Kullanıcı mesaj:Théoden/2014 Mayıs

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

selam théoden, şu geçmişte telifli içerik ekleme, çıkarma tekrar ekleme gibi durumlar var. ilgilenebilir misin rica etsem, ben bir şey bulamadım. sevgiler. --kibele 08:40, 2 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba kibele, daha önce bilgi merkezleri maddesi ile ilgili araştırma yaptığımda incelediğim, aynı makalelerin kullanıldığını görüyorum bu maddede de. Anlatımların, her şeyin başında öznellik barındırması ve uzun metinlerin sonlarında sayfa numarasına kadar verilmesi, yine telif ihlali olduğunu gösterir nitelikte. O yüzden içerikten çıkartıldılar. Sevgiler.. --Théoden ileti 10:57, 2 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Théoden! Şu değişiklik için bir işlem söz konusu mu, bakıp ilgilenir misin rica etsem? Teşekkürler. --WikiBronze [M] 16:39, 2 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba, tartışma sayfası 1 haftalık yarı korumaya alındı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:16, 2 Mayıs 2014 (UTC)

Arkadaşım. Silinen sayfalarımın neden silindiğini öğrenme hakkımız yok mu? Sayfamın neden silindiğini öğrenmeye hakkımız yok mu? Sorulara cevap vermeyip normal kullanıcıları tehdit etmek nedir? Sayfamı silen eleman sorularıma neden cevap vermiyor? Ona karşı bir yaptırım yok mu? Sizler eleştirilemiyorsunuz ama diğer kullanıcılar az bir şey dese hemen tehhdit ve engelleme. Ayrıca silinen sayfaların yedeği yok. Onları geri istiyorum. Yoksa biz maraba kullanıcıların böyle bir hakkı da mı yok? Efendiler ne derse o mu oluyor? Olay basit. Sorularıma cevap istiyorum. Sayfalarımı da geri istiyorum. "Ben yaptım. Oldu." şeklinde mi işliyor burada işler? Bunu da bilelim. Ona göre davranalım. magawla 13:55, 3 Mayıs 2014 (UTC)magawla

Uygun bir üslup kullanma yoluna gitmemişsiniz her üç mesajınızda da ve bu durumda nasıl size beklentilerinizi karşılayan bir cevapla geri dönülmesini isteyebilirsiniz ki? Bu bencillik değil mi sizce? Hizmetliler ne efendidir ne de başka bir güç unsuru. Sadece ellerinde olan ek üç yetkiyi politikalar doğrultusunda kullanırlar. Engellenmeniz ve uyarı almanızda sebep hizmetlilerin korunup gözetilmesi değil, tamamen üslup ve saldırgan tutumunuzdur. İlk mesajınızın ardından size bir cevap verilmiş ve uyarılmışsınız. İkinci mesajınızda bu sefer doğrudan saldırıya geçmişsiniz ve bu sebeple engellendiniz. Üçüncü mesajınız da aynı şekilde uygun değildi, içerikten çıkartıldı ve uyarıldınız. Maddelerin silinmesinin sebebine gelirsek, amatör lig sezonlarını kayda değer kabul etmiyoruz. İşlemler bu sebeple yapılmıştır. Bunun yanında, silinen sayfaları kullanıcı alt sayfanıza taşıdım. Lütfen saldırgan tutumunuza son verin ve politikalar ışığında işlem yapmayı sürdürün. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:34, 3 Mayıs 2014 (UTC)
Yoğunluktan cevap yazamadım. Burada dünya/ülke ansiklopedisine iyi niyetle katkıda bulunmaya çalışıyor herkes. Bu herkesin malumudur. İnsanları küstürmeye, kızdırmaya kimsenin hakkının olmadığı konusu, herkesin hemfikir olduğu bir konudur sanıyorum. En başta alacağım cevabı oldukça geç alınca gereksiz yere sanal gerginlikler yaşanmış oldu. Biz insanların sayfalarında imla, nokta virgül, harf hatalarını düzeltmeye bile çalışırken bir de bakıyoruz sayfamız herhangi bir uyarı olmadan silinmiş. Buna kim olsa sinirlenir. Üstelik sorularımıza da bir türlü cevap alamamışız. "Nezaket" konusunun da abartıldığını düşünüyorum. (Küfür mü etmişiz yani? Hiç yapmayacağım şey.) Yokmuşuz gibi gösterilen tavırlara karşı biraz iğneleyici yazı yazmışız. Ancak o kadar. (Yine cevap alamamışız. "Yok"uz çünkü.) Sayfalarımızı da geri alamamışız üstelik. Buna "nezaketsizlik" denmez. En başta "Kardeşim bu başlığın wikipedia'ya girmesini uygun bulmuyoruz." denseydi bana -ikna olmasam ve fikre katılmasam da- ses çıkarmadan uyardım buna. Şöyle bir yorumu da eksik ve saygısızca buluyorum: "Sayfanız Madde-x'e göre silinmiştir." Tamam da kardeşim, Madde-x'in altında onlarca başlık var. Hangisine göre sildin başlığı? "Silme" yetkisi olan kişilerin bunlara dair ayrıntılı açıklamalar getirmeleri gerektiğini düşünüyorum. Diğer türlü "Sildim. Oldu." gibi algılanıyor. İlgili kişi Madde-6'ya göre silmiş sayfalarımı. "Silme"ye bir şey demiyorum. Ama sayfaların Madde-6'nın hangi kriterine göre silindiğini bilmek sanırım hakkım. (Herkesin hakkı.) "Biz bunu uygun görmüyoruz." cümlesi de bence hatalı. "Biz" dediğiniz kimlerdir? Hangi ölçülere göre bunu yapmaktadırlar? Bu soruların da cevaplarının verilmesi gerekir. Kaldı ki Madde-6'da "Kayda değerlik popülerlik ile aynı anlama gelmez" diye de bir başlık da yer alıyor. Bir de sayfaların silinmesiyle ilgili oylama gibi bir şeyler vardı sanırım. Bana çok mantıklı geldi. Tam inceleyemedim mevzuyu. (Bu konuyu uzatmıyorum daha fazla.)magawla 08:41, 5 Mayıs 2014 (UTC)magawla

85.99.36.147 - Vandalizm[kaynağı değiştir]

Yaptığı 3 değişiklikte de vandalizm. --WikiBronze [M] 14:21, 3 Mayıs 2014 (UTC)

Yetkin ilgilenmiş. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:35, 3 Mayıs 2014 (UTC)

2014 Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu[kaynağı değiştir]

Théoden Bitiriliş zamanı olarak sonuncu kişinin zamanını aldım. Bir sorun çıkar mı? İyi vikiler. --Uğurkentileti 14:08, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Bir sorun olur sanmıyorum. Eğer baz alınması gereken farklı bir zaman varsa da, farkeden düzeltir. Bunun yanında rica ederim. Vandalizmden uzak, faydalı katkılarınızı sürdürmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:28, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Bu hakkı verdiğiniz için teşekkür ederim. İyi vikiler. Uğurkent (mesaj) 13:17, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Wikimi neden sildiniz[kaynağı değiştir]

Zarife mutfaktayıBu imzasız yazı MuhDem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Vikipedi'nin ne olup, ne olmadığını iyice incelemeniz durumunda, sorunuzun cevabını edinebilirsiniz. --Théoden ileti 13:49, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Sultan Galiyev başlığı üzerine[kaynağı değiştir]

Merhabalar sayın yetkili;

