Kullanıcı mesaj:AaAAG 95

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Dünyanın bütün dillerinde bilgi yaymayı amaçlayan özgür ansiklopedi, sizin katkılarınızla gelişiyor.
Katkıda bulunurken temel ilkeleri göz ardı etmezseniz seviniriz.
Telif hakları, tarafsızlık ve katılım davranışları bu ansiklopedinin en önemli başlıklarıdır.
Biçim konusunda bu rehberden yararlanabilir, her türlü konuda vikipedistlerden yardım isteyebilirsiniz.
Lütfen değişiklik yapmaktan çekinmeyin.
Mavi bağlantıları tıklayarak Vikipedi'yi tanımayı ve katkıda bulunmayı sürdürmeniz dileğiyle.
Kolay gelsin.
kibele 06:58, 15 Haziran 2015 (UTC)

Selamlar. Milliyetçi Hareket Partisi maddesinde yaptığınız şu değişikliğin nedenini öğrenebilir miyim? Şu anda güncel olarak kullanılan logo, dairesel zeminde olandır. Parti resmî sitesinde de bu logo belirtilmiştir, her alanda bu logo kullanılmaktadır. İyi vikiler... -- Supermæn (mesaj) 12:49, 6 Ağustos 2015 (UTC)

Çoğu partinin logosunda kısaltma yer alıyor diye kalan partilerin logolarının altına da bir şeyler uydurmak doğru olmayacaktır. Partinin kullandığı logoyu kullanmak en uygunudur. Teşekkürler, iyi vikiler. -- Supermæn (mesaj) 10:37, 8 Ağustos 2015 (UTC)

Ben de biraz göz atarak bu sonuçlara ulaştım. Resmî sitede ve parti yayınlarında dairesel logo daha çok kullanılıyor. Dairesel logo bazı yerlerde "Milliyetçi Hareket Partisi" altyazısı ile kullanılmış, sade kullanım da yaygın. Karesel logo ise sade olarak kullanılmış. Benim fikrim dairesel logonun daha uygun olduğu yönünde, isterseniz maddenin tartışma sayfasında diğer kullanıcıların da görüşü alınabilir. İyi çalışmalar... -- Supermæn (mesaj) 10:27, 15 Ağustos 2015 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen diğer kişilerin değişikliklerini hemen geri almaktan kaçının. Devam ederseniz, kimsenin 24 saat içinde bir maddeyi üç defadan fazla eski haline çeviremeyeceğini belirten üç geri dönüş kuralı ihlal etmeniz nedeniyle Vikipedi'de değişiklik yapmanız engellenebilir.

Not: Buna ayrıca maddenin eski bir halini geri getirmek de dahildir. Teşekkürler, iyi değişiklikler! --Sultan Galiyev (mesaj) 14:44, 27 Ağustos 2015 (UTC)


Sayın AaAAG 95, lütfen size yapılan uyarıları dikkate alınız! Saygılarımla, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:58, 28 Ağustos 2015 (UTC)

TC Yönetim Şekli[kaynağı değiştir]

(...) Bu ülke tek yerden yönetiliyor, orası da Ankara. Bu ülkenin Üniter bir devlet olmasında sizin bir şikayetiniz mi var? Öneriniz varsa lütfen bana mesaj atınız. Sayfanın diğer dillerine de bakacak olursanız orada Türkiye Cumhuriyeti'nin Üniter bir devlet olduğuna dair yazılı belgeleri bulabilirsiniz özellikle İngilizce sayfasında. (...) Teşekkür, iyi vikiler. AaAAG 95 (mesaj) 21:27, 9 Eylül 2015 (UTC)

Slm, öncelikle sakin :) bir yanlışlık yapmışım kusura bakmayın, tekrar eklemişsiniz zaten. Kolay gelsin. Kumul (mesaj) 21:41, 9 Eylül 2015 (UTC)

yukarıdaki mesajınızda çıkartılan yerlerde ilgili politikayı ihlal ettiğiniz görülüyor. sonraki iletişimlerinizde dikkat edeceğinizi umuyorum. --kibele 22:54, 9 Eylül 2015 (UTC)

Yapıcı olmayan değişiklik[kaynağı değiştir]

Selam İazak. Anayasamızın il 4 maddesine bakacak olursanız 3. madde 1. fıkrasında da bahsedildiği üzere "Türkiye Cumhuriyeti ülkesi ve milletiyle bölünmez bir bütündür." Yani tek bir yerden yönetim, Üniter bir devlettir. İsterseniz araştırma yapabilirsiniz veya sayfanın başka dillerde (örn;İngilizce) yönetim şeklinin nasıl olduğunu öğrenebilirsiniz. Siz bunu değiştiremez ve üstüne yorum yapma hakkına sahip değilsiniz. Ben anayasanın ilk dört maddesinin değiştirilemez ve değiştirilmeside teklif dahi edilemez olduğunu düşünüyorum. Siz de benim gibi düşünüyorsanız yaptığınız değişikliği yani "yapıcı olmayan değişiklik" diye bahane ederek sildiğiniz Üniter devlet sistemini geri yazmanızı rica ediyorum. Teşekkürler, kolay gelsin. AaAAG 95 (mesaj) 12:54, 10 Eylül 2015 (UTC)

Merhaba,
Kusura bakmayın, tamamen haklısınız. Türkçe vikipedi maddelerindeki eksikler nedeniyle ülke kutusunun bu alanında üniter/federasyon/konfederasyon niteliğinin belirtilmediğini sanıyordum. Siz uyarınca bakıp öğrendim. Dediğiniz gibi geri getireceğim.
Uyarınız için teşekkür ederim. iazak (mesaj) 13:05, 10 Eylül 2015 (UTC)

Massive cross-wiki vandalism[kaynağı değiştir]

You were warned: a request for your block on all the Wikimedia projects is pending. Sizi yeterince uyarmıştık bütün projelerinde hesabinizin engellmesi için bir istek atılmış. Kumʞum né? 18:18, 20 Eylül 2015 (UTC)

Bu kullanıcı Fransızca Vikipedisinde 1 hafta süresinde engellendi (MHP logosunun yanlış değiştirmenin yüzünden). Haberiniz olsun. Kumʞum né? 18:23, 20 Eylül 2015 (UTC)

Üniter devlet[kaynağı değiştir]

Merhaba AaAAG 95, bazı maddelerdeki üniter devlet kısmını çıkartmışsınız ve yoruma dayalı kaynaksız bilgiler veya gerekçeler eklemişsiniz. Eğer değişikliklerinizden eminseniz kaynaklarını da eklemenizi tavsiye ederim. --KediÇobanı🐈 09:16, 23 Ekim 2015 (UTC)

Vodafone Arena maddesinde "yazım hatası" değişiklik özeti ile birden fazla kaynak ve resmi website bilgilerini çıkarmışsınız. Lütfen biraz daha dikkatli olalım. Başarılı çalışmalar. Alexandre M. 00:36, 12 Nisan 2016 (UTC)