Türk filmleri listesi: A-Z

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Atla: kullan, ara
Türk sineması
Türk filmleri listeleri
Turkeyfilm.png
1930 öncesi
1930'lar
1940'lar
1940 1941 1942 1943 1944
1945 1946 1947 1948 1949
1950'ler
1950 1951 1952 1953 1954
1955 1956 1957 1958 1959
1960'lar
1960 1961 1962 1963 1964
1965 1966 1967 1968 1969
1970'ler
1970 1971 1972 1973 1974
1975 1976 1977 1978 1979
1980'ler
1980 1981 1982 1983 1984
1985 1986 1987 1988 1989
1990'lar
1990 1991 1992 1993 1994
1995 1996 1997 1998 1999
2000'ler
2000 2001 2002 2003 2004
2005 2006 2007 2008 2009
2010'lar
2010 2011 2012 2013 2014

Bu liste Türkiye'de çekilen Türkçe filmlerin alfabetik sıralamasıdır. Film listesinin yıl olarak listelenmiş hali; Türk filmleri listeleridir.

1-9[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
1 dakika karanlık 1997’de sinema
14 numara 1985’de sinema
155 alo polis 1995’de sinema
17 Mayıs 2005’de sinema
18'ler takımı 2007’de sinema
1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards 2005’de sinema
2 süper film birden 2006’de sinema
2000 yılın sevgilisi 1973’de sinema
222 no'lu Dosya 1967’de sinema
2x2=5 1974’de sinema
3 dev adam 1973’de sinema
3. istasyon 1992’de sinema
40 Quadratmeter Deutschland 1986’de sinema
5. kat 2005’de sinema
501 numaralı hücre 1967’de sinema
65 Hüsnü 1965’de sinema
72. koğuş 1987’de sinema
80. Adım 1996’de sinema

