Kullanıcı mesaj:İnsanperver/Haziran 2009-Aralık 2011

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Silinmesi gereken maddelere {{Sil|Silme gerekçesi}} şablonunu ekleyiniz. İyi çalışmalar.--Abuk SABUK♫ ♫ 18:25, 11 Haziran 2009 (UTC)

Merhaba şu değişiklikleriniz için teşekkür ederim. Bölümlerin çevirisinde yardımcı olursanız sevinirim. Kolay gelsin.--- Hedda Gabler 08:57, 19 Haziran 2009 (UTC)


Merhaba Harry Potter Sayfası ile ilgilendiğiniz için Teşekkürler Merhaba [Dosya:Hermione Granger.jpg ] resimini düzeltdiğiniz için teşekkürler --Wesley Phoenix 14:33, 23 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba,
Çeşitli oylamalarda oy kullandığınızı gördüm. Ancak VP:OY#Oyların geçerliliği Md. 4'e göre henüz oy kullanma hakkınız yok. O sebeple verdiğiniz oyları geçersiz olarak işaretledim. Oy verme kriterlerini yerine getirene kadar lütfen oy kullanmayınız. Ancak oylamalarda, oy kullanmaksızın yorum belirtmeye devam edebilirsiniz. İyivikiler... [ho? ni!] 14:32, 25 Haziran 2009 (UTC)

  • Merhaba; birleştirilmesi gereken maddelere silinme şablonu eklemiyoruz. Bunu hizmetliler geçmişleri birleştirerek yapıyor, bilginiz olsun. İyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   18:35, 26 Haziran 2009 (UTC)

Muratsahinmesaj 21:32, 27 Haziran 2009 (UTC)

Lütfen mesajlarınızı çıkarmayınız.[kaynağı değiştir]

Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
M.M. ileti 10:14, 29 Haziran 2009 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Eldarion 13:23, 29 Haziran 2009 (UTC)


Lütfen yaptığın yeni maddelere interwiki bağlantılarıyla kategori koyar mısın...--вяí¢αи76ileti 11:13, 30 Haziran 2009 (UTC)

Selamlar. VP:AKP sayfasının ilk maddesinde görebileceğiniz üzere "Eğer fotoğrafın konusu halen mevcudiyetini koruyorsa, özgür lisanslı bir fotoğrafı çekilebilir. Bu nedenle örneğin yaşayan kişilerin, mevcut otomobil ve uçak modellerinin ya da binaların telif hakkı saklı resimleri veya fotoğrafı çekilebilecek yerleşim yerleri ya da coğrafî nesnelerin telif hakkı saklı yazılımlar tarafından üretilmiş fotoğrafları adil kullanım kapsamına girmez." yaşayan kişiler için adil kullanım resimlerini kullanamıyoruz.Kolay gelsin.--Eldarion 05:40, 2 Temmuz 2009 (UTC)

Kişilerin fotoğraflarını tanıtım amaçlı nasıl kullanabilirim? Mesela İngilizce Vikipedi de oyuncuların fotoğrafları yüklenmiş olduğunu görüyorum. Yardımınız için teşekkürler...--isocan32 07:24, 2 Temmuz 2009 (UTC)

Selamlar.Öncelikle şunu belirteyim cevaplarınızı kendi sayfanıza değil benim mesaj sayfama yazarsanız görmem daha kolay olacaktır.İkinci olarak yaşayan kişilerin özgür lisanslı olmayan resimlerini tanıtım amaçlı kullanamıyoruz.Özgür lisanslı bir alternatif bulmak/üretmek veya söz konusu şahıstan resimlerinden birini Vikipedi'de kullanmak için izin isteyebilirsiniz.Kolay gelsin.--Eldarion 05:54, 3 Temmuz 2009 (UTC)

Atv (TV kanalı)[kaynağı değiştir]

Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Merube 89msj 19:29, 10 Temmuz 2009 (UTC)
Lütfen maddelerin içeriklerine yorum eklemeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, ansiklopedik içerikli değişiklikler yapabilirsiniz. Teşekkürler, iyi çalışmalar. - ki bl 13:24, 13 Temmuz 2009 (UTC)


Lütfen maddeye özgün çalışmalar ve kaynaksız bilgiler eklemeyiniz.--Abuk SABUK♫ ♫ 17:14, 14 Temmuz 2009 (UTC) |}

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... [ho? ni!] 22:12, 30 Temmuz 2009 (UTC)

Selamlar. Nazik sözleriniz için teşekkür ederim. Bende size yapmış olduğunuz katkılar için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --Eldarion 20:34, 3 Ağustos 2009 (UTC)

Merhaba [Dosya:Hermione Granger.jpg ] resimini düzeltdiğiniz için teşekkürler --Wesley Phoenix 22:43, 20 Şubat 2012 (UTC)

Selamlar. Burada ve şurada bağlantılar kaldığı için maddeyi silmedim. Gerekli düzenlemelerden sonra maddeleri silebilirim. Kolay gelsin. --Eldarion 07:38, 13 Ağustos 2009 (UTC)
Maddeler silindi. Kolay gelsin. --Eldarion 13:05, 13 Ağustos 2009 (UTC)
Geçmiş birleştirme işleminde pek başarılı değilim bu aralar :) Bu işlerin ustası kibele size yardımcı olabilir sanıyorum. Kolay gelsin. --Eldarion 10:33, 20 Ağustos 2009 (UTC)

Geçmiş birleştirme[kaynağı değiştir]

  • atv (tv kanalı) ile atv maddelerini tek madde altında atv şekline birleştirdim ve yeni değişiklikler bu maddede yapılıyor. Bu nedenle atv (tv kanalı) maddesinin geçmişini atv ile birleştirip atv (tv kanalı) maddesini silebilir misiniz? Teşekkürler, iyi Vikiler...--ÖzgüRFikiR 20:43, 26 Ağustos 2009 (UTC)
İstek yapıldı Yapıldı İyivikiler... [ho? ni!] 20:48, 26 Ağustos 2009 (UTC)

Selam. X-Men bölümleri listesini çevirecek misin? böyle kalırsa silinmesi gerekecek...--вяí¢αи76ileti 19:19, 28 Ağustos 2009 (UTC)

Aynı şekilde Sir Arthur Conan Doyle's The Lost World maddesini de çevirmezsen silinecek..--вяí¢αи76ileti 17:39, 8 Eylül 2009 (UTC)

Kayda Değerlik[kaynağı değiştir]

Kayda Değerlik konusunda yapılan girişimler ne kadar bir süre içinde değerlendirmeye alınır ve bu konuda uyarı, maddeden ne zaman kaldırılır? LEVEL maddesine bunun için bazı kaynaklar eklenmiştir tarafımdan.Bu imzasız yazı Rocko (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. X-Men bölümleri listesi'ni çevirmiceksin galiba? --Captain BradleyMesaj Sayfam 19:49, 21 Aralık 2009 (UTC)

Gün içinde Kayda Değerlik açısından uygun hale getirdiğim LEVEL maddesinde, derginin iki yıl önceki kadrosundan ayrılan bir grup adına ısrarla değişiklik yapılmakta ve bu grubun yeni dergisine -derginin ismi beyan edilerek- cümle içinde köprü/link verilmektedir. Bu durum bir reklam girişimi değil midir? Rocko

Az önce oluşturmuş olduğunuz maddedeki bilgi kutusu'nda bir kaç değişiklik yaptım ve olmayan resmi çıkardım. Çalışmanıza devam edebilirsiniz. İyi çalışmalar.--CnkALTDSmesaj/message 16:41, 15 Ocak 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında bulunan diğer kullanıcılara ait yorumları silmeyiniz. Vikipedi'nin blog, forum vb. bir site değil, bir ansiklopedi olduğunu unutmadan ve özellikle tarafsız bir yaklaşımla, hoşgörü ve anlayış çerçevesinde kendi düşüncelerinizi ekleyebilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerin maddeyi geliştirmeye yönelik olması temel kuraldır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --CnkALTDSmesaj/message 17:00, 15 Ocak 2010 (UTC)


Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.
CnkALTDSmesaj/message 17:00, 15 Ocak 2010 (UTC)

Bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, İngilizce'de "Infobox" olarak yazılan "Bilgi kutusu" Türkçede bitişik yazılmamaktadır. Dolayısı ile açtığınız/ismini değiştirdiğiniz şablonları, bilgikutusu değil de bilgi kutusu olarak düzenlemekte fayda vardır. Kolay gelsin. --Hedda Gabler 12:12, 18 Ocak 2010 (UTC)

merhabalar işler nasıl gidiyor?

S.Y 10:07, 21 Ocak 2010 (UTC)

Merhaba Özgürfikir,

Haftanın iş birliği projesine katıldığın için çok teşekkürler.

Birçok şablonda düzeltme yaptığını gördüm, ancak bunları bildirim sayfana eklememişsin. O gerekliliği kaçırmış olma ihtimaline karşı hatırlatmak istedim.

