Kullanıcı mesaj:Triancula/arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Triancula![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

  • Merhaba;
  • İletinizi sayfanın en başına eklediğiniz için şimdi gördüm. Anonim kullanıcının yaptığı değişiklikleri geri almışsınız zaten. Bir tek Kemal Doğulu kalmış ki, ondaki değişikliklerin tümünü de geri almak istemedim, belki arada doğru olanlar vardır diye. Eğer konuyla ilgiliyseniz siz bir göz atabilirsiniz. Bu arada ben de kullanıcıya uyarı mesajı yazıyorum. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Levent Abi ileti 17:33, 12 Mayıs 2008 (UTC)
  • Tekrar merhaba Triancula; muhtemelen ben çıktıktan sonra yazdınız, yeni gördüm. Haklısınız, bugün o kullanıcıya uyarı yazdıktan sonra farkettim; bir dahaki sefere o kadar hoşgörülü olmamak gerekiyor. Son uyarıdan sonra tekrarlarsa, vandalizm gerekçesiyle engellenecek. Levent Abi ileti 19:15, 13 Mayıs 2008 (UTC)


Adil kullanım[kaynağı değiştir]

Bazı resimlerde kaynak ve lisans belirtmek yeterli değildir. Vikipedinin amacı aslında Wikimedia vakfının amacı özgür bilgiyi sağlamktır sloganda denildiği gibi "özgür ansiklopedi"... Bu "özgürlük" telif haklarıyla ilgilidir. Telif hakları sınırlandırılmamış, istenildiği gibi kullanılabilen resimlere izin verilir. Albüm kapakları, kitap kapakları veya ekran görüntüleri gibi resimler ise Adil kullanım politikasının tüm koşullarına uymak zorundadır. Örneğin buna göre yaşayan bir kişinin telif hakları saklı bir fotoğrafını yükleyemezsiniz. Eklediğiniz resimlerde çoğunlukla bu politikaya aykırı oldukları için silinmektedirler. Bu politikayı dikkatlice okumanız bundan sonraki resim yüklemelerinizde veya yükleyemeyeceğiniz resimleri bilmenizde yarar sağlayacaktır. Teşekkürler.--Machiavelli' msj 22:05, 19 Mayıs 2008 (UTC)

"Duyduk Duymadık Demeyin" albümü hakkında[kaynağı değiştir]

Bu adreste Sen Yoluna Ben Yoluma albümünden iki şarkının yer aldığı bir Hande Yener albümü belirtilmiş. Bu bir CD single mı, bilginiz var mı acaba? --joseph msj 12:43, 20 Mayıs 2008 (UTC)

Sen Yoluna Ben Yoluma albümünün olmadığını farketmiştim, ama farklı Şirket adı yazdığından acaba albüm öncesi 2 şarkılık single mı çıkarttı diye düşünmüştüm. Web sitesinin eksikliği olabilir. --joseph msj 18:11, 20 Mayıs 2008 (UTC)

RE:Deli şarkısının sayfası[kaynağı değiştir]

Çok üzgünüm, ben sizi anlayamadım. Hangi boşluktan bahsediyorsunuz? Runningfridgesrule 16:18, 24 Mayıs 2008 (UTC)

  • Sizi doğru anladım, o zaman; Deli sayfasında bir boşluğun hakkında bahsettiğini anladım, zaten, fakat ben herhangi bir boşluk görmedim, o yüzden sordum. Neyse, dediğinize göre bu mesele hallolunmuştur, o yüzden sanırım merak etmeme gerek yoktur. Runningfridgesrule 16:53, 25 Mayıs 2008 (UTC)

İtalya Ve Eurovision[kaynağı değiştir]

italyanlar yarışmayı sanırım 95 ya da 96 dan beri siyasi oyları protesto ettikleri için katılmadılar diye biliyorum. rai kanalı da yarışmaya olan ilgiin azlığından girmek istemiyor diye başka bir şey de okunumuştum. ama önümüzdeki yıl sanırım slovakya ve italya'da uzun bir aradan sonra yarışmaya dahil olacak. ayrıca lübnan'ın 3 yıllık cezası da bitmiş olacak. bakalım neler olacak? --Triancula 11:37, 25 Mayıs 2008 (UTC)

Cevabınız için sağ olun. Türkiye de katılmamalı bence bu oylama usulu devam ettikçe komşudan komşuya gidiyor oylar hep. Neyse iyi çalışmalar. ---- c3mâL 07:57, 26 Mayıs 2008 (UTC)

İyi geceler[kaynağı değiştir]

  • Anonim kullanıcı 48 saatliğine engellendi. Tekrarında bu süre uzayacaktır. Bu arada, genç arkadaşların "hevesim kırılıyor" sözlerini pek kabullenmek istemiyorum doğrusu. Siz benim son altı ayda uğradığım saldırıları görseniz.. Ha bir de bana Viki'yi, insanlara bilgi sunmanın güzelliğini sevdiren daha yaşı çok çok genç bir Vikikardeşimiz var, ondan da sözetmem gerek. Ama en iyisi siz kendiniz tanıyın onu. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 21:36, 28 Mayıs 2008 (UTC)
  • İşe yaramasına çok sevindim. Güzel katkılarınızın devamını bekliyoruz.. Her zaman her türlü sorun için yazmaktan çekinmeyin: en geç 24 saat içinde cevap veririm. İyi geceler. Levent Abi ileti 21:50, 28 Mayıs 2008 (UTC)

Ferdi Tayfur[kaynağı değiştir]

Selam. Ferdi Tayfur (müzisyen)'e bakar mısınız? Bu doğum adı mı yoksa mahkeme kararıyla aldığı ad mı? Siz müzik konusuna hakimsinizdir. İlgilenirseniz sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 00:04, 29 Mayıs 2008 (UTC)

Mesela Zara (şarkıcı)'nın doğum adı Neşe Yılmaz. Ama mahkemeye başvurarak Neşe Zara Yılmaz yaptırmıştı ya. Ferdi Tayfur'unki de onun gibi midir acaba? Takabeg ileti 00:07, 29 Mayıs 2008 (UTC)

