj) 18:44, 26 Haziran 2012 (UTC)

Bu konudaki şahsi kanaatim öncelikle buraya ayrılan zamanı vakit kaybı olarak görmeyen insanların az olduğu, ikincil olarak da öğrenirken kolaya kaçmaya yatkın olduğumuzdur. Yazdıklarını bilimsel olarak doğrulamaya, kaynaklandırmaya ve tarafsız bir bakış açısıyla/kendi tarafından bakmadan yazmaya alışkın olmadan burada katkı yapmaya niyetlenen herhangi bir kullanıcının ilk birkaç günde buraya yazmaktan vazgeçme olasılığı çok yüksek. Eğer ilk birkaç günde yazmaktan vazgeçmeyecek kararlılığa ya da zorlanmayacağı niteliklere sahipse bu defa işleyişten kaynaklanan sorunlar önüne çıkabiliyor ve bunları aşmaya üşenip bırakabiliyor. Bu noktayı da geçerse, buraya ayrılan zamanın başka etkinliklerden, insanlardan bir bakıma çalınıyor olması gerçeği var. Bunu da halledip benimseyip yıllarca katkı yapan bir kullanıcı ise bir gün gelip kendisini kızdıran bir olay yüzünden buradan vazgeçebiliyor. Kısaca, yapmamak/etmemek/vazgeçmek için neden çok kalmak için de neden çok ama kalmak çaba gerektiriyor. --anerka'ya söyleyin 19:00, 26 Haziran 2012 (UTC)

Merhaba,
Kara kuş sayfasında bir değişikliği onayladım, ancak değişiklik sonrası birbiri ile çelişebilecek iki kategori oluştuğunu fark ettim. Kuşlar hakkında pekçok madde açtığınızı bildiğim için size danışmak istedim. Kara kuş için bu kategorilerden hangisi doğrudur? Kategori:Asgari endişe altındaki hayvanlar ve Kategori:Türkiye'de tehlikedeki türler --anerka'ya söyleyin 18:43, 26 Haziran 2012 (UTC)

merhaba, aslında iki kategoriyede dahil bu kuş. Dünya üzerindeki populasyonu asgari endişe altında olarak sınıflandırılıyor ancak Türkiye populasyonu tehdit altında türler arasında. Maddenin adının sakallı akbaba olması gerekli, karakuş yöresel bir ad. kolay gelsin. --Mskyrider ileti 21:07, 26 Haziran 2012 (UTC)

Görmek istediğim hareketler[kaynağı değiştir]

Selamlar. Böyle incelemeler takdir edilesi, herkesten görmek isterim şahsen :) Kolay gelsin.--RapsarEfendim? 20:44, 27 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Her Vikipedi'de olması gereken 10.000 madde listelerinden Kişiler ve Ölçüm listelerindeki yeni maddelerin açılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 02.07.2012 günü başlayan projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:42, 25 Haziran 2012 (UTC)



Teşekkürler Anerka, iyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:26, 3 Temmuz 2012 (UTC)