Kullanıcı mesaj:II. Niveles: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Nanahuatl (mesaj | katkılar)
78. satır: 78. satır:
::Tekniker değilim, teknikerin görev ve yetkileri dahilinde de değil zaten. Direkt cevap istiyorum, başka bir şey değil: ne işe yarıyor yaptıklarınız?--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 09:35, 28 Eylül 2016 (UTC)
::Tekniker değilim, teknikerin görev ve yetkileri dahilinde de değil zaten. Direkt cevap istiyorum, başka bir şey değil: ne işe yarıyor yaptıklarınız?--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 09:35, 28 Eylül 2016 (UTC)
:::Bu sebepler aleminde her bir şeyin bir sebebi olduğunu şu değişikliklere bakarak da bunun sebebini görebilirsiniz. Bir cm bir km arasına eksi koymaktan başka ne olabilir yahu? Git makineyi yapana sor arkadaş adamlar koymuş vardır bir hikmeti yoksa niye koysunlar. --[[Kullanıcı:II. Niveles|II. Niveles]] ([[Kullanıcı mesaj:II. Niveles|mesaj]]) 09:52, 28 Eylül 2016 (UTC)
:::Bu sebepler aleminde her bir şeyin bir sebebi olduğunu şu değişikliklere bakarak da bunun sebebini görebilirsiniz. Bir cm bir km arasına eksi koymaktan başka ne olabilir yahu? Git makineyi yapana sor arkadaş adamlar koymuş vardır bir hikmeti yoksa niye koysunlar. --[[Kullanıcı:II. Niveles|II. Niveles]] ([[Kullanıcı mesaj:II. Niveles|mesaj]]) 09:52, 28 Eylül 2016 (UTC)
::::Sebebini geçtim, ne yaptığınızı bile bilmiyorsunuz ki... Eksi mi koyuyormuş bir bakın isterseniz. Bir kez daha ne anlama geldiğini bilmediğiniz değişiklikleri yapmamanızı rica ediyorum.--[[Kullanıcı:Rapsar|Rapsar]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:Rapsar|Efendim?]]</sup> 09:57, 28 Eylül 2016 (UTC)


== Selamlar ==
== Selamlar ==

Sayfanın 09.57, 28 Eylül 2016 tarihindeki hâli

\o/

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma projesi - 100 madde

Tekrar merhaba. Bu nişan sizin için. Sizin de katılımcısı olduğunuz Türkçe Vikipedi'de bulunmayan gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusundaki projede an itibariyle 100 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede, tam bir ay sonra 18 Eylül 2016'da 100 madde geride kaldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte. Katkılarınızın devamını bekliyorum, daha açacağımız çok sayıda madde bulunmakta :)

Liste için tıklayın. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:29, 18 Eylül 2016 (UTC)

Kişi Sayfası

Merhaba kişi(Person) sayfasını wiki kurallarına göre hazırlıyordum , ancak "Deneme" kaydı eklenerek silindiğini gördüm. Bu sayfayı tekrar wiki kurallarına göre hazırlamak istiyorum. olur mu?

Beyazkale (mesaj) 08:53, 19 Eylül 2016 (UTC)

Beyazkale Mr. Beyazkale elbette güzelce hazırlayın siteye koyun biz bi bakalım ona göre onaylar veya sildiririz. Kısa içerikler bazen deneme diye silinebilir üzülmeyin kurallar çerçevesinde tekrar ekleyin. --II. Niveles (mesaj) 09:04, 19 Eylül 2016 (UTC)

.

Kardeşim beyaz liste nasıl oluyoruz açıklayabilir misin? Monsterheel (mesaj) 06:55, 20 Eylül 2016 (UTC)

Kullanıcı:Monsterheel 2 hafta boyunca hikmetli katkılar yapın. Bu katkılar 150 değişikliği geçsin sonra bir hizmetliye müracaat edin. --II. Niveles (mesaj) 07:00, 20 Eylül 2016 (UTC)

Bana ulaşır mısınız?

Wikipedia ile ilgili sormam gereken bir durum var. Bana Ajdar_606@hotmail.com veya instagram/theworldstarasso dan ulaşınız.. Wikipedia yayı her şekilde kullanmam gerek.. Saygılarımla, Prens of Prenses (mesaj) 17:02, 22 Eylül 2016 (UTC)

Yeniden Kontrol Edebilir misiniz?