Öncelikle teşekkür ederim, ben emin değildim açıkçası duymuştum uzun bir soyadı olduğunu ama araştırdım ve doğru olduğuna emin olarak size ferdi tayfur'un adının "ferdi tayfur turanbayburt" olduğunu, yani yazanın doğru olduğunu söyleyebilirim. ferdi tayfur'un babası ona eski bir seslendirme sanatçısı olan ferdi tayfur'un ismini koymuş ve böylelikle tuhaf bir isim-soyad oluşmuş. sanırım karışıklığı yok etmek için mahkemeye başvurmuş birkaç zaman önce ama nasıl sonuçlandığını açıkçası bilemiyorum. daha yeni bir haber de olabilir bu emin değilim... --Triancula 00:19, 29 Mayıs 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. Öğrenmiş oldum. Güzel çalışmalarınızın devamını diliyorum. Görüşmek üzere. Takabeg ileti 00:27, 29 Mayıs 2008 (UTC)

Selamlar gösterdiğiniz resmi yükleyemezsiniz maalesef. Özür dilerim fazla vaktim yok flickr ile ilgili açıklayıcı bir mesajı daha sonra yazacağım. Saygılar.--Machiavelli' msj 06:17, 30 Mayıs 2008 (UTC)

Yanlış hatırlamıyorsam Solomon Adaları'na da girmişti bu şarkının listesi çünkü. 2 kez düşünün. SBM ileti 11:55, 31 Mayıs 2008 (UTC)

Avrupa / Milli Takım[kaynağı değiştir]

Yorumunuz için teşekkürler. Sayfaya yaptığınız değişiklikler güzel olmuş, tebrik ederim. --joseph msj 10:05, 5 Haziran 2008 (UTC)

Müzik alanında yaptığı katkılardan dolayı, Triancula'ya kabul etmesi dileğiyle bu "Müzik Yıldızı" ödülü takdim edilmiştir. Levent Abi ileti 04:44, 17 Haziran 2008 (UTC)


  • Sevgili Triancula; molam bitti, döndüm. Kaygılarını anlıyorum; benzer bir "arkadaş" ta benim başımda var. O da tiyatro maddelerinde benzer davranışlar sergiliyordu. Bin kere uyardım, "kardeşim, Dış Bağlantılar değil, Dış bağlantılar olmalı, standardı bu.." diye. ne fayda? Dinlememekte ısrarcı ve benzer düzen bozucu yapmayı sürdürmekteydi, zaman zaman da IP numarası değşiyordu. Ama yaptıkları açık kural ihlali olmadığından ben de bir şey yapamıyorum, tek elimden gelen değşiikliğini geri almak. Sanırım zaman zaman yine görünüyor, işin ilginç tarafı, tamamen düzen dışı yeni maddeler de açıyor; olması gereken maddeler ve ya "düzenle" etiketi ekleyip ya da düzenleyip bıraktım. Aslında iyi niyetli yaklaştığının farkındayım. Hiç yanıt yazmadığına göre; belki de ciddiye almıyordur; istersen bir de şablon uyarı dene? {{vandal-dur}} ve daha sonra diğerlerini deneyebilirsin, bazı zaman çok etkisi oluyor. Yine de devam eder, işe yaramazsa; ikimizin eşzamanlı aktif olduğu bir süreçte ya bana ya da başka bir hizmetliye, yaptığı kural ihlali linkleriyle birlikte bildir, bir de o zaman deneriz vatandaşı kazanmayı/durdurmay. Canını sıkma, kimisi bir süre sonra bıkıp bırakıyorlar :) Levent Abi ileti 18:54, 28 Haziran 2008 (UTC)


  • İyi geceler Triancula.
Bir şey sormak istiyorum; çok inceleyemedim ama, ssenin bilgilerinde hata payı olabilir mi? konuyu araştıracak zamanım yok hele de bu saatte.
Bir de ek yapmam gerekiyor: Kurallara göre, maddeyi korumaya almamaız mümkün değil ne yazık ki.. Levent Abi ileti 22:09, 3 Temmuz 2008 (UTC)


  • Hayır canım, olur mu öyle şey? Niye vazgeçiyorsun? Doğru ve haklı olanlar böyle yaparsa.. hemen aklıma İsmet İnönü'nün bir sözü geliyor: (yanlışlarım affola) Bu ülkede namuslular da namussuzlar kadar cesur olmak zorundadır. Bu arada Önemle belirtiyorum ki verdiğim örnek sözle herhangi bir şey kastetmiyorum, kimseye "namussuzlukla ilgili" bir suçlama getirmiyorum. Yaptığım sadece senin doğru olduğuna inandığın şeyden vazgeçmemen için bir örnek vermektir, teşbihte hata olmazmış.. Korumaya alamadığımıza göre bir önerin var mı? Çözüm düşünüyorum. Levent Abi ileti 06:05, 4 Temmuz 2008 (UTC)


Bu sayfada görüş belirtirseniz, konunun sürüncemede kalma süresinin kısalmasına katkıda bulunabilirsiniz. Teşekkür ederim. (Bu kopya bir iletidir. Lütfen bana yanıt yazmayın.) Levent Abi ileti 20:08, 4 Temmuz 2008 (UTC)


  • Ve dikkatsizlik: Koruma kurallarında gözümden kaçmış, sağolsun Nihan'ın anımsatmasıyla farkettim: şarkı 4 gün koruma altında. umarım vandal vazgeçer. Levent Abi ileti 21:14, 4 Temmuz 2008 (UTC)


Lütfen kusura bakmayın.Yanlışlıkla silivermişim.Sayfanızı çok beğendim ve sizden yararlanmak istedim.Bana yardım eder misiniz.