Sevgiler

Vito Genovese 16:24, 22 Ocak 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 4. haftası için proje olarak Türkiye köy maddelerinin temel düzenlemeleri seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--Vito Genovese 00:37, 25 Ocak 2010 (UTC)

Katkıda Bulunma Ricası[kaynağı değiştir]

iyi günler şu TRT Seba ve TRT Spor adlı maddelerde katkıda bulunursanız sevinirim

Seninbey 17:55, 15 Şubat 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılarak 100 TL'lik kitap hediye çeki kazanma şansını yakalayın!
2010'un 9. haftası için proje olarak Seçkin madde üretimi seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--CnkALTDSmesaj/message 03:11, 2 Mart 2010 (UTC)

Televizyon Kanalları[kaynağı değiştir]

D-Smart, Digitürk, Teledünya sayfalarında bulunan televizyon listesinin vikipedi politikasına aykırı olduğu söylendi. Reklam niteliği taşıdığını söyledi. Ben ilk başta itiraz mesajı gönderdim ama değiştiremedim daha sonra Karadenizlim 25 adlı kullanıcıyı 24 saat engellenmiş. Kardenizlim 25 ile aynı kullanıcı olduğumuz iddiasıyla denetçi şikayetinde bulunulunca Karadenizlim25 ile Dünya görüşümüzün farklı olduğunu anlatmaya çalıştım. Zaten Denetici tarafından öyle bir şey yoksa tespit edilir dedi. Yönergeye aykırı olduğunu söylemesine rağmen kuşkularım var liste konusunda. Ama hizmetli olduğu için yaptırım ile karşılaşmamak için değiştirmedim. İtiraz mercii varsa başvuralım bende mesaj ile düşüncemi açıklarım. Ama yoksa da engellenme gibi yaptırımlarla karşılaşmanızı istemem. Vikipedi politikası ise Tivibu gibi sayfalarında kalkması gerektiğini söyledim. Televizyon Kanalarına siz ben ve Seninbey gibi kullanıcılar katkı sunduğu için aramızda konuşmak için bu mesajı gönderdim. İyi Akşamlar, İyi Çalışmalar.Urzicani 00:15, 6 Nisan 2010 (UTC)

Haklısın bende size katılıyorum. Sorun silen kişinin hizmetli olması bizi engelleme gibi yetkilerinin olmasıdır. Bu konuda haklılığımızı ispatlama yolu var mı yardım için bu mesajı size atmıştım. Birde radyo kanallarında number one fm ve radyo klas Ankara'da 15 güne yakındır yok. Sizin orda var mı o nedenle mi listeye koyuyorsunuz? Zaten platform devlet kurumuna ait. Böyle sitelerde reklam yapacak kimse yoktur. D_Smart ve Digiturk'te de hizmetli ansiklopedik bilgi içermediğini söylemiştir. Ben buna da katılmıyorum.Benim bir de hazırladığım televizyon kanallarını kayda değer olmadığı gerekçesiyle sildi. Frekans,dış bağlantı hangi platformda olduğu gibi bilgilerde vardı. Ne dediysem silmesinden caydıramadım. Sayfa hazırlamakta zaman alıyor. O silsin ben tekrar hazırlayayım çok zor oluyor. Bütün tv kanallarının sayfası vikipedi politikasına neden aykırı olduğu hala anlayamadım. Size de sayfa çalışmalarında kolay gelsin. Bizim hazırladığımız sayfalar umarım silinmez.Urzicani 00:48, 7 Nisan 2010 (UTC) Sağol yardımların ve verdiğin bilgiler için. Arkadaşım Ankara'da başka semtte oturuyor onda da yok dediğiniz gibi yakında gelir.Urzicani 15:47, 8 Nisan 2010 (UTC)

Selamlar. İngilizce'de böyle bir çalışma yapılmış. Buna benzer birşey olabilir sanıyorum. --Eldarion 18:29, 10 Nisan 2010 (UTC)

VikiProje Televizyon dizileri[kaynağı değiştir]

Drake & Josh[kaynağı değiştir]

Sevgili ÖzgüRFikiR, benim yaptığım değişikliği geri almışsınız fakat benim o metni silmemin nedeni gerçekte böyle bir bilginin var olmamasıydı. Telif hakkıyla herhangi bir ilgisi yok,lütfen sayfalara müdahale etmeden önce değiştiren kişiyle görüşün. --Rockermert hsm 16:34, 22 Nisan 2010 (UTC)

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- yabancım 20:30, 23 Nisan 2010 (UTC)


Geçmiş birleştirilmesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Burada, birleştirilen bir çift maddenin birine "birleştirildiği" gerekçesiyle sil şablon eklemişsiniz. Birleştirilen çift maddelerin geçmişlerinin de birleştirilmesi gerekli. Aksi takdirde maddede emeği geçenlerin katkılarını izleyemeyiz ve büyük bir bilgi kaybı yaşamış oluruz siz de takdir edersiniz ki. Onun için bu tür maddelere sil şablonu kesinlikle eklemeyip onun yerine {{geçmiş birleştir}} şablonunu ekliyoruz. Böyle başka maddeler varsa onlara da aynı şablonu eklerseniz sevinirim. Saygılarımla--Merube 89msj 04:17, 18 Haziran 2010 (UTC)

Tekrar merhaba. Ayrıca yönlendirme sayfalarına kullanılmadıkları gerekçesiyle sil şablonu eklediğinizi farkettim. Bu da bir HS kriteri değildir. Yönlendirme sayfaları arama yaparken okurlara kolaylık sağlamak amacını güden sayfalar olduklarından, bu sayfalara içbağ verilmemesi bir silinme nedeni olarak görülmemektedir. Sil etiketi kriterlerinde görebileceğiniz üzere (bakınız:VP:HS), yönlendirme sayfalarını silmek için üç kriter vardır. Sizin belirttiğiniz kriter bunlardan biri değil görebileceğiniz üzere. O nedenle yönlendirme sayfası haline geri getirildi sayfalar. Bir de yönlendirme sayfalarına maddelerden bağlantı olmamasının bir diğer nedeni, maddelerde yönlendirme sayfaları yerine direkt maddelere bağ verilmesi. Hatta bunun için bazı botlar bile bulunmakta. O nedenle lütfen bu nedenle başka sayfalara sil şablonu eklemeyiniz. Saygılarımla--Merube 89msj 04:23, 18 Haziran 2010 (UTC)
Selamlar. Söz konusu değişiklikler için topluluktan fikir almak gerekebilir sanıyorum. Konu ile ilgili arkadaşların da fikirlerini belirtelim. Kolay gelsin. --Eldarion 09:20, 1 Temmuz 2010 (UTC)


Oyuncu bilgi kutusu‎[kaynağı değiştir]

selam özgürfikir... Şablon:Oyuncu bilgi kutusu'nda yer alan bağlantı sitelerini (resmi siteler, imdb falan) ödüllerin üstüne alman mümkün mü? kişisel bilgiler kısmında durması ya da şablonda akademi ödülleri gibi bir çizgi çekerek (bağlantılı siteler denilebilir adına) olması daha kullanışlı olur... şu anda ödüller ile siteler birbirine girmiş halde çünkü... her bir ödül ayrı ayrı listelenirken (bafta, altın küre) şablonda ayrı bir bölümde listeleniyor, bunun altına yazıyoruz... siteler içinde yapılabilir mi? ingilizce wiki bir ara ödülleri gizle-göster şeklinde kullanıyordu çünkü sayfayı kaplıyordu bizde öyle yapabiliriz aslında... (şablon:Türk oyuncu'da olduğu gibi...) bu arada teşekkürler şablonla ilgilendiğin için... ilk halini ben hazırlamıştım, daha doğrusu ingilizceden kopyalamıştım :) kolay gelsin...--Berfu 20:06, 30 Temmuz 2010 (UTC)

bencede değişik oyuncu şablonları kaldırılmalı. (şablon:oyuncu gibi) ingilizce wikide oyuncunun ödülleri tamemen kaldırıldı. bizde de yapılabilir. ödüller kısmı şablonu kalabalıklaştırıyor o yüzden gizle-göster kullanmak gerekiyor. kısa maddelere uzun şablonlar yerine bunları maddenin içinde aldığı ödüller şeklinde bir tabloda belirtebiliriz. bu da bir öneri. Portal:Sinema eskiden olduğu gibi aktif değil. genelde bu tip değişiklikleri orada konuşabiliyorduk. köy çeşmesinde ya da şablonun tartışma sayfasında buna karar verebiliriz. kolay gelsin :) değişiklikler için teşekkürler :) --Berfu 16:32, 7 Ağustos 2010 (UTC)

Haftanın iş birliği için katılım çağrısı!

Haftanın iş birliği projesine katılın!
2010'un 31 ve 32. haftaları için proje olarak Vikipedi:VikiProje Ana Sayfa/SM Oluşturma sayfasındaki bazı maddeleri, kırmızı bağlantılarını gidererek Seçkin Madde yapmak seçilmiştir.
Projeye katılmak için buraya tıklayın.
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bunu size mesajı atan kullanıcıya bildirin.