A[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Aaah Belinda 1986’de sinema
Abbas Yolcu 1959’de sinema
Abbase Sultan 1968’de sinema
Abdulkadir-i Geylani Hz./Batmayan Güneş 1993’de sinema
Abdülhamit düşerken 2003’de sinema
Abidik gubidik 1964’de sinema
Ablam 1973’de sinema
Abuk Sabuk Bir Film 1990’de sinema
Abuzer Kadayıf 2000’de sinema
Acar kardeşler 1961’de sinema
Acele koca aranıyor 1975’de sinema
Acemi çapkın 1964’de sinema
Acemi dolandırıcılar 1979’de sinema
Acı 1971’de sinema
Acı 1984’de sinema
Acı 1988’de sinema
Acı aşk 1963’de sinema
Acı çekenler 1987’de sinema
Acı dünya 1986’de sinema
Acı ekmek 1984’de sinema
Acı ekmek 2006’de sinema
Acı gerçekler 1981’de sinema
Acı gönül 2001’de sinema
Acı gurbet 1988’de sinema
Acı günler 1957’de sinema
Acı günler 1967’de sinema
Acı günler 1981’de sinema
Acı günler 2005’de sinema
Acı hatıralar 1977’de sinema
Acı hayat 1962’de sinema
Acı hayat 1969’de sinema
Acı hayat 1987’de sinema
Acı ile karışık 1969’de sinema
Acı inanç 1968’de sinema
Acı intikam 1968’de sinema
Acı kader 1972’de sinema
Acı kader 1990’de sinema
Acı kin 2004’de sinema
Acı lokma 1986’de sinema
Acı pirinç 1972’de sinema
Acı şarkı 1989’de sinema
Acı sevda 1958’de sinema
Acı sevda 1972’de sinema
Acı sevda 1985’de sinema
Acı severim tatlı döverim 1975’de sinema
Acı su 1988’de sinema
Acı tesadüf 1961’de sinema
Acı tesadüf 1966’de sinema
Acı türkü 1967’de sinema
Acı ve tatlı günler 1996’de sinema
Acı ve tatlı 1962’de sinema
Acı yalan 1969’de sinema
Acı yıllar 1968’de sinema
Acı yıllar/Lekeli melek 1989’de sinema
Acı yol 1958’de sinema
Acı yol 1992’de sinema
Acı yudum 1972’de sinema
Acı yumruk 1973’de sinema
Acı zafer 1972’de sinema
Acı zafer 1996’de sinema
Acı zeytin 1961’de sinema
Acılar 2000’de sinema
Acılar içinde 1990’de sinema
Acılar paylaşılmaz 1989’de sinema
Acılar ve arzular 1991’de sinema
Acılarin çocuğu 1985’de sinema
Acılarin günlüğü 1988’de sinema
Acılarin kadını 1986’de sinema
Acımak 1970’de sinema
Acımasız dünya 1981’de sinema
Acımasızlar 1990’de sinema
Açlık 1974’de sinema
Aç gözünü Mehmet 1974’de sinema
Aç kartallar 1984’de sinema
Aç kurtlar 1969’de sinema
Ada 1988’de sinema
Ada 2007’de sinema
Ada sahillerinde 1956’de sinema
Adada bir sonbahar 2000’de sinema
Ada'da son gece 1992’de sinema
Adak 1979’de sinema
Adak 1980’de sinema
Adaktepe 1952’de sinema
Adalardan bir yar gelir bizlere 1964’de sinema
Adalet 1977’de sinema
Adaletin bu mu dünya 1971’de sinema
Adalı kız 1976’de sinema
Adamını bul 1975’de sinema
A'dan z'ye kadar 1975’de sinema
Adana Urfa bankası 1976’de sinema
Adanalı kardeşler 1972’de sinema
Adanalı Tayfur 1963’de sinema
Adanalı Tayfur kardeşler 1964’de sinema
Adanın Ağlayan yüzü 2004’de sinema
Adem ile Havva 1967’de sinema
Adem ile Havva 1986’de sinema
Adem'in trenleri 2007’de sinema
Adı Vasfiye 1985’de sinema
Adım beladır 1970’de sinema
Adım çıkmış sarhoşa 1965’de sinema
Adım kan soyadım silah 1970’de sinema
Adını anmayacağım 1971’de sinema
Adi Osman 1994’de sinema
Adi ökkes 1987’de sinema
Adile Teyze 1982’de sinema
Adile Teyze ve Kuzucuklar 2005’de sinema
Adressiz sorgular 2006’de sinema
Adsız cengaver 1970’de sinema
Afacan 1961’de sinema
Afacan 1970’de sinema
Afacan ateş parçası 1990’de sinema
Afacan harika çocuk 1972’de sinema
Afacan küçük serseri 1971’de sinema
Afacan tatlı bela 1994’de sinema
Affedilmeyen 1966’de sinema
Affedilmeyen 1977’de sinema
Affedilmeyen günah 1965’de sinema
Affedilmeyen suç 1968’de sinema
Affedimeyenler 1980’de sinema
Afferin çocuğa 1979’de sinema
Affet allahım 1986’de sinema
Affet beni 1967’de sinema
Affet beni allahım 1953’de sinema
Affet beni allahım 1968’de sinema
Affet sevgilim 1966’de sinema
Affetmeyen kadın 1964’de sinema
Afife jale 1987’de sinema
Afilli delikanlı 1976’de sinema
Afilli delikanlılar 1964’de sinema
Afilli Kemal 1995’de sinema
Afrodit 1987’de sinema
Agaçlar ayakta ölür 1964’de sinema
Agaçlar ayakta ölür 2000’de sinema
Ağaların savaşı 1966’de sinema
Ağam eğleniyor 1955’de sinema
Ağlıyorsam yaşıyorum 1986’de sinema
Ağlğyorum 1971’de sinema
Ağlıyorum 1988’de sinema
Agora meyhanesi 1968’de sinema
Agustos böceği 1973’de sinema
Ağa bacı 1986’de sinema
Ağa düşen kadın 1967’de sinema
Ağa düşen kadın 1979’de sinema
Ağır roman 1997’de sinema
Ağır suç 1967’de sinema
Ağıt 1972’de sinema
Ağla anam Ağlar 1986’de sinema
Ağla gözlerim 1968’de sinema
Ağla gözlerim 1981’de sinema
Ağlama 1986’de sinema
Ağlama anne 2006’de sinema
Ağlama değmez hayat 1969’de sinema
Ağlama sevgilim 1962’de sinema
Ağlama sevgilim 1993’de sinema
Ağlama yarim 1984’de sinema
Ağlamaya deger mi? 1988’de sinema
Ağlamayacaksın 1987’de sinema
Ağlarsa anam Ağlar 1958’de sinema
Ağlatti kader 1984’de sinema
Ağlayan bir ömür 1968’de sinema
Ağlayan gelin 1957’de sinema
Ağlayan gözler 1965’de sinema
Ağlayan gülmedi mi? 1982’de sinema
Ağlayan kadin 1967’de sinema
Ağlayan kadin 2000’de sinema
Ağlayan kaya 1957’de sinema
Ağlayan melek 1970’de sinema
Ağrı dagi efsanesi 1975’de sinema
Ağrı daginin gazabi 1973’de sinema
Ağrı'ya dönüs 1994’de sinema
Ah bir çocuk olsaydim 1988’de sinema
Ah bir zengin olsam 1971’de sinema
Ah bu dünya 1965’de sinema
Ah bu gençlik 1975’de sinema
Ah bu gençlik 1976’de sinema
Ah bu kadinlar 1967’de sinema
Ah bu kadinlar 1975’de sinema
Ah bu kadinlar 1986’de sinema
Ah bu ne dünya 1978’de sinema
Ah bu sevda 1977’de sinema
Ah dede vah dede 1977’de sinema
Ah deme oh de 1974’de sinema
Ah gardasim 1991’de sinema
Ah güzel Istanbul 1966’de sinema
Ah güzel Istanbul 1981’de sinema
Ah Istanbul 1992’de sinema
Ah koca dünya 1972’de sinema
Ah mualla oh ne ala 1975’de sinema
Ah Müjgan ah 1970’de sinema
Ah nerede 1975’de sinema
Ah su kadinlar 1983’de sinema
Ahmet Çavus 1972’de sinema
Ahretten gelen adam 1954’de sinema
Ahtapotun kollari 1964’de sinema
Aile kAdını 1983’de sinema
Aile pansiyonu 1987’de sinema
Aile serefi 1976’de sinema
Ailenin yüz karasi 1966’de sinema
Ajan 14 yosmalar arasinda 1967’de sinema
Ak Altın 1957’de sinema
Akasya palas 1940’de sinema
Akasyalar açarken 1963’de sinema
Akbulut Malkoçoglu ve Karaoglan'a karsi 1967’de sinema
Akdeniz korsanlari 1950’de sinema
Akdeniz sarkisi 1964’de sinema
Akıllı deliler 1980’de sinema
Akıncilar 1948’de sinema
Akıntiya karsi 2003’de sinema
Aklın durur 1965’de sinema
Akma 1973’de sinema
Akrebin yolculugu 1997’de sinema
Akrep 1980’de sinema
Akrep 1986’de sinema
Akrep burcu 1985’de sinema
Akrep kuyrugu 1965’de sinema
Akrep Mustafa 1972’de sinema
Akrep tuzagi 1970’de sinema
Akrepler 1983’de sinema
Akşam günesi 1966’de sinema
Akşam yildizi 1967’de sinema
Akşamci 1967’de sinema
Akşamci 1997’de sinema
Aladdin in Lambasi 1971’de sinema
Alageyik 1958’de sinema
Alageyik 1969’de sinema
Alamancinin karisi 1987’de sinema
Alçaklar affedilmez 1970’de sinema
Alçaklar Cehenneme Gider 1972’de sinema
Aldatacagim 1991’de sinema
Alemdar Mustafa Pasa 1918’de sinema
Alev 1997’de sinema
Alev alev 1984’de sinema
Alevli yillar 1968’de sinema
Alın yazim 1986’de sinema
Alın yazisi 1956’de sinema
Alın yazisi 1972’de sinema
Ali Baba kirk haramiler 1971’de sinema
Ali Cengiz oyunu 1971’de sinema
Ali derler Adıma 1963’de sinema
Ali ile Veli 1951’de sinema
Ali ile Veli 1970’de sinema
Ali veli deli 1986’de sinema
Ali/SAkın arkana bakma 1996’de sinema
Aliii 1960’de sinema
Alişan 1982’de sinema
Ali'yi gördüm Ali'yi 1967’de sinema
Allah aski yaratti 1969’de sinema
Allah benimle 1971’de sinema
Allah büyüktür 1959’de sinema
Allah cezani versin Osman Bey 1961’de sinema
Allah kerim 1950’de sinema
Allah korkusu 1958’de sinema
Allah seviniz dedi 1962’de sinema
Allah'a adanan toprak 1967’de sinema
Allahaismarladik 1951’de sinema
Allahaismarladik 1966’de sinema
Allahaismarladik Istanbul 1966’de sinema
Allahaismarladik yavrum 1966’de sinema
Allah'in aslani Ali 1969’de sinema
Allah'in cenneti 1939’de sinema
Allahtan bul 1952’de sinema
Allı gelin 1957’de sinema
Allı gelin 1969’de sinema
Allı turnam 1971’de sinema
Allı yemeni 1958’de sinema
Allı yemeni 1970’de sinema
Almanyali yarim 1974’de sinema
Alnimin kara yazisi 1968’de sinema
Alpaslan'in fedaisi Alpago 1967’de sinema
Altar 1985’de sinema
Altay'dan gelen yigit 1977’de sinema
Altın avcilari 1968’de sinema
Altın çocuk 1966’de sinema
Altın çocuk Beyrut'ta 1967’de sinema
Altın hirsi 1961’de sinema
Altın kafes 1958’de sinema
Altın kafes 1982’de sinema
Altın kalpler 1961’de sinema
Altın kalpler 1969’de sinema
Altın kelepçe 1964’de sinema
Altın kollu adam 1966’de sinema
Altın küpeler 1966’de sinema
Altın mezar 1968’de sinema
Altın mi ask mi 1971’de sinema
Altın prens devler ülkesinde 1971’de sinema
Altın sehir 1965’de sinema
Altın sehir 1978’de sinema
Altın tabancali adam 1970’de sinema
Alti olu var/Ipsala cinayeti 1953’de sinema
Aman dünya ne dar imis 1965’de sinema
Aman karim duymasin 1976’de sinema
Aman kimse duymasin 1963’de sinema
Amansiz takip 1967’de sinema
Amansiz Yol 1985’de sinema
Amber 1970’de sinema
Amerikali 1993’de sinema
Amerikalilar Karadeniz'de 2 2007’de sinema
Ana 1967’de sinema
Ana beni eversene 1964’de sinema
Ana gibi yar olmaz 1970’de sinema
