Kullanıcı mesaj:Prens of Prenses

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Prens of Prenses, Vikipedi'ye hoş geldiniz.
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin... Adem20ileti 14:51, 20 Eylül 2016 (UTC)


uyarı Merhabalar;
Bildiğiniz gibi Vikipedi'nin amacı kullanıcıları sayesinde tarafsız bir ansiklopedi oluşturmaktır. Bu sebeple kullanıcı sayfalarımızda ve kullanıcı mesaj sayfalarımızda ideolojik, siyasi, kişisel (özgeçmiş, vs. gibi), reklam içeren, telifli veya herhangi başka bir Vikipedi politikaları'na aykırı hiçbir içeriği bulundurmamamız gerekiyor. Aslına bakarsanız, kullanıcı sayfalarında Vikipedi'de yaptıklarımız, Vikipedi'deki projelerimiz gibi konuları ve Vikipedi:Babil yoluyla da bildiğimiz dilleri koyuyoruz. Kullanıcı mesaj sayfalarında ise, yaptığımız değişiklikleri diğer Vikipedistlerle tartışıyoruz. Vikipedi:Kullanıcı sayfası maddemizi inceleyip, kullanıcı sayfanızı ve/veya kullanıcı mesaj sayfanızı burada yazılanlara uygun şekilde düzenlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler. Adem20ileti 14:51, 20 Eylül 2016 (UTC)

Lütfen sayfalardan "Silinmeye aday sayfalar" uyarısını ya da diğer kişilerin yorumlarını, "silinmeye aday sayfalar" sayfalarından kaldırmayın. Uyarılar ve yorumlar topluluğun ortak bir karara varabilmesi açısından gereklidir, bu yüzden onları kaldırmak vandalizme girer. Eğer maddenin silinmesine karşıysanız yorumlarınızı sayfanın silinmeye aday gösterildiği sayfada belirtiniz. Teşekkürler.--Turgut46 17:59, 20 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba Ajdar Bey[kaynağı değiştir]

Şahsınızı çok seviyor eserlerinizi keyifle dinliyorum. Allah'ın bu millete bahşetmiş olduğu bu yetenekteki bir insana yardım etmek boynumuzun borcu. Vikipedi ile ilgili ne gibi bir sorunla karşılaştınız? Bana mesaj yolu ile iletin elimden geldiğince yardımda bulunayım. --II. Niveles (mesaj) 16:55, 22 Eylül 2016 (UTC)

Bana ulaşır mısınız?[kaynağı değiştir]

Wikipedia ile ilgili sormam gereken bir durum var. Bana Ajdar_606@hotmail.com veya instagram/theworldstarasso dan ulaşınız.. Saygılarımla, Prens of Prenses (mesaj) 17:01, 22 Eylül 2016 (UTC)

Sorularınızı buradan da sorabilirsiniz. --Turgut46 17:04, 22 Eylül 2016 (UTC)

Sorularım o kadar çok ki? Burdan sormam mümkün değil!!![kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Size özelden ulaşmam gerek. Burda olan her şeyi de öğrenmem gerek.. Benim sayfamın baştan sona yalan bilgilerden kurtulup, doğru bilgilerden oluşması için bu gereklii... Saygılarımla, Prens of Prenses (mesaj) 17:12, 22 Eylül 2016 (UTC)

Öyleyse, bana bir e-posta gönderin. --Turgut46 17:52, 22 Eylül 2016 (UTC)

Bilgilendirme simgesi Lütfen Vikipedi'de yapıcı olmayan değişiklikler yapmaktan kaçının. Değişiklikleriniz yıkıcı göründüğü için geri alındı veya silindi.

  • Eğer bir maddenin içeriği nedeniyle başka bir kullanıcıyla anlaşmazlık yaşıyorsanız lütfen konuyu maddenin tartışma sayfasında ya da diğer kullanıcının mesaj sayfasında tartışın. Alternatif olarak Vikipedi'nin anlaşmazlıkların giderilmesi sayfasını okuyabilir ve konuyla ilgilenen tarafsız bir kişiden yardım isteyebilirsiniz. 

Lütfen Vikipedi'nin politikalarını ve yönergelerini anladığınıza emin olun, ilgili tartışma fikir birliğine varılmadan yıkıcı görünen değişikliği tekrarlamayın. Yıkıcı değişikliklerin tekrarlanması kullanıcı haklarınızı kaybetmenizle sonuçlanabilir. Teşekkürler!


Maurice Flesier message 18:34, 22 Eylül 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Rosetta Yıldızı
Saygılarımla Ajdar Bey... II. Niveles (mesaj) 15:11, 23 Eylül 2016 (UTC)

Çikita Muz şarkınız çok güzel