Popmüzik

İzel dışında da başka sayfalara da katkıda bulundum ama en çok İzel'e yazdım.Ben de ilk üye olduğumda İzel'in sayfasının kendisine yakışmayan bir sayfa olduğunu gördüm ve geliştirdim.Klip şarkılarına sayfa açtım.Gurur ve Bir Dilek Tut.Ancak video görünütsü koyamadım.Yardım ederseniz sevinirim.

Sizin sayfalarınızı ben çok beğeniyorum.Kesinlikle muhteşem.Eğer benim çalışmalarımı da geliştirirseniz çokm mutlu olacağım.

Ellerinize sağlık.Çok teşekkürler.Daha nice çalışmalara.Görüşmek üzere.

Bu arada ben İzel'in Her Şey Ayrı şarkısına da başlık açmak istiyorum.Açabilir misiniz.

Merhaba. Sizden rica etsem ingilizce vikideki şu resmi http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Ayval%C4%B1kHarita.gif Türkçe vikipediye yükleyebilir misiniz? Ayvalık maddesini SM yapmaya uğraşıyorum yalnız bu resmin yüklenmesi gerek. Lütfen ricamı geri çevirmeyin. İyi günler.--88.232.95.70 11:32, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Teşekkürler. Madde şu anda SM adayı. Oy verirseniz memnun olurum. Link: Vikipedi:Seçkin madde adayları/Ayvalık, Balıkesir --88.232.95.70 11:53, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Su haliyle telifli gozukuyor ve silinmesi gerek. İngilizce derken en wikiyi mi kastediyorsunuz? Eğer öyleyse orada da gerekli şablon kullanılıp silinmesine yardımcı olunması iyi olacaktır. --Machiavelli' msj 14:17, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Merhaba. Şarkıcı ve şarkı maddeleri ile ilgilendiğinizi gördüm. Bir tane şarkısı KMA var. Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Gülben Ergen oy verirseniz sevinirim.--88.232.95.70 16:34, 5 Temmuz 2008 (UTC)

Size ne kadar teşekkür etsem az.İzel'le ilgili sayfalar vikipedi'nin en iyi sayfalarından biri olmaya aday.Bu arada Her şey Ayrı billboarda girdi mi. --Popmüzik 08:20, 6 Temmuz 2008 (UTC) Süper her şey şu anda.İyi ki sizinle iletişim kurmuşum.Daha nice çalışmalara.--Popmüzik 10:10, 6 Temmuz 2008 (UTC)

single kapak boyutu[kaynağı değiştir]

Merhaba, mesajını okudum. Single kapak boyutları da albüm kapaklarının boyutu gibi 200px'dir. Yani boyutlarının aynı olması gerekir. Kapağı büyük gözüken single'lardan bir örnek verebilir misiniz? --MerTcaN1991 15:17, 7 Temmuz 2008 (UTC)


  • Açıkçası böylesine coşkulu bir ileti beni de çok mutlu etti. Eline sağlık, teşekkürler.. Yasemin Mori'yi duydum ama dinleyip dinlemediğimi anımsamıyorum. Şimdi bilgisayardaki arşivime bakıcam. Müzik zevkime gelince; tam bir karma.. burada en altta, "kişisel" yazsını tıklarsan biraz fikir edinebilirsin sanırım. Başarını kutluyorum, nicelerine.. Levent Abi ileti 18:02, 7 Temmuz 2008 (UTC)
Nice yeni maddelere.. Levent Abi ileti 18:02, 7 Temmuz 2008 (UTC)
  • Maddedeki bağlantıdan klibini dinledim, çünkü bi yandan buraya bakıyordum ve tarafsız yorumlamak için izlemeyi değil dinlemeyi tercih ederim. Çok güzel. Hele şu nicedir kullanmadığım limewire'ımı bi çalıştırayım bakalım :).. Lütfen bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. Levent Abi ileti 18:10, 7 Temmuz 2008 (UTC)
  • "Sempati Yıldızı" gerçekten çok samimi, sıcak ve canayakın. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar, Sevgiler. Levent Abi ileti 17:14, 8 Temmuz 2008 (UTC)
  • Böyle bir saldırıya maruz kalmanızı istemezdim. Ama ne yazık ki bunlar Vikipedi'nin tuzu biberi. Kullanıcı, daha önceki geçmişi de göz önüne alınarak bu kez 4 günlüğüne engellendi. Lütfen bu tür saldırılar hevesinizi kırmasın. Hiç kafaya takmayın. Saldırmak aciz insanların işidir. Biz üretmeye, insanlara yararlı ve kutsal olduğuna inandığımız işi yapmaya devam edelim. Sevgiler. Levent Abi ileti 18:08, 9 Temmuz 2008 (UTC)

Yeniden Merhaba[kaynağı değiştir]

İzel'in sayfasını tamamen yeniledim.Kariyerindeki her yılı tek tek açıkladım.Ama resim eksiğim çok.Resim bulmama yardım eder misiniz. Popmüzik 11:55, 17 Temmuz 2008 (UTC)--

Peki İzel hakkında başka ne türlü değişiklikler yapılabilir.Popmüzik 10:22, 18 Temmuz 2008 (UTC)--

Açıkçası kaynak eksiği çok.Eklediğim bütün bilgiler eski gazeteleri-dergiler-çevre vs.Mesela 3 milyona yakın albüm satmasını 2003 tarihli bir dergiden öğrendim. Popmüzik 11:48, 18 Temmuz 2008 (UTC)--

Triancula Merhaba[kaynağı değiştir]

Müzikle ilgili katkılarınız olduğunu gördüm, Müzik Portalına destek olabileceğinizi düşünerek bir mesaj atmak istedim. Portalın tartışma sayfası fikirlerinizi bekliyor. Başlattığınız maddeleri Yeni maddelere ekleyebilirseniz portal adına çok iyi olur. Kolay gelsin. --temaileti 18:14, 22 Temmuz 2008 (UTC)