Ana hakki ödenmez 1968’de sinema
Ana hasreti 1956’de sinema
Ana hasreti 1958’de sinema
Ana kalbi 1969’de sinema
Ana kucagi 1959’de sinema
Ana Mezari 1969’de sinema
Ana yüregi 1969’de sinema
Anadolu çocugu 1964’de sinema
Anadolu evliyalari 1969’de sinema
Anadolu kanunu 1966’de sinema
Anadolu kini 1970’de sinema
Anadolu kizi 1967’de sinema
Anadolu soygunu 1969’de sinema
Anaesthetics 2004’de sinema
Anafartalarda itilaf ordularinin püskürtülmesi 1915’de sinema
Analar ölmez 1976’de sinema
Analarin günahi 1966’de sinema
Anasi gibi 1957’de sinema
Anasi yigit dogurmus 1966’de sinema
Anasinin kuzusu 1964’de sinema
Anayurt Oteli 1987’de sinema
Ancient Mariners 1981’de sinema
Anjelik Osmanli saraylarinda 1967’de sinema
Anjelik ve Deli Ibrahim 1968’de sinema
Anka kusu 2004’de sinema
Ankara casusu Çiçero 1951’de sinema
Ankara cinayeti 2006’de sinema
Ankara ekspresi 1952’de sinema
Ankara ekspresi 1971’de sinema
Ankara postasi 1928’de sinema
Ankara'ya üç bilet 1964’de sinema
Anlat Istanbul 2005’de sinema
AnlatamAdım 1983’de sinema
Anlatamam utanirim 1964’de sinema
Anne çok gördü felek 1964’de sinema
Anneler Günü 1973’de sinema
Anneler ve kizlari 1971’de sinema
Annem sinema ögreniyor 2007’de sinema
Annemi ariyorum 1959’de sinema
Annemin gözyaslari 1957’de sinema
Antepli 1981’de sinema
Anter 1974’de sinema
Antonio e Placido - Attenti ragazzi... chi rompe pAğa 1976’de sinema
Apartman 2004’de sinema
Aptal kahraman 1983’de sinema
Ara 2007’de sinema Ümit Ünal Erdem Akakçe, Betül Çobanoğlu, Serhat Tutumluer, Selen Uçer Drama
Arabaci Sabahat 1966’de sinema
Arabesk 1989’de sinema
Arabian Knights 2003’de sinema
Araf 2006’de sinema
Aramiza kan girdi 1962’de sinema
Aramizda yasayamazsin 1954’de sinema
Aramizdaki düsman 1965’de sinema
Arim, balim, petegim 1970’de sinema
Arka sokaklar 1963’de sinema
Arka sokaklar 1980’de sinema
Arkadas 1974’de sinema
Arkadasim 1982’de sinema
Arkadasim seytan 1988’de sinema
Arkadasimin aski 1968’de sinema
Arkadaslik öldü mü? 1970’de sinema
Arslanlarin dönüsü 1966’de sinema
Artık çok geç 1955’de sinema
Artık dün yok 1999’de sinema
Artık düsman degiliz 1965’de sinema
Artık sevmeyecegim 1968’de sinema
Artık sevmeyecegim 2000’de sinema
Arzu 1961’de sinema
Arzu ile Kamber 1952’de sinema
Arzunun bedeli 1966’de sinema
Asansor 1999’de sinema
Asfalt Riza 1964’de sinema
Asi evlat 1958’de sinema
Asi Gençler 1972’de sinema
Asi kabadayi 1969’de sinema
Asi kalpler 1972’de sinema
Asi ve cesur 1970’de sinema
Aşik Garip 1958’de sinema
Aşik oldum 1985’de sinema
Aşiklar kabesi Mevlana 1956’de sinema
Aşiklar: Those Who Are in Love 1996’de sinema
Aşıksin 1988’de sinema
Asılacak adam 1987’de sinema
Asılacak kadin 1969’de sinema
Asılacak kadin 1986’de sinema
Asılana kadar yasayacaksin 1972’de sinema
Asiye nasil kurtulur 1973’de sinema
Aşk abidesi 1954’de sinema
Aşk acisi 1996’de sinema
Aşk adAşi 1983’de sinema
Aşk arzu silah 1970’de sinema
Aşk avaresi 1969’de sinema
Aşk bekliyor 1962’de sinema
Aşk besteleri 1952’de sinema
Aşk bu degil 1969’de sinema
Aşk eski bir yalan 1968’de sinema
Aşk filmlerinin unutulmaz yonetmeni 1990’de sinema
Aşk firtinAşi 1972’de sinema
Aşk güzel seydir 2000’de sinema
Aşk güzeldir 1962’de sinema
Aşk hikayemiz 1986’de sinema
Aşk hikayesi 1971’de sinema
Aşk hirsizi 1960’de sinema
Aşk hirsizi 1961’de sinema
Aşk izdiraptir 1953’de sinema
Aşk kurbanlari 1956’de sinema
Aşk mabudesi 1969’de sinema
Aşk merdiveni 1962’de sinema
Aşk mücadelesi 1966’de sinema
Aşk orada bAşladi 1962’de sinema
Aşk Ölümden Soguktur 1995’de sinema
Aşk pinari 1971’de sinema
Aşk rüyAşi 1959’de sinema
Aşk rüzgari 1960’de sinema
Aşk sarabi 1979’de sinema
Aşk sürgünü 1970’de sinema
Aşk tomurcuklari 1963’de sinema
Aşk ugruna 1971’de sinema
Aşk üzerine söylenmemis hersey 1995’de sinema
Aşk üzerine söylenmemis hersey 1996’de sinema
Aşk ve cinayet melegi 1972’de sinema
Aşk ve intikam 1966’de sinema
Aşk ve kin 1964’de sinema
Aşk ve kumar 1956’de sinema
Aşk ve ölüm 1955’de sinema
Aşk ve tabanca 1970’de sinema
Aşk ve yumruk 1961’de sinema
Aşk yarAşi derindir 1969’de sinema
Aşk yarisi 1962’de sinema
Aşk yarisi 1969’de sinema
Aşk yolu 2006’de sinema
Aşka dönüs 1961’de sinema
Aşka dönüs 1981’de sinema
Aşka karsi gelinmez 1962’de sinema
Aşka kinim var 1962’de sinema
Aşka susayanlar 1964’de sinema
Aşka susayanlar seks ve cinayet 1972’de sinema
Aşka tövbe 1964’de sinema
Aşka tövbe 1968’de sinema
Aşka vakit yok 1963’de sinema
Asker Ahmet 1971’de sinema
Asker anasi 1966’de sinema
Asker arkadasim 1965’de sinema
Askerin dönüsü 1974’de sinema
Aşki ben mi yarattim 1979’de sinema
Aşkim günahimdir 1967’de sinema
Aşkim günahimdir 1968’de sinema
Aşkim günahimdir 1984’de sinema
Aşkim kaderim oldu 1972’de sinema
Aşkim silahimdir 1965’de sinema
Aşkim ve günahim 1963’de sinema
Aşkimi kanla yazdim 1971’de sinema
Aşkimla oynama 1973’de sinema
Aşkin acilari 1959’de sinema
Aşkin gözyAşlari 1959’de sinema
Aşkin gözyAşlari 1966’de sinema
Aşkin kanunu 1966’de sinema
Aşkin kanunu 1971’de sinema
Aşkin merhameti yoktur 1967’de sinema
Aşkin saati gelince 1961’de sinema
Aşkinla divaneyim 1967’de sinema
Aşklar yalan olmus 1994’de sinema
Aşklari ege de kaldi 2002’de sinema
Aşklarin en güzeli 1964’de sinema
Aşklarin en güzeli 1968’de sinema
Aşklarin en güzeli 1982’de sinema
Aşkolsun 1971’de sinema
Aşktan da üstün 1961’de sinema
Aşktan da üstün 1970’de sinema
Aslan Adam 1975’de sinema
Aslan bacanak 1977’de sinema
Aslan Bey 1968’de sinema
Aslan marka Nihat 1964’de sinema
Aslan pençesi 1966’de sinema
Aslan yavrusu 1960’de sinema
Aslan yürekli kabadayi 1967’de sinema
Aslan yürekli mahkum 1970’de sinema
Aslan yürekli Resat 1967’de sinema
Aslanlar kükreyince 1971’de sinema
Asmali konak: Hayat 2003’de sinema
Asr-i saadet Akıncilari 1991’de sinema
Asrin krali 1969’de sinema
Astronot Fehmi 1978’de sinema
Asyali disi cengaver 1969’de sinema
At 1982’de sinema
At avrat silah 1966’de sinema
At hirsizi Banus 1967’de sinema
Atatürk: Founder of Modern Turkey 1999’de sinema
Atçali Kel Mehmet 1964’de sinema
Ates bacayi sardi 1961’de sinema
Ates böcegi 1975’de sinema
Ates cemberi  ????’de sinema
Ates Dagli 1985’de sinema
Ates gibi kadin 1965’de sinema
Ates parcasi 1971’de sinema
Ates Riza 1958’de sinema
Ates üstünde yürümek 1991’de sinema
Ates ve barut 1971’de sinema
Atesli cingene 1969’de sinema
Atesli kadinlar çetesi 1971’de sinema
Atesli kan 1962’de sinema
Atesten damla 1960’de sinema
Atesten gömlek 1923’de sinema
Atesten gömlek 1950’de sinema
Ati alan Üsküdar'i geçti 1962’de sinema
Atini seven kovboy 1974’de sinema
Atla Gel Saban 1984’de sinema
Atli karinca dönüyor 1968’de sinema
Attenti ragazzi... chi rompe pAğa 1976’de sinema Internet Movie Database'te Attenti ragazzi
Auf der anderen Seite 2007’de sinema
Aura 2007’de sinema
Av Zamani 1988’de sinema
Ava giden avlanir 1965’de sinema
Avanak Apti 1978’de sinema
Avanta Kemal 1964’de sinema
Avanta Kemal Torpido Yilmaza karsi 1968’de sinema
Avare 1964’de sinema
Avare 1970’de sinema
Avare asik 1970’de sinema
Avare kalbim 1971’de sinema
Avare kiz 1966’de sinema
Avare Mustafa 1961’de sinema
Avare soför 1961’de sinema
Avare yavru filinta kovboy 1964’de sinema
Avci 1998’de sinema
Ax 1999’de sinema
Ay Aman Of 1972’de sinema
Ay bu gece dogacak 1971’de sinema
Ayastefanos'taki Rus abidesinin yikilisi 1914’de sinema
Aybiçe kurt kiz 1976’de sinema
Aydedeye gidiyoruz 1964’de sinema
Ayin karanlik yüzü 2005’de sinema
Ayipettin semsettin 1971’de sinema
Aylaklar 1995’de sinema
Aynadaki hayal 1987’de sinema
Aynaroz kadisi 1938’de sinema
Ayri dünya 1962’de sinema
Ayri dünyalar 1969’de sinema
Ayri dünyalar 1974’de sinema
Ayrilan yollar 1962’de sinema
Ayrilik 1958’de sinema
Ayrilik 1972’de sinema
Ayrilik kolay degil 1980’de sinema
Ayrilik olmasaydi 1967’de sinema
Ayrilik saati 1967’de sinema
Ayrilik sarkisi 1966’de sinema
Ayrilsak da beraberiz 1967’de sinema
Aysecik - Bahar Gunesi 1971’de sinema
Aysecik - Bos Besik 1965’de sinema
Aysecik - Canim annem 1967’de sinema
Aysecik - Cimcime Hanim 1964’de sinema
Aysecik - Citi Piti Kiz 1964’de sinema
Aysecik - Fakir Prenses 1963’de sinema
Aysecik - Sana tapiyorum 1970’de sinema
Aysecik - Seytan cekici 1960’de sinema
Aysecik - Yavru Melek 1962’de sinema
Aysecik - Yuvanin bekcileri 1969’de sinema
Aysecik 1960’de sinema
Aysecik ile Ömercik 1969’de sinema
Ayşecik ve Sihirli Cüceler Rüyalar Ülkesinde 1971’de sinema
Aysecik-Ates parçasi 1962’de sinema
Aysecik-Canimin içi 1963’de sinema
Aysegül 1971’de sinema
Aysem 1968’de sinema
Aysem 1984’de sinema
Aysem kinali gelin 1960’de sinema
Ayse'nin çilesi 1958’de sinema
Ayse'nin duasi 1949’de sinema
Ayvaz kasap 1964’de sinema
Ayyildiz fedaileri 1966’de sinema
Azap 1973’de sinema
Azap çiçegi 1981’de sinema
Azap yolu 1967’de sinema
Azgin bakireler 1980’de sinema
Azize 1968’de sinema
Azize: Bir laleli hikayesi 1999’de sinema
Azrail 1971’de sinema
Azrail benim 1968’de sinema
Azrail pesimizde 1971’de sinema
Azrailin bes atlisi 1971’de sinema
Azrailin elçileri 1983’de sinema
Azrailin habercisi 1963’de sinema

