Vikipedi:Kaliteli madde adayları/Gülben Ergen2

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.
Bu maddenin "kaliteli madde" statüsüne alınması konusunda, Vikipedi topluluğunca fikir birliğine varılamamıştır.

Mızrakmsj 13:45, 4 Ocak 2009 (UTC)

Gülben Ergen[kaynağı değiştir]

Bir süredir KM ya da SM olabilecek maddeler bakınıyorum. Bu maddeyi eski adayların bulunduğu sayfadan gördüm ve oldukça hoşuma gitti. Sanırım daha önce sadece resim eksikliği yüzünden KM olamamış. Şimdi bu eksiklik giderilmiş. Umarım seçilebilir.--Zemlya Kruglıy 16:59, 8 Aralık 2008 (UTC)

  • Şartlı destek Kaynakların düzenlenmeleri gerekiyor. Bunun dışında madde tamamdır. Runningfridgesrule 17:15, 8 Aralık 2008 (UTC)
  • Destek Destek Eğer sorun olursa sadece telifli resimler sorun çıkarır. Onun dışında hiçbir eksiği yok ve gayet güzel. Seçkin madde adayı da gösterilebilirdi. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 08:44, 9 Aralık 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Daha öncede dendi, sanatçı mıdır kendisi?
  1. "Ergen kendisinden beş yaş büyük ağabeyini bir trafik kazasında kaybetti", "2007 yılı boyunca ailesiyle vakit geçiren sanatçı..." gibi ifadeler ansiklopedik midir? "...uzun bir aradan sonra Eyvah 40 Yaşındayım adlı bir dizinin çekimleri için kamera karşısına geçti" böyle bir dizi yayınlandı mı?
  2. Zatın adı Gülbence verilmiş bence hiç kendisine böyle dendiğini duymadım zaten verilen kaynakta da Gülbence adı için marka adı olduğu belirtilmiş. "Şarkıcı Gülben Ergen ise kendi adına aksesuarlar, ölçme ve değerlendirme cihazları, mücevherler, müzik aletleri, danteller, nakışlar ve halılar ile yiyecek ve içecek temini hizmetlerinde kullanılmak üzere marka tescili aldı" diğer bir kaynakta ise ne idüğü belirsiz bir haberde Gülbence çoook ince! başlıklı haber kaynak verilmiş. Ne alaka yani?
  3. Kaynaklar yeterince sağlam değil (bkz: yukarıda dendiği gibi) ve bazı kaynaklar çalışmıyor (10 nolu kaynak gibi).

Kısacası içerik zaten yetersiz ve ansiklopedilikten uzak. Magazine yakın, tartışmalı. --Hedda Gabler 13:40, 9 Aralık 2008 (UTC)

  • Karşı Karşı Zira;
  1. Giriş bölümü biraz daha uzun tutulabilir. Ayrıca,
  2. Yukarıda da bahsedilmiş, adı Gülbence olarak geçiyor ve alakasız bir kaynak veriliyor. Bununla ilgili diğer kaynakta ise, bunun bir marka adı olduğu belirtiliyor.
  3. Ansiklopedik olmayan ifadeler yer alıyor. Örneğin; ...programının sunuculuğunu yapan Ergen, şarkılarını bu yolla daha iyi tanıtma olanağı bulmuş ve albüm satışları artmıştır. veya ...yıldız tilbe bestesidir ve albümün başarısı konusunda çok payı vardır.
  4. Maddede telif hakkı saklı resimler var ama bu resimler yüklenirken adil kullanım gerekçesi belirtilmemiş.

--Kemal K.ileti 14:34, 9 Aralık 2008 (UTC)

  • Karşı Karşı Maddede kırmızılar var. Bazı bölgelerde kaynak yetersizliği var ve ayrıca maddenin büyük bir kısmı listeden oluşuyor. Эялвачмеcаж 16:00, 13 Aralık 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum
  • Maddeden Sanatçı ibaresii kaldırdım.
  • Lakaplarından Gülbence'yi çıkardım.
  • Çalışmayan kaynakları çıkardım.
Umarım maddeyi kriterlere uygun hale getirebilmişimdir.--Zemlya Kruglıy 09:32, 17 Aralık 2008 (UTC)
  • Şartlı destek Skandal bölümü kaldırılırsa tamam.--Soğuk 08:14, 26 Aralık 2008 (UTC)
    • Yorum Yorum Neden kaldırılsın? Bence önemli bir bölüm. Runningfridgesrule 12:34, 26 Aralık 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum-- Merhabalar. Maddede kaynak sorgusu olan bir cümle var, kaynak eklenilirse iyi olur. Ayrıca yukarıda bazı kullanıcıların değindiği bir kaç cümle ansiklopedik üsluba sahip değil. Bunların acilen düzenlenmeleri gerekiyor. Oylamayı kapatmadan önce bir kaç gün ek süre daha veriyorum. Bilginize. Mızrakmsj 22:41, 28 Aralık 2008 (UTC)
  • Yorum Yorum Bu maddede Ergen'i yüceltmek ya da düşürmek gibi bir niyetimiz olamayacağı için Skandal başlığının kalmasında yarar var. Bunun dışında kaynaksız bölüme bir kaynak ekledim. Ansiklopedik üsluba sahip olmayan cümleleri de tekrar gözden geçirdim.--Zemlya Kruglıy 12:33, 29 Aralık 2008 (UTC)
  • Karşı Karşı Kesinlikle karşı. --Kerem 233ileti 17:45, 3 Ocak 2009 (UTC)
Bu, bir kaliteli madde adaylığının arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayın. Konuyla ilgili yorumlarınızı maddenin tartışma sayfasına ekleyebilirsiniz. Bu sayfada herhangi bir değişiklik yapılmamalıdır.