Şuan yayında olan Sultan Galiyev başlığı baştan sona kadar tamamıyla yanlış bilgi içermektedir. Kasıtlı olarak saptırılmış bilgiler mevcuttur. Bunu gidermek için kendi hazırladığım ve altına bir çok kaynak kitap ismi yazdığım makalenin inatla yayınlanmamasını anlayabilmiş değilim. Kaynak eksikliği derken neyden bahsediyorsunuz bunu net olarak açıklayın. Birde telif hakları konusunda nerede sıkıntı çıktığını söyleyin. Tamamen kendi elimle yazdığım ve açık paylaşım yapan benim yönettiğim facebook sayfasından makaleye ilave ettiğim resimlerin neresinde telif hakkı sıkıntısı var lütfen yazın bende düzeltebileyim. Tekraren söylemek mecburiyetinde hissediyorum kendimi: Yayında bulunan Sultan Galiyev başlığındaki bilgilerin a-z'ye hepsi yanlıştır. Bu yanlış bilgileri ısrarla yayınlayarak internet üzerinde bilgi kirliliğine sebep oluyorsunuz. Lütfen nerede hata yaptığımı söyleyin, nerede eksiğim olduğunu söyleyin. Böylece makaleyi düzeltip onayınıza tekrardan sunabilirim. Gereksiz yere tekrar engellenmek istemiyorum. İlginiz ve alakanız için teşekkür ederim. Sizden haber bekliyorum. İyi çalışmalar...Bu imzasız yazı Evrim4555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Kanunu'na tabiidir ve daha önce başka bir yazılı materyal ya da web sitesinde yayınlanmış içeriklerin kullanılması politika ihlalidir. Yayınlanmış metin size ait olsa da, yayınlandığı web sitesi telif haklarını koruduğundan, metnin mülkünden feragat etmiş sayılmaktasınız. Israrlı ekleme çabalarınız da engeli doğurmuştur. İçerikte sorun olduğunu düşünüyorsanız, önce maddenin tartışma sayfasında bu görüşünüzü belirtebilir, diğer kullanıcılarımızın da görüşünü aldıktan sonra düzenleme yoluna gidebilirsiniz. Tabi bu düzenlemeler, internet ortamında yayınlanan metinlerle yapılamaz. Kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir şekilde ve güvenilir birçok kaynak eşliğinde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:05, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Makaleyi dediğiniz şekilde telif haklarını içeren şekilde düzenledim. Hiç bir alıntı, hiçbir makaleden ilave bir yazı yok. En önemli üç maddeye de kaynak ekledim. Hakkında yazılan eserleri de bu listeye dahil ettim. Ama halen daha uyarılıyorum ve makale yayınlanmıyor. Makalenin neresinde, ne gibi bir hata var bunu net olarak gösterin. Örnek vererek gösterin bende anlayabileyim. Aksi durumda düzenlemeyi yayınlamamanızın mantıklı hiçbir açıklamasını yapmak mümkün olmayacaktır. İyi çalışmalar, cevabınız bekliyorum.Bu imzasız yazı Evrim4555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yine aynı facebook sayfasını kopyalamışsınız. Birkaç yerde kelime çıkartarak ya da değiştirerek telif ihlalini yok edemezsiniz. Tekrar etmemenizi rica ediyorum.. --Théoden ileti 15:39, 4 Mayıs 2014 (UTC)
Hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Facebook sayfasından daha önce sadece resimleri paylaşmıştım. Onları da bu facebook sayfası bana ait olmasına rağmen siz tehlif ihlali olduğunu söylediğiniz için kaldırdım. Ben son düzenlemede facebook sayfasından hiçbir şey kopyalamadım ama gözden kaçırdığım bir şey varsa lütfen buraya yazın, düzeltmeme yardımcı olun. Bir kaç kelime çıkararak ya da değiştirerek derken yazıyı yazan ve düzenleyen benim söz konusu tehlif ihlalinin halen daha nereden kaynaklandığını anlayabilmiş değilim. Zamanınızı aldığım için özür dilerim ama bu düzenlemeyi yapmakta kararlıyım. Sizden de yardımcı olmanızı bekliyorum, iyi çalışmalar. Cevabınızı bekliyorum.Bu imzasız yazı Evrim4555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Eklediğiniz metni bölüm bölüm arattığımızda, daha önce kullanıldığı görülmekte. (1, 2, 3 vs.) Daha önceki mesajımda yinelediğim gibi, yayınlanan metin size ait olsa dahi Facebook telif haklarını koruduğu için, metni burada kullanamazsınız. Ayrıca telifli olmasa dahi, Vikipedi'de özgün araştırma ve düşüncelere yer yoktur. Yapılan her türden değişikliğin güvenilir kaynaklar eşliğinde, doğrulanması şarttır. Kısacası her halukarda bu metni kabul edemiyoruz. Lütfen daha önceki mesajlarımda yer alanlar dahil, mavi bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. --Théoden ileti 16:13, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Thank you for being one of Wikipedia's top medical contributors![kaynağı değiştir]

please help translate this message into the local language
The Cure Award
In 2013 you were one of the top 300 medical editors across any language of Wikipedia. Thank you so much for helping bring free, complete, accurate, up-to-date medical information to the public. We really appreciate you and the vital work you do!

We are wondering about the educational background of our top medical editors. Would you please complete a quick 5-question survey? (please only fill this out if you received the award)

Thanks again :) --Ocaasi, Doc James and the team at Wiki Project Med Foundation

Yeni kullanıcıyım![kaynağı değiştir]

Merhaba, yeni bir kullanıcıyım ve doğal olarak yeni bir sayfa oluşturma ile ilgili eksiklikler, gözden kaçırdıklarım vb. olabilir. Sayfa kontrolünde ki işleyişi yanlış buluyorum. Bu yorumu yapmamdaki Nuri Harun Ateş isimli sayfamın neden silindiği ile ilgili. Sadece Genel 9: Telif hakkı ihlali ile ilgilidir diye bir neden belirtilmiş ancak buraya kayıt olup birşeyler konusunda bilgi eklemek isteyen insanlara bu şekilde yardımcı olamayız gibi geliyor. Buradaki sıkıntım silinmedeki nedenin açıklayıcı olmaması. Bütün yardımcı olacak yazıları ve yönergeleri okudum anlamaya çalıştım, çalıştım yazıyorum çünkü çok fazla bilgi var, bunları tam anlamıyla kavrayabilmem imkansız gibi birşey. Farkındayım burada bu denetimi yapan kişilerde gönüllü olarak yapıyorlar herkese detalı silme nedenleri belirtemezler ancak en azından telif teşkil eden kısımlar belirtilebiir gibi, yazım her silindiğinde 3 farklı varyasyon ile ekledim. Her seferinde sanırım bundan dolayı diye ancak yine silindi. Sayfa tamamen yanlış mıdır? Tüm paylaştığım bilgiler mi telif içeriyorda hepsi siliniyor? Yoksa herhangi bir bilgi ile ilgili sıkıntı var ancak kuru yanında yaş misali tüm bilgiler mi gidiyor? Ya da benim bu bilgileri denetimden geçirebileceğim en azından yanlışları düzeltebileceğim bir uygulama yok mudur? Sürekli ekleyip silmek sizede banada zül. Teşekkürler. G4damager (mesaj) 19:17, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, öncelikle üç seferde de sildikten sonra bilgi mesajı bırakmayı atladığım için özür dilerim. Vikipedi Amerikan Telif Kanunu'na tabiidir ve bu sebeple daha önce herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içeriklerin kopyalanması politika ihlalidir. Yarattığınız maddeler bu sebeple silinmektedir. Kişinin kayda değerliğinden eminseniz; kendi cümlelerinizle, güvenilir birçok kaynak eşliğinde yeni bir madde yaratmanız durumunda bu tür bir problemle karşılaşmazsınız. Önemle hatırlatırım ki, bahsettiğim kıstaslardan herhangi biri dahi karşılanmazsa maddenin yeniden silinmesi kaçınılmazdır. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:37, 4 Mayıs 2014 (UTC)
Teşekkürler. İyi çalışmalar..G4damager (mesaj) 21:31, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Selam Théo. Bak kendime hoşgeldin şablonu yaptım. Evet, biraz seninkinden copy-paste yapmış olabilirim. Hatta yazının hepsini senden aldım. Sadece font falan değiştirdim. Hakkını helal edesin Göz kırpma. İstersen bir telif-uyarı atabilirsin mesaj sayfama.. :) --SiLveRLeaD mesaj 19:21, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Silver, ne demek burada her şeyi istediğimiz gibi kullanabiliriz. Haber verme nezaketini gösterdiğin için teşekkür ederim. Ellerine sağlık, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:59, 4 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Théoden, Puro konusunda 3-4 yıldır bulunan ve anlamsızca kaldırılan; Türkçe temel bir kaynak atfını reklam olarak algılamanız üzücü. Algınızın değişmeyeceği de ortada; müsade ederseniz saklama konusunu tekrar ekledim, önemli ve eğer beğenilmeyen veya rahatsızlık verdiğini düşündüğünüz noktalar varsa lütfen veriken emeğe saygı gösterip; kırıp dökmeden beni uyarınız. Niyetim başlığı genişletmek ve geliştirmek sizinle kırıcı ve üzücü bir polemik yaşamak değil.Bu imzasız yazı Bbasaran (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Metin telifli görünmüyor ancak, Vikipedi'de özgün araştırma ve düşüncelere de yer yoktur. Bu sebeple eklenen metnin güvenilir birçok kaynakla, doğrulanması gerekmektedir. Hatırlatmak isterim ki, içerik kaynaklanmadığı veyahut aynı web sitesiyle kaynaklandırıldığı taktirde kısa süre içerisinde metin yeniden içerikten çıkartılacaktır. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:40, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Açık kaynak kodlu uygulamaya ait ekran görüntüsü[kaynağı değiştir]

