İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Algzy

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Bulgu. Bilmeni isterim ki  Levent Üzümcü adlı maddeye yaptığın son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Deniz (mesaj) 05:18, 3 Ekim 2016 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Bulgu. Bilmeni isterim ki  Mehmet Okuyan adlı maddeye yaptığın son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Deniz (mesaj) 05:20, 3 Ekim 2016 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Merhaba, ben Bulgu. Bilmeni isterim ki  Abdülaziz Bayındır adlı maddeye yaptığın son katkılarından birini ya da birkaçını geri aldım. Çünkü yapıcı değişiklikler değillerdi. Eğer deneme yapmak istiyorsan, lütfen Deneme tahtasını kullan. Eğer hatalı olduğumu düşünüyorsan veya sormak istediğin bir soru varsa mesaj sayfam aracılığıyla benimle iletişime geçebilirsin. Teşekkürler! --Deniz (mesaj) 05:20, 3 Ekim 2016 (UTC)


Information icon Merhaba, Ben Umut Yazici. Bilmeni isterim ki az önce senin son katkılarından birini geri aldım. Örneğin Abdülaziz Bayındır maddesinde yaptığın bu değişiklik bana yapıcı gibi gelmedi. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Umut Yazici (mesaj) 13:38, 3 Ekim 2016 (UTC)

Warning icon Az önce Levent Üzümcü maddesine zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Zarar vermeye devam ederseniz yaptığınız bütün değişikliklerin geriye alınması ve sizin de engellenmeniz söz konusu olabilir. Umut Yazici (mesaj) 13:39, 3 Ekim 2016 (UTC)


Information icon Merhaba, Ben Umut Yazici. Bilmeni isterim ki az önce senin son katkılarından birini geri aldım. Örneğin Barış Atay maddesinde yaptığın bu değişiklik bana yapıcı gibi gelmedi. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. Umut Yazici (mesaj) 13:39, 3 Ekim 2016 (UTC)

Vandal İkazı[kaynağı değiştir]

Az önce bir Vikipedi sayfasına zarar verdiniz, lütfen bu tutumunuza son verin! Vandalizm olarak adlandırdığımız bu kötü davranışa Vikipedi'de izin verilmez. Gerçekten bir katkı yapmak istiyorsanız Vikipedi'ye hoş geldiniz; fakat bu tavrınızın sürmesi durumunda, başka bir uyarı almaksızın engelleneceksiniz. Değişiklikleriniz yapıcı olduğu sürece Vikipedi'ye katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Çünkü burası pek çok gönüllünün katkısıyla oluşan, herkesin katkıda bulunabildiği özgür bir ansiklopedidir. Başkalarının emeğine zarar vermek yerine, ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olunuz. İyi çalışmalar!.. chansey Mesaj 06:51, 4 Ekim 2016 (UTC)
Öncelikle merhaba Algzy, ve Vikipedi'ye hoşgeldiniz! Burada sizin işinize yarayacak ve size yardımcı olacak bir rehber oluşturmaya çalıştık. Özgür hissedin ve bana soru sormaktan çekinmeyin. İyi şanslar ve iyi değişiklikler! Deniz (mesaj) 09:36, 4 Ekim 2016 (UTC)
Başlarken
Bilmeniz Gerekenler
Vikipedi Kuralları ve Politikaları
Yardım Almak
Daha Fazlası
İleri Düzey Bilgiler
Deniz (mesaj) 09:36, 4 Ekim 2016 (UTC)

Share your experience and feedback as a Wikimedian in this global survey[kaynağı değiştir]

  1. ^ This survey is primarily meant to get feedback on the Wikimedia Foundation's current work, not long-term strategy.
  2. ^ Legal stuff: No purchase necessary. Must be the age of majority to participate. Sponsored by the Wikimedia Foundation located at 149 New Montgomery, San Francisco, CA, USA, 94105. Ends January 31, 2017. Void where prohibited. Click here for contest rules.

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[kaynağı değiştir]