B[değiştir | kaynağı değiştir]

Turkish films
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Böcek 1995’de sinema
Bücür 1964’de sinema
Bülbül yuvasi 1962’de sinema
Bülbül yuvasi 1970’de sinema
Bütün anneler melektir 1971’de sinema
Bütün asklar tatli baslar 1970’de sinema
Bütün kapilar kapaliydi 1990’de sinema
Bütün suçumuz sevmek 1963’de sinema
Büyü 2004’de sinema
Büyük acI 1971’de sinema
Büyük adam küçük ask 2001’de sinema
Büyük cellatlar 1967’de sinema
Büyük günah 1955’de sinema
Büyük günah 1968’de sinema
Büyük intikam 1966’de sinema
Büyük itiraf 1947’de sinema
Büyük kin 1967’de sinema
Büyük öç 1969’de sinema
Büyük sehrin kanunu 1965’de sinema
Büyük sir 1956’de sinema
Büyük yemin 1963’de sinema
Büyük yemin 1969’de sinema
Büyülü fener 2005’de sinema

C[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Cübbeli gelin 1964’de sinema
Cüzzamli 1987’de sinema
Çadir gülü 1963’de sinema
Çakir Eminem 1959’de sinema
Çakircali Mehmet Efe 1950’de sinema
Çakircali Mehmet Efe 1969’de sinema
Çakircali Mehmet Efe'nin definesi 1952’de sinema
Çalınan ask 1963’de sinema
Çalınan Ceset 2004’de sinema
Çalınmis hayat/Ask hirsizi 1970’de sinema
Çalıkuşu 1966’de sinema
Çam sakizi 1962’de sinema
Çamasirci güzeli 1966’de sinema
Çamur 2003’de sinema
Çamur sevket 1971’de sinema
Çanakkale aslanlari 1964’de sinema
Çanakkale muharebeleri 1916’de sinema
Çapkin efe 1964’de sinema
Çapkin hirsiz 1960’de sinema
Çapkin hirsiz 1975’de sinema
Çapkin kiz 1963’de sinema
Çapkin ve insafsiz 1971’de sinema
Çapkinim hovardayim 1964’de sinema
Çapkinlar 1961’de sinema
Çapkinlar krali 1965’de sinema
Çapkinlar Sahi-Donjuan 72 1972’de sinema
Çapraz ates 1996’de sinema
Çapraz delikanli 1963’de sinema
Çarikli milyoner 1983’de sinema
Çark 1971’de sinema
Çarsambayi sel aldi 1970’de sinema
ÇatAllı köy 1968’de sinema
Çayda çira 1982’de sinema
Çekiç ve titresim 1979’de sinema
Çeko 1970’de sinema
Çelik bilek 1967’de sinema
Çelik mezar 1983’de sinema
Çesmemeydanli Ali 1966’de sinema
Çete 1950’de sinema
Çeto salak milyoner 1953’de sinema
Çeto sihirbaz 1955’de sinema
Çiçek 1983’de sinema
Çiçek dagi 1982’de sinema
Çiçekçi kiz 1966’de sinema
Çiçeksiz bahçe 1963’de sinema
Çifte kavrulmus 1953’de sinema
Çifte kumrular 1962’de sinema
Çifte nikah 1962’de sinema
Çifte tabancali damat 1967’de sinema
Çifte tabancali kabadayi 1969’de sinema
Çifte yürekli 1970’de sinema
Çigdem 1962’de sinema
Çıglik 1949’de sinema
Çıkar yol 1962’de sinema
Çil horoz 1987’de sinema
Çıldiran baba 1950’de sinema
Çıldiran kadin 1948’de sinema
Çıldirtan arzu 1967’de sinema
Çıldirtan dudaklar 1967’de sinema
Çile 1969’de sinema
Çile 1980’de sinema
Çile tarlasi 1980’de sinema
Çilekes 1978’de sinema
Çilekli pasta 2000’de sinema
Çileli bülbül 1957’de sinema
Çileli bülbüller 1970’de sinema
Çileli dünya 1972’de sinema
Çilgin asiklar 1990’de sinema
Çilgin ask 1961’de sinema
Çilgin bakire 1955’de sinema
Çilgin bakireler 1971’de sinema
Çilgin dersane 2007’de sinema
Çilgin gençlik 1966’de sinema
Çilgin kiz ve üç süper adam 1973’de sinema
Çilgin soyguncular 1969’de sinema
Çilgin yenge 1971’de sinema
Çilginlar cehennemi 1954’de sinema
Çilginlar cehennemi 1969’de sinema
Çilginlar ordusu 1971’de sinema
Çingar basliyor 1971’de sinema
Çingene 1966’de sinema
Çingene aski paprika 1969’de sinema
Çingene güzeli 1968’de sinema
Çinliler geliyor 2006’de sinema
Çiplaklar 1971’de sinema
Çirkin dünya 1974’de sinema
Çirkin Kral 1966’de sinema
Çirkin kral affetmez 1967’de sinema
Çirkin ve cesur 1971’de sinema
Çirkinler de sever 1982’de sinema
Çirpinis 1980’de sinema
Çitkirildim 1966’de sinema
Çitlenbik 1958’de sinema
Çizme 1991’de sinema
Çoban Ali 1955’de sinema
Çoban aski 1957’de sinema
Çoban kizi 1958’de sinema
Çoban yildizi 1983’de sinema
Çocuklar çiçektir 1983’de sinema
Çökertme 1997’de sinema
Çöl 1983’de sinema
Çöl cenneti 1983’de sinema
Çöl faresi 1977’de sinema
Çöl kanunu 1964’de sinema
Çöl kartali Seyh Ahmet 1968’de sinema
Çölde bir Istanbul kizi 1957’de sinema
Çömlekçinin kizi 1961’de sinema
Çöpçatan 1962’de sinema
Çöpçatanlar kampi 1964’de sinema
Çöpçüler krali 1977’de sinema
Çözülmeler 1994’de sinema
Çukurda 1999’de sinema