--82 ~145 ileti 08:39, 2 Ağustos 2010 (UTC)

  • Selam Özgürfikir, film şablonunu eski sürüme aldım çünkü bozulma meyda gelmişti artı lütfen prodüksiyon kelimesini silip yapım yazmayınız çünük o da türkçe bir kelime. --Hedda Gabler 09:44, 6 Eylül 2010 (UTC)

Merhaba buradaki değişikliğinizin hatalı olduğunu kontrol ettiniz mi? Kumul 21:32, 12 Eylül 2010 (UTC)

Bahçelievler Lisesi isimli maddeye, bekletmeli sil prosedürünün uygulanabileceğini ifade eden bekletmeli sil şablonu eklenmiştir. Her türlü katkı için minettar olsak da, bu madde Vikipedi'nin içerik politikalarıyla uyumsuz olabilir ve ilgili silme uyarısı tam olarak hangi açıdan uygunsuz olduğunu açıklamaktadır (ayrıca Vikipedi ne değildir? ve silme politikası sayfalarına bakarak daha fazla bilgi edinebilirsiniz). İlgili bekletmeli sil etiketini kaldırarak, silme önerisine itiraz edebilirsiniz; fakat lütfen niçin ilgili silme önerisine itiraz ettiğinizi ya değişiklik özetinizde ya da maddenin tartışma sayfasında belirtiniz. Ek olarak, lütfen maddeyi belirtilen sorunlardan yola çıkarak geliştirmeye çalışınız. Her ne kadar bir bekletmeli sil etiketini kaldırmak, silme önerisini geçersiz kılsa da, madde yine de silinebilir
Eğer herhangi bir hızlı silme kriterini karşılıyorsa hızlı silme yoluyla, veya silinmeye aday gösterilerek, topluluğun silinmeyi fikir birliği ile onaylaması sonucu silinebilir.

  • Mrb. Outpost maddesindeki çalışmanız devam etmekte mi?--Rapsar 08:45, 19 Eylül 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba ÖzgüRFikiR,

Oluşturmuş olduğunuz Bahçelievler Lisesi adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden m1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 17:24, 26 Eylül 2010 (UTC)

Selamlar, şu değişikliğinizi gördüm de, bu tarz bilgi kutusunda yer alan yayınlandığı kanal parametresine sadace orijinal kanal yazılmaktadır diye belirtmek istedim. Bilgi kutusuna Türkiye'yi eklemişsiniz ancak bu durumda diğer tüm yayınlandığı ülkeleri de bilgi kutusuna eklemek gerekir. Bu nedenle sadace orijinal kanal bu parametre yer alması gereken kanal olmalı siz de takdir edersiniz ki. Eğer diğer ülkeleri değil de şu anki gibi sadace özgün kanal ve Türkiye'deki kanal belirtilirse bu VP:TBA'ya uymaz zira burası Türkçe bir ansiklopedi, buraya Türkiye'den insanlar girebileceği gibi Belçika'dan da, Japonya'dan da, Kanada'dan da Türkçe bilen kişiler girecektir. Bu durumda sadace Türkiye'yi bilgi kutusunda belirtmek uygun düşmeyecektir. Bu doğrultuda değişikliğinizi geri alıyorum müsadenizle, bu tarz başka maddelere de rastlarsanız düzeltebilirseniz çok müteşekkir olurum. Saygılarımla--Merube 89msj 10:34, 17 Ekim 2010 (UTC)

  • Merhaba ÖzgüRFikiR, Buradaki değişikliğinizde bahsettiğiniz "Alınan kararla bilgi kutusu ikinci kelime grubu olarak kullanılmaktadır" kararı hangi tartışma sayfasında alındı? Kumul 18:11, 23 Ekim 2010 (UTC)
  • Burada bahsetmiş olduğumuz konu daha önceden tartışılmıştı. Önerilerin çoğu X bilgi kutusu biçiminde olmasından yana; ancak şimdi baktığımda tam olarak bir karara bağlanmadığını gördüm. Bu konuyu tekrar gündeme taşıyıp karara bağlamakta yarar var. --ÖzgüRFikiR 11:39, 24 Ekim 2010 (UTC)
  • Tekrar merhaba ÖzgüRFikiR, Burada bir tartışma başlattım, katılımınız yararlı olacaktır. Kumul 12:59, 24 Ekim 2010 (UTC)
  • Öncelikle göstermiş olduğunuz duyarlılık için size teşekkür ediyorum. Standartların hızla oturması için hemen tartışmaya katıldım. İyi Vikiler...--ÖzgüRFikiR 13:17, 24 Ekim 2010 (UTC)
  • Selamlar. Maddelerden defaultsort şablonlarını kaldırdığınızı gördüm de. Bir ansiklopedide kişiler soyadlarına gire sıralanır, adlarına göre değil. Daha fazla bu şekil değişiklikler yapmamanızı rica edeceğim. Bu arada size ve sevdiklerinize iyi bayramlar dilerim...--Rapsar 16:43, 16 Kasım 2010 (UTC)
Bazı maddelerde "defaultsort" kullanılmış bazılarında kullanılmamış. İngilizce Vikipedi'de kategori sayfalarında SOYADI, ADI şeklinde görünüyor; fakat Türkçe Vikipedi'de böyle bir durum söz konusu değil. Bu da Kategori sayfasındaki maddelerin takip edilmesini zorlaştırıyor. Bir yolu bulanabilirse çok iyi olur. Ben de bu nedenle kaldırmıştım. İyi Vikiler, iyi çalışmalar, iyi bayramlar... --ÖzgüRFikiR 17:33, 16 Kasım 2010 (UTC)
Bu konu köy çeşmesinde tartışılmıştı ve çoğunda olduğu gibi havada kalmıştı :( İsterseniz yeniden gündeme getirelim. Ansiklopedilerde genellikle soyadı, adı şeklinde sıralama yapılır. Keza sporcuların hemen hepsi soyadlarıyla tanınır.--Rapsar 17:35, 16 Kasım 2010 (UTC)
Ansiklopedilerde aynı zamanda maddelerin isimleri de "SOYADI, Adı" şeklinde o halde burada da öyle olmalı. Sanırım bu konunun tekrardan tartışılması gerekecek. --ÖzgüRFikiR 17:45, 16 Kasım 2010 (UTC)
Rica etsem köy çeşmesinde konuyu dile getirebilir misiniz? İtirazı olan yoksa bundan sonra böyle yaparız (artık binlerce maddeyi nasıl yapacaksak :). İyi bayramlar bu arada...--Rapsar 17:47, 16 Kasım 2010 (UTC)
Bir yolunu buluruz artık:) O halde ben dile getireyim. Size de tekrardan iyi bayramlar... :)--ÖzgüRFikiR 17:50, 16 Kasım 2010 (UTC)
Zaten en üstte demişim de ben, unutum tekrardan yazmışım :)--Rapsar 17:53, 16 Kasım 2010 (UTC)

TV kanalı bilgi kutusu[kaynağı değiştir]

Merhaba ÖzgüRFikiR, şu değişiklikleri yapmayın.
TV kanalı bilgi kutusu => TV kanalı bilgi kutusu 2 yapıp parametreleri değiştirdikten sonra
TV kanalı bilgi kutusu 2 => TV kanalı bilgi kutusu yapacağım. Ayrıca buradaki değişikliğe gerek yok. Geri almıyorum ama şu an sadece TV kanalı bilgi kutusu => TV kanalı bilgi kutusu 2 gerekli. Kumul 23:03, 10 Aralık 2010 (UTC)

--Dukeileti 00:11, 31 Aralık 2010 (UTC)

  • Not: Resim dosyasını aldığımız sitenin anasayfasını kaynak olarak gösteremiyoruz. Sitenin hangi sayfasında resim görünüyorsa o sayfanın linkini kaynak link olarak gösterebiliriz. Yine sadece resmin olduğu link değil. Resmin sayfa içerisinde olduğu link kaynak için gösterilmeli. Örn; bu link doğru iken, böyle bir link yanlış oluyor. --Dukeileti 00:16, 31 Aralık 2010 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba ÖzgüRFikiR,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Logo icarly.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Pınar (mesaj) 08:12, 18 Ocak 2011 (UTC)


Bu maddedeki çalışmalarını gördüm. Cite web'lerin hepsini türkçeleştirmektense gel not defterine bütün maddeyi copy paste yap. Düzen ---> değiştir dersen karşındaki yeni şablona Aranan: cite web Yeni değer: cite web 2 de ve Tümünü Değiştir dersen bütün cite web leri türkçeleştirmene gerek kalmaz. Sonra not defterinde değişmişleri viki ye aktar kaynak sorununu ortadan kaldırabilirsin. İyi çalışmalar... --Kerem ileti 14:58, 4 Şubat 2011 (UTC)

Ne demek Özgür. Not defterinle uğraşırken keşfetmiştim, sık sık aynı kelimeleri değiştirmede kullanıyorum. Pratiklik herşey Vikipedi'de Göz kırpma Bu maddede kırmızı bağ. çıkar mutlaka, haber verirsen yardımım dokunur. Başı boş gezinmekten sıkıldım. --Kerem ileti 08:44, 5 Şubat 2011 (UTC)

Yardım etmek isterdim maalesef İngilizcem yetmez. --Kerem ileti 14:23, 5 Şubat 2011 (UTC)

Ülke adları[kaynağı değiştir]