Açık kaynak kodlu OpenRA uygulamasına ait ekran görüntüleri yüklemiştim. Ekran görüntüsü adil kullanım şablonu koymuştum ancak Açık kaynak kodlu bir uygulamanın telif hakkı olmayacağını düşünüyorum sizce şablon durmalı mı?M.A.SEKİ WMS 09:50, 5 Mayıs 2014 (UTC)

İlgili web sitesinin altında görebileceğin üzere, "Copyright © 2007-2013 The OpenRA Developers" telif haklarını korumaktadır. Bu sebeple dosyalarda yapılan işlem uygun ve kalması gereklidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:08, 5 Mayıs 2014 (UTC)
Yanlız o zaman bunun Commons'da ne işi var.M.A.SEKİ WMS 09:07, 6 Mayıs 2014 (UTC)
Merhaba i.e., rica etsem şu konuyla ilgilenebilir misin? Teşekkürler.. --Théoden ileti 10:25, 6 Mayıs 2014 (UTC)
Selamlar... Sanırım tamam. Kolay gelsin.--i.e.msj 17:03, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Hasan Hüseyin Akınay[kaynağı değiştir]

Selam Théoden. Hasan Hüseyin Akınay maddesini geri getirebilir misin? Dün ilk 1. Lig karşılaşmasına çıkarak KD oldu. --cobija 09:54, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, madde geri getirildi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:12, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Théoden 2013-14 1. Lig sayfası aşırı vandalizm nedeniyle süreli veya süresiz olarak mı koruma altına alınmıştır? Hizmetliler haricinde kimse son günlerde herhangi bir değişiklik yapamıyor. Bu da sayfanın güncel olmasını sağlayamamaktadır. Ne zaman koruma kaldırılabilir? İyi vikiler. Uğurkent (mesaj) 13:48, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Gün içerisinde otomatik olarak sona erecekti ancak, korumayı kaldırdım. Gerekli düzenlemeleri yapabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:54, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Sürüm gizleme[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu sürümü, özeti nedeniyle gizlemen mümkün mü? Kolay gelsin.--i.e.msj 18:08, 5 Mayıs 2014 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:08, 5 Mayıs 2014 (UTC)

Sayfa Silinmesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Mart ayının ortalarında SEOZEO sayfası oluşturmuştum. SEOZEO hakkında birtakım bilgileri, düzenlediği uluslararası etkinliği, basında çıkan haberlerinden oluşan bir derleme yapmıştım. Fakat 18 Nisan'da sayfa silinmiş. Bildiğim kadarıyla reklam yapan tutumlara karşı böyle bir yaptırım uygulanıyor. Bu sayfayı oluştururken ki amacım; kesinlikle reklam değildi. Ansiklopedik ve tanımlayıcı bilgi sunmak istemiştim. SEO sektörü Türkiye'de çok ilerleme kaydetmemiş bir sektör ve bu sektördün Türkiye'deki ilk ismi SEOZEO. Bu nedenle Wikipedia'a katkıda bulunmak istedim.

Tekrar yayına alınması için nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Teşekkürler

--Zapata34 (mesaj) 15:09, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, silinen sürümü tekrar kontrol ettiğimde ansiklopedik bir maddeden çok, şirket web sitelerinin "hakkımızda" bölümü gibi oluşturulduğunu görüyorum. Böyle bir içerik de, reklam kaygısı taşındığı izlenimini doğurduğundan madde silinmiştir. Unutulmamalıdır ki, Vikipedi'de yalnızca ansiklopedik değer taşıyan bilgilere yer verilebilir. Tarafsız bir yaklaşım ve anlatımdan yoksun maddeleri ise kabul etmemiz mümkün değildir. Lütfen, bu, bu ve bu sayfaları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:16, 6 Mayıs 2014 (UTC)

resim ekleme[kaynağı değiştir]

Indila'nın sayfasına resmini eklemeye çalışıyorum beceremiyorum diğer tüm sayfalara ekliyorum ve eklerken sorun yaşamıyorum yardımcı olabilirmisin. Bide Amerikalılar karadenizde 2 filmine film ile bilgi ekleyemiyorum filmin aslında %70 bölümü Dilaver köyünde çekildi ben de buna şahidim çünkü bu köyde oturuyorum fakat maddede melenağzı olarak girilmiş bunu ben değistiremedim siz yaparmısınız şimdiden teşekkürler.:-)--Kozbalex ileti 22:41, 16 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, ilgili dosya uygun olmadığı gerekçesiyle silindiğinden görünmüyor. Bahsettiğiniz diğer konu ile ilgili de güvenilir bir kaynak bulmanız gerekmekte. Yoksa değişikliği ne yazık ki kabul edemeyiz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:59, 6 Mayıs 2014 (UTC)
  • Malesefki heryerde de melenağzı diye geçiyo bişey bulursam eklerim artık Bi de sayfaya resim hiç ekleyemiyorum resim ekleme yerine tıkladıgımda sayfaya resim eklenmesi gerekir gibi bi yazı cıkıyo. İyi Günler :-) Kozbalex Mesaj 23:13, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Hocam aceleci davranarak rahatsız ediyorum belki ama Sultan Galiyev sayfasında üç gün önce yapmış olduğum düzenleme ne zaman incelenir?Bu imzasız yazı Evrim4555 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, devriye arkadaşlarımız fırsat buldukça incelemeleri gerçekleştirmektedir. Mümkün olduğunca kısa sürede sizin değişikliğiniz de incelenecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:30, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Selam theoden. Kullanıcı:Erdem9+6'ın Adalet ve Kalkınma Partisi başlığındaki değişikliklerine bir göz atar mısın? içeriği boşaltıyor. Yagmurlukorfez (mesaj) 22:30, 6 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba, vandalist değişiklik geri alındı. Siz de kullanıcıyı uyarmışsınız. Tekrarı halinde gereken yapılacaktır. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 22:41, 6 Mayıs 2014 (UTC)

2014 Türkiye yerel seçimleri[kaynağı değiştir]

Selamlar. Seçimlerin resmî sonuçları açıklandı. Korumayı kaldırır mısın? --cobija 06:42, 7 Mayıs 2014 (UTC)

Koruma kaldırıldı. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:41, 7 Mayıs 2014 (UTC)

Theoden mesaj[kaynağı değiştir]

Neden nurettin rençber sayfası sılındı telıf hakkı sorunu yok.Bu imzasız yazı Ohaorhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İçerik daha önce başka web sitelerince kullanılmış. Lütfen Vikipedi'ye başka herhangi bir yazılı materyal ya da web sitesinden kopyaladığınız içerikleri eklemeyiniz. Telif hakları politikasının sürekli ihlalinin ise hiç hoş karşılanmadığını, mesaj sayfanızdaki diğer uyarıdan ötürü hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:43, 7 Mayıs 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
merhabalar ben özgür doğruöz isminde sayfa açıyorum ve bir hata yapıyorum hemen siliniyor müzik albümü olan bir sanatçı.sizden rica etsem konuyu siz açarmısınız ben bir türlü beceremedim Santçı Biyografisi : http://ozgurdogruoz.com/biyografi yardımcı olursanız çok sevinecem saygılar Konzara (mesaj) 23:55, 7 Mayıs 2014 (UTC)
Merhabalar, bu sayfayı dikkatlice incelemeniz durumunda, konuyla ilgili gerekli bilgiyi edinebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 00:20, 8 Mayıs 2014 (UTC)