D[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Dökülen yapraklar 1987’de sinema
Dökülen yapraklar 1999’de sinema
Dokuzuncu Hariciye Koğuşu 1967
Döner ayna 1964’de sinema
Döngel kârhanesi 2005’de sinema
Dönme bana sevgilim 1970’de sinema
Dönme dolap 1983’de sinema
Dönüs 1972’de sinema
Dönüs 1988’de sinema
Dönüs yemini 1996’de sinema
Dönüsü olmayan yol 1969’de sinema
Dördü de seviyordu 1967’de sinema
Dört deli bir aptal 1965’de sinema
Dört kabadayi 1970’de sinema
Dört kardese dört gelin 1981’de sinema
Dört kursun 1966’de sinema
Dört yanim cehennem 1966’de sinema
Dört yanim cehennem 1982’de sinema
Dört yanim hüzün 1997’de sinema
Dövüsmek sart oldu 1966’de sinema
Dur 2005’de sinema
Dügüm 1993’de sinema
Dügüm 1995’de sinema
Dügün alayi 1961’de sinema
Dügün gecesi 1933’de sinema
Dügün gecesi 1966’de sinema
Dümbüllü macera pesinde 1948’de sinema
Dümbüllü sporcu 1952’de sinema
Dümbüllü Tarzan 1954’de sinema
Dün gece bir rüya gördüm 2006’de sinema
Dünkü çocuk 1965’de sinema
Dünya kadinla güzel 1996’de sinema
Dünyanin en güzel kAdını 1968’de sinema
Dünyayı Kurtaran Adam 1982’de sinema
Dünyayi kurtaran adam'in oglu 2006’de sinema
Dünyayi yikmasaydin 1982’de sinema
Düş yakamdan Osman 1987’de sinema
Düşen bir yaprak gibi 1970’de sinema
Düşen kizlar 1954’de sinema
Düşkünler 1948’de sinema
Düşkünler yuvasi 1957’de sinema
Düşkünüm sana 1982’de sinema
Düşman 1973’de sinema
Düşman 1979’de sinema
Düşman asiklar 1955’de sinema
Düşman asiklar 1967’de sinema
Düşman kardesler 1965’de sinema
Düşman yollari kesti 1959’de sinema
Düttürü dünya 1988’de sinema

E[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Eşkıya 1996’de sinema
Eylül 1995’de sinema
Eylül firtinasi 1999’de sinema
Eyvah 1970’de sinema
Ezo Gelin 1955’de sinema
Ezo Gelin 1968’de sinema

F[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Funda 1958’de sinema
Funda 1968’de sinema
Funeral 2001’de sinema
Futboliye 1983’de sinema

G[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Gen 2006’de sinema Togan Gökbakar Horror
Göç 1993’de sinema
Göçmen çocugu 1952’de sinema
Gökbayrak 1968’de sinema
Göklerdeki sevgili 1966’de sinema
Gökyüzü 1986’de sinema
Göl 1982’de sinema
Gölge oyunu 1992’de sinema
Gölgedeki adam 1970’de sinema
Gölgeler silinirken 1999’de sinema
Gölgen bile benden korkar 1971’de sinema
Gönlüm yarali 1961’de sinema
Gönül avcisi 1962’de sinema
Gönül ferman dinlemez 1962’de sinema
Gönül hirsizi 1971’de sinema
Gönül kimi severse 1959’de sinema
Gönül kusu 1965’de sinema
Gönül meyhanesi 1970’de sinema
Gönül yarasi 2005’de sinema
Gönülden Ağlayanlar 1958’de sinema
Gönülden gönüle 1961’de sinema
Gönülden yaralilar 1949’de sinema
Gönülden yaralilar 1973’de sinema
Gönüllü kahramanlar 1968’de sinema
Görgüsüzler 1982’de sinema
Görünce kursunlarim 1971’de sinema
Görünmeyen adam Istanbul'da 1955’de sinema
Gözleri ömre bedel 1964’de sinema
Gözüm gibi sevdim 1982’de sinema
Gözyaslarim 1968’de sinema
Gurbet 1959’de sinema
Gurbet kuslari 1964’de sinema
Gurbet kuslari 1982’de sinema
Gurbet türküsü 1966’de sinema
Gurbet yolculari 1962’de sinema
Gurbetçi Saban 1985’de sinema
Gurbette ölenler 1969’de sinema
Gurur ve kin 1971’de sinema
Gül agaci 1967’de sinema
Gül agaci 1983’de sinema
Gül Ayse 1969’de sinema
Gül ve seker 1968’de sinema
Güldagli Cemile 1951’de sinema
Güldürme beni 1986’de sinema
Güle güle 2000’de sinema
Gülen Adam 1989’de sinema
Gülen gözler 1977’de sinema
Güler misin Ağlar misin 1975’de sinema
Gülibik 1984’de sinema
Gülizar 2004’de sinema
Güller ve dikenler 1970’de sinema
Gülmeyen yüzler 1955’de sinema
Gülnaz Sultan 1954’de sinema
Gülnaz Sultan 1969’de sinema
Gülsah 1975’de sinema
Gülsüm ana 1982’de sinema
Gültekin amazon kizlara karsi 1969’de sinema
Gültekin Asya kartali 1968’de sinema
Gülüm 2003’de sinema
Gülüm benim 1987’de sinema
Gülüm Nuri 1970’de sinema
Gülümse biraz 1986’de sinema
Gülün bittigi yer 1998’de sinema
Gülüzar 1972’de sinema
Gümüs gerdanlik 1963’de sinema
Gün dogarken 1955’de sinema
Gün dogmadan 1986’de sinema
Günah 1983’de sinema
Günah bende mi 1964’de sinema
Günah bizimdir 1956’de sinema
Günah çocugu 1966’de sinema
Günah defteri 1981’de sinema
Günah kizlari 1964’de sinema
Günah köprüsü 1956’de sinema
Günah yolculari 1956’de sinema
Günaha girme 1982’de sinema
Günahım 1948’de sinema
Günahımi çekeceksin 1970’de sinema
Günahıni ödeyen adam 1952’de sinema
Günahıni ödeyen adam 1969’de sinema
Günahıni ödeyen kadin 1969’de sinema
Günahkar 1983’de sinema
Günahkar baba 1955’de sinema
Günahkar kadin 1966’de sinema
Günahkârlar cenneti 1958’de sinema
Günahlarini kanlari ile ödediler 1969’de sinema
Günahsız asiklar 1962’de sinema
Günahsız katiller 1964’de sinema
Günahsız katiller 1970’de sinema
Günahsız yavrular 1956’de sinema
Günahsızlar 1944’de sinema
Günahsızlar 1968’de sinema
Günahsızlar 1972’de sinema
Günaydin geceyarisi 1997’de sinema
Günbatimi 1991’de sinema
Güneş agliyor 1997’de sinema
Güneş dogarken 1984’de sinema
Güneş dogmasin 1961’de sinema
Güneşe dogru 1937’de sinema
Güneşe yolculuk 1999’de sinema
Güneşi göremeden 1990’de sinema
Güneşin tutuldugu gün 1983’de sinema
Güneşten de sicak 1987’de sinema
Güney ölüm saçiyor 1969’de sinema
Güngörmüsler 1976’de sinema
Güz sancisi 2002’de sinema
Güzel bir gün için 1965’de sinema
Güzel kadinlar çetesi 1964’de sinema
Güzel soför 1970’de sinema
Güzeller kumsali 1964’de sinema
Güzeller resmigeçidi 1961’de sinema