  • Mrb. Lütfen tartışmadan bu tür büyük değişiklikler yapmayın. Vikipedi'de ülkelerin kısa isimleri kullanılmakta...Rapsar 17:38, 16 Şubat 2011 (UTC)
    • Kusura bakmayın İngilizce Vikipedi'den esinlenerek değiştirmiştim (Genel anlamda; Küba maddesi için değil). O zaman bunu tartışmaya açalım. Çünkü böyle olması gerektiğini düşünüyorum. Yani bir madde neyle ilgili ise onun tam adını taşımalı tabi ki bu ülkeler vb. durumlarda geçerli. Kişiler için aynı durumu söylemek gereksiz. Bunu söylememdeki amaç da şu insanlar Vikipedi'de yer alan bir maddenin içindeki iç bağlantılı kelimenin üzerine geldiğinde o kelimenin (çoğunlukla kısaltmanın), hangi anlamı kastettiğini anlaması gerekir. Bunu bir tanınmış kişi üzerinde düşürsek. Mesela Lady Gaga. "Lady Gaga" bir maddede iç bağlantı olarak yer almışsa onun üzerine gelindiğinde "Stefani Joanne Angelina Germanotta" yazması gerekmez. Çünkü insanlar zaten bahsedilen kişiyi gerçek adıyla tanımıyorlar. Bu nedenle tanınırlık açısından gerekli değil. Fakat örneğin "CIA" ile ilgili bir maddede, CIA kısaltmasının üzerine gelindiğinde neyi kastettiği anlaşılmalıdır (Merkezî İstihbarat Teşkilatı gibi). Küba maddesini de Küba Cumhuriyeti olarak değiştirmemin nedeni buydu. İnsan Küba'ya ait bir iç balantı gördüklerinde bağlantının Küba Cumhuriyetini kastettiği anlaşılsın istemiştim. Fakat, alınan bir kararla ilgili uyardığınız ve beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar...--ÖzgüRFikiR 18:00, 16 Şubat 2011 (UTC)
Rica ederim; fakat dediğinize tam olarak katıldığımı söyleyemeyeceğim. Madde adlandırmalarını kullanım yaygınlığına göre yapıyoruz genellikle. Mesela hem Karakas hem Caracas kullanılıyor Türkçe'de. Fakat Caracas daha yaygın kullanıldığından madde adı bu şekilde. Küba yazınca, kullanıcılar zaten ülke olan Küba'yı anlıyorlar. Dediğinize göre Uruguay'ı Uruguay Doğu Cumhuriyeti şeklinde adlandırmak gerekir ki bu da gereksiz bir karmaşıklığa yol açar...--Rapsar 18:12, 16 Şubat 2011 (UTC)

Bence karmaşıklık çıkmayacğını düşünüyorum. Mesela "Amerika Birleşik Devletleri" şeklinde bir kullanım mevcut ve bununla birlikte maddelerde genellikle ABD şeklinde kullanılıyor. Yani ABD daha yaygın bir kullanım; fakat madde ismi olarak Amerika Birleşik Devletleri kullanılıyor. Aynı durum "Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği" için de geçerli; yani yaygın olan kullanım Sovyetler Birliği ve de maddelerde SSCB kullanılıyor olmasına karşın madde ismi bu. Bu nedenle Uruguay Doğu Cumhuriyeti'nin de bir gereksizlik olduğunu düşünmüyorum.--ÖzgüRFikiR 19:03, 16 Şubat 2011 (UTC)

Merhaba ÖzgüRFikiR,

Artık sayfa taşıma (ya da yanlış yönlendirici ismiyle ad/isim değişikliği) istekleri VP:STT sayfasında yapılıyor. Orayı kullanabilirsen harika olur.

Sevgiler

Vito Genovese 16:49, 23 Şubat 2011 (UTC)

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler:) İyi çalışmalar...--ÖzgüRFikiR 16:52, 23 Şubat 2011 (UTC)

ÖzgüRFikiR

Acaba IRC kanalımıza gelmen mümkün mü, sevgilerimle... --e.c. 20:24, 26 Şubat 2011 (UTC)

Burada yer alan iletişim bölümünde kanala nasıl bağlanacağın ile ilgili bilgiler bulabilirsin, sevgilerimle... --e.c. 20:48, 26 Şubat 2011 (UTC)

İngilizce Vikipedi'de reklam olarak algılanmamış olduğu fikrine tam olarak nereden kapıldınız? Ayrıca internette onlarca canlı yayın sağlayan site varken bu siteyi seri halde ekliyor olmanızın bir sebebi var mı? --Eldarion 22:05, 5 Mart 2011 (UTC)

Bahsettiğiniz platformlar ile bu siteyi aynı seviyede değerlendirmeniz şaşırtıcı. Tivibu'nun Vikipedi'de reklamı yapılmasına ihtiyacı olmadığı bariz ancak eklediğiniz site pek aynı seviyede değil. Soruyu itham amacı ile değil bilgi almak amacıyla sormuştum. İnternetteki diğer sitelerden herhangi bir farkı olup olmadığını öğrenmek için. İngilizce Vikipedi'de verilen web sitelerinin kendi sayfaları mevcut demek oluyor ki yeterince kayda değerler. --Eldarion 22:17, 5 Mart 2011 (UTC)
Anlatmak istediğiniz noktayı anladım. Ancak bu konu ile ilgili topluluktan da fikir almaktan yanayım eğer kabul ederseniz. Sitenin dış bağlantı olarak verilip verilmemesi konusu tartışılmalı bence. Fikriniz nedir ? --Eldarion 22:30, 5 Mart 2011 (UTC)
Özüre gerçekten gerek yok. Hizmetli olmanın getirdiği bir sonuç olarak alışkanlık kazanıyoruz bu tip durumlara. İlk fırsatta bunu ben ya da siz topluluğun fikrine açalım o halde. İyi çalışmalar. --Eldarion 22:44, 5 Mart 2011 (UTC)
Tamamdır o halde. Son olarak yetkili değiliz sadece topluluğun belirlediği kuralların, uygulanıp uygulanmadığını denetliyoruz hizmetliler olarak. Konuyu topluluğun fikrine açacağım. İyi çalışmalar. --Eldarion 22:58, 5 Mart 2011 (UTC)

X2 (anlam ayrımı)[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Şurada bir yanlışlık oldu sanırım? Zira ki-kare dağılımı, x2 dağılımı olarak da bilinir. Keza diğer madde de benzer bir durumda. Şimdi onları geri alıyorum ama size haber vermeden bunu yapmak istemedim. Ayrıca x2 denince her ne kadar henüz maddeleri bulunmasa da bir protokol olan X2, kişisel bir su teknesi olan X2, video oyunu olan X2 gibi direkt X2'yi kullanan maddeler de mevcut. Bu nedenle anlam ayrımı sayfasının X2 sayfasında olması daha uygundur diye düşünüyorum, ne dersiniz? Saygılarımla.--Merube 89msj 14:32, 7 Mart 2011 (UTC)

Eğer durum dediğin gibiyse benimz açımdan bir sorun yaratmaz. Bence de geri alınmalı. İyi çalışmalar...--ÖzgüRFikiR 14:35, 7 Mart 2011 (UTC)
Anlayışınız için çok teşekkür ederim. Adını da X2 olarak değiştiriyorum bu durumda. İyi vikiler--Merube 89msj 14:37, 7 Mart 2011 (UTC)

Selamlar Şablon:Karakter bilgi kutusu şablonunu neden oluşturdunuz? Şablon:Hayalî karakter bilgi kutusu halihazırda mevcuttu. Ayrıca Harry potter karakterleri için burada görülebileceği bir şablon oluşturmuştuk? Kumul 22:22, 15 Mart 2011 (UTC)

Bir de Şablon:Harry Potter karakteri bilgi kutusu yeniden oluşturmuşsunuz, bunu tartışma yaparak daha önce silmiştik ve buradaki şablonu tüm maddelere uyarlamıştık, şu an eskiye dönüş yapıyorsunuz? Kumul 22:30, 15 Mart 2011 (UTC)

Yaptığınız gereksiz değişiklikler hakkında[kaynağı değiştir]

"Sanatçının kendi ismi dışındaki farklı bir isimle ünlü olması dışında, sanatçı maddelerindeki ilk cümlede (tanım cümlesinde) sanatçı adı tam yazılır." Böyle bir kural olduğunu daha önce hiç duymamıştım. Doğum adını da yazmayıverin o zaman. Ne de olsa bilgi kutusunda yazıyor değil mi? Esc2003 14:23, 9 Nisan 2011 (UTC)

AK resimleri hk.[kaynağı değiştir]

  • Selamlar. Gazete logoları, kulüp logoları gibi adil kullanım resimleri kendi maddeleri dışında kullanılmamaktadırlar. Bilginize...--Rapsar 20:05, 18 Nisan 2011 (UTC)

Kategori değişiklikleri[kaynağı değiştir]

Merhaba. Kategorilerde önemli değişiklikler yaptığınızı farkettim. Örneğin "Kategori:2007'de başlayan ABD televizyon dizileri"ni Kategori:2007'de başlayan ABD dizileri olarak değiştirmişsiniz. Böyle değişikliklerin fikir birliğine dayanması gerekir. Gözden kaçırmış olmam kuvvetle muhtemel, konunun nerede tartışıldığını ve kararın nerede alındığını gösterebilir misiniz acaba? Teşekkürler. --yabancım 09:19, 19 Nisan 2011 (UTC)