Zombiler Günü[kaynağı değiştir]

Zombiler Günü sayfasını neden kabul etmenız YOUTUBE'de 5 bölümük videoları var benım fılmım Amatör ama lutfen kabul edınBu imzasız yazı Ohaorhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Unutmamalısınız ki, Vikipedi eğlence amaçlı oluşturulmuş bir forum sitesi değildir ve değişiklik yaparken bu asla unutulmamalıdır. Lütfen yalnızca ansiklopedik katkılarla varlığınızı sürdürün. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:35, 8 Mayıs 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Kendi kullancı sayfam yerine (site) normal sayfa açabılırmıyım Vikipedi'de Normal Orhan Şen Kendi adıma ünlü olamama gerek var mı.? Orhan Şen 21:07, 8 Mayıs 2014 (UTC)
İlgili politikamıza göz gezdiriniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:28, 8 Mayıs 2014 (UTC)

Oluşturulan Sayfanın Silinme Sebebi[kaynağı değiştir]

Oluşturmuş olduğum Hausport sayfamız silinmiş gerekçe olarakta Kayda Değer olmadığını belirtmişsiniz.Türkiyenin en genç yapı market zincirininde bu mecrada var olması gerektiğini düşünürek konu başlığını eklemiştim.Yüzlerce çalışanı olan 26 yıllık bir kuruluşun girişimi olan Hausport yapı marketler zincirinin kayda değer olmadığını belirtmeniz çok anlamsız geldi şahsıma.Lütfen geçerli gerekçe yada bizlerinde anlayabileceği bir açıklama belirtirseniz memnun olacağız.Konu başlığını tekrar oluşturmayı deneyeceğim. Hakkı Türkay E-Commerce Marketing Expert Bu imzasız yazı Hakkiturkay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Eldarion'un belirttiği gibi; kayda değerlik (şirket ve organizasyonlar) kıstaslarımızı karşılamayan oluşumlara Vikipedi'de yer verememekteyiz. Israrcı tutumunuz nedeniyle 1 günlük engel almışsınız. Lütfen, engelinizin bitimi sonrasında da bu ısrarcı tutumu sergilemeyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:17, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Reklam kullanıcı[kaynağı değiştir]

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:19, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
HS hızınız ve gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler :) lunchweek (mesaj) 15:34, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Yüklediğim fotoğraflar[kaynağı değiştir]

Her yüklediğim fotoğraf telif hakkı nedeniyle silinyor.Başka Şimdiye kadar yüklenen resimler sılınmıyor bazıları kaynak yazmamış silinmemiş.Siz benim yaptığım tasarladığım fotoğrafı bile silmiiniz telif hakkı nednıyle bir çözüm söyleyin lütfen.Kendi yaptığım logo'da silinmiş bu kadar olmaz bunda başka birşey var. Orhan Şen (mesaj)

Garbino, kullanıcının commons'taki dosyalarını silinmesi için ben işaretledim. Kullanıcının, kendi yaptığım logo dediği; telifli olan bir film afişine, yine arkadaşları ile birlikte (ve bu da telifli olan) kendi resmini koyması sonucudur. Tamamen, ansiklopedik olmaktan uzak, kullanıcı ile ilgili bir fotoğraftı. Bilgi vereyim istedim. Allah, kolaylık versin.--i.e.msj 20:36, 9 Mayıs 2014 (UTC)
Telif hakkı saklı ve ansiklopedik değer taşımayan görseller yüklediğiniz için silme işlemi yapılmakta İncelemeelemani'nın da belirttiği gibi. Bu, bu, ve bu sayfalara dikkatlice göz gezdirmenizi ve ansiklopedik değer taşıyan değişiklikler yapmanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:48, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Selamlar, uzun süredir devriye yetkisiyle hizmet veriyorum. Aynı zamanda beyaz liste haklarına da sahiptim; ancak şimdi kontrol ettiğimde bu hakların alındığını görüyorum. Nedenine dair bir bilginiz ya da tahmininiz olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler. --lunchweek (mesaj) 22:32, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, 2012 yılı başlarında faaliyete geçen beyaz liste kullanıcı grubu, değişiklikleri devriye incelemesine gerek olmadan otomatik onaylanan kullanıcılarımızı kapsar. Yani bir devriye olarak bu kullanıcı grubu haklarına zaten otomatikman sahipsiniz. Kullanıcı hakları günlüğünüze baktığımda ise, 2011 yılında yani beyaz liste kullanıcı grubunun faaliyette olmadığı dönemde devriye(o dönem ki adıyla editör) yapıldığınızı, bu doğrultuda da beyaz liste kullanıcı grubuna hiç dahil olmadığınızı görüyorum. Yardımcı olabildiğimi umarım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:34, 9 Mayıs 2014 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --lunchweek (mesaj) 23:40, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Vikipedi Sayfa Dili[kaynağı değiştir]

Bir sayfanın türkçe sayfasını açmak için özellıkle birşey yapmam gerekiyor mu.Bu imzasız yazı Ohaorhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Farklı bir projede yer alan bir madde çevrilecekse, çevrilmiş sayfa şablonu kullanılmalıdır. Ayrıca Wikidata'da ilgili maddenin diğer dil sürümlerinin arasına Türkçe sürüm de eklenmelidir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:06, 10 Mayıs 2014 (UTC)

MediaWiki:Spam-blacklist hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kaynak göstermek üzere Oyungezer.com.tr adresini kullandığımda spam filitresine takıldığını gördüm. Yönergelerde "Sitenin spam listesinden çıkarılması için ilgili eklemeyi yapan hizmetli ile irtibata geçin" denmesine karşın eklemeyi yapan hizmetlinin (Kullanıcı:Levent) kuklacılık gerekçesi ile engellenmiş olması elimi bağladı. Bahsi geçen dergi sitesini kaynakça olarak kullanabilmek üzere, spam listesinden çıkarılmasını talep ediyorum. Teşekkürler. 85.107.98.107 03:47, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Beyaz liste adayı önerisi[kaynağı değiştir]

Selam. Kullanıcı:EmreOsm95 kullanıcısı devriyelik için başvuru yapmış ve geri çekmiştir. Az önce incelediğim katkılarında ben devriyeliğe hazırlık için beyaz listeye alınmamasını gerektirecek bir durum göremedim. Eğer sende uygun görürsen, beyaz listeye alabilir misin? (Son madde telifli olarak işaretlenmiş ama az bir yerinde telif var. Umarım ona takılmazsın.) Teşekkürler.--i.e.msj 15:00, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba i.e., biliyorsun en hassasiyet göstermemiz gereken nokta, telif hakları ve ihlalini hoş karşılamamız mümkün değil. Son yarattığı maddede, halen telifli içerik bulunmaktaydı ve çıkarttım. Şu durumda da kullanıcının bir süre daha katkılarını sürdürmesi ve telif politikasını iyi bir şekilde algıladığını görmek de yarar var düşüncesindeyim. Bu süreçte katkılarını takipte olacağım. Anlayışına teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 18:50, 11 Mayıs 2014 (UTC)
Selamlar Théoden, Kullanıcı:Anton.aldemir isimli kullanıcının beyaz listeye girebileceğini düşünüyorum. Bir sende bakabilirmisin? Saygı ve selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 01:50, 15 Mayıs 2014 (UTC)

sayfanın silinme bilgisi[kaynağı değiştir]

Mesaj sayfamın üstünde yer alan bu sayfa 15 eylül 2013 günü silinmeye aday gösterilmiştir... yazısını kaldırdım. Herhangi bir sorun olmaz değil mi? Jumpeax (mesaj) 17:42, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, aslında SAS süreci geçiren maddelerde şablonun bulunması gerekir ama kullanıcı sayfanızı da boşalttığınıza göre, kaldırılmasında sakınca görmüyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:01, 11 Mayıs 2014 (UTC)
Teşekkürler Jumpeax (mesaj) 20:03, 11 Mayıs 2014 (UTC)