  • Merhaba Triancula; vandalizme uğradığını gördüğün maddenin üstündeki geçmiş yazılı sekmeye tıklayıp, maddenin düzgün halini oradaki "seçili sürümleri karşılaştır" yöntemiyle bulduktan sonra, o sürümü değiştir deyip kaydetmen, sonra da vandalizmi yapan kullanıcıya {{vandal-olma}} bu şablonu mesaj olarak yazman gerekiyor. Eğer o kullanıcı vandalizmi uygulayan son kişiyse, geçmiş kısmından "geri al" seçeneğini de kullanıp, vandalizmi geri döndürebilirsin.Levent Abi ileti 10:43, 23 Temmuz 2008 (UTC)
  • Gördüğüm kadarıyla Metal Militia maddeyi iki günlük korumaya aldı. Anonim kullanıcılar değiştiremeyecekler. SAdece o konuda o maddede değil, başka maddelerde gördüğün olumusz değişiklik, küfür vb. lerini de sol menüde bulunan "son değişiklikler" kısmından izleyip, gördüğün zaman geri alabilirsin. Levent Abi ileti 10:51, 23 Temmuz 2008 (UTC)


Merhaba yeniden.Rumelihisarı Konserleri başlamak üzere ve bu serinin içinde İzel de var.Konser sonrası haberlerden İzel'in sayfasına resim yüklemek istiyorum.Nasıl yapabilirim.Şimdiden teşekkürler....--Popmüzik 11:59, 26 Temmuz 2008 (UTC)--

Resim bilgilendirme uyarısı[kaynağı değiştir]

Commons-tan
Commons-tan
Resim bilgilendirme uyarısı
Yüklediğiniz bazı resim(ler)in, lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik ya da yanlış olduğundan ötürü, silinme sürecine girmiştir.
Vikipedi, telif haklarına çok önem vermektedir. Bu nedenle, Vikipedi'de kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri Vikipedi'nin telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da düzeltiniz. Aksi durumda bu resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya veya medya inceleme timi üyelerine danışabilirsiniz: Resim yükleme yardım sayfası,

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

Kolay gelsin, iyi çalışmalar... --DsMuratileti 22:03, 21 Ağustos 2008 (UTC)

  • Yüklediğiniz resimler, ilgili web sitesinde hangi sayfada kullanılıyorsa, kaynak olarak lütfen o sayfayı gösteriniz; doğrudan resmin bağlantısını değil... Teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 22:04, 21 Ağustos 2008 (UTC)
  • Örnek vermek gerekirse, (telif hakkı saklı; ama bu örnektir) şu resmi Vikipedi'ye yüklemek için direkt resme bağlantı verilmemelidir bu şekilde. Yapılması gereken, resmin bulunduğu bu sayfaya bağlantı verilmesidir. Bu sayede resmin lisans durumunu öğrenmiş oluruz. Mesela, bu örnek verdiğim resmin telif hakları saklıdır ve şu an için VP:AKUP kapsamında kullanılamayacağı için Vikipedi'ye yüklenmemesi gereklidir. Umarım açıklamam yardımcı olmuştur. Kolay gelsin... --DsMuratileti 22:21, 21 Ağustos 2008 (UTC)

Şu değişikliklere bir göz atabilir misin, geçmiş listeler web sitesinde olmadığı için ne kadar doğru bilemiyorum. İyi günler. --joseph msj 17:29, 25 Ağustos 2008 (UTC)

Tamam, teşekkürler. --joseph msj 06:06, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Gulsen listesi[kaynağı değiştir]

"e bilemem artik" sarkisi Sıla'nin "...dan sonra" sarkisinin populeritesinden dolayi 1 numaraya ulasamamistir. Avrupa airplay listesini su linkten takip edebilirsiniz: http://charly1300.site.voila.fr/nouveauclassement.htm Bu sayfadan gecmis listelere bakacak olursaniz bunun boyle oldugunu gorebilirsiniz. Bu arada, Turkiyeden birden fazla sarki bu listenin icinde bulunabiliyor. Gulsen'in sayfasina koydugum link'den gorebilirsiniz. Bu arada, Billboard Turkce Top 20 listesinin 2008 yilinda zirveye ulasan parcalari listeleyen sayfayadaki son eklemeleri ben yapmisdim. Verileri Euro Airplay listelerinden almistim.

Billboard listesi[kaynağı değiştir]

Selam :) Listede "Vay Anam Vay"a kadar geri gide bildim. Ondan onceki 2 hafta hangi sarki 1 numaraydi bilemiyorum cunku euro airplay listelerine girememis :( buyuk bir ihtimalle bu iki haftalik boslukta gene "vay anam vay"misdir diye dusunuyorum ama tabi kesin olarak bisey soyleyemem. ama sunu kesin olarak soyleyebilirim, su bilemedigimiz iki haftalik surecten onceki sarki "...dan sonra". hemde 12 hafta :) yani su iki haftada kim 1 numaraymis ogrenebilirsek listede cok daha eskilere gidebilme imkanimiz var.

Merhaba. Su an iPoddan internete girdigim icin karakterleri cikaramiyorum ama ç harfi daha uygun. bir de ë harfi ruscada yo seklinde ifade edilse de kimi zaman ö seklinde okunur. yani hicbir zaman yö olmaz. yo seklinde yazilmasi daha uygun gozukuyor. danistiginiz icin tesekkurler.--Yerliozgur 17:09, 30 Ağustos 2008 (UTC)

  • Sevgili Triancula; bir süredir göremeyince üzülmüştüm, Gençlerimiz Vikipedi'ye bir hevesle gelip, yaşlarının gerektirdiği yapı gereği bir süre sonra "akacak farklı mecralar arıyorlar". Katkılarını görmekten memnun oluyorum; çünkü (daha önce de söylemişimdir ama) daha çoooooooooooook eksiğimiz var. Bunun aksine de insanların bilgiye çoooooooooooooooooooooooooooooooooook ihtiyacı var :) Paylaşıldıkça çoğalan bilgi en güçlü silah, en iyi yardımcıdır, biliyoruz. Ve yardım konusu, her ne kadar son zamanlarda işim nedeniyle fazla katkıda bulunamasam da, yine de her zaman için elimden gelen her konuda yardıma hazırım burada, hepimiz hazırız. Yine güzel çalışmalarını görmek umuduyla, sevgi ve saygıyla. Levent Abi ileti 21:41, 30 Ağustos 2008 (UTC)