Sizinle sanırım ilk defa ileti kuruyorum .Tanıtmak isterim kendimi; ben Nebe. Sade ve sıradan biriyim işte. Hayatım pek sıradan sayılmaz ama bazı özel durumlardan ötürü önemsenmemekte. Varsın öyle kalsın :) Buralarda yaşlanan bir kullanıcıyım, zaman hızla akıp gidiyor. İsiminizi çok duydum. Umarım haliniz yerindedir. Ruhunuz mutludur. Onur Haftası var başlık; çok kapsamlaı bir madde. İsimlendirmesini İng. Vikipedi'den Gay pride'de den yola çıkarak LGBT Onur yapsak ha ne dersiniz? Daha kapsamlı olacaktır. - Nebeviye 14:41, 20 Nisan 2011 (UTC)

  • merhaba, tartışmaların çoğu zaman sonuçsuz kalmasına ben de gıcığım ama oyuncu şablonu için belki oraya yazan sonradan orayı unutmuştur vb. aslında köy çeşmesinde sonuçlanıp sonra tartışmaların sayfaya taşınması gerekirdi. bence bunu tartışıp karar vermek en iyisi. --Hedda Gabler 11:32, 9 Mayıs 2011 (UTC)

Dizi/TV dizisi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bazı kategorileri değiştirmişsiniz; ancak şuradaki gibi çoğu kategori eskisi gibi kalmış. Gerekli düzenlemeleri yapabilir misiniz? İyi çalışmalar...--Rapsar 16:52, 11 Mayıs 2011 (UTC)

Allow translations?[kaynağı değiştir]

Are you open for any requests? Thanks, AJona1992 14:30, 21 Mayıs 2011 (UTC)

Oh I'm very sorry. Thank you for at least trying to translate the article :) AJona1992 15:55, 21 Mayıs 2011 (UTC)

adil Kullanım[kaynağı değiştir]

Merhabalar ÖzgüRFikiR, Dosya:Kırık_Kanatlar_afişi.jpg için kaynak yanlış olmuş. Düzeltebilmeniz mümkün mü? İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 17:57, 30 Mayıs 2011 (UTC)

Tekrar Merhabalar, Dosya:Star Wars Klon Savaşları logosu.png dosyası için belirttiğiniz adreste resmi bulamadım, daha ayrıntılı bir link vermeniz mümkün mü? Örneğin direk resmin web sitesindeki adresi gibi. İyi çalışmalar --taysin (mesaj) 18:20, 2 Haziran 2011 (UTC)

TV kanalları[kaynağı değiştir]

Evet, kullanıcı bu yönde bazı değişiklikler yapmış. En iyisi topluluk kararı alıp düzenlemeyi ona göre yapmak. --Superyetkinileti 18:35, 4 Haziran 2011 (UTC)

Merhaba ÖzgüRFikiR, şablonlar üzerindeki çalışmalarınız için teşekkürler fakat çoğu zaman yaptığınız değişiklikler tartışma yapılmadan ve eksik oluyor. Örneğin Buradaki değişikliğiniz; şablonda "adı" ile ilgli hiçbir parametre bulunmamasına rağmen "adı" diye bir parametre eklemişsiniz. Üstelik doğru olan "isim" parametresinide silmişsiniz, aynı şekilde "özgün_isim" silip "özgün_adı" yazmışsınız ki sadece bununla iş bitmiyor.. ve sayfanın sonuna da enteresandır "Nisan" diye bir şey eklemişsiniz? bunun dışında 4 geçerli parametreyi sebebsizce silmişsiniz... gözünüzden kaçtı diyeceğim ama diyemiyorum o kadar çok değişiklik yapmışsınızki toparlayamıyorum. lütfen biraz özen gösterelim... Kumul 11:21, 6 Haziran 2011 (UTC)

Selamlar tekrardan, araştırma yaptım tabiki fakat 2 parametre için eksik yapmışım, o konuda kusura bakmayın, diğerlerine gelince "resim_altyazısı" nı silip "altyazı" yapmadan önce lütfen tartışma sayfasında en azından yaptığınız değişikliği belirtin, ayrıyeten "seslendiren" diye parametre eklemişsiniz fakat böyle bir parametre yok? ve "resim_boyutu" nu hemen silmeden biraz tartışsak iyi olurdu, çünkü şablonlar maddelere benzemiyor, 1 şablondaki birşeyi değiştirmek binlerce maddeyi etkiliyor, biliyorum tartışmalara katılım çok az fakat en azından şablonlar için bu önemli. Teşekkürler. Kumul 15:38, 8 Haziran 2011 (UTC)

Acaba burada görüş bildirmiş olduğunuz konuyla ilgili karar alımının hızlanması için oylamaya katılmak istermisiniz? İyi çalışmalar...--özgür|fikir 13:39, 6 Haziran 2011 (UTC)

Renkli şablonun örneğini göremediğimden, o konuda tarafsız kaldım. İyi çalışmalar. --Duke ϡ»» ileti ^^ 15:15, 6 Haziran 2011 (UTC)
Savunduğum renkli kararının alınmasını sağlamak için birazdan kendi sayfamda tasarı olarak yayınlayacağım. İsterseniz oradan bakabilirsiniz.--özgür|fikir 15:18, 6 Haziran 2011 (UTC)
Peki, ona baktıktan sonra bir karar veririm. Teşekkürler. --Duke ϡ»» ileti ^^ 15:22, 6 Haziran 2011 (UTC)
Renkli görünümün nasıl olacağına dair tasarı için buraya bakabilirsiniz.--özgür|fikir 16:17, 6 Haziran 2011 (UTC)
Özgür, ben rengi uyumsuz buldum. Belki daha değişik bir renk olsa daha hoş gözükürdü. Siyah kalın yazı o rengin üzerinde bence güzel durmuyor. Daha sade bir renk hoş olabilirdi. Benim fikrim tabi ki bunlar. Damak zevki meselesi burada. Kesin doğru diye bir şey söylenemez. Şimdi destek vereceğim, hem sizi teşvik etmek amacıyla hem de daha sonra sade renkler kullanılabilir. --Duke ϡ»» ileti ^^ 16:28, 6 Haziran 2011 (UTC)
Evet onunla ilgili fikrinizi tartışma sayfasından gördüm. Bir düzen sağlanması doğru bir yaklaşım. Renklenir umarım. --Duke ϡ»» ileti ^^ 16:44, 6 Haziran 2011 (UTC)

Selamlar. Bu mesajımda size konu ile ilgili bilgi vermiştim. Yüklediğiniz resim adil kullanım politikası gereği silinmiştir. Kolay gelsin. --Eldarion 08:42, 11 Haziran 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Superyetkinileti 20:16, 16 Haziran 2011 (UTC)

"Yunanlılar"[kaynağı değiştir]

akademik kullanımın yunanlılar olduğun kanıtı, google book's örneklerinde, yunanlar 537 sonuç(dikkatinizi çekerim, ayrıca kullanımı "insanlar" mı demek istediniz diye düzeltiyor), yunanlılar 16000 sonuç.--Ollios 11:35, 18 Haziran 2011 (UTC)

Daha önce 2 kez bilgilendirilmiş olmanıza rağmen ısrarla yaşayan kişilerin telif hakkı saklı resimlerini adil kullanım kapsamında maddelere eklemeye devam etmeniz sebebiyle değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 20:32, 19 Haziran 2011 (UTC)

Harry Potter (karakter) maddesinde sürüm kontrolü yaparkenki özverinizi gördüm, kendimce tebrik ederim. İyi çalışmalar. --Stultiwikiabana yaz 22:49, 20 Haziran 2011 (UTC)

  • şu dosyada bir sorun var. Uyarı mesajı atmak istemedim sizin gibi bir deneyimli kullanıcıya. Kolay gelsin.--Reality 13:46, 9 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 22:51, 9 Temmuz 2011 (UTC)

.svg dosyaları[kaynağı değiştir]

Merhaba ÖzgüRFikiR. Ben her ne kadar karşı olsam da şu an için .svg dosyalarının (telif hakkı saklı olanların) Türkçe Vikipedi'de kullanımı yasak. Aslında gündeme getirilip adil kullanım politikasından o madde çıkarılabilir, ancak durum bu olduğu için "sil" şablonunu tekrar ilgili dosyalara ekliyorum. İyi çalışmalar. — Jimbo 12:50, 11 Temmuz 2011 (UTC)

Vikihaber'de hizmetlilik oylaması[kaynağı değiştir]

  • Vikihaber'de şu anda bir hizmetlilik oylaması yapılmaktadır ve değişen oy politikasına göre oy hakkınız bulunmaktadır. Katılımın artması ve farklı görüşlerin de temsilini artırmak amacıyla kişilere oylamaya davet mesajları göndermekteyim. Oy kullanmanız ve/veya görüşlerinizi belirtmenizi rica ederim. İyi akşamlar.--Reality 19:52, 13 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 23:48, 22 Temmuz 2011 (UTC)

Reality

Reality 00:08, 23 Temmuz 2011 (UTC)

Reality 00:08, 23 Temmuz 2011 (UTC)

ya kütfen firebreather (film) sayfasına bi fotoğraf yüklermisin bide artık bıktım inceleme şeyinden ben düzeltiyom o eski haline dönor allah belasını versin bunu yapanın

Özgür abi tabi sen büyük biri isen ben 13 yaşında olabilirim ama vikipedi de çk şey biliom çünkü nerdeyse 1,5 yıldır vikide biysürü değişiklik yaptım ve de görevlerini okudumda sen sayfalara resim şablon felan atıyomuşsun lütfen benim firebreather sayfamada bi resim atar mısın ?? aa bide küfür için özür dilerim .

tşkkür ederim abicim benim mmmm

abi bişiy sorcam sorabilirmiyim ??

saol abi ama nasıl yapıcağımı buldun yinede teşekkürederim :D

İş birliği duyurusu![kaynağı değiştir]

Yeni İş Birliği Projesini Keşfedin!
  2011'in 32. hafta projesi Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi olarak seçilmiştir. 


