Kullanıcı mesaj:Yagmurlukorfez

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
UYARI:
İletilerinizi yeni bir başlık ile birlikte en alta ekleyin. Lütfen nazik olun ve kişisel saldırılarda bulunmayın! İletinizin sonuna dört tilde (~~~~) koyarak imzalamayı unutmayın.

Selam. "ch" ve "sh"ler Türkçeye "ç" ve "ş" diye çevriliyor zaten. Gerçek kişiler ile ilgi bahsettiğini anlayamadım.Yağmurlukörfez 12:07, 22 Ocak 2015 (UTC)

Selam. Karakterlerin adları bu şekilde. Türkçe yayınlanan mangada da bu kullanıma sadık kalınmakta. Bu yüzden yaptığınız dönüşüm uygun değil.--RapsarEfendim? 12:15, 22 Ocak 2015 (UTC)

Barış güvercini[kaynağı değiştir]

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Yagmurlukorfez
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:17, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

ahlaksızlığa karşı muamele[kaynağı değiştir]

Tesadüfen gözüme ilişti.. buradaki ahlaksızlığa karşı nasıl muamele yapılabilir? Ak Kanatty (mesaj) 15:17, 18 Mart 2015 (UTC)

Fars ırkçı temsilcisi yine ava geçti..[kaynağı değiştir]

https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Articles_for_deletion/Uysyn - Saygılarımla. Hirabutor (mesaj) 23:17, 6 Haziran 2015 (UTC)

İngilizce Vikipedi[kaynağı değiştir]

Arkadaşlar bu yazacağımı hususu çok önemli bulduğumu söylemek isterim.

Türk vikipedisi, İskitlerin kökenleri ile ilgili bir sürü tarafın görüşlerini bildiren güzel bir yazı olmuş ancak bunun tam aksine İngilizce vikipedi deki İskit sayfası tamamen İranlılar tarafından yazılmış ve İskitlerin Türk olabileceği görüşü ile ilgili hiç bir şey yok.

Ben ne bu konuda yazacak kadar yeterince yetkinim ne de wikipedia yı o kadar iyi biliyorum. Dolayısıyla lütfen bu yazıyı okuyan yetkin bir yazar(ingilizceside olan tabi ki) İngilizce vikipediye de müdahale edebilir mi?

Benim görüşüme göre bunu yapmak bizim milli sorumluluğumuzudr.

Teşekkürler.

Sizi özledik Yagmurlukorfez![kaynağı değiştir]

Yagmurlukorfez, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Cedreon (mesaj) 17.18, 7 Ocak 2021 (UTC)[yanıtla]

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.776 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

İncelenmeyi bekleyen sayfalar sizi bekliyor.[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili devriye.

An itibariyle incelenmeyi bekleyen 1.700 değişiklik var. Bu sayıyı 3 haneli sayılara düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var. Yardımcı olmak için lütfen Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasında yer alan değişiklikleri incelemeye başla.

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) Mustafa MVC

Hep birlikte sürüm kontrollerini eritelim![kaynağı değiştir]

Selam sevgili devriye, şu anda, özgür ansiklopedimiz Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 1.891 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Bu sayıyı 2 haneli sayıların altına düşürmek için iş birliği yapmaya ihtiyacımız var.. Okurların doğru bilgilere hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için haydi hep birlikte bekleyen değişiklikleri eritelim!

(Bu toplu mesaj olduğu için lütfen yanıtınızı ya bu mesaja beni etiketleyerek ya da mesaj sayfama belirterek cevap veriniz.) YG1’mensaje❓ MediaWiki message delivery (mesaj) 14.33, 12 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme Hk.[kaynağı değiştir]

MediaWiki message delivery (mesaj) 19.07, 15 Mart 2024 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba sevgili kullanıcı, 20 Mart tarihinde yani bu gün 14:00 UTC (TSİ:17:00) saatlerinde yapılacak olan sunucu değişikiliğinden dolayı Tüm Vikileri kısa bir süreliğine sadece okuyabiliceksiniz, değişiklik yapamayacaksınız. Detaylı bilgi için bkz.: Test duyuru.
MediaWiki message delivery (mesaj) 13.41, 20 Mart 2024 (UTC) YG1’Je t'écoute❓ [yanıtla]