H[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Hüznün yüzü 1997’de sinema
Huzurum kalmadi 1980’de sinema
Hüdaverdi - pirtik 1971’de sinema
Hüküm sabahi 1952’de sinema
Hülya (1947) 1947’de sinema
Hülya (1965) 1965’de sinema
Hülya (1988) 1988’de sinema
Hülyam 1982’de sinema
Hürriyet apartmani 1944’de sinema
Hürriyet için sahlanan belde 1952’de sinema
Hürriyet sarkisi 1951’de sinema
Hürriyet ugrunda mukaddes yalan 1954’de sinema
Hüseyin Baradan çekilin aradan 1965’de sinema
Hüzünlü ask 1969’de sinema

I[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
İç güveysi 1970’de sinema
İçerdekiler mi disardakiler mi 1995’de sinema
İçerideki 2002’de sinema
İçim yaniyor 1998’de sinema
İçimizdeki bosluk 1965’de sinema
İçimizdeki seytan 1964’de sinema
İçimizden biri 1960’de sinema
İçli kiz Funda 1967’de sinema
İtiraf 2002’de sinema
İtirazim var 1981’de sinema
İyi aile çocuğu 1978’de sinema
İyi bayramlar 1991’de sinema
İyi fakir ve kibar (Cafer Bey) 1971’de sinema
İyi seneler 2007’de sinema
İz 1994’de sinema
Izdırap çocuğu 1960’de sinema
Izdırap çocukları 1964’de sinema
Izdırap şarkısı 1955’de sinema
Izdırap şarkısı 1969’de sinema
İzin 1975’de sinema
İzmir ateşler içinde 1959’de sinema
İzmir sokaklarında 1953’de sinema
İzmir'in kavakları 1966’de sinema

K[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Kader 2006’de sinema Zeki Demirkubuz Vildan Atasever, Ufuk Bayraktar & Ozan Bilen Awarded in Golden Orange & Golden Tulip
Kanalizasyon 2009’de sinema Alper Mestçi Okan Bayulgen & Erol Günaydın Comedy
Köle 1972’de sinema
Kölen olayim 1969’de sinema
Köprü 1975’de sinema
Köprüalti çocuklari 1953’de sinema
Köprüden geçti gelin 1969’de sinema
Kör 1971’de sinema
Kör kuyu 1957’de sinema
Kördüğüm 1970’de sinema
Kördüğüm 1977’de sinema
Kördüğüm 1982’de sinema
Körlerin şarkısı 1957’de sinema
Köroğlu 1945’de sinema
Köroğlu 1968’de sinema
Köroğlu-DAğlar krali 1963’de sinema
Köroğlu-Türkan Sultan 1953’de sinema
Köşe kapmaca 1979’de sinema
Köşeyi dönen Adam 1978’de sinema
Kötü kader 1969’de sinema
Kötü tohum 1963’de sinema
Kötüler affedilmez 1971’de sinema
Köy canavarı 1956’de sinema
Köyde bir kız sevdim 1960’de sinema
Köyden indim şehire 1974’de sinema
Köye dönen yosma 1970’de sinema
Köye gelen dansöz 1955’de sinema
Köye giden gelin 1964’de sinema
Köyün beş güzeli 1970’de sinema
Köyün çocuğu 1953’de sinema
Köyün güzeli 1962’de sinema
Kupa ası maça kızı 1971’de sinema
Kupa kızı 1986’de sinema
Kurbağalar 1985’de sinema
Kurban 1983’de sinema
Kurban olduğum 1980’de sinema
Kurbanlık katil 1967’de sinema
Kurşun Memed 1971’de sinema
Kurşun yagmuru 1962’de sinema
Kurşun yolu 1968’de sinema
Kurşunla selamlarım 1973’de sinema
Kurşunların kanunu 1969’de sinema
Kurşunum imzamdır 1964’de sinema
Kurt kanı 1970’de sinema
Kurt kanunu 1991’de sinema
Kurt Mustafa 1957’de sinema
Kurtlar vadisi - Irak 2006’de sinema
Kuruluş 1986’de sinema
Kuruluştan kurtuluşa fenerbahçe 1999’de sinema
Kurye 1990’de sinema
Kuşatma Altında aşk 1997’de sinema
Kuşçu 1973’de sinema
Küskün çiçek 1979’de sinema
Kuyu 1968’de sinema
Küçük balıklar üzerine bir masal 1989’de sinema
Küçük beyefendi 1962’de sinema
Küçük beyin kısmeti 1963’de sinema
Küçük cadı 1975’de sinema
Küçük dostum  ????’de sinema
Küçük dünya 1961’de sinema
Küçük eller 1983’de sinema
Küçük hanım Avrupa'da 1962’de sinema
Küçük hanımefendi 1961’de sinema
Küçük hanımefendi 1970’de sinema
Küçük hanımın kısmeti 1962’de sinema
Küçük hanımın şöförü 1962’de sinema
Küçük hanımın şöförü 1970’de sinema
Küçük kahraman 1960’de sinema
Küçük kıyamet 2006’de sinema
Küçük kovboy 1973’de sinema
Küçük sevgilim 1971’de sinema
Kül kedisi 1961’de sinema
Külhan aşkı 1962’de sinema
Külhanbeyler kralı 1967’de sinema
Küpeler 2005’de sinema
Kürtaj 1981’de sinema

L[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Lüküs hayat 1950’de sinema

M[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Musallat 2007’de sinema Alper Mestçi Horror
Mühür gözlüm 1967’de sinema
Mülteci Memet 1969’de sinema
Mümin ile Kafir 1992’de sinema
Mürebbiye 1919’de sinema
Mürüvvetsiz Mürüvvet 2004’de sinema
Müslümanin 24 Saati 1991’de sinema
Müthiş bir tren 1975’de sinema
Müthiş Türk 1970’de sinema

N[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Nöri gantar ailesi 1975’de sinema