  Şimdi rekabete ortak olun. Çünkü, iş birliği takımı ile daha rahat, kolay ve hızlı katkıda bulunabilirsiniz.  
  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin ya da mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.  
Teşekkürler! ----82 ~145 ileti 20:16, 9 Ağustos 2011 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için bilgi mesajı almak istemiyorsanız lütfen bu sayfaya imzanızı bırakın.

abi bişiy sorcam sorabilirmiyim ??

Özgür lisans[kaynağı değiştir]

Merhaba. Yüklediğiniz Sezen Aksu resmi özgür lisanslı olmadığı ve adil kullanıma da uymadığı için silindi. Kaynağında ticari kullanıma açık olmadığı belirtilmiş (non commercial) dosyalar Vikipedinin telif kurallarına, özellikle de resim kullanım politikasına uymaz. Sizin yüklediğiniz dosyanın lisansı şöyleydi. Söz konusu dosya yaşayan bir kişiye ait olması dolayısıyla adil kullanım olarak da değerlendirilemezdi. Dosya yüklemeden verdiğim bağlantılara göz atabilirseniz iyi olur. Teşekkürler. --yabancım 10:50, 19 Ağustos 2011 (UTC)

Öyle de, yukarıda sözünü ettiğim kuralın bununla bir ilgisi yok. Biz burada özgür lisanslı içeriğe yer veriyoruz. Dolayısıyla burada yer alan içerik erişenlerce özgürce alınıp kullanılabilir, değiştirilebilir halde olmalı. Bu nedenle, telif hakkı saklı unsurların kullanımı ancak istisnai şartlarda mümkün olabiliyor. Ticari kullanıma açık olmak da özgür lisansın önemli bir şartı. Eğer bir lisans ticari kullanıma izin vermiyorsa, Vikipedi onu özgür kabul etmiyor (saydığım sebepler dolayısıyla) ve böyle lisanslı dosyaları adil kullanıma da uymuyorsa burada kullanamıyoruz. İlgili bağlantılarda ayrıntılı bilgi mevcut. --yabancım 11:04, 19 Ağustos 2011 (UTC)
Sanıyorum iyi anlatamadım. Konulan bir duvar yok. Basitçe mesele şu: Burası özgür ansiklopedi, ticari kullanımına izin verilmemiş dosyalar ise özgür değil. Dolayısıyla VP:RKP'de yazıldığı üzere, bunların görüldüğü anda silinmesi gerek; zira birilerinin telif hakkını ihlal ediyor. (Vikipedide yer alan materyal ticari kullanıma açıktır. Biz sahibinin ticari kullanıma açmadığı bir dosyayı burada yükleyerek ticari kullanıma açmış oluruz. Bu da hak ihlali demektir.) "hemen silmeyin" ve "tartışmaya açalım" önerilerinizden bunları yeterince iyi açıklayamadığım kanısına vardım. Söz konusu kural Vikipedinin temel felsefesinin, varlık sebebinin özüyle uyumlu; dolayısıyla ben tartışmaya açılacak yanını göremiyorum. --yabancım 11:34, 19 Ağustos 2011 (UTC)
  • Estağfurullah efendim. İlerleyen saatlerde yorumumu yazacağım. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 14:42, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Konuyla ilgili düşüncelerimi en kısa zamanda ilgili sayfada belirteceğim. Teşekkürler, iyi vikiler. --Superyetkinileti 14:44, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Yetenekli Bay Ripley[kaynağı değiştir]

Selam, Yetenekli Bay Ripley sayfasını çevirecek misiniz? — heddagabler 15:32, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhabalar... Öncelikle özel bir istek olduğu için sizden özür diliyorum. Ancak böyle önemli bir konuda (tabi ben öyle olduğunu düşünüyorum) bu kadar az talep görmesi beni buna itti. Acaba buradaki yazılanlarla öncelikli olarak da son yazmış olduklarımla ilgili fikir bildirip bir karar almamıza yardımcı olursanız sevinirim.--özgür|fikir 14:42, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Merhaba. Estağfurullah öncelikle. Konuyu görmüştüm; ancak resimler konusunda her zaman sıkıntım oldu Vikipedide :) Az bilgi sahibi olduğum bu konuda fikir belirtmemin pek de doğru olduğunu düşünmüyorum. Ancak tartışmayı takip etmeye çalışıyorum. İyi günler.--Rapsarbi diyeceğin mi vardı? 16:04, 20 Ağustos 2011 (UTC)
  • Selamlar. Üstünüze sağlık biraz hastayım, Vikipedi'ye anca girebildim. Galiba biraz geç kalmışım. Superyetkin son sözü söylemiş. Esenlikler dilerim, saygılar...--Gökçє Yörük mesaj 21:04, 20 Ağustos 2011 (UTC)

Mesajınıza cevap[kaynağı değiştir]

Teşekkür ederim. Ancak sizin gibi düşünmüyorum. İçimden geçen kullanıcı adı ile daha önceden başvurmadığım için pişmanım. Sizin,

"özgür olmayan bir platformda özgür kalabilmek ve bu adı taşıyabilmek gerçekten zor bir durum." demekle ne kastettiğinizi ise anlamış değilim? Evet severek isteyerek bu ada talip oldum ama eğer sizin öncelik hakkınız varsa tabii ki bırakabilirim? Herhalde buna siteye bakan ilgilenen yöneticiler karar verir. İyi akşamlar diliyorum, saygılarımla. --Le libertaire 20:41, 26 Ağustos 2011 (UTC)

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Vikipedi:K%C3%B6y_%C3%A7e%C5%9Fmesi_(politika)#Gereksiz_.22ticari_ortamda_kullan.C4.B1lmas.C4.B1.22_ko.C5.9Fulu Konuya biraz yabancı olduğum için yorum yapamayacağım galiba. Teşekkürler. --Gktr 02:31, 27 Ağustos 2011 (UTC)

Biraz ve oldukça aslında geç bir cevap vermekteyim efendim. (Bu arada özene bezene yazıyorum ki Türkçe hatası yapmıyayım; konuşmamda olmasa bile yazım dilimde bazen olabiliyor.)

Neden "özgür" gibi güzel bir ismi kullanmaktan vazgeçmiş olduğunuzu bilmiyorum, bunu sormak da haddime düşmez. Verdiğiniz (1) yazılı bağlantı boş çıkıyor. Son olarak yorumumu istediğiniz sayfalara şöyle bir göz attım ama zamansızlıktan oy kullanamıyor oldum.

Wikipedia'yı takdirle izliyor, arasıra giriş yapmadan düzeltme, geri almak filan gibi şeylere nacizen imza atıyorum.

Zaman bulsam neler yazacağım neler?

İlginiz için minnettarım. Teşekkür ve saygılarımla.

P.S-1: (İsim değişikliğiniz oldu mu? imzanız değişik, ben hala aynıyım da ondan sordum.) Le libertaire 19:51, 30 Ağustos 2011 (UTC)

P.S-2: Bu arada, hislerim bana bir kırgınlığınız olduğunu vurguluyor bu ansiklopediye, yanıldım mı? Yapmayın, bilgi güçtür. Kuvvettir, beraberliktir, iyi kullanıldığında. Küsmeyin olmaz mı? Umarım yanılmışımdır? :) Sevgilerimle. Le libertaire 19:55, 30 Ağustos 2011 (UTC)


  • Selamlar. E-posta kullanıyorum. Vikipedi aracılığı ile bana e-posta atabilirsiniz ve attıktan sonra haber verirseniz sevinirim. GökçeYörük 19:33, 3 Eylül 2011 (UTC)
  • Hemen bakıyorum. GökçeYörük 19:39, 3 Eylül 2011 (UTC)

Reality 15:57, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 22:17, 4 Eylül 2011 (UTC)

Reality 22:25, 4 Eylül 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba İnsanperver,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Eurosport 2 logosu.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 03:23, 5 Eylül 2011 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba İnsanperver,

Oluşturmuş olduğunuz Dosya:Eurosport 2 HD logosu.png adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden d1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Reality 11:48, 6 Eylül 2011 (UTC)

  • Ben bildirmiyorum zaten kullandığım twinkle adlı modül otomatik bildiriyor. İstersem o özelliğini kapatabilirim ancak dursun. Haberi olmayan kişiler olabilir .) --Reality 12:02, 6 Eylül 2011 (UTC)

abi bişey sorabilir miyim ??

abi skunk fu sayfasına bi resim koyabilirmisin ?? bizde MIME türü eşleşmiyo da o yüzden ?? --alimert 14:28, 6 Eylül 2011 (UTC)

Emyilmesaj 06:16, 8 Eylül 2011 (UTC)

Emyilmesaj 06:20, 8 Eylül 2011 (UTC)

Emyilmesaj 06:22, 8 Eylül 2011 (UTC)

