İçeriğe atla

Lotus Sametime: Revizyonlar arasındaki fark

Vikipedi, özgür ansiklopedi
[kontrol edilmemiş revizyon][kontrol edilmiş revizyon]
İçerik silindi İçerik eklendi
Addbot (mesaj | katkılar)
k Bot: Artık Vikiveri tarafından d:q58455 sayfası üzerinden sağlanan 11 vikilerarası bağlantı taşınıyor
+
1. satır: 1. satır:
IBM'in anlık mesajlaşma ve web konferans yazılımı. Ekim 2006'da çıkan 7.5 sürümü ile çok büyük gelişmeler gösterdi. Ürün önceki sürümlerinden çok farklı. Google, Yahoo, AIM, ICQ ile entegrasyonu var. VOIP özellikleri barındırıyor. VOIP motoru olarak IBM ile Skype anlaşması sonrasında Skype ses engine kullanılması çok iyi bir ses kalitesi sunuyor.
'''Lotus Sametime''', [[IBM]]'in [[anlık mesajlaşma]] ve web konferans yazılımı. Ekim 2006'da çıkan 7.5 sürümü ile çok büyük gelişmeler gösterdi. Ürün önceki sürümlerinden çok farklı. Google, Yahoo, AIM, ICQ ile entegrasyonu var. VOIP özellikleri barındırıyor. VOIP motoru olarak IBM ile Skype anlaşması sonrasında Skype ses engine kullanılması çok iyi bir ses kalitesi sunuyor.


{{Anında mesajlaşma}}
{{Anında mesajlaşma}}
{{yazılım-taslak}}
{{yazılım-taslak}}


[[Kategori:İletişim programları]]
[[Kategori:Linux için Internet yazılımları]]
[[Kategori:Lotus Software yazılımları]]
[[Kategori:Symbian anında mesajlaşma istemcileri]]
[[Kategori:Telekonferans]]
[[Kategori:Windows internet yazılımları]]

Sayfanın 15.16, 12 Haziran 2016 tarihindeki hâli

Lotus Sametime, IBM'in anlık mesajlaşma ve web konferans yazılımı. Ekim 2006'da çıkan 7.5 sürümü ile çok büyük gelişmeler gösterdi. Ürün önceki sürümlerinden çok farklı. Google, Yahoo, AIM, ICQ ile entegrasyonu var. VOIP özellikleri barındırıyor. VOIP motoru olarak IBM ile Skype anlaşması sonrasında Skype ses engine kullanılması çok iyi bir ses kalitesi sunuyor.