O[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Oy farfara farfara 1961’de sinema
Oyun 2005’de sinema
Oyun bitti 1971’de sinema
Oyunbozan 2000’de sinema
Oyuncu kız 1955’de sinema
Ozan 1998’de sinema
Özleyiş 1973’de sinema
Ödlek 1986’de sinema
Öfke dağlari sardı 1965’de sinema
Öğret te gel 1980’de sinema
Öğretmen 1988’de sinema
Öksüz 1968’de sinema
Öksüz Ayşe 1957’de sinema
Öksüz gülnaz 1970’de sinema
Öksüz Hasan 1963’de sinema
Öksüz kız 1964’de sinema
Öldür beni 1963’de sinema
Öldürdüğüm sevgili 1956’de sinema
Öldüren aşk 1969’de sinema
Öldüren bahar 1962’de sinema
Öldüren örümcek 1972’de sinema
Öldüren şehir 1953’de sinema
Öldüren şehir 1971’de sinema
Öldüren sır 1954’de sinema
Öldüren yalan 1961’de sinema
Öldüren yumruk 1971’de sinema
Öldürme beni 1983’de sinema
Öldürme üzerine küçük bir film 1997’de sinema
Öldürmek hakkımdır 1968’de sinema
Öldürmeye yeminliyim 1970’de sinema
Öleceksek ölelim 1970’de sinema
Ölesiye sevmek 1991’de sinema
Ölmeden tövbe et 1971’de sinema
Ölmek istiyorum 1962’de sinema
Ölmek mi yaşamak mı 1966’de sinema
Ölmek var dönmek yok 1966’de sinema
Ölmek var dönmek yok 1972’de sinema
Ölmeyen adam 1971’de sinema
Ölmeyen arkadaşlık 1981’de sinema
Ölmeyen aşk 1959’de sinema
Ölmeyen aşk 1966’de sinema
Ölmeyen şarkı 1977’de sinema
Ölmüş bir kadının evrakı metrukesi 1956’de sinema
Ölmüs bir kadının mektupları 1969’de sinema
Ölüler konuşmaz ki 1970’de sinema
Ölüm Allah'in emri 1964’de sinema
Ölüm bana vız gelir 1971’de sinema
Ölüm bizi ayıramaz 1963’de sinema
Ölüm busesi 1966’de sinema
Ölüm çemberi 1965’de sinema
Ölüm çemberi 1970’de sinema
Ölüm deresi 1956’de sinema
Ölüm dönemeci 1959’de sinema
Ölüm emri 1970’de sinema
Ölüm fermanı 1970’de sinema
Ölüm film çekiyor 1961’de sinema
Ölüm kayalıkları 1961’de sinema
Ölüm korkusu 1955’de sinema
Ölüm korkusu 1971’de sinema
Ölüm pazarı 1963’de sinema
Ölüm pazarı 1970’de sinema
Ölüm perdesi 1960’de sinema
Ölüm peşimizde 1960’de sinema
Ölüm peşimizde 2000’de sinema
Ölüm saati 1954’de sinema
Ölüm saati 1967’de sinema
Ölüm saçan dudaklar 1965’de sinema
Ölüm şart oldu 1969’de sinema
Ölüm savaşçısı 1984’de sinema
Ölüm tarlası 1966’de sinema
Ölüm temizler 1966’de sinema
Ölüm yaklaşıyor 1966’de sinema
Ölüm yarışı 1953’de sinema
Ölüm yolcuları 1966’de sinema
Ölüm yolu 1985’de sinema
Ölümden de acı 1958’de sinema
Ölümden de acı 1971’de sinema
Ölümden korkmuyorum 1971’de sinema
Ölüme çeyrek var 1963’de sinema
Ölüme giden yol 1954’de sinema
Ölüme giden yol 1969’de sinema
Ölüme kadar 1965’de sinema
Ölüme koşanlar 1972’de sinema
Ölüme yalnız gidilir 1962’de sinema
Ölümlü dünya 1960’de sinema
Ölümsüz 1982’de sinema
Ölümsüz adamlar 1968’de sinema
Ölümsüz aşk 1986’de sinema
Ölümsüz aşk 1995’de sinema
Ölümsüz kadın 1967’de sinema
Ölümsüz karanfiller 1995’de sinema
Ölümsüzler 1969’de sinema
Ölümü yaşamak 1991’de sinema
Ölümün ağzı 1996’de sinema
Ölümün el yazısı 1999’de sinema
Ölümün ücreti 1964’de sinema
Ölümünü kendin seç 1971’de sinema
Ölünceye kadar 1967’de sinema
Ölünceye kadar 1970’de sinema
Ölünceye kadar seninim 1949’de sinema
Ölürayak 1990’de sinema
Ölürüm de ayrılmam 1959’de sinema
Ölüyaprak vurusu 1995’de sinema
Ömercik babasının oğlu 1969’de sinema
Ömre bedel kız 1967’de sinema
Ömrüm böyle geçti 1959’de sinema
Ömrümce Ağladım 1967’de sinema
Ömrümce unutamadım 1971’de sinema
Ömrümün tek gecesi 1959’de sinema
Ömrümün tek gecesi 1968’de sinema
Ömrümün tek gecesi 1984’de sinema
Ömür boyu 1969’de sinema
Önce insan 1979’de sinema
Önce sev sonra öldür 1971’de sinema
Öp annenin elini 1964’de sinema
Öp babanın elini 1955’de sinema
Öp beni 1970’de sinema
Öpüşmek yasak 1964’de sinema
Örgüt 1976’de sinema
Örümcek 1972’de sinema
Örümcek adam 1966’de sinema
Öteki Türkiye'de bir cumhurbaşkanı 2007’de sinema
Öyle bir kadın ki 1979’de sinema
Öyle olsun 1976’de sinema
Özgürlüğün bedeli 1977’de sinema
Özleyiş 1961’de sinema

P[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Propaganda 1999’de sinema
Pusu 1972’de sinema
Pusuda 1977’de sinema
Püsküllü bela 1970’de sinema

R[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Recep İvedik 2008’de sinema Togan Gökbakar Şahan Gökbakar Komedi
Recep İvedik 2 2009’de sinema Togan Gökbakar Şahan Gökbakar Komedi
Recep İvedik 3 2010’de sinema Togan Gökbakar Şahan Gökbakar Komedi
Rüzgar 1980’de sinema
Rüya gibi 1971’de sinema
Rüyada buluşuruz 1996’de sinema
Rüzgar gibi geçti 1968’de sinema
Rüzgar hafiye 1969’de sinema
Rüzgar Murat 1971’de sinema
Rüzgar Zehra 1961’de sinema
Rüzgarlı tepe 1963’de sinema

S[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Şöhret sandalı 2001’de sinema
Sönen gözler 1955’de sinema
Sönen rüya 1948’de sinema
Sönen yildiz 1956’de sinema
Söyleyin anama Ağlamasin 1950’de sinema
Söyleyin anama Ağlamasin 1969’de sinema
Söyleyin genç kizlara 1967’de sinema
Söz bir, Allah bir 1933’de sinema
Söz müdafanin 1970’de sinema
Söz müdafanindir 1952’de sinema
Sözde kızlar 1924’de sinema
Sözde kızlar 1967’de sinema
Süper adam 1971’de sinema
Süper adam Istanbul'da 1972’de sinema
Süper adam kadinlar arasinda 1972’de sinema
Süper kadin dehset saçiyor 1972’de sinema
Süper selami 1979’de sinema
Süpermen dönüyor 1979’de sinema
Süpermen Fantoma'ya karsi 1969’de sinema
Süpermenler 1979’de sinema
Şüpheci 1993’de sinema
Şüphenin bedeli 1995’de sinema
Süreyya 1972’de sinema
Sürgün (1951) 1951’de sinema
Sürgün (1976) 1976’de sinema
Sürgün (1992) 1992’de sinema
Sürgünden geliyorum 1971’de sinema
Sürgünler 1969’de sinema
Sürtük (1942) 1942’de sinema
Sürtük (1965) 1965’de sinema
Sürü 1978’de sinema
Süt kardeşler 1976’de sinema
Süt kuzuları 1952’de sinema

T[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Töre 1978’de sinema
Tövbe (1981) 1981’de sinema
Tövbe (2006) 2006’de sinema
Türev 2005’de sinema
Türk komandolar (İstanbul 44) 1967’de sinema
Türkiyem 1983’de sinema
Türkün aşkı baskadır 1966’de sinema
Tütün zamanı 1959’de sinema
Tütüncü kız Emine (1958) 1958’de sinema
Tütüncü kız Emine (1969) 1969’de sinema

U[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Uçan daireler Istanbul'da 1955’de sinema
Uçan Kiz 1972’de sinema
Uçurtmayi Vurmasinlar 1989’de sinema
Uçurum 1957’de sinema
Uçuruma dogru 1949’de sinema
Uçuruma giden kadın 1956’de sinema
Uçurumdaki kadın 1964’de sinema
Uyanik aptallar 1981’de sinema
Uyanik gazeteci 1988’de sinema
Uykusuz geceler 1969’de sinema
Uzak 2002’de sinema
Uzakta kal sevgilim 1965’de sinema
Uzlasma 1992’de sinema
Uzun Ince Bir Yol 1991’de sinema