Commons'da Baroš resmi olarak sadece Image:Milanbaros.jpg'yi gördüm. Bu da maddesinde varmış zaten. Resim sayfalarında başlığın Image ya da Resim olması da bazen önem taşıyor. Resmin adını tam girmek gerekiyor. Bir de ekleme yapacağınız bilgi kutusu ya da şablonu yapısında image ya da resim başlığını kabul etmiyor veya istiyor olabilir. Resim kullanmada bir değişiklik yapıldığını hatırlamıyorum. "_" çizgileri de bir karakter sonuçta...Sorunu aşamazsanız resim konularını iyi bilen Mach'a danışmanızı tavsiye ediyorum. Molada olmasına rağmen yardımcı olabilir. İyi çalışmalar...Hoşcakalın...Vikipedist 15:01, 31 Ağustos 2008 (UTC)

Sorularla İslamiyet[kaynağı değiştir]

Bana neden sil şablonu koyduğunu açıklayabilirmisin?--Muratsahinileti 02:17, 1 Eylül 2008 (UTC)

  • Eğer benim katkılar bölümüme bakarsanız, İnternet Portalı'nın gelişimi için ne kadar madde açtığımı görürsünüz. Bu maddenin kayda değerliği konusunda kuşkunuz olmasın. Deneyimli bir kullanıcı olmasam zaten oluşturmazdım. Bu maddenin reklam içeren bir özelliği bile yoktur, ne oluşturan kişilerini tanırım, ne de sahibini. Biraz internetde araştırın ve kayda değer değilse o zaman koyarsınız. Lütfen bir maddeye sil şablonu koymadan önce iyice düşünün. --Muratsahinileti 02:25, 1 Eylül 2008 (UTC)
  • hımm, ayrıca bir blog yazarıymışsınız. O zaman,


Vikiproje İnternet Daveti
İyi günler...
İnternet alanına ilişkin maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı ve geliştirmeyi hedefleyen İnternet Projesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

davetiyeniz burada, iyi sabahlar..--Muratsahinileti 02:28, 1 Eylül 2008 (UTC)

  • Olumlu davranışın için teşekkürler, Vikipedi'ye katkı yapmaya devam etmen dileği ile.--Muratsahinileti 02:41, 1 Eylül 2008 (UTC)

rammstein single'ları[kaynağı değiştir]

rammstein diskografisindeki single'lara katkınızı gördüm ve çok beğendim, ellerinize sağlık diye ayrıca belirtmek istedim ;) --Triancula 15:59, 1 Eylül 2008 (UTC)

Teşekkür ederim, artık ben bu gazla durur muyum, hemen diğer singleları da çevireceğim :)bekiroflaz § mesaj 16:11, 1 Eylül 2008 (UTC)

Sam Sparro maddesi, "yaşayan bir insanın biyografisi" olduğu için tartışma sayfasına YİB etiketi ekledim. Birçok biyografi maddesinin tartışma sayfasında bu etiket bulunur. Ben de diğer birçok sayfaya eklediğim gibi bu sayfaya da ekledim. --Kemal K.ileti 17:51, 1 Eylül 2008 (UTC)

Müzik adına yaptığınız katkılar ve portal güncellemeleri için teşekkür ederim. Kolay gelsin. --temaileti 17:08, 2 Eylül 2008 (UTC)

  • Merhaba Triancula; Metal müzik tarzı dinlediğim bir tür değil, üstelik şu sıralar çok yorucu bir işte çalışıyor olmamdan dolayı Viki'ye çok zaman ayıramıyorum, bu nedenle Behemoth'ı ayrıntılı olarak incelemedim. Göz gezdirme derecesinde baktığımda, yeterince güzel hazırlanmış olduğunu, emek harcanarak seçkin madde olmaya hazır hale getirildiğini gördüm. Oylamaya katılan arkadaşların eleştirilerini de göze alarak sen de biraz katkıda bulunursan, sanırım seçilmemesi için bir neden kalmaz. Daha fazla yardımcı olamadım, özür..Başarılar diliyorum. Levent Abi ileti 17:59, 11 Eylül 2008 (UTC)
  1. Seçkin madde olacak diye vikipedya'da olması gereken (kırmızı) bağlantıları silmek uygun değil.
  2. Resimler o kadar küçük olunca sayfada çok kötü duruyor.--Kuz 19:12, 11 Eylül 2008 (UTC)

Artık şarkıların maddeleri açıldığına göre başka sorun yoksa oyunuzun değişmesini umuyorum. İyi çalışmalar.--Ms. Naz mesaj 14:00, 12 Eylül 2008 (UTC)

  • Tekrar merhaba; korumaya almak için bazı koşulların gerçekleşmesi gerekiyor. Onlar da burada yazılı; duruma göre korumaya almayı şimdilik gerçekleştiremiyoruz. Sevgiler. Levent Abi ileti 19:34, 12 Eylül 2008 (UTC)

Şimdi güzel olmuş dimi bide şu yıllara göre sanatçılar kısmını üst tarafa uygun bi yere yerleştiriseniz göze hoş gözükçek :) --Aycanileti 20:30, 12 Eylül 2008 (UTC)

açıkçası görüntüyü çok bozuyo ya da şöyle yapılabilir üyelerle ilgili bir madde açılıp oraya taşınabilir maddede derinlik arttmış olur.--Aycanileti 20:42, 12 Eylül 2008 (UTC)
Belirrtim --Aycanileti 20:52, 12 Eylül 2008 (UTC)
Sen nerde okuyosun.--Aycanileti 21:00, 12 Eylül 2008 (UTC)

