Büyük Kaçış'ın yayınlandığı kanallar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Prison Break yayıncıları, Prison Break dizisinin uluslararası yayıncıları ve dizinin ilk gösterim tarihi.

Ülke Kanal Dizi Başlangıcı Yayın saati Not
Amerika Birleşik Devletleri ABD Fox Broadcasting Company 29 Ağustos 2005 Pazartesi 8:00pm ET
Kanada Kanada
Global Television 29 Ağustos 2005 Pazartesi 8:00pm ET
Arjantin Arjantin Supercanal 10 Ekim 2005 Pazartesi 09:00pm
Şili Şili Canal Fox 10 Ekim 2005 Pazartesi 09:00pm
İsveç İsveç TV3 (Viasat) 1 Ocak 2006 Pazartesi 9:00pm
Norveç Norveç TV3 (Viasat) 5 Ocak 2006 Perşembe 9:30pm
Güney Afrika Cumhuriyeti Güney Afrika M-Net 17 Ocak 2006 Salı 8:30pm
Avustralya Avustralya Channel Seven 1 Şubat, 2006
31 Ocak,2007
Wednesday 8:30pm (2006)
Çarşamba 9:40pm (2007)
Fiji Fiji Fiji One 21 Şubat 2006 Salı 9:05pm
Filipinler Filipinler Crime/Suspense 21 Şubat 2006 Pazartesi 9:00pm
İsrail İsrail yesSTARS 8 Mart 2006 Çarşamba 10:20pm
Orta Doğu Showtime Arabia 16 Mart 2006 Perşembe 8:00pm
Hollanda Hollanda RTL 5 16 Mart 2006 Perşembe 9:30pm CET
Danimarka Danimarka TV3 (Viasat) 19 Mart 2006 Pazar 8:00pm
Tayland Tayland United Broadcasting Corporation 26 Mart 2006 Pazar 10:00pm
Flag of Turkey.svg Türkiye CNBC-e Mart, 2006 Perşembe 21:00
Endonezya Endonezya Antv 7 Nisan 2006 Pazar 12:00pm WIB
Malezya Malezya 8TV (Malaysia) 10 Nisan 2006 Pazartesi 10:30pm
Flag of Quebec.svg Quebec (Kanada) TVA (TV network) 20 Nisan 2006 Perşembe 9:00pm La grande évasion
("The Great Escape")
İtalya İtalya Italia 1 23 Mayıs 2006 Perşembe/Cuma 11:00pm
İrlanda İrlanda RTÉ Two 20 Haziran 2006 Salı 9:00pm
Yeni Zelanda Yeni Zelanda TV3 (New Zealand) 21 Haziran 2006 Çarşamba 9:30pm
Meksika Meksika Televisa 3 Temmuz 2006 Pazartesi 10:00pm Prison Break: En busca de la verdad
("In Search of the Truth")
Güney Kore Güney Kore Catch On 17 Temmuz 2006 Pazartesi/Salı 10:00am
Peru Peru America Television 20 Ağustos 2006 Pazar 12:00 am
İsviçre İsviçre Télévision Suisse Romande (TSR1) 21 Ağustos 2006 Pazartesi 20:00
Romanya Romanya Antena 1 23 Ağustos 2006 Çarşamba 9:10pm Evadarea
("The Escape")
Moldova Moldova Realitatea TV 30 Ağustos 2006 Çarşamba 8:10pm Evadarea
("The Escape")
Fransa Fransa Métropole 6 (M6) 31 Ağustos 2006 Perşembe 8:50pm
Hırvatistan Hırvatistan TVN Televizija 4 Eylül 2006 Pazartesi/Pazar 9:00pm Zakon braće
("The law of brothers")
Hong Kong Hong Kong TVB Pearl 5 Eylül 2006 Salı 10:30pm 逃 ("Escape")
Çek Cumhuriyeti Çek Cumhuriyeti TV3 (Viasat) 5 Eylül 2006 Salı 10:00pm Útěk ("Escape")
Litvanya Litvanya TV3 (Viasat) 8 Eylül 2006 Cuma 8:00pm Kalėjimo bėgliai
("Prison Fugitives")
Rusya Rusya Sex-TV 10 Eylül 2006 Pazar 6:30pm/7:30pm Побег ("Escape")
Belçika Belçika Kanaal Twee ve Be TV 10 Eylül 2006 Pazar 8:30pm
Slovakya Slovakya JOJ 12 Eylül 2006 Salı 9:00pm Pankó ("Escape")
İspanya İspanya La Sexta TV 21 Eylül 2006 Perşembe 9:45pm
Singapur Singapur MediaCorp TV Channel 5 21 Eylül 2006 Perşembe 10:00pm
Japonya Japonya Nippon Television 6 Ekim 2006 Cuma 2:05am プリズンブレイク  ("Purisun Bureiku")
Bulgaristan Bulgaristan Nova Television 20 Ekim 2006 Cuma 8:00pm Бягство от затвора
("Prison Break")
Macaristan Macaristan RTL Klub 2006 Cumartesi 8:00pm A szökés
("Escape")
Portekiz Portekiz Fox 4 Kasım 2006 Perşembe 10:15pm
İzlanda İzlanda Stöð 2 2006 Salı 20:50 GMT Á bak við lás og slá
("Behind Bars")
Rádio e Televisão de Portugal (RTP) 7 Ocak 2007 Pazar 3:15pm
Letonya Letonya TV3 (Viasat) 6 Kasım 2006 Pazartesi 9:20pm Izlaušanās ("Breaking out")
Polonya Polonya Polsat 28 Ocak 2007 Pazar 8:00pm Skazany na śmierć
("Sentenced to Death")
Slovenya Slovenya POP TV 27 Ocak 2007 Cumartesi 10:00pm Beg iz zapora
("Prison Break")
Finlandiya Finlandiya TV MTV3 28 Ocak 2007 Pazar 8:00pm Prison Break - Útek z väzenia
Almanya Almanya RTL 2007 Perşembe 21:10
Flag of Turkey.svg Türkiye Star TV Haziran, 2009 Salı 00:20 (Yeni Bölüm), Pazar 00:30 (Tekrar)