Ü[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Üç arkadas 1958’de sinema
Üç arkadas 1971’de sinema
Üç baba torik 1953’de sinema
Üç çapkin gelin 1961’de sinema
Üç garipler 1957’de sinema
Üç halka 25 1986’de sinema
Üç kabadayi 1971’de sinema
Üç Kağıtçı 1981’de sinema
Üç kardese bir gelin 1965’de sinema
Üç kardestiler 1981’de sinema
Üç karislik dünya 1984’de sinema
Üç kisilik ask 2004’de sinema
Üç kizgin cengaver 1971’de sinema
Üç kizin hikayesi 1959’de sinema
Üç korkusuz arkadas 1966’de sinema
Üç kral serseri 1970’de sinema
Üç kursun 1959’de sinema
Üç namus bekçisi 1969’de sinema
Üç öfkeli adam 1971’de sinema
Üç öfkeli genç 1963’de sinema
Üç sevdalı kiz 1967’de sinema
Üç sevgili 1972’de sinema
Üç tatlı bela 1979’de sinema
Üç süpermen olimpiyatlarda 1984’de sinema
Üç tekerlekli bisiklet 1962’de sinema
Üç yetimin izdirabi 1956’de sinema
Üçüncü göz 1988’de sinema
Üçüncü kat cinayeti 1954’de sinema
Üçüncü sayfa 1999’de sinema
Üçüncü Selim'in gözdesi 1950’de sinema
Üçünüze bir mezar 1971’de sinema
Üçünüzü de mihlarim 1965’de sinema
Üçüzler 1993’de sinema
Ümit dünyasi 1969’de sinema
Ümit kurbanlari 1966’de sinema
Ümit sokagi 1966’de sinema
Ümitler kirilinca 1962’de sinema
Ümitsiz bekleyis 1961’de sinema
Ümitsiz kapi 1961’de sinema
Ümmiye 1981’de sinema
Üsküdar Iskelesi 1960’de sinema
Üsküdar'dan Topkapi'ya 1966’de sinema
Üstü kalsin 1991’de sinema
Üvey ana 1954’de sinema
Üvey ana 1967’de sinema
Üvey ana 1971’de sinema
Üvey baba 1949’de sinema
Üzümcü kizin kaderi 1961’de sinema

V[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Vukuat var 1972’de sinema
Vur be Ramazan 1974’de sinema
Vur emri 1966’de sinema
Vur gözünün üstüne 1964’de sinema
Vur patlasin çal oynasin 1952’de sinema
Vur patlasin çal oynasin 1970’de sinema
Vur, okşa ve öp 1970’de sinema
Vurgun 1972’de sinema
Vurgun 1973’de sinema
Vurguncular 1966’de sinema
Vurguncular 1971’de sinema
Vuruldum bir kiza 1968’de sinema
Vurun beni öldürün 1980’de sinema
Vurun kahpeye 1949’de sinema
Vurun kahpeye 1964’de sinema
Vurun kahpeye 1973’de sinema

Y[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Yahşi Batı 2010 Ömer Faruk Sorak Cem Yılmaz, Demet Evgar & Özkan Uğur Comedy
Yörük Ali 1955’de sinema
Yumruk pazari 1970’de sinema
Yumruk yumruga 1965’de sinema
Yumruk yumruga 1971’de sinema
Yumruklarin kanunu 1966’de sinema
Yumurcagin tatli rüyalari 1971’de sinema
Yumurcak 1961’de sinema
Yumurcak 1970’de sinema
Yumurcak faka basmaz 1962’de sinema
Yumurcak köprüalti çocugu 1970’de sinema
Yumurcak kücük sahit 1972’de sinema
Yumurta 2007’de sinema Semih Kaplanoğlu drama
Yumusak ten 1994’de sinema
Yunus Emre 1973’de sinema
Yurda dönüs 1952’de sinema
Yuregimde yare var 1974’de sinema
Yurtdisi turnesi 1999’de sinema
Yusuf ile kenan 1979’de sinema
Yusuf ile Züleyha 1970’de sinema
Yuvami yikamazsin 1947’de sinema
Yuvami yikamazsin 1969’de sinema
Yuvana dön baba 1968’de sinema
Yuvasiz kuslar 1970’de sinema
Yuvasizlar 1969’de sinema
Yuzbaşının kızı 1968’de sinema
Yürek çığlığı 2005’de sinema
Yürek yarası 1982’de sinema
Yürek yarası 1997’de sinema
Yüz karası 1964’de sinema
Yüz karası 1981’de sinema
Yüz liraya evlenilmez 1974’de sinema
Yüz numarali adam 1978’de sinema
Yüzbaşı Kemal 1967’de sinema
Yüzbaşı Tahsin 1950’de sinema
Yüzleşme 1996’de sinema

Z[değiştir | kaynağı değiştir]

Türk filmleri
Film Yıl Yönetmen Oyuncular Tür Bağlantılar Notlar
Zafer günesi 1953’de sinema
Zafer yollarinda 1923’de sinema
Zagor 1970’de sinema
Zagor kara bela 1971’de sinema
Zagor kara korsan'in hazineleri 1971’de sinema
Zahidem 1982’de sinema
Zalim 1970’de sinema
Zalim kader 1960’de sinema
Zalimin zulmü varsa 1969’de sinema
Zalimler 1966’de sinema
Zalimler de sever 1967’de sinema
Zaloglu Rüstem 1966’de sinema
Zambaklar acarken 1973’de sinema
Zapata 1971’de sinema
Zarkan dAğlarin oglu 1971’de sinema
Zavallı kiz 1959’de sinema
Zavallı Necdet 1961’de sinema
Zavallı Necla 1960’de sinema
Zavallı yavrucak 1959’de sinema
Zavallılar 1975’de sinema
Zehir 1998’de sinema
Zehir Ali 1959’de sinema
Zehir hafiye 1964’de sinema
Zehir hafiye 1971’de sinema
Zehir hafiye 1989’de sinema
Zehir kaçakçilari 1952’de sinema
Zehirli çiçek 1967’de sinema
Zehirli çiçek 1996’de sinema
Zehirli dudaklar 1967’de sinema
Zehirli hayat 1966’de sinema
Zehirli kucak 1966’de sinema
Zehirli süphe 1949’de sinema
Zehra 1972’de sinema
Zengin mutfagi 1988’de sinema
Zengin ve serseri 1967’de sinema
Zennube 1965’de sinema
Zeynebin aski 1957’de sinema
Zeynebin intikami 1956’de sinema
Zeynep Ögretmen 1989’de sinema
Zeyno 1961’de sinema
Zeyno 1970’de sinema
Zeytin gözlüm 1980’de sinema
Zifaf 1983’de sinema
Zifaf gecesi 1963’de sinema
Zikkimin kökü 1993’de sinema
Zilli Nazife 1967’de sinema
Zimba gibi delikanli 1964’de sinema
Zindandan gelen mektup 1970’de sinema
Zit kardesler polis hafiyesi 1953’de sinema
Zitianos tis Stamboul 1931’de sinema
Ziyaret 1987’de sinema
Zoraki kahraman 1952’de sinema
Zoraki milyoner 1963’de sinema
Zorba 1966’de sinema
Zorla evlendik 1963’de sinema
Zorlu damat 1962’de sinema
Zorlu düsman 1966’de sinema
Zorro disi Fantoma'ya karsi 1969’de sinema
Zorro kamcili süvari 1969’de sinema
Zorro'nun intikami 1969’de sinema
Zulüm 1972’de sinema
Zulüm 1983’de sinema
Zübük 1980’de sinema
Zügürt Ağa 1985’de sinema
Züleyha 1973’de sinema
Zülfikarin gölgesinde 1950’de sinema
Zümrüt 1959’de sinema

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]