Makina Mühendisliği.--Aycanileti 21:06, 12 Eylül 2008 (UTC)

Oda iyidir farklı kulvarlardayız. Hadi iyi çalışmalar. --Aycanileti 21:16, 12 Eylül 2008 (UTC)
  • Slm, maddeye baktım bi iki düzeltme yaptım ve adaylık sf.sına yorum yazdım. Kolay gelsin. --c3mâL 10:29, 13 Eylül 2008 (UTC)
Selamlar Triancula, {{SM}} olması için önerdiğin Behemoth maddesi Vikipedi topluluğunca bir konsensusa varılamadığı için SM olamamıştır.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 12:43, 28 Eylül 2008 (UTC)

Kemal Doğulu isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

--DsMuratileti 12:43, 2 Ekim 2008 (UTC)

Merhaba Triancula. Bir zamanlar "Türk pop müziği" ve "Türk rock müziği" diye iki şablon vardı ve önemli Türk rock ve pop şarkıcı ve gruplarının adlarını içeriyordu. Ne oldu onlara, haberiniz var mı? Sanırım İngilizce Vikipedi'de de silinmiş. Bence çok yararlıydı.bekiroflaz § mesaj 11:13, 9 Ekim 2008 (UTC)

  • Şablona girebilmek için albüm satışları veya medyada yer alma sıklığı gibi nesnel şartlar getirilebilirdi. Eğer çok fazla değişikliğe uğruyorsa yarı veya tam koruma altına alınabilirdi. Neyse, üzüldüm açıkçası.bekiroflaz § mesaj 01:53, 14 Ekim 2008 (UTC)

avrupa yakası 6.sezon[kaynağı değiştir]

avrupa yakası 6.sezon maddesi enfes gidiyor. ellerinize sağlık. ;) --Triancula ileti 15:02, 17 Ekim 2008 (UTC)

  • Teşekkürler, içerik iyi giderse Seçkin Liste Adayı olarak gösterebiliriz. Sezon sonunu beklemek gerek! İyi günler.--c3mâL 08:48, 18 Ekim 2008 (UTC)

Cumhuriyet Bayramı[kaynağı değiştir]

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nız kutlu olsun. --Kerem 233ileti 08:40, 29 Ekim 2008 (UTC)

Resim:Hande-yener-2008.jpg[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resim:Hande-yener-2008.jpg için vermiş olduğunuz kaynak linklerinde, resmin GNU lisansı ile lisanslanmış olduğuna dair herhangi bir bilgi yok. Verdiğiniz lisans bilgisini teyit edebileceğimiz bir kaynak verebilir misiniz? İyivikiler... homonihilis // ileti 15:54, 2 Kasım 2008 (UTC)

  • Öncelikle kaynak olarak, blogda bu resmin kullanıdığı postun direkt adresini (sanırım bu: [1]) verirseniz daha iyi olur. Lisans konusunda ise biliyorsunuz ki ilgili kaynakta açık şekilde yazılı olmayan bilgiler kabul edilemiyor. Bunu çözmenin bence iki yolu var:
  1. Arkadaşınız Vikipedi'nin OTRS sistemine bir e-posta ile resmi ve resmin kullanımına izin verdiğini beirten bir yazıyı gönderebilir.
  2. Ya da daha kolayı bence şu: Arkadaşınız o blogdaki posta "Bu resmin GNU Özgür Belgeleme Lisansı'nın 1.2 sürümüne uygun şekilde kopyalanması, dağıtılması ve/veya değiştirilmesine izin verilmiştir." yazıverir. Böylece siz de kaynağı düzelttiğiniz anda sorun ortadan kalkar.

Arkadaşınızla irtibat halindeyseniz bu iki seçenekten birini önerebilirsiniz. Ben de bu arada resmin tartışma sayfasına not bırakacağım ki bu süreçte silinmesin. İyivikiler... homonihilis // ileti 23:37, 2 Kasım 2008 (UTC)

  • Teşekkürler. Böylece lisans sorunu ortadan kalkmış oldu. Resimde gerekli değişikliği yaptım. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:56, 8 Kasım 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 08:46, 10 Kasım 2008 (UTC)

Ne demek görevimizi yapıyoruz. Sizin de desteğinizi her zman göremk güzel. Kolay gelsin. --Manco Capac 14:13, 20 Aralık 2008 (UTC)

triancula, hande yener'in kelepçe adlı şarkısının sayfasını kim bilebilir aşkı nın ki gibi yaparsan çok ii olur. ii çalışmalar.

Rober Hatemo[kaynağı değiştir]

Merhaba Triancula. Rober Hatemo maddesini açan IP'nin sizin hazırladığınız maddelerde (özellikle tarihlerde) vandalizm yapmış bir IP olduğunu fark ettim. Hatemo hakkında fazla bir bilgim yok. Eğer sizin varsa ya da elinizde kaynak bulunuyorsa siz maddeyi kontrol edebilir misiniz? İyi günler. --Guzelonlu 06:45, 8 Nisan 2009 (UTC)

Çok teşekkürler. Sorunu burada da tartışmaya açtım. Belki yorum yapmak istersiniz. Yalın, Mirkelam, Gökhan Özen, Hande Yener gibi şarkıcılarda kontrolden çıkmış bir vandalizm olduğunu gözlemledim. Belki birlikte maddeleri tekrar eski haline getirebiliriz. İyi günler. --Guzelonlu 12:55, 8 Nisan 2009 (UTC)

ESC birincieri[kaynağı değiştir]

Mrb, Eurovision Şarkı Yarışması birincileri listesindeki kırmızı bağlantıları mavileştirmede bana yardım edebilir misin Triancula?--Hedda Gabler 12:24, 9 Nisan 2009 (UTC)

OK! Kolay gelsin.--Hedda Gabler 13:17, 9 Nisan 2009 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Takabeg ileti 22:49, 12 Temmuz 2009 (UTC)