Reklam kullanıcı[kaynağı değiştir]

Budur :) Kolay gelsin.--i.e.msj 10:06, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Sonu da budur. :) --Théoden ileti 11:13, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Théo; sanırım Kullanıcı:Vikipediçe kullanıcı adı uygunsuz.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 16:27, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Bilgi, aslında içeriğinde Vikipedi geçen kullanıcı adlarına müdahale etmiyoruz ancak, üstünlük ya da yetkili adlandırmasına yatkın isimlere uyguladığımız gibi, kullanıcı adının yarattığı algı sebebiyle süresiz engellendi. Teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:14, 12 Mayıs 2014 (UTC)
Peki bu aynı algıyı yaratmıyor mu? --SiLveRLeaD mesaj 19:17, 12 Mayıs 2014 (UTC)
Kullanıcının kaydolduğu dönemde malum hizmetli değildim. O dönem hizmetli olan arkadaşlarımıza sorulabilir bu soru. Bunun yanında kullanıcı ile iletişime geçip, KA değişikliği yapmasını da isteyebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:29, 12 Mayıs 2014 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcı engel dönüşünde de vandalizmlerine devam ediyor. Vandal olduğu çok bariz :) Gereğini yapar mısın?--RapsarEfendim? 12:00, 13 Mayıs 2014 (UTC)

Kullanıcının vandal bir yapıda olduğu mesaj sayfasından da bariz belli oluyor ama engeli açıldıktan sonra yaptığı vandalist değişiklikler nedeniyle hiç uyarı almamış. Son değişikliğinden ötürü uyarı mesajı gönderdim. Tekrar etmesi durumunda, önceki faaliyetleri göz önüne alınarak, engel günlüğü doğrultusunda 6 aylık engel verilecektir. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:25, 13 Mayıs 2014 (UTC)

The Undertaker - Sayfası[kaynağı değiştir]

The Undertaker sayfasında 2 inceleme bekliyor gereğinin yapılmasını arz ederim.Bu imzasız yazı Ohaorhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Biraz önce engellediğin adam IP değiştirmiş :) --SiLveRLeaD mesaj 14:28, 13 Mayıs 2014 (UTC)

Verdiği mesaj doğru ama böyle bir yol izlemesine anlam vermek imkansız. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:31, 13 Mayıs 2014 (UTC)

Denetleme istemi[kaynağı değiştir]

Merhaba Eldarion, bu kullanıcı ile, bu ve bu kullanıcıları denetleyebilir misin?. Sonuca göre, Kullanıcı:İzmirgüzeli daha önceki engel delme amaçlı kukla kullanımını tekrarladıysa, süresiz engellenmesi gerekecek. Teşekkürler, sevgiler.. --Théoden ileti 19:04, 13 Mayıs 2014 (UTC)

Gerekli işlemler yapıldı. Kolay gelsin. --Eldarion 06:17, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba ; ilgilenebilir misin ? bu ve bunun bugün kısmı--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti# 12:00, 14 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, yaratılan işleyişe uymayan değişiklikler silindi ve kullanıcı uyarıldı. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:21, 14 Mayıs 2014 (UTC)

ÖZür dilerim!! Tam olarak bilmiyordum!! •Minecraft delisi• creeper'ın gazabı

servet sivrikaya hakkındaki sayfanın silinmesi[kaynağı değiştir]

servet sivrikaya hakkındaki sayfanın silinmesi
viki de yeni bir kullanıcıyım. servet sivrikaya adlı sporcuyla ilgili bir sayfa düzenlemek istemiştim. sanırım bişeyleri yanlış yaptım. sayfam sizin tarafınızdan silindi. rica etsem beni konu hakkında yani dogrusunu nasıl yapabileceğim hakkında bir miktar bilgilendirirmisiniz. Erkanemre (mesaj) 23:16, 15 Mayıs 2014 (UTC)
Merhabalar, madde yaratılış itibariyle ansiklopedik görünüm ve düzenden uzak olduğu için silindi. Bunun yanında yaratılan her türden madde içeriğinin, güvenilir birçok kaynak gösterilerek doğrulanması gerekmektedir. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:26, 15 Mayıs 2014 (UTC)

Oğulcan Engin[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu maddeyi geri getirebilir misin? Süper Lig maçına çıktığından kayda değermiş, gözümden kaçmış. Mesajla geri dönüşe gerek yok :) İyi günler.--RapsarEfendim? 16:03, 16 Mayıs 2014 (UTC)

Beste Samancı[kaynağı değiştir]

Merhabalar; @Théoden

Oldukça ilgili ve geniş bir yelpazeye sahip olan bu paylaşım yerinde kendimizce bir katkı yapabilmek maksadı ile; Türk Yüzmesinin bugüne kadar yapılamayan bir başarıyı yakalamaya çalışan bir sporcu için bir sayfa paylaşımı düzenlemeye çalışıyorum. Ancak bu sayfa ne yazık ki tarafınızca 2 kez silinme (mazeret olarak düzen denilerek) yoluna gidildi.

Farazi bir bilgi değil. Halen daha yolun başında ve geleceği Olimpiyat olan bir sporcunun daha yolun başında her adımını merak edenlere duyurmak amacı taşınarak bu çaba sarfediliyor. Ne yazık ki geçmişte olan değerlerimiz ne yazık ki değer olmaktan uzaklaşınca haklarında iki satır yazılma yoluna gidiliyor. Bu makus talihi değiştirmek amacı ile burada yani herkese açık bir alanda ve kimseyi de rahatsız etmeyeceğini bildiğim bir yazım dili ile hazırladıklarımı sadece "düzen" denilerek silinmesi bana nedensiz geliyor.

Saygı ile.Bu imzasız yazı OsmnSmnc (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, öncelikle iletişime geçmek istediğiniz kullanıcının doğrudan mesaj sayfasına ileti bırakmanızın, mesajınızın farkedilebilmesi açısından daha sağlıklı olduğunu belirtmek isterim. Bunun yanında, Vikipedi'ye eklenen her türden biyografinin kayda değerlik kıstaslarımızı karşılaması şarttır. Bunun için de oluşturulan maddenin ansiklopedik bir görünümünün olması yanında, içerisindeki bilgilerin güvenilir birçok kaynakla doğrulanması gerekmektedir. Bu kıstaslardan herhangi birini dahi sağlamayan maddeler, kısa süre içerisinde silinebilirler. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:48, 17 Mayıs 2014 (UTC)
  • Yapıcı ve nazik mesajınız için teşekkür ederim. Jumpeax (mesaj) 20:48, 17 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba Théoden. Bir kullanıcının şu linkteki fotoğrafı telif ihlali oluşturmadan nasıl vikipediye yükleyebileceğine dair sorusunu nasıl cevaplamam gerekir? Kolay gelsin:)..--Eğitmenmahmut msj 21:27, 17 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar hocam, yaşayan insanlara ait görselleri adil kullanım doğrultusunda dahi yükleyemediğimizden, telif hakları korunan bu görseli kabul edebilmemizin imkanı bulunmamakta. Bunun yanında kendisinin Commons'da birkaç fotoğrafı var zaten. Bunlardan da ihtiyaç dahilinde faydalanılabilir. İyi geceler dilerim.. --Théoden ileti 21:43, 17 Mayıs 2014 (UTC)
Teşekkür ederim.İyi geceler..--Eğitmenmahmut msj 21:46, 17 Mayıs 2014 (UTC)

Liseli Kıvılcım[kaynağı değiştir]

Merhaba Liseli Kıvılcım Sayfası neden silindi acaba dahada genişletecektik orayı Liseli Kıvılcım Yöneticileri olarak...Bu imzasız yazı Dogu Baklacı (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, bu ve bu sayfaları dikkatlice incelemenizi rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:48, 17 Mayıs 2014 (UTC)

Sayfa silinme sebebi ile ilgili[kaynağı değiştir]