Teen Wolf maddesiyle ilgili mesaj sayfamda Reality'le yaptığım yazışmalara bakarsanız sizin eklediğiniz kaynağın hata verdiğini ve dosyadaki kaynağı benim eklediğimi görebilirsiniz. Bu dosyalarda ise kaynak gösterdiğiniz sayfalar direk resme götürmüyor, resmin olduğu sayfaya götürüyor. Zaten Buzda Dans logosu kaynaktakiyle aynı değil sanırım alttaki buzları silmişsiniz. Emyilmesaj 08:39, 8 Eylül 2011 (UTC)

Sizin verdiğiniz bağlantı çalışmıyordu, linke tıklayınca hata veriyordu sayfa. Reality orada bağlantı olduğunu görünce çıakrmış etiketi sonrada bana mesaj yazmış ben cevap yazınca da bana hak verip kaynak kısmına filmin imdb sayfasının linkini koydu bende onu resmin imdb sayfasıyla değiştirdim. Dosyanın geçmişinden ve mesaj sayfamdaki zamanlara bakarak bunları görebilirsiniz. Direk resme değil resmin olduğu sayfaya link verilmesinin daha uygun olduğu yazısını nerede gördünüz ? Benim bildiğim tam tersi yanlış biliyorsam öğrenmiş olurum böylece. Emyilmesaj 09:07, 8 Eylül 2011 (UTC)

Şu anda açılıyor ancak kontrol ettiğim sırada hata veriyordu Reality de tersini söylemediğine göre demekki ondada hata verdi. Kendimle çeliştiğim konusuna gelirsek evet şuan öyle görünüyor ama normalde benim o resimle işim bitmişti bir hizmetlinin kontrol edip silmesi yada bırakması gerekiyordu. Reality filmin imdb sayfasının linkini koyunca onun yerine madem resmin imdb linki dursun diye onu koydum şimdi bakınca sanırım hata yaptım linki düzeltmek yerine çıkartılan etiketi tekrar koyup sizin kaynağı şimdiki gibi düzeltmenizi beklemeliydim. Bundan sonra yükleyeceğiniz resimlerin kaynağına resmin direk linkini eklerseniz sorun kalmayacaktır. Emyilmesaj 09:41, 8 Eylül 2011 (UTC)

Dosyalarda kaynak harici bir sorun yok değiştirdiğiniz takdirde sorun kalmaz. Ancak Buzda Dans resminin orjinal hali daha iyi değil mi ? Orjinalinde Buzda Dans yazısının altındaki beyaz kısım buz yanılmıyorsam. Emyilmesaj 09:54, 8 Eylül 2011 (UTC)

Tamam o zaman. İyi çalışmalar. Emyilmesaj 10:01, 8 Eylül 2011 (UTC)

abi çok iyisin çok teşekkür ederim skunk fu sayfasına resim koyduğun için bide şuanda açık mısın ?? --alimert 09:29, 9 Eylül 2011 (UTC)

MIME türü nü nasıl ayarlıyabiliyorsun ?? banada öğretebilirmisin ?? --alimert 09:36, 9 Eylül 2011 (UTC)

abi nasıl diğer eskiden eklenmiş resimlere bakabiliyoz ?? --alimert 09:26, 11 Eylül 2011 (UTC)

Teen Wolf sayfası çevirisi üzerine[kaynağı değiştir]

Sayfa çevirisinde yardımcı olmak istiyorum; orta İngilizce ve başlangıç seviyesinde Fransızcam var.

Kontrol edilmemiş sayfa[kaynağı değiştir]

Merhaba insanperver senden bir isteğim olacak ölürüm sana albümünde bulunan salına salına sinsice şarkısını olduğu gibi kontrol edip onaylayabilirmisin bekleyen deiğişiklikleriyle hiç bir şey silmeden.. saygılarımla

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İnsanperver/Haziran 2009-Aralık 2011,

Jimmy Wales, yarın bir konferans için İstanbul'da olacak ve konferanstan sonra vaktinin bir kısmında Türkiye'deki Vikipedistler ile buluşmayı planlıyor.

Sizin de buluşmaya katılımınız bizim için önemli. Konu ile ilgili gelişmeleri köy çeşmesinden takip edebilirsiniz.

Güvenlik tedbirleri gereği görüşmeye katılacak kişilerin isimlerinin önceden belirlenip bildirilmesi gerekiyor.

İsminizin listeye eklenmesi için en kısa sürede bana e-posta veya mesaj atmanız gerekli.

İletişim ve ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşarsanız bana e-posta gönderebilir veya mesaj sayfamdan bana yazabilirsiniz.


Önemli: Ayrıca bir telefon numarası belirtmeniz yarınki iletişim için kolaylık sağlayacaktır ve önemlidir. E-postanıza yanıt olarak kendi telefon numaramı size ileteceğim.


Görüşmenin tarihi ve saati:

5 Ekim 2011 Çarşamba - 16:00, Lütfen belirtilen saatten daha önce alanda bulunmaya özen gösteriniz görüşmenin kısa sürmesi planlanıyor

Görüşmenin yapılacağı yer:

İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı, Harbiye, İstanbul


Bu mesaj, İstanbul'da yaşadığını belirten Vikipedistlere, bilgilendirme amacıyla gönderilmiştir.

Yarın görüşmek ümidiyle... Nazif İLBEK 18:56, 4 Ekim 2011 (UTC)


Selamlar, normalde hemen hızlı silme ile etiketlerim ama sormak istedim. ilgili maddede uğraşınız sözkonusu. Dizilere ilişkin maddelerde kaydadedeğerlik sıkıntısı var. Aslında şu an Türkiye'de değilim ama bu dizi maddesinin de ansiklopedik bulmuyorum. Yaklaşımınız nedir~Tarkovsky~ 13:03, 7 Ekim 2011 (UTC)

Merhabalar... Şuanki kayda değerlilik açısından diğer birçok dizi maddesi gibi bu kriterleri sağlamıyor. Ancak buradaki sorun dizilerin ya da bu tür yapımların Türkiye'de fazla ödüllendirilmemesi veya bu ödüllere toplum tarafından yeterince değer verilmemesinden kaynaklanıyor. Bu yüzden televizyon başlığı altındaki maddelerde Kayda değerlik konusunda biraz daha geniş yaklaşmalıyız. Aksi hâlde birçok Vikipedi maddesi silinmesi gerekir. Pis Yedili maddesini oluşturmamdaki neden de bu. Yani kendi türünde birçok madde var ve henüz ödül almamış; buna dayanarak bu maddenin açılabileceğini düşündüm. Biraz erkenden oluşturulmuş bir madde olabilir. Ama bu gibi bir yaklaşımla bundan 2-3 ay sonra bu maddenin açılmasına gerek duyulacaktır. Ama isterseniz bu maddeyi 2-3 ay sonrasına da erteleyebiliriz.--insan|perver 13:29, 7 Ekim 2011 (UTC)
Yazdığınız gibi maddeyi değerlendirmeye çalıştığımda (konu sadece bu madde ve diziler de değil, tüm yerli tv yapımlarına bakıldığında) kriter/ansiklopediklik konusunda sıkıntı hissediyorum. Farklı ülke televizyonlarında yayınlanmış yahut filme konu olan dizileri hemen ayırt etmek mümkün. Lakin kalanının kayda değerliği ve ansiklopedikliği tartışılır oluyor. Ortak bir kanı sanırım şimdilik yok, sanki kriterleri daha geniş bir tartışmaya açmak gerekiyor. Bu maddeye has dizinin kalıcılığı ve ansiklopedikliği su götürür gibi geliyor. Bir süre sonrasına / başka bir değerlendirmeye (en azından benimkinden başka) kadar erteleyelim derim.~Tarkovsky~ 15:27, 7 Ekim 2011 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Selamlar. Yüklemiş olduğunuz bu resime kaynak olarak Flickr'ı göstermişsiniz. Oraya da Aralık 2010 tarihinde yüklenmiş. Ancak aynı resim daha önce de bazı sitelerde bulunuyormuş. [1] Dosya bu sitede Ağustos 2010 tarihinde mevcut. Fazla vaktim olmadığı için yüklediğiniz diğer resimleri inceleyemedim. Lütfen telif ihlali olan resimlerinizi inceleyerek gerekenler için silme etiketi yerleştiriniz. --Eldarion 13:55, 10 Ekim 2011 (UTC)