Ahmet Yesevi Derneği sayfasına eklemeler yapıp muhtevayı genişlettik. Tekrar kontrol edebilir misiniz? Residdemir (mesaj) 08:26, 23 Eylül 2016 (UTC)

Pek kıymetli ahbabım Residdemir sayfada kaynak namıma hiç bir şey yok. Sayfayı kaynaklandırın. --II. Niveles (mesaj) 08:30, 23 Eylül 2016 (UTC)

Ajdar ANIK The world hyper STAR

Merhabalar,

Neredeyse 3 yıldır wikipediada benimle ilgili durumların düzelmesi için bir çaba içindeyim. Zaten normal hayat ve medyada da nasıl çabaladığıma tüm dünya şahit. Sizin wikipedia üzerinden bana layık görmüş olduğunuz YILDIZ başımın tacı ve benim için bir gururdur.Çok çok teşekkür ederim.. Tüm wikipedia hizmetlilerin artık gerçeği inkar etmeyerek istediğim standartlarda sayfamı düzene sokmalarını rica ediyorum. Beni yormayı ve inkar etme politikalarını bir kenara atsınlar. Beni kabul etmeyerek en büyük günaha imza atmış olacaklar. Ne ben, nede halk, nede dünya ve en önemlisi ALLAH bunları affetmeyecek... Saygılarımla, <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Prens of Prenses (mesaj) 15:56, 23 Eylül 2016 (UTC)

Hoş geldiniz II. Niveles!

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Adem20ileti 18:42, 24 Eylül 2016 (UTC)

Dilek Budak

neye göre siiyorsunuz ne kaydadeğer değil bari silme talep ederken geçerli sebep girin... --195.142.6.37 10:20, 26 Eylül 2016 (UTC)

Önüne gelen maddeyi KOT Bildirimi yapar gibi silmeyin... Yurttaş Tete kendinsin Dilek Budakta kaydadeğerdir olmayan birşey yok bahane üretmeyin....

Anlamsız değişiklikler

Merhaba. Geçenlerde de geri aldım şu tip değişikliklerinizi. Siz dahi bunu neden yaptığınızı bilmiyorsunuz, bir açıklaması ya da faydası da yok. Gereksiz yere hem izleme listelerini, hem madde geçmişlerini hem de son değişiklikleri meşgul etmeyin lütfen. İyi günler.--RapsarEfendim? 08:05, 28 Eylül 2016 (UTC)

Kullanıcı:Rapsar Bu sebepler aleminde hiç bir şeyin boş olmadığı gibi onunda bir hikmeti olduğu açıkça ortadadır. Anlaşılmayan şey neden bir çok sayfada işlerken neden spor sayfalarında işlemiyor bilinmezdir. Bir tekniker olarak bu suale cevap vermek sizin vazifenizdir bizim bu konudaki teknik ilmimiz buna yetmemektedir. --II. Niveles (mesaj) 09:22, 28 Eylül 2016 (UTC)
Tekniker değilim, teknikerin görev ve yetkileri dahilinde de değil zaten. Direkt cevap istiyorum, başka bir şey değil: ne işe yarıyor yaptıklarınız?--RapsarEfendim? 09:35, 28 Eylül 2016 (UTC)
Bu sebepler aleminde her bir şeyin bir sebebi olduğunu şu değişikliklere bakarak da bunun sebebini görebilirsiniz. Bir cm bir km arasına eksi koymaktan başka ne olabilir yahu? Git makineyi yapana sor arkadaş adamlar koymuş vardır bir hikmeti yoksa niye koysunlar. --II. Niveles (mesaj) 09:52, 28 Eylül 2016 (UTC)
Sebebini geçtim, ne yaptığınızı bile bilmiyorsunuz ki... Eksi mi koyuyormuş bir bakın isterseniz. Bir kez daha ne anlama geldiğini bilmediğiniz değişiklikleri yapmamanızı rica ediyorum.--RapsarEfendim? 09:57, 28 Eylül 2016 (UTC)

Selamlar

@II. Niveles, buradaki tartışmaya katılmak isteyebilirsiniz, tartışmalara ilginiz var. İyi günler. YenilenebilirAdamMESAJ 09:26, 28 Eylül 2016 (UTC)

Para birimi sonra yazılır evet görüş bildiririm. --II. Niveles (mesaj) 09:52, 28 Eylül 2016 (UTC)
İlginiz için teşekkürler...YenilenebilirAdamMESAJ 09:53, 28 Eylül 2016 (UTC)