İyi Günler, oluşturmuş olduğum [Ayancık Meslek Yüksekokulu] sayfasının silinme sebebini öğreneiblirmiyim? Meslek Yüksekokulları kategorisinde diğer yüksekokullar bulunurken, hazırladığım sayfa neden silindi? Fotoğraflar ve içerik yüksekokula aitti. Bilgilerin ve fotoğrafların yayınlanması konusunda ise bir problem yoktu. http://tr.wikipedia.org/wiki/Ayanc%C4%B1k_Meslek_Y%C3%BCksekokulu Dijitalyerli (mesaj) 09:32, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, "Fotoğraflar ve içerik yüksekokula aitti." işte tam da bu sebeple içerik ve görselleri Vikipedi'de kullanamazsınız. Telif hakkı korunan hiç bir materyali kabul edemiyoruz. Lütfen ilgili bağlantıyı dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:21, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Beyaz listeye alma[kaynağı değiştir]

Merhaba Théoden. Sizce şu kullanıcı beyaz listeye alınabilir mi?--B.S.R.F. 💬 16:45, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar BSRF, kullanıcı beyaz listeye dahil edildi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:35, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Selam theoden. Ateizm sayfasındaki son değişiklik için 3. görüş belirtir misin? teşekkürler.Yagmurlukorfez (mesaj) 20:05, 18 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, konuyla ilgili olan arkadaşlarımız tartışmaya müdahil olarak, bir sonuca varılmasında eminim yardımcı olacaklardır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:44, 18 Mayıs 2014 (UTC)

sayfa lazım[kaynağı değiştir]

Kimyasal kanunlar sayfasını başka bir internet sitesinden alıp vikipediye yazıp kaynak olarak sitenin URLsini yazabilir miyim?Bedoman 09:48, 19 Mayıs 2014 (UTC)

Telif hakları politikamız doğrultusunda, başka herhangi bir web sitesi ya da yazılı materyalde yayınlanmış içerikleri kabul edemiyoruz. Dolayısıyla hayır, böyle bir işlem yapamazsınız. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:34, 19 Mayıs 2014 (UTC)
saolun Bedoman 09:11, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Beste Samancı[kaynağı değiştir]

Yeniden merhaba;

Daha önceden "Beste SAMANCI" ismi ile bir paylaşımda bulunmuş ve bunun imsasız olması sebebi ike yayından kaldırılmıştı. Daha sonra ise aynı isim hakkındna yeniden bu kez imza ile sayfa açtım. Ancak bu kez de maalesef "kayda değer olmayan kişi" olarak adlandırılarak!!! sayfa silinmiş (Biyografinin kayda değer olduğunu iddia ediyorsanız, bunu güvenilir kaynaklar ile ortaya koymak sizin görevinizdir. Kayda değerliği ortaya koyan herhangi bir kaynağınız olmadığına göre tartışmaya gerek yok. --Eldarion 09:22, 19 Mayıs 2014 (UTC)" Sanırım bu değeri olmayan kişi konusuna arkadaşımız hakim. Fakat bu arkadaşımız türkiye gündemine hakim olmamdığı kesin. Öyleki şu ana dek kendisine bir kaç mesaj attım son iki mesajım cevapsız kaldı. İlk mesajım belki biraz haddini aşmış olabilir ve bu yüzden de haklı olarak uyarı aldım (Kayda değer olmayan kişi aynen tarafınıza iade ediyorum) sözü ile.

Şimdi Beste SAMANCI ile ilgili günümüzde yüzmenin bayanların Derya Büyükuncusu diye adlandırılırken ve RİO olimpiyatlarında çok farklı başarı beklenilen bir sporcunun kayde değer olması için yaşının geçmiş emeklimi olması gerekiyor. Yada magazin basınına düşmesimi gerekiyor. Müspet yada menfii bir cevap alırsam sevinirim... İyi günler dilerim--OsmnSmnc (mesaj) 16:09, 19 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı adınızdan anladığım kadarıyla kişinin bir yakınısınız. Bu yüzden tarafsız yaklaşamadığınızı düşünmek durumundayım. Daha önceki mesajımda, güvenilir kaynaklardan bahsetmiştim. Google aramalarında çıkan her sonuç, Vikipedi için güvenilir değildir. Bu yüzden güvenilirlik ve kayda değerlik (kişi) politikalarımıza tekrar göz gezdirmenizi rica eder, kayda değer nitelemesinin politikanın adından ileri geldiğini, kabul edemediğimiz biyografilere sahip kişilerin değersiz olduğu sonucuna varmamanız gerektiğini hatırlatmak isterim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:24, 19 Mayıs 2014 (UTC)
İlgili kişinin yakını olmam bir konuyu abartarak haber yapacak olmam anlamına gelmior. ve konuda bahsettiklerimin hepsinin kaydı gerek Türkiye Yüzme Federasyonunun ilgili kaynak gözterdiğim web sitesinde sabittir. Gerekse yüzme sporu ile ilgili ciddi web sitelerinde de mevcuttur. Bunların hepsini de tek tek kaynak olarak gösterdim. Googledan çıkan her sonuç gerçek olmadığı kadar, gerçeklerinde yer aldığı ve dünyanın bilgi almak için kullandığı bir arama morotu lduğu da sabitti.
Şimdi Beste SAMANCI'nın güvenilir kaynak olarak Türkiye de yayın apan Ulusal medya (Hürriyet, Sabah, Milliyet) gazeteleri güvenilir kaynakmıdır. Olimpik sporlar konusunda yayın yapan Sports TV güvenilir kynakmıdır. Yada bir İHA, DHA güvenilir kaynakmıdır. Zira viki güvenilir kaynak açıklaması pek muğlak geldi. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz. Kaynak olarak ne göstermeliyim. Bir senede kırdığı 72 Türkiye Rekor belgesni taratıp koysam bu Güvenilir kaynak olacak mı ?--OsmnSmnc (mesaj) 05:41, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Bakın sporcular için gerekli olan kayda değerlik standartı; "Sporcular: Profesyonel bir ligde veya yüzme, tenis gibi ligli olmayan dallarda eşdeğer karşılaşmalarda oynamış veya yarışmış sporcular. Amatör spor dallarında en üst seviyede oynamış veya yarışmış sporcular." budur. Eğer bu kıstasları kişi sağlıyorsa, bahsettiğiniz kaynaklar dahil olmak üzere, kaynaklandırılması gerekir ama bu haberler doğrudan kişinin mesleği/görevi ve kişi üzerine hazırlanmış olmalıdır. Ayrıca şuna da bakmanızda fayda var. Biliyorum çok bağlantı yığıyoruz, fazla zorluyoruz ama bu kıstaslar sağlanmadan bugün kabul edersek, yarın madde devriyelerin ya da etkin kullanıcılarımızın rutin kontrollerinde silinmeye aday gösterilebilir. Kayda değerliği ispatlanmamış maddelerde bulunması zorunlu {{kayda değerlik}} şablonunun gereği bir süre sonra budur. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:52, 20 Mayıs 2014 (UTC)
Yeniden merhaba;
Maalesef ülkemiz bir futbol kültürü ülkesi. Bazı detayları anlatmak için zamanınızı alacağı. Kusura bakmayın.
2011 Trabzon EYOF Avrupa Gençlik Olimpiyatları. Ruta meilyute 2012 Londra Olimpiyat oyunlarında 100 m Kurbağalama Branşında 15 Yaşında olimpiyat şampiyonu olan en genç sporcu olarak tarihe geçti. Ancak bir yıl öncesinde Trabzonda organizasyonu yapılan Gençler olimpiyatlarında Altın Madalya aldı. Eyof, yaş guruplarının en köklü ve en eski ciddi bir olimpiyatlara aday sporcuların ortaya cıktığı oyunlardır. 2013 UTRECH/HOLLANDA EYOF aynı Branş ve Beste Samancı 100 m Kurbağalamada http://yuzmeplus.com/eyof-avrupada-ilk-altin-madalyamizin-ismi-beste-samanci/ Altın madalya alarak Türkiyenin ilk Bayanlar Avrupa Şampiyonu olmuştur. Bu Avrupa Şampiyonluğu ne kadar "kayda değerdir" Biraz araştırma yaptım da mankenlerin isminde sıkça söz edildiği bir Vikipedia TR de sanırım adresimiz yanlış olmalı. Zira aynı adresin uzantısı farklı ülkelerde bu derece magazinsel bir ansiklopedik paylaşım yapılmıyor. Bu kadar sık elemenizi aynı duyarlılıkta manken v e futbol için gösterirseniz evet bizde o aşamada "kayda değer" değilizdir.
Sizi bu kadar meşgul etmemem lazımdı belki d e ancak Olimpik spora uzak toplumumuzu gerçek spora bakış açısını bir nebze de olsa sağlamak sporcu yetiştiren bir ebeveyn olarak görevim. Size daha önce de verdiğim (...). (...)
Bu dakikadan sonra daha vaktinizi almayacağım. Bir paylaşımda da bulunmayacağım. (...)
Saygı ile kalın--OsmnSmnc (mesaj) 15:09, 20 Mayıs 2014 (UTC)

