İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Hakkiturkay

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 08:27, 9 Mayıs 2014 (UTC)


Bu sayfada açıkça görülen kriterleri sağlamayan maddeler Vikipedi'de yer almazlar. Israrla maddeyi açmaya devam ediyorsunuz. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 09:06, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Oluşturulan Sayfanın Silinme Sebebi[kaynağı değiştir]

Oluşturmuş olduğum Hausport sayfamız silinmiş gerekçe olarakta Kayda Değer olmadığını belirtmişsiniz.Türkiyenin en genç yapı market zincirininde bu mecrada var olması gerektiğini düşünürek konu başlığını eklemiştim.Yüzlerce çalışanı olan 26 yıllık bir kuruluşun girişimi olan Hausport yapı marketler zincirinin kayda değer olmadığını belirtmeniz çok anlamsız geldi şahsıma.Lütfen geçerli gerekçe yada bizlerinde anlayabileceği bir açıklama belirtirseniz memnun olacağız.Konu başlığını tekrar oluşturmayı deneyeceğim. Hakkı Türkay E-Commerce Marketing Expert Bu imzasız yazı Hakkiturkay (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhabalar, Eldarion'un belirttiği gibi; kayda değerlik (şirket ve organizasyonlar) kıstaslarımızı karşılamayan oluşumlara Vikipedi'de yer verememekteyiz. Israrcı tutumunuz nedeniyle 1 günlük engel almışsınız. Lütfen, engelinizin bitimi sonrasında da bu ısrarcı tutumu sergilemeyiniz. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 10:17, 9 Mayıs 2014 (UTC)