Dosyalar ilk yüklendikleri yerdeki lisanslarına göre değerlendirilirler. Dosya silinmiştir. Diğer dosyaları da kontrol edeceğim. Bu tutumunuzu sürdürmek faydalı olmayacaktır. --Eldarion 17:50, 10 Ekim 2011 (UTC)
Vikipedi politikalarını bilmediğiniz halde "Flickr'a şikayet edin" tarzı uzlaşmaya pek uygun olmayan tutumunuzdan bahsettim. Telif ihlali bulunan dosyalar silinmiştir. --Eldarion 18:04, 10 Ekim 2011 (UTC)
Orada bir rest söz konusu değildi. Demek istediğim eğer telif ihlâli söz konusu ise ki mevcut durum (Flickr'da CC BY 2.0 ile lisanslanmış) yani bir telif ihlâli resmî olarak mevcut değil. Sizinki yalnızca bir şüphe. Biz orada bu lisansla lisanslanmış bir resim görüyorsak bu onun o lisanslı olduğu anlamına gelir. O yüzden orada CC BY 2.0 yazılı olduğu sürece bu fotoğraf CC BY 2.0'dir. O yüzden eğer bunun CC BY 2.0 olmadığını düşünüyorsanız oradan kaldırılması ve bunun sonucunda da bizim kaldırmamız için oraya şikayet etmelisiniz. Bunda uzlaşma karşıtı bir tutum söz konusu değil. İNOV politikasını hatırlatmak isterim. Ayrıca politikaları bilmediğimi iddia etmeniz hiç de "uzlaşmacı" değil. --insan|perver 18:14, 10 Ekim 2011 (UTC)
Konu ile ilgili sahip olduğunuz bilgi yanlış. Bir resmin Flickr'da var olması sahibinin resmi yükleyen olduğunu ispatlamaz. Resim daha eski bir tarihte telif hakkı saklı bir sitede yayınlanmışsa ilk yayıncısı otomatik olarak telif hakkına sahip olur. İkinci olarak bu lisans Vikipedi'ye yüklemek için uygun değildir. --Eldarion 18:19, 10 Ekim 2011 (UTC)
Yukarıdaki bilgi daha önce eklemiş olduğunuz ve biraz önce sildiğim resimler ile ilgili idi. --Eldarion 18:31, 10 Ekim 2011 (UTC)

Reality 15:25, 14 Ekim 2011 (UTC)

Selam ben Kullanıcı:Bumo. Madagaskar Penguenleri maddesindeki Dış bağlantılardan bir kaçını silmende sana katılıyorum ancak resmi sitenin bağlantısını bozmanda katılmıyorum .

HD-e içeriği hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba. Normalde NTV'de yayınlanan spor karşılaşmaları HD-e'de, NTV Spor'da yayınlananlar ise NTV Spor HD'de yayınlanıyor. Fakat NTV'deki spor yayınlarının da NTV Spor HD'ye kaydırıldığı belirtilmiş. Mesela gireceğimiz ayda A Milli Takım'ımızın Euro 2012 play-off maçları hem NTV hem de HD-e de olacak. "Günümüzde ise NTV Spor HD'nin kurulmasıyla, NTV Spor'u yayın dışı bırakarak yalnızca CNBC-e ve e2 dizilerinin ve NTV'deki spor karşılaşmalarının yüksek çözünürlüklü yayınlarını içermektedir." şeklinde değiştirmeyi uygun buluyorum. Gerekirse ileride gidişata göre değişiklik yapılabilir. Bu konu hakkında fikrini almak istiyorum. Kolay gelsin. --Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 16:06, 28 Ekim 2011 (UTC)

Gerekli düzeltmeyi yaptım. Dijital platformlar bu kanallar için gereken altyapıyı hazırladıklarından, yayıncı da kim HD altyapısı hazırlıyorsa yayınlarını o platform bünyesinde yayınlatıyor. Aynen dediğin gibi "Gözü çıksın şu paranın" :) Yardımın için teşekkürler, iyi akşamlar. --Yiğit Bilginsavaşçı mesaj 17:11, 28 Ekim 2011 (UTC)

abi bişey dicektim sen generator rex bölüm listesini orjinal viki ye göre ayarladın ya orjinal viki de yeni bölüm felan gelmiş onları türk vikipedisine göre düzenler misin ? --alimert 18:21, 7 Kasım 2011 (UTC) yakında 2.sezonun tüm bölümlerini girmeyi planlıyorum --alimert 18:24, 7 Kasım 2011 (UTC)

evet --alimert 08:37, 8 Kasım 2011 (UTC)

abi , the amazing world of gumball ve regular show a resim atabilir misin ?

Çok çok çok teşekkür ederim abi , bide resim koymayı anladım ama bende jpg türü uymuyo felan diyo bu ne anlamadım ??

anladım çok teşekkür ederim bide thundercats in türk vikisinde sayfası var ama cartoon network e gelecek olan ingiliz vikisinde ThunderCats(2011 Tv Series) yazıyo normal thundercats de var ama o yeni amerika c.network deki ç.film ben şimdi yeni sayfa yapıcam adını ThunderCats(2011 Tv Serisi) mi yapıyım yoksa ThunderCats(Tv Serisi) mi ilerde kafa karışıklığı olmasın diye ??? --alimert 18:57, 8 Kasım 2011 (UTC)

tmm yapıyorum tam dediğin gibi ... --alimert 19:04, 8 Kasım 2011 (UTC)

abi saat 22:41 felan oldu yani biraz geç oldu ama ThunderCats e biraz ekleme yaptım ve düzenledim.Yarın artık resimde koyarsın :D. --alimert 20:41, 8 Kasım 2011 (UTC)

son olarak max kombatei hakkında biraz araştırma yaptım sadece alman'ların yaptığını öğrendim o kadar başka bişey bulamadım yazmıyor , o yüzden de sayfayı açamadım . Mama mirabel'i de açıcam ama pek iç açıcı değil mama :]

abi şu anda açıksın galiba ben açığım :D :?? --alimert 21:41, 8 Kasım 2011 (UTC)

abi bide thundercats ebi resim koyabilir misinn ?? özür dilerim senden çok şey istiyorum :(

thundercats in konusunu yazıcam ama sonu biraz karışık ingilizce olduğu için :& --alimert 21:53, 8 Kasım 2011 (UTC)

abi mesajımı almadın mı? yani thundercats e bi resim koyu neyse yinede teşekkür ederim ... --alimert 22:08, 8 Kasım 2011 (UTC)

oo thundercats resmi harika çok teşekkür ederim , bide senin gibi değişiklikleri kontrol edebilen editör nasıl olabilirim ?? --alimert 22:30, 8 Kasım 2011 (UTC)

abi bişey dicem burdaysan tabi , angelo rules e bi resim atabilir misin ?? --alimert 11:37, 12 Kasım 2011 (UTC)

Buluşmaya davetlisiniz![kaynağı değiştir]

Sevgili İnsanperver/Haziran 2009-Aralık 2011,

Vikipedistleri biraraya getirmek ve başta Vikipedi olmak üzere Türkçe Wikimedia projelerini tanıtmak amacıyla bir buluşma yapılması planlıyor.

Sizin de buluşmada aramızda olmanız bizleri memnun edecektir. Konu ile ilgili tüm gelişmeler için lütfen proje sayfasını takip ediniz.


Buluşmanın tarihi ve saati:

26 Kasım 2011 Cumartesi - 15:00

Buluşmanın yapılacağı yer:

Taksim, Beyoğlu, İstanbul, Katılımcı sayısına göre organizasyon mekanı belirlenecektir.


Buluşmada sizi de görebilmek ümidiyle...

İnsanperver merhabalar. Şunu hazır yeniden yüklemişken bir de gerekçe girmeniz mümkün olur mu? Sonra tekrar tekrar iş çıkartmasın... :) Katkılarınız için teşekkürler, iyi çalışmalar.

Selamlar insanperver; Burada yaptığınız değişiklik soruna yol açmış gibi, şablonda referanslar gözükmüyor şu an. Bir bakabilir misiniz acaba sorun nereden kaynaklı~Tarkovsky~ 00:57, 11 Aralık 2011 (UTC)

Selamlar. Şablon:Türkiye köy bilgi kutusu da aynı şekilde sorun yaratmış, geri aldım.--Khutuckmsj 20:43, 14 Aralık 2011 (UTC)

abi generator rex bölüm listesi yine yenilendi , 2.sezon 19. bölüm yani lion and lambs dan sonra bitiyo , düzenler misin ? --alimert 16:16, 16 Aralık 2011 (UTC)

Selam İnsanperver. Zaten Şablon:YouTube diye bir şablonumuz var. Sanırım Şablon:YouTube2'yi yanlışlıkla oluşturdun. Hataen oluşturduysan bana bildirmen yeterli gerekli değişiklikleri yapabilirim.--Reality 16:10, 18 Aralık 2011 (UTC)

Hey there! Do you want to work together with the Selena Quintanilla Perez and make it to SA status? I don't know Turkish but I can help with providing sources! What you say? Happy holidays, AJona1992 20:32, 29 Aralık 2011 (UTC)

Abi ya bişey dicem , diyelim bir sayfa çok güzel bi şekilde kurulmuş ama sayfa adı yanlış ise o sayfa adını nasıl değiştirebilirim ?? Örneğin orjinal vikipedi adı Naruto: Shippuuden ama türk vikideki adı Naruto shippuuden, ben bunu nasıl düzeltebilirim ? --alimert 15:08, 30 Aralık 2011 (UTC)

Çok çok teşekkür ederim abi , bide nasıl sayfa silebiliyoruz bunu sadece yöneticiler mi yapabiliyo yoksa ?

Abi sen dizilerin başlarına tarih ekliyosun ya onlar başlangıç yılı mı bitiş yılı mı , ben ona göre düzenleme yapmaya çalışıcam ...

Abi biraz araştırdımda ingilizceyi iyi biliyomuşsun , sen son derecede misin yoksa normalin bi üstümü , mesela ben normal :D

Bi ingilizle konuşmalarını gördüm , galiba sende iyi bi ingilizce programı var :?? --alimert 09:26, 31 Aralık 2011 (UTC)

Abi sen dizilerin başlarına tarih ekliyosun ya onlar başlangıç yılı mı bitiş yılı mı , ben ona göre düzenleme yapmaya çalışıcam ...)