Dosya Yükleme Sihirbazı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Garbino. Bazı hatalarını görmeye çalıştığım, Dosya Yükleme Sihirbazını tek başıma test etmem yeterli olmuyor. Bu nedenle, koruma altında olan Vikipedi:Yükle sayfasında; Eğer resim kullanım politikalarımız konusunda bilgi sahibiyseniz şeklinde başlayan metnin altına <div style="background-color:#ffffa0; border: 1px #ffe795 solid; margin-bottom:0.5em; padding: 0 0.5em;"> <p>'''Yeni!''' Basit bir şekilde dosya yüklemek için test aşamasında olan '''[[Vikipedi:Dosya Yükleme Sihirbazı|Dosya Yükleme Sihirbazını]]''' deneyin.</p></div> eklemesini yapabilir misin? Görünümü; Kullanıcı:İncelemeelemani/2 sayfasındaki gibi olacak. Şimdiden teşekkürler. --i.e.msj 02:50, 22 Mayıs 2014 (UTC)

Rengi veya metin filan değişebilir. Bu çok sorun değil.--i.e.msj 02:51, 22 Mayıs 2014 (UTC)
Tamamdır i.e., ellerine sağlık. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:42, 22 Mayıs 2014 (UTC)

Değişiklik savaşı[kaynağı değiştir]

Selam. Şurayla ilgilenebilir misiniz? --esc2003 (mesaj) 15:32, 22 Mayıs 2014 (UTC)

Gerekli bilgilendirme tartışma sayfasında yapıldı. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:12, 22 Mayıs 2014 (UTC)

Selamlar Théoden, Kahramanmaraş sayfasına anonim bir kullanıcı şu katkıyı yapmış. %99 telifli bir katkı ama sayfaya bayağı bir bilgi eklenmiş. Nasıl yapalım bizmi telif kısmını çözüp bu bilgileri sayfada kullanalım? Selamlar Fenerli1978Buyrun beniiiim? 00:25, 23 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, dediğiniz gibi içeriğe eklenen metin telifli. Bütün olarak aratıldığında kesin veri elde edilemiyor ancak, cümle cümle aratıldığında hep bir yerlerden derlenmiş görünüyor. Bunun yanında eklenen böyle yoğun bir girişin, telif olmasa dahi kaynaklandırılması şart biliyorsunuz. Böyle daha çok özgün araştırma gibi duruyor ve telifli olmasa dahi kaynaklandırılmadığı sürece yine kabul edemezdik. O yüzden değişikliği geri aldım. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:03, 23 Mayıs 2014 (UTC)

Selamlar. Şu kullanıcıya acil müdahale edebilir misin? Vizyon adlarını yazıyoruz madde adlarında. Bir de taşımaları geri alırsan iyi olur.--RapsarEfendim? 21:26, 23 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, kullanıcı uyarıldı ve maddeler geri taşındı. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:40, 23 Mayıs 2014 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Selam Theoden. Şu kullanıcıyı da kontrol eder misin. Kullanıcı mesaj:Serenayfan Yagmurlukorfez (mesaj) 14:16, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, eğer kişinin soyadı ile birlikte alınsaydı, tedbir amaçlı olarak engellemek gerekebilirdi ama bu haliyle kalmasında bir sakınca yok gibi. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:33, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Aslında değişikliklerinden de anlaşılıyor kast edilen ama yine de sıkıntı olmaz diyorsanız, peki. Kolay gelsin.Yagmurlukorfez (mesaj) 14:35, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Evet, zaten değişikliklerinden kimin hayranı olduğunu çözebildim. Bu konuyla ilgili politikamızda bir kural yok. Eğer bu ismin sonuna, hakaretamiz ifadeler ya da bir önceki mesajımda belirttiğim gibi kişinin soyadı eklenseydi engelleme yapılırdı ama bu haliyle sakıncalı durmuyor. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:41, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Bunada bir bakabilirmisin? Kullanıcı:Anti-İNSAN Selamlar, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 15:42, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Uygun olmayan KA süresiz engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:59, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Troll yorumları[kaynağı değiştir]

Selam Théoden. Engellemiş olduğunuz şu anonimin yorumlarını silmeniz mümkün mü? --esc2003 (mesaj) 16:08, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Tamamdır, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:13, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Teşekkürler. Aslında aynı şahsın benzer birçok yorumu daha mevcut. Bulduklarımın hepsini bir arada listelesem uygun olduğunuzda ilgilenebilir misiniz? Şahsın belli başlı konularda yoğunlaştığını biliyoruz. Fazla aramaya lüzum yok aslında. Belki yorumlarının silindiğini görünce bu davranıştan vazgeçer diye düşündüm. --esc2003 (mesaj) 16:21, 24 Mayıs 2014 (UTC)
Mesajınızı diğer kullanıcının mesajı sebebiyle kaçırmışım, şimdi farkettim. Normalde, değişiklik özetlerinde uygun olmayan içerik barındırıldığı taktirde, değişikliklere müdahale ediyoruz ama burada bir değişiklik özeti olmamasına karşın, içerikte yer alan ifadeler hakaret ve küfür sınırlarının ötesinde olduğundan gizleme yapmamız oldukça doğru. Bu yönde farkettiğiniz diğer değişikliklerde elbette gizlenebilir ama bunun trolü caydıracağını ya da vazgeçireceğini sanmıyorum. Zira kendisi, neredeyse iki yıldır farklı şekillerde istisnasız bu ve benzeri tavırlarını sürdürüyor. Tekrar iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:02, 24 Mayıs 2014 (UTC)

bana vikipedi hakknda yardımcı olurmusunuz?Bu imzasız yazı KAGAN12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Mesaj sayfanızda yer alan "Hoş Geldin" mesajı ve içeriğindeki bağlantıları dikkatlice incelemeniz durumunda dahi, Vikipedi kullanımı hakkında birçok bilgiye sahip olabilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 16:17, 24 Mayıs 2014 (UTC)
teşekkür ederimBu imzasız yazı KAGAN12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba, Madde geçmişinde görülmemesi için, şu IP kullanıcının yaptığı yorumu silebilirmisiniz? İyi geceler.Maurice Flesier msj 22:24, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Tamamdır. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:05, 24 Mayıs 2014 (UTC)

Selamlar Théoden, Mianne23, şu şu şu ve şu saffalarda aşırı vandalizm yapıyor. İlgilenebilirmisin? Saygılar ve İyi Vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 08:55, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Kullanıcının 24 saat süreyle değişik yapması engellendi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:48, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Recep Tayyip Erdoğan şablonu[kaynağı değiştir]