Selam. Bakşa maddelere de kopyala-yapıştırma yöntemiyle eklediniz mi acaba? Olmasın da eğer varsa bizzat siz kaldırırsanız sevineceğim. Takabeg ileti 05:05, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Kopyala-yapıştır?[kaynağı değiştir]

Neden bahsettiğiniz konusunda bir anlam veremedim. Eğer bazı maddelerin benim tarafımdan değiştirilmiş olan başlıklara benzer bir şekilde yeni başlık açmalarını kastediyorsanız, evet bu bir vandaldır ve tamamen benim dışımda gelişmektedir bu olay. Ancak siz hiçbir kanıt gösteremeden beni bununla suçlayamazsınız. İddianız varsa öncelikle onu gösterin arkasından geçmişte kimin kopyalayıp kimin yapıştırdığını hep beraber görelim. Olur mu? Bence olur. --Triancula ileti 08:27, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Sizi suçlamadım ki. Bunu ekleyen sizsiniz değil mi? Belki Vikipedide kopyala-yapıştır yönteminin kullanılamasından haberinizin olmadığını ve haberiniz olmadığı takdirde daha önce de yapmış olabildiğinizi düşündüm. Hiç yapmadıysanız sorun yok ama.... Takabeg ileti 08:33, 14 Temmuz 2009 (UTC)

Lütfen bir dakika. Takabeg ileti 11:32, 10 Kasım 2009 (UTC)

Sende geliştirmişsin işte, ne güzel. --joseph msj 20:08, 7 Aralık 2009 (UTC)


  • Bir kısa merhaba ve çıkış... Uzun süredir haberleşemedik, ansiklopediye olan ve değeri ölçülemez katkılarınızı unutmuyorum. Sizi yine burada görmek güzel şey. Yatmadan önce unutmadan belirtmek istedim, iyi geceler, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   21:26, 25 Şubat 2010 (UTC)
  • Burda olun, bizimle kalın...yeter. :) en içten iyi dileklerle..  Levent İleti Katkılar   21:37, 25 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 02:56, 2 Mart 2010 (UTC)

Merhaba, lütfen maddelerdeki etiketleri gerekli açıklamayı apmadan kaldırmayınız. Ayrıca verdiğiniz bağlantılar da ilgili içeriği içermelidir. Teşekkürler, --Manco Capac 08:24, 5 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba, benim ulaşmam sorun değil. Sorun herkesin ulaşabilmesi. Eğer arşiv yoksa o zaman bu site vikipedi için kaynak olarak kullanılabileicek bir site değildir. İlgili olmadığım bir alanda kaynak araştırması yapamam ancak siz iligli olduğunuza göre güvenilir ve kayda değer kaynaklar bulmalısınız. Aksi taktirde bu sitenin kaynak olarak kullanılamayacağını aten tecrübeli bir kullanıcı olarak biliyor olmalısınız. Teşekkürler, --Manco Capac 10:25, 5 Mart 2010 (UTC)

Özgür lisans[kaynağı değiştir]

Selam

  • deviantart sitesindeki resimler özgür lisanslı mı?Commonsa yüklenebiliyor mu?

Teşekkürler.

Kullanıcı mesaj:34MERVE96 18:09, 19 Mart 2010 (UTC)

  • Selam Tri., Falling Down/Şahsımca eklenen kapak ön resmi tekli için sanatçı tarafından adanmış kapak olarak biliniyor. Ama şöyle bir hususta var tabi; bu tekli sanal ortamda paylaşıldığı için özgün bir kapağa/yani bir albüm kapağı gibi mesela, sahip olmayabilir. Ancak albüm tekli değişim deki neden ise, zaten tekli (ing: single) da bir albümdür nihayetinde. Bilginize. Sizin yüklediğiniz ile şahsımca yüklenen arasında pek farklılık yok. İkisinden biri ismi geçen başlığa eklenebilir. Bilginize. - Nebe?viye mesaj 18:14, 3 Ekim 2010 (UTC)

Adımı kalbine yaz[kaynağı değiştir]

Selam, Tarkan 2 hafta mı birinci olmuştu? [2] --joseph msj 19:15, 5 Ekim 2010 (UTC)

Merhaba. Tarkan, "Adımı Kalbine Yaz"la bir hafta birinci oldu, sonra tekrar Sertab Erener oldu. Sevdanın Son Vuruşu ve Öp 2 numaraya, Adımı Kalbine Yaz 1 numara yükseldi. Sertab Erener'de de Bu Böyle 1, Açık Adres 3, Koparılan Çiçekler 2, Rengarenk 1 oldu. Siz de bunun aksini iddia eden bir şeylere rastlarsanız, muhakkak uyarın. Sevgiler. :) --Triancula ileti 14:34, 11 Ekim 2010 (UTC)
Tamam, uyarıyorum o zaman :) değişikliği siz yapmışsınız. --joseph msj 18:44, 11 Ekim 2010 (UTC)
İnanmıyorum, gerçekten mi? :) Nasıl böyle bir hataya düştüm ki ben? :) Süper, süper. Uyanık olmaya devam. :) --Triancula ileti 00:30, 12 Ekim 2010 (UTC)

Taslaklar Hakkında Tartışma[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Şu sayfada [3] genel hatlarıyla taslaklar hakkında özelde ise albüm maddeleri hakkında bir tartışma var. Fikirleriniz belirtirseniz sevinirim.