Sevgili Theoden, siyasi görüşler kategorilerine Sn.Erdoğan'ın kategorisini eklemiştim. Çok merak ediyorum ne oldu da sildin? Açıklarmısın. Teşekkürler.Bu imzasız yazı Whitelionarda (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Şöyle bir şablonu zaten oluşturduğunuz için, aynı amaç ve görüşe yönelik benzer bir şablonun gereksiz olması sebebiyle diğer şablon silinmiştir. --Théoden ileti 11:42, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Beyaz liste kriterlerini sağlıyorum sanırım bana bu konuda yardım edermisiniz?Bu imzasız yazı KAGAN12 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İyi çalışmalar. Bir kullanıcıya (Eğitmen Mahmut) defalarca kez hakaretamiz üslup kullanan ve ırkçı eğilimler taşıyan Tverdohlebof'u önemli bir konuda ve konunun pek çok yerinde kaynak olarak kullanmamasını ve başka kaynaklar bulup düzenlemesini istedim ancak kullanıcı hem bana IP adresi üzerinden Ermeni taraftarı dedi hem de resmi politikayı defalarca hatırlatmama karşın tavrını sürdürmeye devam etti. Kendisine politikayla ilgili şöyle demiştim: "Vikipedi'nin tarafsız bakış açısı (TBA) politikasına göre her madde, tüm taraflara eşit uzaklıkta ve ön yargısız olarak, güvenilir kaynaklarda yayımlanmış doğrulanabilir bilgilerle yazılmalıdır. Ve politikanın önyargı başlığında da "ırk veya etnik kökene bağlı önyargılar" örnek gösterilmiştir." Rica ediyorum bu kullanıcıya politikayı bir hizmetli olarak siz de hatırlatın. Beni şikayet ettiği tartışmalara bakarak daha detaylı bilgi edinilebilir.
Israrla yaptığı katkı şurada ve mevzubahis kaynağı 5 yerde kullanmış: [1] Vitruvian (mesaj) 13:53, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Bu konularla ilgili olan Kibele'ye maille ulaşarak, ilgilenmesini rica edeceğim. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:20, 26 Mayıs 2014 (UTC)

Akbaba mehmet efendi camii[kaynağı değiştir]

Bu sayfa taslak kriterlerini taşıyamadığı için silinebilir mi incelemekte yarar var Uğurkent (mesaj) 19:54, 27 Mayıs 2014 (UTC)

Ansiklopedik görünüm ve içerikten yoksun madde silindi. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 19:57, 27 Mayıs 2014 (UTC)

Mithat Kuyumcu[kaynağı değiştir]

Şuna da göz atabilir misin seni yormak gibi oluyor da Mithat Kuyumcu maddesi VP:KD (kişi) yönergesine göre (kulanıcı arkadaşımız kendi adına açmışsa) kullanıcının kendi adına madde açması pek doğru olmaz birincil kaynakları esas almadığımızdan. Zaten de taslak kriterlerini sağlamadığını düşünüyorum. İyi Vikiler. Uğurkent (mesaj) 20:05, 27 Mayıs 2014 (UTC)

Ne demek, sorun değil.. Kayda değer olmadığından ötürü madde silindi. Ve dediğiniz gibi, otobiyografileri hoş karşılamıyoruz. Silmek için bir sebep değil bu ancak, otobiyografik maddelerin çoğu KD şüphesiyle silinmektedir.. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:33, 27 Mayıs 2014 (UTC)
Geçen gün de söylemiştim. Mithat kuyumcu kendi otobiyografisini yazıp duruyor. Bir el atabilirsen. Uğurkent (mesaj) 14:32, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Jeremy Shada[kaynağı değiştir]

merhaba, bir şey sorcam. Neden Jeremy Shada sayfasını sildiniz?Bu imzasız yazı Gizliyedili (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

He, maddeyi gördüm şimdi ama ben onun devamını yazcaktım, oyuncu bilgi şablonu eksik yapılmış!Bu imzasız yazı Gizliyedili (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Sayfada yalnızca, bir bilgi kutusu bulunuyormuş. İçeriğinde metin olmadan yaratılmış bir maddeyi tutmamız mümkün değil. Bu tür sonradan geliştirme yapmayı düşündüğünüz maddelere bundan sonra, {{çalışma}} şablonu koyarsanız silme işlemini bir süre için geciktirebiliriz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:38, 28 Mayıs 2014 (UTC)

Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

İlk oluşturduğum sayfa olduğundan Hayat Sende Gençlik Akademisi Derneği sayfam silinmiş olarak görünüyor. Derneğin sosyal medya takibatını ben yapıyorum ve telif ihlali yüzünden silindiğini görüyorum. Bu konuda hangi yolu izleyerek kuralları ihlal etmemiş olurum? Yardımınızı rica ederiz.

Teşekkürler.Bu imzasız yazı KurnazA (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Vikipedi Amerikan Telif Kanunu'na tabiidir ve herhangi başka bir web sitesi ya da yazılı materyalde daha önce yayınlanmış, telif hakları korunan içeriklerin kullanılması politika ihlalidir. İlgili madde bu gerekçeyle silinmiştir. Maddeyi kabul edebilmemizin öncelikli şartı, kayda değerlik standartlarımızı sağlamasından geçer. Bunun için de, kendi cümlelerinizle ansiklopedik bir biçimde yazılmış, güvenilir bir çok kaynak kullanılarak, içeriği doğrulanmış bir madde yaratmanız gerekmektedir. Önemle hatırlatırım ki, bu kıstaslardan herhangi biri dahi karşılanmadığında maddenin yeniden silinmesi kaçınılmazdır. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:44, 28 Mayıs 2014 (UTC)

Reklam kullanıcı[kaynağı değiştir]

+1'leriz.--i.e.msj 01:02, 30 Mayıs 2014 (UTC)

Kategori sayfalarına nasıl "harf" ekleriz ve isim ekleriz acaba ??Bu imzasız yazı Ohaorhan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Kategori sayfasında olmasını istediğiniz sayfaya ilgili kategoriyi eklediğinizde, otomatikman kategori sayfalarında belirirler. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 20:04, 28 Mayıs 2014 (UTC)

Memet Ali Alabora'nın gerçek ismi "Mehmet Ali Alabora"'dır. Lütfen doğrusuna yönlendirin. (kaynak: Hürriyet) 78.160.247.211 10:57, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Resmi twitter hesabında da maddede yer alan haliyle kullanmış ismini. Maddenin tartışma sayfasında görüşünüzü dile getirebilirsiniz. Konsensüs oluşması halinde gereken yapılır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 11:09, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Oğulcan Çakmak[kaynağı değiştir]

Selam, Théoden şu sayfayla ilgilenirsen sevinirim. İyi Vikiler. Uğurkent (mesaj) 14:22, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Tamamdır, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 14:24, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Vikipedi:Devriyelik başvurusu ‎[kaynağı değiştir]

Sayfada birkaç başvuruya bakılmamışta herhangi bir hizmetli bakabilir mi? İyi Vikiler. Uğurkent (mesaj) 16:36, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Fırsat buldukça başvuru yapan kullanıcıların katkılarını inceleyerek bir karar vermeye çalışıyoruz. Söz konusu başvurunuz ile ilgili inceleme de, ben ya da diğer hizmetli arkadaşlarım tarafından kısa sürede yapılıp, bir karara varılacaktır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 17:07, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Cevaplarsanız sevinirim[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden vikipediye yeni katıldım. Elimden geldiğince düzeltme yapıyorum ancak "Arabaşı" sayfasında birçok değişiklik yaptım. Fotoğraf yükledim. Kaynak ekledim. Yazım hatalarını düzelttim. Neden kabul edilmedi merak ediyorum. hacitalha

Merhabalar, Vikipedi'ye eklenen her türlü bilgi güvenilir kaynaklarla doğrulanmalıdır. Blog, sözlük, forum vs. gibi sitelerse güvenilir kaynak olarak kabul edilmemektedir. Bu sebeple değişikliğiniz geri alınmıştır. Şimdi yaptığınız değişiklikte de eklediğiniz bağlantı ve telif durumu şüpheli dosya kaldırılmıştır ancak, diğer değişikliklerinize dokunulmamıştır. Lütfen ilgili bağlantıları dikkatlice inceleyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 21:08, 29 Mayıs 2014 (UTC)

Telif konusunu tam anlayamadım. Hangi sitelerden kaynak gösterip , link verebilirim. Hangi fotoğrafları ekleyebilirimBu imzasız yazı Hacitalha (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Gönderdiğim bir önceki mesajda yer alan bağlantıları dikkatlice incelediğinizde sorularınızın cevabını edinebilirsiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 09:20, 30 Mayıs 2014 (UTC)