Saygılarımla--Alperen 21:18, 9 Kasım 2010 (UTC)

gereksiz uyarı msjı atmayınız[kaynağı değiştir]

tartışmalı bir konuda bir kullanıcıya uyarı şablonu gönderemezsiniz ki diğer tarafı sizsiniz ve bu sizin tarafsız olmadığınızı gösterir. ayrıca bir şarkının dijital yüklenmesi onun single olduğunu göstermez. --95.10.215.144 18:57, 3 Aralık 2010 (UTC)

  • Gerekli bir uyarı mesajıydı; zira dijital single olan bir şarkının single olmadığını hatta sayfasının dahi olmaması gerektiğini savunan biri benim için çoktan uyarılmaya hak kazanmıştır. Biz burada geliştirmeye çalışıyoruz, yanlı hareket etmiyoruz. Subjektif algılanabilme ihtimaline rağmen objektif olmakta diretiyoruz. Açık mı? --Triancula ileti 18:59, 3 Aralık 2010 (UTC)
  • öncelikle vikipedi'de "benim için" diye bir şey söz konusu olamaz. bu yüzden böyle davranmanız hatalıdır. daha sonra, siz geliştirmeye çalışıyorsunuz biz de aynı şeyi yapıyoruz. her ip ile giriş yapan vandal değildir. tartışmalı bir şey varsa tartışma sayfasındaki sorun çözülünceye kadar bekleyebilirdiniz. kimin yanlı kimin yansız olduğu ortadadır. videolar denen kısımdakiler hepsi meğer single imiş fakat video taklidi yapıyorlar şablonda. neyse kolay gelsin. siz geliştirmeye devam edin.--95.10.215.144 19:24, 3 Aralık 2010 (UTC)
  • Çok teşekkürler, size de kolay gelsin. :)))))))) --Triancula ileti 19:55, 3 Aralık 2010 (UTC)

2011 Türkçe Top 20[kaynağı değiştir]

  • Sıla Acısada Öldürmez'i, Murat Boz "Giderim" yaptım. --joseph msj 10:27, 9 Ocak 2011 (UTC)
  • Listede çok büyük bir ihtimalle bir yanlışlık var. Bir anda Funda Arar - Geceler , Şebnem Ferah - Eski ve Murat Boz - Giderim gibi 4-5 aylık şarkılar ilk 5'e girmiş. Gercekpop sitesinde 2011'in ilk haftasındaki ilk 5'te yer alan şarkılara göre Sıla demiştim ben. Sence de yanlışlık yok mu listede, bir anda Yonca Lodi, Gökhan Tepe, Mustafa Ceceli-Eksik, Emre Aydın ve Sıla'nın ilk 5'ten kaybolması çok mantıksız. --Triancula ileti 11:33, 9 Ocak 2011 (UTC)

Demet Akalın[kaynağı değiştir]

Demet Akalın sayfasında listeleri düzenlediğinizde Kral TV Top 20 listesini kaldırmışsınız. Ancak kanalın resmi sitesinde Mayıs 2010'dan itibaren liste arşivi bulunmakta ve daha pek çok kaynak ile de doğrulanabilir. O yüzden sadece Zirve albümündeki şarkıları geri getirdim. --King Qwer 09:15, 18 Şubat 2011 (UTC)

taysin (mesaj) 16:21, 6 Haziran 2011 (UTC)

taysin (mesaj) 19:55, 9 Haziran 2011 (UTC)

Türkçe Top 20[kaynağı değiştir]

Arkadaşım anlamıyormusun? "5 numaraya kadar olan şarkıların eklenmesi sayfa düzenini bozmuş ve anlaşılabilirlik açısından zor. 3 şarkı olabilir ama 5 şarkı gereksiz" yazmamışmıyım oraya? Çocuk olmayın, dediğim dedik, çaldığım düdük mantığıyla gitmeyin. Hadi onları bırak, biz kendi Billboard Hot 100'ümüz gibi bir sayfa yapıyoruz ve yıl sonunda başarılarla ilgili nasıl resim eklenebilir o sayfaya? --85.105.14.246 14:41, 30 Haziran 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Triancula,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Demetakalintozpembe.jpg adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d6 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

--Duke ϡ»» ileti ^^ 15:50, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Daha dikkatli olacağım özür dilerim uyardığın için de teşekkür ederim. Alptns90mesaj 17:03, 28 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:45, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:49, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:49, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:49, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:51, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:51, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:53, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 01:53, 31 Temmuz 2011 (UTC)

Merhaba Triancula, tamam merak etmeyin ben ikisini de hallederim siz gelene kadar.Alptns90mesaj 08:17, 5 Ağustos 2011 (UTC)

Rica ederim, lafı bile olmaz :) bu arada Sıla'nın yeni klip şarkısı "Boş Yere" Joy Türk'te 1 numaraya yükseldi onuda ekleyebilirsiniz. Alptns90mesaj 19:28, 7 Ekim 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Triancula/arşiv1,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:46, 4 Ekim 2011 (UTC)

Merhaba Triancula ben yeniyim ve sayfa yaratmam için bilgi gerekli. Bir müzik sayfası açmak istiyorum ve resmi nasıl ekleyeceğimi soruyorum :)

Evet, müzik sayfası.[kaynağı değiştir]

Evet müzik sayfası açmak istedim. Kast ettiğim single kapağını sağ tarafa nasıl koyabilirim?

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili Triancula/arşiv1,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

Elektromagnetiklik[kaynağı değiştir]

Değerli Triancula ağabeyciğim;

Benim bilgilerime göre; elektromıknatıs: bir metal eşyaya aynı bobinde olduğu gibi iletken tel sarılarak elektrik akımı sayesinde geçici olarak mıknatıs özelliği kazandırılmasına denir. Fakat bu ansiklopedide, elektromanyetizma ve elektromıknatıslık eşanlamlı olarak kabul ediliyor.

Bence Lütfen 'Manyetizma' kelimesini kullanmayalım. Çok gıcık kapıyorum. Bana 'manyak' kelimesini hatırlatıyor.

Benim önerim: Bu 'elektromıknatıslık' kelimesinin sayfalarda ve şablonlarda 'Elektromagnetiklik' olarak anılması. 'Manyetizma' kelimesinin ise 'Magnetiklik' olarak anılması. Hem türkçeye daha uygun olur. Lütfen bu düzenlemeyi siz yapın. Çünkü; ben yaparsam denetçiler beni mutlaka engellerler. SaygılarımlaDoğukan Mustafa Aydın'er 15:33, 20 Aralık 2011 (UTC)